![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: SEBORADIN - gdzie można kupić w Krakowie?
Nawet w Almie (krakchemia).
![]() |
#542 |
Rozeznanie
|
Dot.: Seboradin - wątek zbiorczy
Bardzo Wam dziękuję za szybką odpowiedź
![]() Udało mi się dziś kupić balsam w aptece na Karmelickiej koło Rossmanna. Zdziwiłam się trochę jak zobaczyłam co mi pani podała bo opakowanie jest teraz inne, ale mam nadzieję że tego zachwalanego składu nie zmienili ![]() Jutro pierwszy test ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki mam pytanie.
zachwalacie tu seboradin a czu ktoras dziewczyna uzywala go na tyle dlugo zeby zagescic cala dlugosc wlosow? czy tylko tyle zeby wyrosly te malutkie wlosy? bo ja uzywam lotionu od prawie 3 tyg i widze male wloski ale nadal wypada mi duzo ich, mysle ze chociaz uzywam szamponu i lotionu nie zachamowalo to wypadania wiec moje pytanie czy jest sens uzywanie tego plynu i czy jak te wloski male urosna naprawde bede miala gesciejsze wlosy nawet jak mi bardzo duzo ich wypada? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
Kupiłam ostatnio szampon i lotion Seboradin Niger i tutaj moje pytanie. Czy mogę stosować lotion wieczorem a rano myć włosy? Bo nałożony po myciu wydaje mi się że lekko matuje włosy (używam tylko na skalp ale to oczywiste że na włosy przy nasadzie też spłynie).
najlepsze wakacje w moim życiu ! Turcja 08.07 - 22.07 ![]() mój największy cel na wakacje : wyśmienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany! ![]() walczę z trądzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracyliną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Tak oczywiście możesz tak robić. Robią tak dziewczyny, bo niektórym wzmaga on przetłuszczanie.
Napiszę trochę o lotionie po 2 miesiącach używania. Jest wydajny zostało mi go jakieś 75%, przyśpiesza mi wzrost włosów ![]() Nie spowolnił przetłuszczania, wyrosło mi pełno baby hair, ogólnie na razie jest u mnie na duży plus.
![]() |
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
A który to lotion jest? Fioletowy czy pomarańczowy? Do włosów wypadających tak? A on nie ma alkoholu w składzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
ma alkohol w składzie, dlatego nie zawsze wcieram go codziennie i zrobiłam raz przerwę tak jak zaleca producent (tydzień nie wcierać), ale myję babydreamem więc skóra nie jest tak sucha.
dokładna nazwa to seboradin niger lotion ten z fioletowym kolorze, do włosów przetłuszczających się i skonnych do wypadania.
![]() |
![]() |
#549 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
na skalp, bo zawiera alkohol i włoski może wysuszyc
![]() |
![]() |
#551 |
Rozeznanie
|
![]() |
#552 |
Rozeznanie
|
Dla mnie seria seboradinów była bardzo dobra, zażywałam szamponu, ampułek i wcierkę.Powrócę do tej linii kosmetyków jak wykończę tonik garnier neril.
- od marca 2009 roku nie susze, i nie prostuje włosów; - od 2006 roku ich nie farbuje ![]() - zapuszczam włoski - ostatnie podcięcie włosów 10 październik 2011 rok. - obecna długość to włosy do ramion. CEL: WŁOSY DO ŁOPATEK LUB DŁUŻSZE. Gosi@ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Przyczajenie
|
A ja mam pytanie, ponieważ nie wiem z której serii mam kupic seboradin. Tzn lotion chciałabym do włosów przetłuszczających, ponieważ musze je myć codziennie, nie jest ich za duzo, a rano juz sa nieswieże, wiec bałabym sie, ze je przetłuści ale nie wiem jak z balsamem i szamponem, bo obawiam sie tego, ze przesuszy mi to wlosy, gdyz czasami wydaja sie sianowate prostuje i susze je, chcoiaz z prostowanie teraz ograniczam do minimum i niecodzinnie, na razie z reguły myje szamponami z silikonami, czasami ziołowymi. Czy ktoś jest w stanie mi cos podpowiedzieć, bo nie mogę sie zdecydować :P
Może dodam jeszcze, ze chodzi mi o szybszy porost włosów i zregenerowanie rozniez, bo troche je męczyłam. Edytowane przez olusialodz Czas edycji: 2010-01-11 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#555 |
Przyczajenie
|
Dziekuje Ci bardzo serdecznie, zamówilam lotion, a nad reszta sie jeszcze zastanowię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedzi, kupiłam całą serie seboradin niger, lotion stosuję codziennie, a szampon z balsamem roznie, gdyz mam kilka i nie potafie myć jednym :p I właśnie jutro mija 3 tydzień stosowania lotionu, czy robic tygodniową przerwe jak zaleca producent, czy stosowac dalej ? Jak Wy zrobiłyście ?
Co do oleju kokoswego i rycynowego to używam też od jakiegoś czasu róznież, ale niezbyt regularnie, bo włosy myje rano, a żeby zmyć to wszystko musze umyć pare razy i zajmuje mi to sporo czasu, tak samo jak z waxem, w ciągu tygodnia mam problem, ale w weekendy wynagradzam sobie ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
czy moze mi ktos odpowiedziec??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie ze sie oplaca. a wlosy wypadac beda bo musza. nie ma takiej osoby na swiecie ktorej by w w ogole dziennie wlosy nie wypadaly wez tez pod uwage to, ze Seboradin dziala dobrze na skore glowy, a nie tylko na porost. juz lepiej stosowac to czy jakies Pantene |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
BAN stały
|
tez mialam seboradin i wydawal mi sie naprawde dobry:
) z tym, ze obilo mi sie o uszy, iz powoduje'rudzenie' farbowanych na braz wlosow, a mam zamiar pomalowac i tutaj mam dylemat. uzywac seboradinu czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, który lepszy? Seboradin ,czy Radical? Dodam, że włosy mam bardzo cienkie i wypadające oraz przesuszone, szczegolnie koncowki aż tak ze kruszą się i oststatnio musialam obciąć połowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
goga01 jeśli już zastanawiasz się nad tymi dwoma to proponuje seboradin w ampułkach. Fakt kosztuje koło 40 zł ale jest naprawde dobry. Pomógł mi kiedy miałam anemie i o tym nie wiedziałam a włosów wypadało znacznie mniej. Tyle że po skończeniu kuracji znowu wypadały no ale to właśnie z powodu braku żelaza
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny! czy któraś z Was próbowała może seboradni z nafta kosmetyczną albo ten z żen szeniem?
![]() a tak w ogóle to po jakim czasie jest widoczny efekt stosowania lotion'u i czy ten z zen-szeniem do suchych działa jak ten do przetłuszczających, z obawy przed całkowitym wysuszeniem moich zniszczonych wlosow przez panią fryzjerkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Witam :P
Od pewnego czasu przymierzam sie do zakupu Seboradinu lotion ale nigdzie nie moge go znalezc ![]() Przeszlam wszystkie najblizsze apteki i nic ![]() Ale sprobuje poszukac w wiekszych miastach moze sie znajdzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#568 |
Rozeznanie
|
Ja używam od 11 października
![]() ![]() Baardzo mało ich jest narazie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pati0111 Czas edycji: 2010-11-11 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy naprawdę żadna z Was nie stosowałam seboradin -u z tej serii z nafta kosmetyczna?
![]() "Preparat jest nowoczesnym odpowiednikiem tradycyjnej receptury: nafta + żółtko + olejek rycynowy + cytryna. Zawiera bezwonną naftę kosmetyczną, naturalne wyciągi ziołowe, olejki eteryczne, substancje odżywcze, nawilżające i pielęgnujące, witaminy A, E, F, H, prowitaminę B5." szukałam ale nie mogę znaleźć żadnych opinii , będę wdzięczna za inf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tez sie zastanawialam nad tym balsamem wiec bede wdzieczna za wszelkie opinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.