|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: nowa drogeria Schleker
W Schleckerze zwykle wywołuję zdjęcia. Jestem zadowolona z jakości zdjęć, a cena jest niska.
Kiedy otwierali w moim mieście tą drogerie to ceny niektórych produktów były niższe niż w Rossmanie, teraz Schlecker zrobił się droższy nawet od Natury. Edytowane przez Klaudiusia17 Czas edycji: 2010-01-07 o 23:16 Powód: edycja |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam, czy w Schlekerze jest stanowisko Essence??
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
W Polsce nie ma
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Pozwolę sobie co nieco wypowiedziec na ten temat: Ogólnie nie lubie ani rossmana ani tego schlekera. Po prostu wolę polskie sieci i polskie marki, choć i w takich sklepach znajduję miłe perełki. I włsśnie w schlekerze znalazłam odcień pomadki, którego szukałam od dawna - ichniejszy produkt, Basic, nr 17 chyba. Pozdrawiam! ________________________ O rany, to mój pierwszy post
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Do Iziaczek:
Zdradzam tajemnicę: sama pomadka ma kolor ciepłego caffe latte z odrobiną złota, a na ustach wychodzi bardzo podobny kolor smaczny, mleczny.Sama pomadka smak i zapach ma nie za fajny, to opakowanie jest bardzo oryginalne
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
W moim mieście (a właściwie miasteczku) jest galeria kwiatowe gdzie właśnie znajduję się tam schlecker. Rzeczywiście jest tam taniej niż w nor malnych sklepach, ale nie ma tam megawielkiego wyboru kosmetyków. Owszem jest ich tam bardzo dużo, ale większość jest kompletnie nie znana. Można kupić tam jeszcze akcesoria dla niemowlaków, szczotki do włosów, przybory plastyczne, właśnie wspomnianie kremy,szampony, odżywki, lakiery do paznokci, potrzebne żeczy do makijażu, słodycze itd. Nawet fajna drogeria. Można kupić wszstko co niezbędne.
)
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
podbijam. Czy któraś z Was używała kosmetyków Basic? Jeżeli tak, to jak je oceniacie? Oglądam je ostatnio w schleckerZE i mają naprawdę ciekawe produkty, ale nie wiem, jak z ich jakością itd..
edit znalazłam już wątek o tych kosmetykach ;-) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119312 Edytowane przez Effervescing Elephant Czas edycji: 2010-03-25 o 14:37 |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Nowości w Schleckerze: nowe lakiery do paznokci marki Emily (prawdopodobnie to te http://innenundaussen.blogspot.com/2...nagellack.html), widziałam także kosmetyki Joanny(peelingi, masła do ciała, olejki do kąpieli, żele pod prysznic).
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Śmiesznie się czyta komentarze z serii: "dziwnie wybiera się kosmetyki jak jest tam karma dla zwierząt czy słodycze". A co, w Rossmanie tego nie ma?? tam jest dopiero obleśny dział zwierząt. Pracowałam, to wiem, że niejedna karma już żyła własnym życiem
Schlecker to tanie kosmetyki. dolna i średnia półka. Nie ma drogich kremów czy perfum. To taki Rossmann, tylko zazwyczaj dużo mniejszy. W Polsce są otwierane w małych miasteczkach najczęściej. Odpowiadam też na pytanie: we Wrocławiu są dwa schleckery, a gdzie to już musi Ci pomóc wujek google
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsze słyszę o takim sklepie...Ale u mnie gdzie się nie obejrzy tam rossman
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio otworzyli tę drogerię obok osiedla, na którym mieszkam. Zajrzałam, lecz nic nie wykukałam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

smaczny, mleczny.