![]() |
#571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Seboradin - wątek zbiorczy
W Super-pharmie jest cała gama produktów Sedoradin.
Ja mam szampon, balsam i ampułki Seboradin Niger. Zamierzam nabyć Seboradin czerwony do włosów wypadających ale to na wiosnę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() użyłam kilka razy i musze przyznać ,ze lepsze efekty jeżeli chodzi o moje włosy daje ten z żen szeniem mam cała serie i ten szampon czerwony tez jest dobry oraz ten fioletowy lotion z rzepą tez mam, mam obecnie przesuszone włosy, zniszczone i do tego wypadaja, wiec narazie ta seria bardziej mi odpowiada, ten z nafta zostawie sobie na lato w końcu jest to seria do wlosow matowych a nie zniszczonych, myślę, ze w takim wypadku sie sprawdzi gdyż ożywia włoski i nabłyszcza według mnie jest to letsza seria taka w sam raz na lato, lotion ma cytrynę wiec dla blondynek, nawet takich naturalnych ładnie rozświetla, a latem może nawet zrobić śliczne refleksy buska ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
staram sie psikac tylko czubek i skore glowy, używam balsmu z tej samej serii, ale trzymam go pod ciepłym ręcznikiem tak z 20 minut a jak moge to dluzej i wtedy moje suche sinko moge rozczesac, ten z rzepa bardziej przesusza i pzretłuszcza, dziwne ale w moim przypadku tak wlasnie dziala buska ![]() Edytowane przez aga9002 Czas edycji: 2010-12-02 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Przyczajenie
|
Dziękuję kochana
![]() W takim razie moze sprobuje tego z zen szeniem. A powiedz mi jak z zapachem?? Czy tak samo nieznosny jak ten z rzepa?? Mozna spokojnie z domu wyjsc??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Raczkowanie
|
a wiecie może czy jest jakieś przeciwwskazanie używać seboradin i wax jednocześnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
Cześć, dopisuje się jako nowa do wątku
![]() Zachęcona waszymi opiniami kupiłam dzisiaj Seboradin lotion z czerwoną rzodkwą... i czekam na efekty. Może wreszcie znalazłam coś co mi pomoże? ![]() Nie pomogły szampony dermeny, tabletki revalid ledwie ledwie... ech. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Zadomowienie
|
z czarną rzodkwią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
ociekło mi gdzieś 'i'
![]() Jak nakładacie ten śliczny smrodek? ![]() ![]() Przed chwilą zaaplikowałam na cala glowe, jakos mi się to udało, ale przekładając przedziałek to w prawo i w lewo. ale to była męka ![]() Moze jakis filmik instruktażowy, jak wy to robicie? ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() dziś zaczełam kurację z ampułkami i szamponem i zobaczymy ![]() ![]() ![]() ![]() A Wam pomogło???
![]() |
#580 |
Raczkowanie
|
Wizażanki
![]() proszę o opinię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
czyżby wątek ,,zdechł" ???
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
stosuje już cala serie seboradin z zen- szeniem lotion balsam i szampon od 1,5 miesiąca oraz lotion niger na noc , a od 2 tygodni szampon na przerzedzanie oraz drugie opakowanie (120 tabl)preparatu onozis, miesiąc picia drożdży włosy urosły mi w 30 dni 3cm, prawie 4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja robię tak ![]() wieczorem zalewam 1/3 drożdży gorąca woda(cały kubek), ale nie wrzącą(jest wiele opinii jedni uważają, ze właśnie wrzącą, a inni, ze nie wolno), następnie pól kubeczka przelewam do innego i dolewam mleka, nie słodzę uważam,ze jednak cukier troch niszy dobroczynny efekt jeżeli chodzi o cerę , a mi również na tym zależało, natomiast rano do połowy tego kubeczka, który odstawiam na noc dolewam ciepłej wody i pije, staram sie przed śniadanie , ciężko jest się zmusić, ale jakoś można szybko czymś popić np herbata a smak no to ![]() na pewno nie pychotka sam zapach odrzuca moich domowników ![]() na początku łatwiej mi sie piło, teraz jest gorzej ![]() czasami nie dopijam do konca bo nie darady, a myslalam ,ze jak sie juz iles pije to będzie lepiej, teraz znalazłam takie tabletki drożdżowe, osobiście nie chciałam łykać tyle tabletek, biorę już ten onozis 4 tabletki dziennie, a tych drożdży tez trzeba kilka tabletek dziennie, ale właśnie te tabletki wystarczy jedna dziennie wiec może je wypróbuje na zastępstwo przez jakiś czas powodzenia, buska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() narazie pije nadal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
No moje kochane ja tez wróciłam z Apteki dzisiaj z całą serią seboradin z żeń-szenie; szampon, balsam, lotion, ampułki 14-dniowa kuracja, zakupiłam też revalid. Myślicie że pomoże na moje włoski? Wypadają i musiałam ściąć bo były zniszczone strasznie ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
systematyczność i cierpliwość, na początku można się zniechęcić, do wiosny urosną Ci śliczne włoski ![]() seboradin przyspiesz wzrost, tylko musisz wytrwać, naszczescie ja sie pocieszam tak ,ze jest zima, czapka na głowę, do w wiosny chce miec sliczne wloski, dużo to kosztuje kasy i pracy właśnie od 2 dni stosuje te ampułki, aby trochę wzmocnić je na sylwestra ![]() fajny efekt jest jak sie posmaruje ampułkę na noc w skalp i czubek głowy, a na resztę położy sie biovax i to wszystko ogrzać, ręcznik i lulu, a rano normalnie myjemy włosy i odzywka z zen szeniem na skalp i super efekt |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
A więc witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam jeszcze dodać że włosy wypadają mi garściami (choć teraz juz tak bardzo przestały ale nadal jest jeszcze źle) ale to niestety przez leki które biore, sa bardzo silne i mogą powodować u niektórych nawet całkowitą utratę włosów.. ;( do końca kuracji zostało mi jeszcze z pół roku... i mam nadzieje ze juz mi sie ich stan bardziej nie pogorszy...dlatego staram się dbać by troche zniwelować działanie tych leków...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Biorę od wczoraj revalid i stosuje serię Seboradin plus kurację 14 dniową i zobaczymy co będzie. Będę dawała znać ;D Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Raczkowanie
|
Widze pierwsze efekty a używam od miesiąca szamponu, ampułek, lotionu i nafty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() no i postanowiłam odczekać bez farbowania pol roku, odrost na pol glowy, potem fryzjer-pasemka aby rozjaśnić włoski bliżej naturalnego i później kolejna wizyta miał być super naturalny balayage już prawie miałam wyrównany kolor i długość ok, a efekt ![]() 3maj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#599 |
Raczkowanie
|
Nie wierzę !!! Jestem w szoku. Po tygodniu stosowania seboradinu- lotion i nacierania skóry głowy sokiem z czarnej rzodkwi zaczęły mi wyrastać nowe włoski , tak jakby "zmniejszając" zakola na czole i przy skroniach. Gdyby mi ktoś to powiedział , to bym nie uwierzyła. Mam nadzieję , że efekt się utrzyma. Lotion Seboradin górą !!! Włosy ogólnie są bardziej miekkie i lśniące.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.