|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie o STAŻ
Cytat:
wiec on ma isc i prosic o przedluzenie ??
|
|
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez marta87 Czas edycji: 2009-09-20 o 10:24 |
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale brzuch na wierzchu i głębokie dekolty pewnie odpadają ![]() Można i pewnie dżinsy założyć, ale do tego jakieś bardziej eleganckie buciki i np. bluzkę koszulową, niekoniecznie białą
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez marta87 Czas edycji: 2009-09-20 o 10:27 |
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki!
Chciałabym sie podzielić z Wami radosną nowiną Jak wiecie byłam na stażu i do niedawna na pracach interwencyjnych i już się śmiałam, że powoli zaliczam kolejne formy aktywności zawodowej proponowanej przez PUP Ale oczywiście wraz nieuchronnie zbliżającym się końcem umowy zaczął narastać we mnie niepokój typu: "Co dalej?" I dziś właśnie odebrałam umowę o pracę na - uwaga!, uwaga! - dwa lata! Tak więc, dziewczyny, staże są świetnym początkiem ku znalezieniu pracy. Czego i Wam życzę z całego serduszka. Pozdrawiam!
Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2006-07-19 o 13:06 |
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj bylam pierwszy dzień na stażu...strasznie się denerwowałam ale nie było tak źle...tylko glupio się troche czulam bp wszyscy się tam znaja i caly czas sobie zartowali i sie smiali...a ja tylko siedzialam i wypelnialam papiery(w dodatku na kolanie i mnie strasznie boli kręgosłup teraz).
Może jutro bedzie lepiej. Pieniadze odbieram dopiero 19 września niby mam isc na poczte z dowodem samym, ale wy tu o jakis zetonach piszecie...hmma i jeszcze jedno kiedy sie wypelnia te karty stazu?? |
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i cały czas mam kontakt z pacjentkami. Własnie minął mi miesiąc stażu, w przyszłym tygodniu bedzie wreszcie wypłata I czuję sie już prawie jak normalny pracownik firmy nawet czasem pytają mnie o zdanie |
|
|
|
|
#671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
ja do swojego szefa zwracałam się na Ty, on mi również mówił po imieniu. Zresztą u mnie w pracy wszyscy są na Ty.
tak jest wygodniej i przyjemniej.
|
|
|
|
#673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżam wątek
![]() jak tam wasze staże wyglądają ? zadowolone ?
|
|
|
|
#676 |
|
Joanna d'Moder
|
ja niedługo kończę 3 miesiąc stażu.Mam nadzieję że PUP mi przedłuży o kolejne 3 (u nas dają na 3 miesiące).Z atmosfery jestem bardzo zadowolona,fajni ludzie tylko nie jest to praca zgodna z moim kierunkiem wykształcenia
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
hej mam taki problem...hmmm
wezwala mnie dzisiaj do siebie kierowniczka i powiedziala ze dzwonili z urzedu pracy i że mam sie jutro zgłosic ...hmmm tyko ja niewiem po co...mowili cos o jakiejs umowie...hmmm tez tak miałyscie???troszke sie stresuje bo niemam pojecia o co może chodzic...hmmm |
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#680 |
|
Rozeznanie
|
hej...ja tak mialam...to sie nazywa decyzja
pisze tam ze przyznali Ci stypendium w okresie odbywania stazu ...przyniosla mi to do pokoju jakas pani pozdrawiam
|
|
#681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juz myslalam ze chca mnie wyrzucic albo coś![]() pozdrawiem
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dziś z UP odebrałam "umowę"
Nie dzwonili wprawdzie po mnie, poszłam tam w innej sprawie i przy okazji dali mi tą umowę do podpisu dla mojego pracodawcy. Za tydzień kończę staż, smutno mi z tego powodu, bo z dnia na dzień zżywam się z tymi ludźmi coraz bardziej. Jedyny plus jest taki, że w końcu się wyśpię i nie będę musiała wstawać o 7
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kajasia, a jak tam u Ciebie? Coś rzadko chyba tu zaglądasz, takaś zapracowana
|
|
#685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jutro chyab koło 21 Padam na twarz, prawie kopa nie włączam. Nie mówie że jest źle bo coraz fajniej jest, w poniedziałek bede już miała dwa miesiące i umiem coraz więcej Zostaję coraz częściej sama, a jutro jestem sama na badaniach, 40 babek w 3 godziny;/ chyba mi ręka odpadnie no ale...NAtuska ja wstaje o 5.45
|
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę wam stażu jednak gdy się dostanie później zatrudnienie już jako pracownik to widzi się jakie stażyści mają ulgi...ehhh...
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
A ja (nie chcę jeszcze zapeszać
) być może dostanę staż na poczcie Mój TŻ tam pracuje i rozmawiał w tej sprawie z naczelniczką poczty i być może od października zacznę staż, jeśli wszystko dobrze pójdzie
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy przedłużyli, której z Was staż?
bo hmm nie wiem czy to jakies określone warunki trzeba spełnic oprócz tego, że pracodawca wystapi z wnioskiem o przedłużenie, czy wszystko zależy od finansów PUP ?? pozdrawiam i dzieki z odp
|
#689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nomoze poza tym ze wychodze czasem 15 minut szybciej na busa, ale chyba nie powinnam zostawac sama w pracy, a zostaje i wszystko musze robić, dziś to sie dwoiłam i troiłam bo nie nadązałam z pacjentami heh. Ja mam do końca grudnia i czekam aż szef powie ze zotaję przyjeta albo nie... sa przypuszczenia że tak ale zobaczymy, chciałabym bo juz w sumie sie nauczyłam tych kodów programów itp, no i kasa normalna a nie te 400zł.
|
|
|
|
|
#690 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś byłam się dowiedziec czegoś w sprawie stażu. W sumie to ubiegam się o staż w domu dziecka, w pażdzierniku zaczynam nauke na kierunku pedagogika resocjalizacyjna i staz taki napewno by mi się przydał. Ale środki dla stażystów będą dopiero od nowego roku i niestety musze czekac. Chciałabym odbywac staż w domu dziecka, bo zawsze w jakiś sposób (zapewne niewielki) chciałam pomóc tym dzieciaczkom, ale jak dzis zobaczyłam malutką, smutną dziewczynkę bawiąca się w kałuży to coś mnie w sercu ścisnęło. Nie wiem czy dam radę;(
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

wiec on ma isc i prosic o przedluzenie ??

Tak więc, dziewczyny, staże są świetnym początkiem ku znalezieniu pracy. Czego i Wam życzę z całego serduszka. Pozdrawiam!
niby mam isc na poczte z dowodem samym, ale wy tu o jakis zetonach piszecie...hmm