|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seboradin - wątek zbiorczy
Cytat:
Seboradin dostaniesz w praktycznie każdej aptece we Wrocławiu (ja raczej nigdy nie miałam problemu z jego zakupem).
|
|
|
#512 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj zużyłam resztki balsamu seboradin z żeń szeniem, bardzo mi odpowiadał, więc na pewno zakupie następne opakowanie.
- od marca 2009 roku nie susze, i nie prostuje włosów; - od 2006 roku ich nie farbuje - zapuszczam włoski - ostatnie podcięcie włosów 10 październik 2011 rok. - obecna długość to włosy do ramion. CEL: WŁOSY DO ŁOPATEK LUB DŁUŻSZE. Gosi@ |
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#514 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję wam jutro jadę po odzywkę wezme 2 na zapas
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
włosy są jak "nowe", zawsze poplątane po myciu po Seboradinie byly gładsze i bardziej miekkie
|
|
|
#516 |
|
Rozeznanie
|
Ten balsam nie wysusza włosów, więc bez obaw możesz go stosować.
- od marca 2009 roku nie susze, i nie prostuje włosów; - od 2006 roku ich nie farbuje - zapuszczam włoski - ostatnie podcięcie włosów 10 październik 2011 rok. - obecna długość to włosy do ramion. CEL: WŁOSY DO ŁOPATEK LUB DŁUŻSZE. Gosi@ |
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
paskudne z was kusicielki
oj namawiacie, namawiacie a ja się chyba skuszę
|
|
|
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
Jestem w szoku.. Odżywka bez silikonu i tak ładnie wygładza i nawilża. O wiele lepsza niż te glis kury garniery pantene nivey itd Polecam
|
|
|
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
Mam paytnie do dziewczyn ktore uzywaja sebo lotion niger z czarna rzepa
ile cm rosna Wam wlosy na miesiac przy regularnym stosowaniu?
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam lotionu z czarnej rzepy od jakiś ok. 2 tygodni i na razie wypadanie tylko się zwiększyło, mam nadzieję, że to się zmieni, bo się powoli załamuję.. w poniedziałek idę do lekarza i badania zrobię..
|
|
|
|
|
#522 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam ampułki seboradin lotion , ale prosiłam mamę o seboradin lotion niger, ale kupiła mi ampułki
Może nie było w aptece...nie wiem.Ale czy ampułki są równie dobre, jak niger? Bo kupiłam i naprawdę liczę na pomoc tych ampułek w mniejszym wypadaniu moich włosów;(( |
|
|
|
|
#523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od dziś robię sobie przerwę z Seboradinem
w jego miejsce zaczynam używać wcierki Jantara (Farmona) i zobaczymy jaki będzie efekt
|
|
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeszcze pytanie do dziewczyn ktore uzywaly obu wersji lotionu czyli tego z czarna rzepa i z zen-szeniem. Ktory jest lepszy na porost wlosow?
|
|
|
|
|
#526 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
eeee ja mam z żeń szeniem
|
|
|
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, dokładnie
oj, ale zanim ja ten zużyje to trochę minie dziadostwo jest wydajne ale to dobrze, bo jakbym miała co chwilę kupować, to bym zbankrutowała na bank
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez stymuluje krążenie tak samo jak czarna rzepa
|
|
|
#531 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bede stosowac bo zuzyc trzeba mysle zejednak ten z czarna rzepa na porost bedzie lepszyCytat:
ostatnio wax mi sie skonczyl i znowu ponad 2o zl...
|
||
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Który Seboradin?
a miałyście tak, że przy pierwszych użyciach włosy wypadały wam bardziej ?
bo w moim przypadku tak jest i nie wiem co roić, bo jeśli tak dlej pójdzie to zostanę łysa ..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2 razy wyciagalam z wanny garsc wlosow a przy czesaniu tez sporo mi wypadlo po jakim czasie to mija?
|
|
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
hej, ja uzywam seboradinu od ok 2 tygodni, i pewnie jakas tam poprawa jest,
uzywam tez henna wax treatment, ale jakos mi to do gustu nie przypadlo, to meczenie sie z nagrzewaniem itd, a tutaj tylko spsikam i jest ok, mam ten z zen szeniem ale chce zakupic z czarna rzodkwia bo bardzo mi sie ten kosmetyk spodobal i zapach tez nie jest zly, moge nawet powiedziec ze mi sie podoba, nowe wloski rosna ale sama nie wiem po czym..a mam pytanie, czy lepiej jest uzywac seboradinu na mokre czy suche wlosy? jak uzyje na mokre, to wlosy wyschna i seboradin sie ulotni razem z woda, ale w koncu jak uzyje na suche to wyjdzie na to samo.. wiec nie wiem x) |
|
|
|
|
#536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#537 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak miałam, jak zaczełam stosować. Momentalnie po pierwszym użyciu, widać było, że następnego dnia włosy leciały, leciały i leciały. Pomyślałam "ok, może musi tak byc" ale poźniej gdy zastosowałam znów, widziałam, że lecą i lecą. Przestałam tego używać, bo dla mnie to jest za mocne. Wczesniej przed stosowaniem tego mi wypadały, ale później troszeńke sie uspokoiło, a po tym znów wróciłam do punktu wyjścia i dałam sobie spokój. Wole stosować ampułki Redical. Chociaż teraz zrobiłam sobie przerwe i daje odpocząć włosom, bo po miesięcznej kuracji (jak u mnie, a nawet dłużej) musze dać włosom odpocząć.
|
|
|
|
|
#538 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Seboradin Niger -ampułki
Czy nadal są w Rossmanach te ampułki?
Czyli na opakowaniu nie jest napisane żeby stosować je codziennie, czyli można np. co 2, 3 dni? Proszę jeszcze o wypowiedzenie się czy naprawdę szybciej rosły Wam po nich włosy i o ile. I ile po zastosowaniu kuracji ten efekt się utrzymywał i czy rośnięcie wracało do poprzedniego stanu? ( Ja osobiście nie chciałabym żeby mi rosły szybciej). Czy nie zauważyłyście po nich przyciemnienia włosów? Edytowane przez MalaArielka Czas edycji: 2009-09-03 o 11:15 |
|
|
|
|
#539 |
|
Rozeznanie
|
SEBORADIN - gdzie można kupić w Krakowie?
Starałam się, naprawdę
Będę bardzo wdzięczna za namiary
|
|
|
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: SEBORADIN - gdzie można kupić w Krakowie?
Np. w Superpharmie w Galerii Kazimierz, w aptece na Karmelickiej obok Rossmanna, przez system ☠☠☠☠☠☠☠ (odbierając w wybranej aptece).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

zamawiałam przez internet bo u mnie w mieście nie ma...
Mieszkam 38 km od Wrocławia i jak bym się wybrała to mniej bym zapłaciła może któraś właśnie z tamtąd jest i poradziła mi w jakiej aptece go mogę dostać właśnie we Wrocławiu..
:con fused:

jak zuzyjemy ten z zen szeniem to trzeba kupic z czarna rzepa i juz
dziadostwo jest wydajne
21.06.2014r.