Seboradin - wątek zbiorczy - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-01, 21:44   #571
KONICZYNKA 47
Zadomowienie

Dot.: Seboradin - wątek zbiorczy

W Super-pharmie jest cała gama produktów Sedoradin.
Ja mam szampon, balsam i ampułki Seboradin Niger.
Zamierzam nabyć Seboradin czerwony do włosów wypadających ale to na wiosnę.
KONICZYNKA 47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 14:17   #572
aga9002
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agooha84 Pokaż wiadomość
Tez sie zastanawialam nad tym balsamem wiec bede wdzieczna za wszelkie opinie
hej Agooha84, no ja właśnie nie moglam doczekać sie odpowiedzi, więc zakupiłam lotion i balsam z nafta w ciemno,

użyłam kilka razy i musze przyznać ,ze lepsze efekty jeżeli chodzi o moje włosy daje ten z żen szeniem mam cała serie i ten szampon czerwony tez jest dobry oraz ten fioletowy lotion z rzepą tez mam,
mam obecnie przesuszone włosy, zniszczone i do tego wypadaja, wiec narazie ta seria bardziej mi odpowiada,

ten z nafta zostawie sobie na lato w końcu jest to seria do wlosow matowych a nie zniszczonych, myślę, ze w takim wypadku sie sprawdzi gdyż ożywia włoski i nabłyszcza
według mnie jest to letsza seria taka w sam raz na lato, lotion ma cytrynę wiec dla blondynek, nawet takich naturalnych ładnie rozświetla, a latem może nawet zrobić śliczne refleksy

buska

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez olusialodz Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie, ponieważ nie wiem z której serii mam kupic seboradin. Tzn lotion chciałabym do włosów przetłuszczających, ponieważ musze je myć codziennie, nie jest ich za duzo, a rano juz sa nieswieże, wiec bałabym sie, ze je przetłuści ale nie wiem jak z balsamem i szamponem, bo obawiam sie tego, ze przesuszy mi to wlosy, gdyz czasami wydaja sie sianowate prostuje i susze je, chcoiaz z prostowanie teraz ograniczam do minimum i niecodzinnie, na razie z reguły myje szamponami z silikonami, czasami ziołowymi. Czy ktoś jest w stanie mi cos podpowiedzieć, bo nie mogę sie zdecydować :P

Może dodam jeszcze, ze chodzi mi o szybszy porost włosów i zregenerowanie rozniez, bo troche je męczyłam.
u mnie jest tak, ze ten z rzepa sprawia ,ze włosy sa jak by tłuste i rano muszę je umyć, natomiast ten z zen szeniem sprawia ,z e włoski są takie puszyste można stosować go nawet rano, ja tak stosuje rano i wieczorem, a mam zniszczone włosy,
staram sie psikac tylko czubek i skore glowy, używam balsmu z tej samej serii, ale trzymam go pod ciepłym ręcznikiem tak z 20 minut a jak moge to dluzej i wtedy moje suche sinko moge rozczesac, ten z rzepa bardziej przesusza i pzretłuszcza, dziwne ale w moim przypadku tak wlasnie dziala
buska

Edytowane przez aga9002
Czas edycji: 2010-12-02 o 14:19
aga9002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 10:28   #573
Agooha84
Przyczajenie

Dziękuję kochana

W takim razie moze sprobuje tego z zen szeniem. A powiedz mi jak z zapachem?? Czy tak samo nieznosny jak ten z rzepa?? Mozna spokojnie z domu wyjsc???
Agooha84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-04, 17:36   #574
aga9002
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agooha84 Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana

W takim razie moze sprobuje tego z zen szeniem. A powiedz mi jak z zapachem?? Czy tak samo nieznosny jak ten z rzepa?? Mozna spokojnie z domu wyjsc???
no ten z rzepą zapach daje taki, mój tz nie mógł go wytrzymać, ale ten z zen szeniem pachnie inaczej nie czuć tak rzepy, w ogóle się ulatnia, psikam rano i nikt nic nie mówi
Stary 2010-12-05, 21:15   #575
aga9002
Raczkowanie

a wiecie może czy jest jakieś przeciwwskazanie używać seboradin i wax jednocześnie? czytałam gdzieś na forum ,ze nie można, czy to prawda? dlaczego?
Stary 2010-12-06, 16:32   #576
aivii
Raczkowanie

Cześć, dopisuje się jako nowa do wątku

Zachęcona waszymi opiniami kupiłam dzisiaj Seboradin lotion z czerwoną rzodkwą... i czekam na efekty. Może wreszcie znalazłam coś co mi pomoże?
Nie pomogły szampony dermeny, tabletki revalid ledwie ledwie...
ech. Niedlugo będę łysa!
aivii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-06, 17:20   #577
KONICZYNKA 47
Zadomowienie

z czarną rzodkwią
KONICZYNKA 47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 18:13   #578
aivii
Raczkowanie

ociekło mi gdzieś 'i'

Jak nakładacie ten śliczny smrodek? czytałam w watku, chyba w tym (?), że wiele użytkowniczek używa miseczki i naklada palcami spuszczając glowe w dół.... Nie mogę sobie tego wyobrazić
Przed chwilą zaaplikowałam na cala glowe, jakos mi się to udało, ale przekładając przedziałek to w prawo i w lewo. ale to była męka

Moze jakis filmik instruktażowy, jak wy to robicie? ; )
aivii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 20:07   #579
Olenka333
Raczkowanie

Smile Dot.: Seboradin - wątek zbiorczy

Hej

dziś zaczełam kurację z ampułkami i szamponem i zobaczymy mam cienkie włosy bez połysku dodatkowo codziennie prostowane używam na noc olejku rycynowego na kocówki, postanowiłam spróbować jeszcze tego zobaczymy czy bedzie jakis efekt
A Wam pomogło???
Stary 2010-12-13, 09:42   #580
Olenka333
Raczkowanie

Wizażanki

proszę o opinię uzywam szamponu seboradin przeciw wypadaniu i przerzedzaniu sie włosów oraz ampułek fakt po dwóch dniach zauważyłam, że włosy są miękkie a lśniące. Ale jak zwykle to mi nie wystarcza:P myslice z emoge do tego używać nafty kosmetycznej?? wieczorem przed nałożeniem ampułek? Nietsety ampułek musze używać wieczorem na suche włosy, gdyż troche mi przetłuszczają moje włoski. Chcę moim włoskom zafundować taką ,,bombę" ponieważ chcę je mega odżywić i spowodować szybszy wzrost, cel- włosy za łoopatki. Nietsty nadal używam prostownicy, ale może przekonam się i niedługo uda mi się od niej uwolnić
Stary 2010-12-13, 12:41   #581
Olenka333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Costynuuna Pokaż wiadomość
to przepłaciłas, i to sporo.. ja kupiłam za 13zł lioton

też polecam stosowanie całej serii , szampon + balsam + lioton .. zaplaciłam za wszystko 39zł ale warto było
gdzie Wy tak tanio kupujecie ja za szampon i ampułki zapłaciłam 51 zł :/ a do tego teraz przed chwilą za lotion niger zapłaciłam 20,50 ale jeżeli mam mieć po tym piekne lśniące szybko rosnące włosy...;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 08:44   #582
Olenka333
Raczkowanie

czyżby wątek ,,zdechł" ???
Stary 2010-12-16, 17:02   #583
aga9002
Raczkowanie

stosuje już cala serie seboradin z zen- szeniem lotion balsam i szampon od 1,5 miesiąca oraz lotion niger na noc , a od 2 tygodni szampon na przerzedzanie oraz drugie opakowanie (120 tabl)preparatu onozis, miesiąc picia drożdży włosy urosły mi w 30 dni 3cm, prawie 4, a rosły niecały 1cm na miesiąc!!!!
Stary 2010-12-17, 07:36   #584
Olenka333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga9002 Pokaż wiadomość
stosuje już cala serie seboradin z zen- szeniem lotion balsam i szampon od 1,5 miesiąca oraz lotion niger na noc , a od 2 tygodni szampon na przerzedzanie oraz drugie opakowanie (120 tabl)preparatu onozis, miesiąc picia drożdży włosy urosły mi w 30 dni 3cm, prawie 4, a rosły niecały 1cm na miesiąc!!!!
jak pijesz drożdże?? Bo tak jak pisałam stosuje szampon na wypadanie włosów i przeciw przerzedzaniu, ampułki i lotion niger na noc ale od 13.12 więc na efekty czekam :P ale z miłą chęcią popije drożdże ( dobre są :P ???) byleby szybciej urosły
Stary 2010-12-17, 10:13   #585
aga9002
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olenka333 Pokaż wiadomość
jak pijesz drożdże?? Bo tak jak pisałam stosuje szampon na wypadanie włosów i przeciw przerzedzaniu, ampułki i lotion niger na noc ale od 13.12 więc na efekty czekam :P ale z miłą chęcią popije drożdże ( dobre są :P ???) byleby szybciej urosły
ja juz sama wlasnie nie wiedzialam jak sie pije kazdy pisal inaczej, wiec zapytalam cioci, ktora kiedys je pila, ona powiedziala ,ze powino sie zalac woda i odstawic na noc a rano wypić

a ja robię tak,
wieczorem zalewam 1/3 drożdży gorąca woda(cały kubek), ale nie wrzącą(jest wiele opinii jedni uważają, ze właśnie wrzącą, a inni, ze nie wolno), następnie pól kubeczka przelewam do innego i dolewam mleka, nie słodzę uważam,ze jednak cukier troch niszy dobroczynny efekt jeżeli chodzi o cerę , a mi również na tym zależało,
natomiast rano do połowy tego kubeczka, który odstawiam na noc dolewam ciepłej wody i pije, staram sie przed śniadanie , ciężko jest się zmusić, ale jakoś można szybko czymś popić np herbata

a smak no to
na pewno nie pychotka sam zapach odrzuca moich domowników

na początku łatwiej mi sie piło, teraz jest gorzej, bardzo ciężko,
czasami nie dopijam do konca bo nie darady, a myslalam ,ze jak sie juz iles pije to będzie lepiej,

teraz znalazłam takie tabletki drożdżowe, osobiście nie chciałam łykać tyle tabletek, biorę już ten onozis 4 tabletki dziennie, a tych drożdży tez trzeba kilka tabletek dziennie, ale właśnie te tabletki wystarczy jedna dziennie wiec może je wypróbuje na zastępstwo przez jakiś czas

powodzenia, buska
Stary 2010-12-17, 14:41   #586
Olenka333
Raczkowanie

Cytat:
ja juz sama wlasnie nie wiedzialam jak sie pije kazdy pisal inaczej, wiec zapytalam cioci, ktora kiedys je pila, ona powiedziala ,ze powino sie zalac woda i odstawic na noc a rano wypić

a ja robię tak,
wieczorem zalewam 1/3 drożdży gorąca woda(cały kubek), ale nie wrzącą(jest wiele opinii jedni uważają, ze właśnie wrzącą, a inni, ze nie wolno), następnie pól kubeczka przelewam do innego i dolewam mleka, nie słodzę uważam,ze jednak cukier troch niszy dobroczynny efekt jeżeli chodzi o cerę , a mi również na tym zależało,
natomiast rano do połowy tego kubeczka, który odstawiam na noc dolewam ciepłej wody i pije, staram sie przed śniadanie , ciężko jest się zmusić, ale jakoś można szybko czymś popić np herbata

a smak no to
na pewno nie pychotka sam zapach odrzuca moich domowników

na początku łatwiej mi sie piło, teraz jest gorzej, bardzo ciężko,
czasami nie dopijam do konca bo nie darady, a myslalam ,ze jak sie juz iles pije to będzie lepiej,

teraz znalazłam takie tabletki drożdżowe, osobiście nie chciałam łykać tyle tabletek, biorę już ten onozis 4 tabletki dziennie, a tych drożdży tez trzeba kilka tabletek dziennie, ale właśnie te tabletki wystarczy jedna dziennie wiec może je wypróbuje na zastępstwo przez jakiś czas

powodzenia, buska
a drożdże jakieś specjalne czy takie zwykłe najzwyklejsze ?? ehh poświęcę się od Nowego Roku :P dla takich efektów warto
Stary 2010-12-17, 19:08   #587
aga9002
Raczkowanie

Cytat:
a drożdże jakieś specjalne czy takie zwykłe najzwyklejsze ?? ehh poświęcę się od Nowego Roku :P dla takich efektów warto
takie zwykle, choć słyszałam o tych piworskich czy jakoś tak, właśnie tabletki są takie ,może niedługo wypróbuje, żeby odpocząć od tego pysznego smaku to napisze czy jest różnica
Stary 2010-12-20, 09:52   #588
Olenka333
Raczkowanie

Cytat:
takie zwykle, choć słyszałam o tych piworskich czy jakoś tak, właśnie tabletki są takie ,może niedługo wypróbuje, żeby odpocząć od tego pysznego smaku to napisze czy jest różnica
napisz koniecznie bo nie wiem czy jest sens ,,katować" się piciem tej ochidki jak można łyknąc tabletkę
Stary 2010-12-20, 16:19   #589
aga9002
Raczkowanie

Cytat:
napisz koniecznie bo nie wiem czy jest sens ,,katować" się piciem tej ochidki jak można łyknąc tabletkę
zgadzam sie tylko muszę je zamówić, no i napewno przy tabletkach trzeba poczekac na efekt, a jak sie pije to widac po pierwszym razie, bynajmniej jezeli chodzi o cerę

narazie pije nadal

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 19:38   #590
ilooonaaa
Raczkowanie

GG do ilooonaaa

No moje kochane ja tez wróciłam z Apteki dzisiaj z całą serią seboradin z żeń-szenie; szampon, balsam, lotion, ampułki 14-dniowa kuracja, zakupiłam też revalid. Myślicie że pomoże na moje włoski? Wypadają i musiałam ściąć bo były zniszczone strasznie ;(
ilooonaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 21:34   #591
aga9002
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilooonaaa Pokaż wiadomość
No moje kochane ja tez wróciłam z Apteki dzisiaj z całą serią seboradin z żeń-szenie; szampon, balsam, lotion, ampułki 14-dniowa kuracja, zakupiłam też revalid. Myślicie że pomoże na moje włoski? Wypadają i musiałam ściąć bo były zniszczone strasznie ;(
hej, ja uzywalam tego szamponu z zen szeniem na zmiane z tym czerwonym na przezedzanie, ale od miesiaca uzywam tylko ten i postanowiłam używać tak jak pisze 4 miesiące, czyli do wiosny,

systematyczność i cierpliwość, na początku można się zniechęcić,
do wiosny urosną Ci śliczne włoski napewno,
seboradin przyspiesz wzrost, tylko musisz wytrwać, naszczescie ja sie pocieszam tak ,ze jest zima, czapka na głowę,
do w wiosny chce miec sliczne wloski, dużo to kosztuje kasy i pracy

właśnie od 2 dni stosuje te ampułki, aby trochę wzmocnić je na sylwestra

fajny efekt jest jak sie posmaruje ampułkę na noc w skalp i czubek głowy, a na resztę położy sie biovax i to wszystko ogrzać, ręcznik i lulu, a rano normalnie myjemy włosy i odzywka z zen szeniem na skalp i super efekt
Stary 2010-12-22, 21:59   #592
marry62344
Raczkowanie

A więc witam koleżanka poleciła mi ten preparat więc wczoraj poleciałam żeby go kupić, oczywiście najpierw przeczytalam wszystkie fora jakie sa dostępne wiec takie opinie sa cudowne więc mówie -ja też spróbuje ja generalnie mam hopla jesli chodzi o włosy... szczególnie jakieś odżywki które moge zrobić sama... generalnie farbowałam 5 lat, najpierw na brązy, potem zakochałam sie w czerni... a potem jak to bywa człowiek chce wrócić do natury więc przeszlam tez dwie dekoloryzacje jakimś tanim sklepowym rozjaśniaczem na to później jeszcze jakieś dwie farby bo kolor mi nieładnie zszedł no więc cieżko z nimi było a później znowu do brązów... no i oczywiście prostownica była codziennie... nie farbuje już z jakieś ponad pół roku myśle apowiem wam że moje odrosty sa maleńkie...:/ dlatego skusiłam się na ten seboradin( z żeń-szeniem) by mi szybciej urosły (szczególni że ostatnio byłam u fryzjera i troche bardzo mnie skrzywdziła) teraz mi bardziej chodzi na porost niz poprawę kondycji bo chociaż tak wiele przeszły to mysle ze sa w całkiem dobrym stanie! oczywiscie jako fanka dbania o włosy stosowałam i stosuje Wax, różne odżywki typu żółtko, olejek rycynowy lub oliwe z oliwek, pije pokrzywe, płukałam tez skrzypem i łykam skrzyp z pokrzywą.... i to już jakis czas robie wiec włosy nie sa juz takei zniszczone a nawet lsniącee więc mi bardziej chodzi o porost bo własciwie stoją w miejscu juz od paru dobrych lat... zakupiłam szampon i lotnio z żeń szeniem jak mówiłam i zobacze .. teraz mam hopla wiec mysle że będe systematyczna więc bede mogła ocenić efekty... mam postanowienie ze do wiosny( czyli mam powiedzmy to 5 miesięcy) będe miała piekne włoski i bede mogła się nimi pochwalić
marry62344 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-23, 09:25   #593
marry62344
Raczkowanie

Zapomniałam jeszcze dodać że włosy wypadają mi garściami (choć teraz juz tak bardzo przestały ale nadal jest jeszcze źle) ale to niestety przez leki które biore, sa bardzo silne i mogą powodować u niektórych nawet całkowitą utratę włosów.. ;( do końca kuracji zostało mi jeszcze z pół roku... i mam nadzieje ze juz mi sie ich stan bardziej nie pogorszy...dlatego staram się dbać by troche zniwelować działanie tych leków...
marry62344 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-23, 23:38   #594
ilooonaaa
Raczkowanie

GG do ilooonaaa

Cytat:
hej, ja uzywalam tego szamponu z zen szeniem na zmiane z tym czerwonym na przezedzanie, ale od miesiaca uzywam tylko ten i postanowiłam używać tak jak pisze 4 miesiące, czyli do wiosny,

systematyczność i cierpliwość, na początku można się zniechęcić,
do wiosny urosną Ci śliczne włoski napewno,
seboradin przyspiesz wzrost, tylko musisz wytrwać, naszczescie ja sie pocieszam tak ,ze jest zima, czapka na głowę,
do w wiosny chce miec sliczne wloski, dużo to kosztuje kasy i pracy

właśnie od 2 dni stosuje te ampułki, aby trochę wzmocnić je na sylwestra

fajny efekt jest jak sie posmaruje ampułkę na noc w skalp i czubek głowy, a na resztę położy sie biovax i to wszystko ogrzać, ręcznik i lulu, a rano normalnie myjemy włosy i odzywka z zen szeniem na skalp i super efekt
Cieszę się że ktoś ma już doświadczenia z tą serią. Ja niestety musiałam ściąć wlosy, ze względów zdrowotnych. Wcześniej włosy rosły mi bardzo szybko, bardzo często ich malowałam a mimo to były dosyć mocne. Do czasu aż rozjaśniłam (zeszłam z czarnego) do jasnego blondu. Potem co miesiąc albo półtorej rozjaśniacz na odrosty i farba na całość. No i włosy nie wytrzymały. Zaczeły wypadać garściami (po ostatnim rozjaśnieniu wypadło mi cale pasemko z boku...) Poczekałam aż pokażą się odrosty w między czasie różnymi sposobami odżywiałam, a kiedy pojawiły się pomalowałam odżywką koloryzującą z matrixa na jasny brąz żeby odrosty się nie odróżniały tak bardzo. DO tego ściełam dosyć sporo. No a teraz spowrotem marzą mi się zdrowe i długie włoski ;(

Biorę od wczoraj revalid i stosuje serię Seboradin plus kurację 14 dniową i zobaczymy co będzie. Będę dawała znać ;D Pozdrawiam
ilooonaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-29, 09:26   #595
Olenka333
Raczkowanie

Widze pierwsze efekty a używam od miesiąca szamponu, ampułek, lotionu i nafty na początku myślałam , że wyłysieję od takiej ilości :P ale jest ok włosy są mięciutkie, lśniące, końcówki odżywione tak jak nigdy a nadal używam prostownicy nietsety nie widzę, zeby rosły może to jeszcze za krótko... ? na pewno
Stary 2011-01-05, 13:27   #596
ilooonaaa
Raczkowanie

GG do ilooonaaa

Cytat:
Widze pierwsze efekty a używam od miesiąca szamponu, ampułek, lotionu i nafty na początku myślałam , że wyłysieję od takiej ilości :P ale jest ok włosy są mięciutkie, lśniące, końcówki odżywione tak jak nigdy a nadal używam prostownicy nietsety nie widzę, zeby rosły może to jeszcze za krótko... ? na pewno
Oj ta prostownica to masakra i muszę Ci powiedzieć że ja też kiedyś prostowałąm włosy codziennie, a były juz tak popalone że masakra. Przestałam prostowac codziennie po ścięciu, teraz sporadycznie raz na tydzień, bo co z tego że włosy rosną jak sa popalone i wykruszają się przy końcówkach... Radzę odstawić prostownice i prostowac tylko na ważniejsze wyjścia Bo słyszałam, że przesadna stylizacja też powoduje to że włosy wolniej rosną (sa poprostu zmęczone). Też stosowałam tę linię łącznie z ampułkami. Nakładałam codziennie na mokre włosy ampułki plus lotion, niestety musiała przestać bo nabawiłam się zapalenia ucha (niemogłam go moczyć) i potem nie wiedziałam czy po takiej przerwie znowu kontynuowac czy jak.
Pozdrawiam
Stary 2011-01-07, 13:41   #597
aga9002
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilooonaaa Pokaż wiadomość
Cieszę się że ktoś ma już doświadczenia z tą serią. Ja niestety musiałam ściąć wlosy, ze względów zdrowotnych. Wcześniej włosy rosły mi bardzo szybko, bardzo często ich malowałam a mimo to były dosyć mocne. Do czasu aż rozjaśniłam (zeszłam z czarnego) do jasnego blondu. Potem co miesiąc albo półtorej rozjaśniacz na odrosty i farba na całość. No i włosy nie wytrzymały. Zaczeły wypadać garściami (po ostatnim rozjaśnieniu wypadło mi cale pasemko z boku...) Poczekałam aż pokażą się odrosty w między czasie różnymi sposobami odżywiałam, a kiedy pojawiły się pomalowałam odżywką koloryzującą z matrixa na jasny brąz żeby odrosty się nie odróżniały tak bardzo. DO tego ściełam dosyć sporo. No a teraz spowrotem marzą mi się zdrowe i długie włoski ;(

Biorę od wczoraj revalid i stosuje serię Seboradin plus kurację 14 dniową i zobaczymy co będzie. Będę dawała znać ;D Pozdrawiam
wiem jak to jest farbowałam włosy kilka dobrych lat na platynę, wyglądały strasznie i przerzedziły się masakryczne, wiec wówczas postanowiłam ściąć włosy i nie potrzebnie zafarbowalam sie na czarno,(naturalny mam jasny blond), włosy szybko urosły, były geste, ale maiłam dość ciągłych odrostów, okropnie wyglądały, no i moja blada cera, wcześniej sie opalałam, później musiałam niestety zrezygnować, albo może stety,
no i postanowiłam odczekać bez farbowania pol roku, odrost na pol glowy, potem fryzjer-pasemka aby rozjaśnić włoski bliżej naturalnego i później kolejna wizyta miał być super naturalny balayage już prawie miałam wyrównany kolor i długość ok,
a efekt polowe wlosow wyciągnięte ze złotkami, a reszta potem i musiałam ściąć tak do ramion teraz są już dłuższe, jest ich mało ale nie ścinam, planuje zapuścić jak najdłuższe aby na lato podciąć
3maj sie, powodzonka
Stary 2011-01-07, 14:36   #598
ilooonaaa
Raczkowanie

GG do ilooonaaa

Cytat:
wiem jak to jest farbowałam włosy kilka dobrych lat na platynę, wyglądały strasznie i przerzedziły się masakryczne, wiec wówczas postanowiłam ściąć włosy i nie potrzebnie zafarbowalam sie na czarno,(naturalny mam jasny blond), włosy szybko urosły, były geste, ale maiłam dość ciągłych odrostów, okropnie wyglądały, no i moja blada cera, wcześniej sie opalałam, później musiałam niestety zrezygnować, albo może stety,
no i postanowiłam odczekać bez farbowania pol roku, odrost na pol glowy, potem fryzjer-pasemka aby rozjaśnić włoski bliżej naturalnego i później kolejna wizyta miał być super naturalny balayage już prawie miałam wyrównany kolor i długość ok,
a efekt polowe wlosow wyciągnięte ze złotkami, a reszta potem i musiałam ściąć tak do ramion teraz są już dłuższe, jest ich mało ale nie ścinam, planuje zapuścić jak najdłuższe aby na lato podciąć
3maj sie, powodzonka
Takie zejście z czarnego koloru jest cieżkie i tez strasznie niszczy włosy, wiem bo ja pare lat malowałam na ciemne kolory a potem rozjaśniłam się na blądynkę. No a teraz walcze z tymi wlosami i buszuje po vizażu bo dzięki niemu jakoś zaczynaja wygladać,przyajmniej mi się tak wydaje, ale do zdrowych gęstych włosów przedemną bardzo, bardzo długa droga
Stary 2011-01-10, 19:04   #599
casablanka
Raczkowanie

Nie wierzę !!! Jestem w szoku. Po tygodniu stosowania seboradinu- lotion i nacierania skóry głowy sokiem z czarnej rzodkwi zaczęły mi wyrastać nowe włoski , tak jakby "zmniejszając" zakola na czole i przy skroniach. Gdyby mi ktoś to powiedział , to bym nie uwierzyła. Mam nadzieję , że efekt się utrzyma. Lotion Seboradin górą !!! Włosy ogólnie są bardziej miekkie i lśniące.
casablanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 19:28   #600
ilooonaaa
Raczkowanie

GG do ilooonaaa

Cytat:
Napisane przez casablanka Pokaż wiadomość
Nie wierzę !!! Jestem w szoku. Po tygodniu stosowania seboradinu- lotion i nacierania skóry głowy sokiem z czarnej rzodkwi zaczęły mi wyrastać nowe włoski , tak jakby "zmniejszając" zakola na czole i przy skroniach. Gdyby mi ktoś to powiedział , to bym nie uwierzyła. Mam nadzieję , że efekt się utrzyma. Lotion Seboradin górą !!! Włosy ogólnie są bardziej miekkie i lśniące.
Też go uwielbiam No i fakt faktem te sterczące kłaczki na mojej głowie są powodem do radości

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości