|
|
#571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Seboradin - wątek zbiorczy
W Super-pharmie jest cała gama produktów Sedoradin.
Ja mam szampon, balsam i ampułki Seboradin Niger. Zamierzam nabyć Seboradin czerwony do włosów wypadających ale to na wiosnę. |
|
|
|
|
#572 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,użyłam kilka razy i musze przyznać ,ze lepsze efekty jeżeli chodzi o moje włosy daje ten z żen szeniem mam cała serie i ten szampon czerwony tez jest dobry oraz ten fioletowy lotion z rzepą tez mam, mam obecnie przesuszone włosy, zniszczone i do tego wypadaja, wiec narazie ta seria bardziej mi odpowiada, ten z nafta zostawie sobie na lato w końcu jest to seria do wlosow matowych a nie zniszczonych, myślę, ze w takim wypadku sie sprawdzi gdyż ożywia włoski i nabłyszcza według mnie jest to letsza seria taka w sam raz na lato, lotion ma cytrynę wiec dla blondynek, nawet takich naturalnych ładnie rozświetla, a latem może nawet zrobić śliczne refleksy buska ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
staram sie psikac tylko czubek i skore glowy, używam balsmu z tej samej serii, ale trzymam go pod ciepłym ręcznikiem tak z 20 minut a jak moge to dluzej i wtedy moje suche sinko moge rozczesac, ten z rzepa bardziej przesusza i pzretłuszcza, dziwne ale w moim przypadku tak wlasnie dziala buska Edytowane przez aga9002 Czas edycji: 2010-12-02 o 15:19 |
||
|
|
|
|
#573 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję kochana
W takim razie moze sprobuje tego z zen szeniem. A powiedz mi jak z zapachem?? Czy tak samo nieznosny jak ten z rzepa?? Mozna spokojnie z domu wyjsc??? ![]() |
|
|
|
|
#574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie może czy jest jakieś przeciwwskazanie używać seboradin i wax jednocześnie?
czytałam gdzieś na forum ,ze nie można, czy to prawda? dlaczego?
|
|
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, dopisuje się jako nowa do wątku
![]() Zachęcona waszymi opiniami kupiłam dzisiaj Seboradin lotion z czerwoną rzodkwą... i czekam na efekty. Może wreszcie znalazłam coś co mi pomoże? ![]() Nie pomogły szampony dermeny, tabletki revalid ledwie ledwie... ech. |
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
z czarną rzodkwią
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
ociekło mi gdzieś 'i'
![]() Jak nakładacie ten śliczny smrodek? czytałam w watku, chyba w tym (?), że wiele użytkowniczek używa miseczki i naklada palcami spuszczając glowe w dół.... Nie mogę sobie tego wyobrazić Przed chwilą zaaplikowałam na cala glowe, jakos mi się to udało, ale przekładając przedziałek to w prawo i w lewo. ale to była męka ![]() Moze jakis filmik instruktażowy, jak wy to robicie? ; ) |
|
|
|
|
#579 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() dziś zaczełam kurację z ampułkami i szamponem i zobaczymy mam cienkie włosy bez połysku dodatkowo codziennie prostowane używam na noc olejku rycynowego na kocówki, postanowiłam spróbować jeszcze tego zobaczymy czy bedzie jakis efekt A Wam pomogło???
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
Wizażanki
![]() proszę o opinię uzywam szamponu seboradin przeciw wypadaniu i przerzedzaniu sie włosów oraz ampułek fakt po dwóch dniach zauważyłam, że włosy są miękkie a lśniące. Ale jak zwykle to mi nie wystarcza:P myslice z emoge do tego używać nafty kosmetycznej?? wieczorem przed nałożeniem ampułek? Nietsety ampułek musze używać wieczorem na suche włosy, gdyż troche mi przetłuszczają moje włoski. Chcę moim włoskom zafundować taką ,,bombę" ponieważ chcę je mega odżywić i spowodować szybszy wzrost, cel- włosy za łoopatki. Nietsty nadal używam prostownicy, ale może przekonam się i niedługo uda mi się od niej uwolnić
|
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja za szampon i ampułki zapłaciłam 51 zł :/ a do tego teraz przed chwilą za lotion niger zapłaciłam 20,50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale jeżeli mam mieć po tym piekne lśniące szybko rosnące włosy...;p
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
czyżby wątek ,,zdechł" ???
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
stosuje już cala serie seboradin z zen- szeniem lotion balsam i szampon od 1,5 miesiąca oraz lotion niger na noc , a od 2 tygodni szampon na przerzedzanie oraz drugie opakowanie (120 tabl)preparatu onozis, miesiąc picia drożdży włosy urosły mi w 30 dni 3cm, prawie 4
|
|
|
|
|
#584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja robię tak , wieczorem zalewam 1/3 drożdży gorąca woda(cały kubek), ale nie wrzącą(jest wiele opinii jedni uważają, ze właśnie wrzącą, a inni, ze nie wolno), następnie pól kubeczka przelewam do innego i dolewam mleka, nie słodzę uważam,ze jednak cukier troch niszy dobroczynny efekt jeżeli chodzi o cerę , a mi również na tym zależało, natomiast rano do połowy tego kubeczka, który odstawiam na noc dolewam ciepłej wody i pije, staram sie przed śniadanie , ciężko jest się zmusić, ale jakoś można szybko czymś popić np herbata a smak no to na pewno nie pychotka sam zapach odrzuca moich domowników ![]() na początku łatwiej mi sie piło, teraz jest gorzej , bardzo ciężko, czasami nie dopijam do konca bo nie darady, a myslalam ,ze jak sie juz iles pije to będzie lepiej, teraz znalazłam takie tabletki drożdżowe, osobiście nie chciałam łykać tyle tabletek, biorę już ten onozis 4 tabletki dziennie, a tych drożdży tez trzeba kilka tabletek dziennie, ale właśnie te tabletki wystarczy jedna dziennie wiec może je wypróbuje na zastępstwo przez jakiś czas powodzenia, buska |
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?? ehh poświęcę się od Nowego Roku :P dla takich efektów warto
|
|
|
#587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, choć słyszałam o tych piworskich czy jakoś tak, właśnie tabletki są takie ,może niedługo wypróbuje, żeby odpocząć od tego pysznego smaku to napisze czy jest różnica
|
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo nie wiem czy jest sens ,,katować" się piciem tej ochidki jak można łyknąc tabletkę
|
|
|
#589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, no i napewno przy tabletkach trzeba poczekac na efekt, a jak sie pije to widac po pierwszym razie, bynajmniej jezeli chodzi o ceręnarazie pije nadal
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
No moje kochane ja tez wróciłam z Apteki dzisiaj z całą serią seboradin z żeń-szenie; szampon, balsam, lotion, ampułki 14-dniowa kuracja, zakupiłam też revalid. Myślicie że pomoże na moje włoski? Wypadają i musiałam ściąć bo były zniszczone strasznie ;(
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
systematyczność i cierpliwość, na początku można się zniechęcić, do wiosny urosną Ci śliczne włoski napewno,seboradin przyspiesz wzrost, tylko musisz wytrwać, naszczescie ja sie pocieszam tak ,ze jest zima, czapka na głowę, do w wiosny chce miec sliczne wloski, dużo to kosztuje kasy i pracy właśnie od 2 dni stosuje te ampułki, aby trochę wzmocnić je na sylwestra ![]() fajny efekt jest jak sie posmaruje ampułkę na noc w skalp i czubek głowy, a na resztę położy sie biovax i to wszystko ogrzać, ręcznik i lulu, a rano normalnie myjemy włosy i odzywka z zen szeniem na skalp i super efekt |
|
|
|
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
A więc witam
koleżanka poleciła mi ten preparat więc wczoraj poleciałam żeby go kupić, oczywiście najpierw przeczytalam wszystkie fora jakie sa dostępne wiec takie opinie sa cudowne więc mówie -ja też spróbuje ja generalnie mam hopla jesli chodzi o włosy... szczególnie jakieś odżywki które moge zrobić sama... generalnie farbowałam 5 lat, najpierw na brązy, potem zakochałam sie w czerni... a potem jak to bywa człowiek chce wrócić do natury więc przeszlam tez dwie dekoloryzacje jakimś tanim sklepowym rozjaśniaczem na to później jeszcze jakieś dwie farby bo kolor mi nieładnie zszedł no więc cieżko z nimi było a później znowu do brązów... no i oczywiście prostownica była codziennie... nie farbuje już z jakieś ponad pół roku myśle apowiem wam że moje odrosty sa maleńkie...:/ dlatego skusiłam się na ten seboradin( z żeń-szeniem) by mi szybciej urosły (szczególni że ostatnio byłam u fryzjera i troche bardzo mnie skrzywdziła) teraz mi bardziej chodzi na porost niz poprawę kondycji bo chociaż tak wiele przeszły to mysle ze sa w całkiem dobrym stanie! oczywiscie jako fanka dbania o włosy stosowałam i stosuje Wax, różne odżywki typu żółtko, olejek rycynowy lub oliwe z oliwek, pije pokrzywe, płukałam tez skrzypem i łykam skrzyp z pokrzywą.... i to już jakis czas robie wiec włosy nie sa juz takei zniszczone a nawet lsniącee więc mi bardziej chodzi o porost bo własciwie stoją w miejscu juz od paru dobrych lat... zakupiłam szampon i lotnio z żeń szeniem jak mówiłam i zobacze .. teraz mam hopla wiec mysle że będe systematyczna więc bede mogła ocenić efekty... mam postanowienie ze do wiosny( czyli mam powiedzmy to 5 miesięcy) będe miała piekne włoski i bede mogła się nimi pochwalić
|
|
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam jeszcze dodać że włosy wypadają mi garściami (choć teraz juz tak bardzo przestały ale nadal jest jeszcze źle) ale to niestety przez leki które biore, sa bardzo silne i mogą powodować u niektórych nawet całkowitą utratę włosów.. ;( do końca kuracji zostało mi jeszcze z pół roku... i mam nadzieje ze juz mi sie ich stan bardziej nie pogorszy...dlatego staram się dbać by troche zniwelować działanie tych leków...
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Biorę od wczoraj revalid i stosuje serię Seboradin plus kurację 14 dniową i zobaczymy co będzie. Będę dawała znać ;D Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Widze pierwsze efekty a używam od miesiąca szamponu, ampułek, lotionu i nafty
na początku myślałam , że wyłysieję od takiej ilości :P ale jest ok włosy są mięciutkie, lśniące, końcówki odżywione tak jak nigdy a nadal używam prostownicy nietsety nie widzę, zeby rosły może to jeszcze za krótko... ? na pewno
|
|
#596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo słyszałam, że przesadna stylizacja też powoduje to że włosy wolniej rosną (sa poprostu zmęczone). Też stosowałam tę linię łącznie z ampułkami. Nakładałam codziennie na mokre włosy ampułki plus lotion, niestety musiała przestać bo nabawiłam się zapalenia ucha (niemogłam go moczyć) i potem nie wiedziałam czy po takiej przerwie znowu kontynuowac czy jak.![]() Pozdrawiam
|
|
|
#597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,no i postanowiłam odczekać bez farbowania pol roku, odrost na pol glowy, potem fryzjer-pasemka aby rozjaśnić włoski bliżej naturalnego i później kolejna wizyta miał być super naturalny balayage już prawie miałam wyrównany kolor i długość ok, a efekt 3maj sie |
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo dzięki niemu jakoś zaczynaja wygladać,przyajmniej mi się tak wydaje, ale do zdrowych gęstych włosów przedemną bardzo, bardzo długa droga
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Nie wierzę !!! Jestem w szoku. Po tygodniu stosowania seboradinu- lotion i nacierania skóry głowy sokiem z czarnej rzodkwi zaczęły mi wyrastać nowe włoski , tak jakby "zmniejszając" zakola na czole i przy skroniach. Gdyby mi ktoś to powiedział , to bym nie uwierzyła. Mam nadzieję , że efekt się utrzyma. Lotion Seboradin górą !!! Włosy ogólnie są bardziej miekkie i lśniące.
|
|
|
|
|
#600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i fakt faktem te sterczące kłaczki na mojej głowie są powodem do radości
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

,
czytałam gdzieś na forum ,ze nie można, czy to prawda? dlaczego?

używam na noc olejku rycynowego na kocówki, postanowiłam spróbować jeszcze tego 

,
, bardzo ciężko,
to napisze czy jest różnica