![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
Dot.: Skins
jakos mi sie nie podoba zbytnio ten nowy sezon, kocham serie 1&2, pozniej te dramatyczne watki z effy mnie dobijaly...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Rozeznanie
|
mam nadzieję że nie uznacie tego za offtop
![]() ![]() minie póki co na minus (choć pewnie w dalszych odcinkach skombinują jej jakąś "cudowną" przemianę) frankie na plus matt na plus , intrygujący ![]() rich i alo - fajny duet, troche komiczni się wydają ale to spoko grace - w sumie ok liv - narazie bezpłciowa o i tyle jak narazie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polubiłam Franky i znienawidziłam Mini, a koleś spotkany przez Franky, cudo ![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Rozeznanie
|
Nescaa a tak się broniłaś przed oglądaniem
![]() ![]() Edytowane przez valercia Czas edycji: 2011-01-29 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Ale już opadła mi trochę ekscytacja 3 i 4 sezonem więc mogłam obejrzeć
![]()
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Franky super
![]() Grace na plus, Liv na nie, chłopak spotkany przez Franky fajny ![]() I Rich i Alo - na plus ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
haha zabawne że w sumie nikt nie ocenia Nicka
![]() podobno Nick nie ma swojego odcinka... to kiepsko świadczy o atrakcyjności tej postaci skoro nawet odcinka mu nie poświęcono. a na początku myślałam że będzie kimś w rodzaju charakteru od którego się wszystko zaczyna jak np Tony w pierwszej ekipie. a tu bach, nijaki koleś który myje się mydłem w płynie ![]() ![]() a tak poza tym to czekam na nowy odcinek z niecierpliwością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
nie umiem ściągać i w końcu obejrzałam na yt
![]() szczerze powiedziawszy myślę, że ta gen. może nawet pobić gen 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
Po 3 i 4 serii bałam się, co co będzie dalej... a póki co jestem pozytywnie zaskoczona. Frankie jest świetna, razem z TŻ-tem stwierdziliśmy, że dla niej będzie warto oglądać ten sezon
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
dla mnie póki co jest ulubioną dziewczyną. potem jest Grace bo wydaje się mieć dobre serducho.
z chłopaków od początku mi się Matt podobał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
a ja najbardziej chyba lubie Rudego goscia ; )
jeszcze nie pamietam imion, bo nei wczulam sie w ten sezon, poki co ; D lubie go, bo jets taki.. skinsowy. jak JJ troche. ; ) i bardzo brzydki, poza tym długowłosy wydaje się interesujący, no i chłopak spotkany przez Frankie. o dziwo jestem na tak...; ]
![]() |
#344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.filmweb.pl/serial/Kumple-...78865/episodes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
A żebyś wiedziała. Rozczarowuje mnie ta highschoolowa atmosfera, królowa szkoły, elita i ofiary, słodka zemsta itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
wiem, ja na początku (znaczy jak nie czytałam wywiadów itp) też tak myślalam jednak sadzisz ze po tak wspanialych 2 gen, 3 bedzie rodem z Mean girls, HSM czy cos?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
No właśnie śmierdzi Mean Girls na kilometr. Poza tym w każdej generacji były takie postacie, że nie mogłam się zdecydować na ulubioną. Tutaj Rich i Alo są w porządku, ale to nie ta liga, a reszta postaci w ogóle do mnie nie przemawia, zwłaszcza Mini, jej świta i słodziutka Grace.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
poczekamy zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
Oglądałam dzisiaj drugi odcinek... cóż, niby wciąż bez szału, ale mimo wszystko nie mogę doczekać się kolejnego odcinka... Czuję, że nieźle się rozkręci
![]()
![]() |
#353 |
Rozeznanie
|
ja tez wlasnie obejrzalam. może są jeszcze zgrzyty ale ogólnie spoko odcinek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
- obejrzałam właśnie 2 odcinek 5 serii, ogólnie jestem na tak, podobał mi się i odcinek z Franky - ciekawa postać i odcinek z Richem- we wcześniejszych seriach nie było jeszcze takiego metalowca z krwi i kości
![]() jeśli ktoś wie, co za kawałek leciał na napisach w 2 odcinku 5 serii, dajcie znać - co do wersji US ciekawa jestem, jakie zadanie miał scenarzysta, skoro film jest idealną kopią wersji brytyjskiej...
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
sie jaram Richem! ; )
ale i postac Gracy jest bardzo ciekawa ; )
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
ja tez
![]() Mi się tam podoba, że każda generacja ma inną atmosferę i jest po prostu inna. Inaczej miałabym wrażenie, że oglądam wciąż to samo z innymi aktorami. Mogę mieć swoje preferencje, ale nie rozumiem ludzi, któzy wypisują wszędzie, żeby wróciła generacja pierwsza i wszystko jest do kitu - niech sobie obejrzą pierwsze dwa sezony zatem od początku a reszcie dadzą spokój. Na razie najmniej wyrazista jest ta Liv, a najbardziej czekam na odcinek Alo, jego outfity porażają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Konto usunięte
|
Odcinek jak najbardziej na plus (bo mało w nim Mini ;d)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
no, no - Alo to taki koles, ktory nie jest urodziwy, ale w gruncie rzeczy i tak moglabys sie z nim umowic na randke ; D
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Bardzo bardzo bardzo mi się podobał, jak już wcześniej ktoś napisał, cieszę się że scenarzyści pokazuję też inne subkultury, grupy społeczne. Podoba mi się nowy sezon, bo wolę to niż niekończąco -ciągnący się wątek Naomily bądź histerie Eff, które potem już mnie dobijały, jeżeli chcecie dalej Eff czy Cooka to obejrzyjcie sobie jeszcze raz 2 gen, ja jestem zadowolona z nowych postaci, a odcinek Rich był niesamowity, uwielbiam również Alo, jego styl *__* Grace też jest bardzo fajna, czegoś mi w niej brakuję ale czekam na jej odcinek, bo wydaję mi się że będzie rozbudowaną postacią (wnioskuję to po tym, ja wykrzyczała Richowi to w tym pubie, że nikt jej nie rozumie, nikt nie wie co może, potrafi zrobić, nikt jej nie zna.) tylko wkurzyło mnie trochę to że "boi się" Mini, przykrywka, to że poszła na tą kawę itp. Mam nadzieję że jeszcze w tej serii się zbuntuję. Jeżeli chodzi o Mini to cieszę się, że było jej mało, Liv jest dla mnie obojętna chociaż... bez przerwy jest z Mini co w jakiś sposób automatycznie jest na minusie. Frankie... czekam na to aż postawi się Mini, i niech pokaże swoją pewność siebie, czekam!
Czekam z utęsknieniem na kolejny odcinek, kurczę o kim on będzie? FLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR miażdży. <3 I chyba jestem jedyną osobą, która mimo tego, że nie lubi Mini to czeka na jej odcinek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Konto usunięte
|
Następny odcinek o Mini
![]() Jeśli dobrze widziałam to w nast odcinku Mini zwymiotuje Nickowi na klate ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.