![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skins
Tak, do nowego TVD napisy są na 50%! ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
ok. <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() a mi tam najbardziej podobał się sezon 3 i 4. Ci bohaterowie to było coś ![]() Eff,Naomi ,bliźniaczki, Cook - uwielbiam ich.
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moj "bulwers" wynika z Twojego tlumaczenia z owej nielojalności, jakbys dawala pewne przyzwolenia dla zdrady: np kłotnia pomiedzy przyjaciolkami.....dla mnie to dalej jednak przerazajace, ze mozna tak nawet pomyslec. i tyle. na szerszy kontekst problemu nie przesuwajmy - czyt. effy,sid, chlopak mini.
![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
dla mnie przerażające jest to, że niektórzy nie mogą pogodzić się z tym, że to serial, do tego specyficzny, i starają się z jednego stwierdzenia wyrobić sobie zdanie na temat mojego postrzegania zdrady.
![]() napiszę jeszcze raz, spokojnie to co chciałam przekazać. przeczytałam, że liv jest fałszywa. odpisałam, że przespała się z kolesiem po kłótni z mini, a fałszywa to dla mnie w tym momencie złe określenie. może być nielojalna, puszczalska, itd, ale fałszywa byłaby wtedy, gdyby sypiała z nim regularnie i dalej udawałaby jej wielką przyjaciółkę. wydaje mi się, że w tamtym momencie miała w dupie czy mini ją zobaczy, czy nie, raczej się nie kryła, może chciała dać w końcu mini powód żeby z tym dupkiem zerwała, no nie wiem. ale nie skreślam jej z powodu jednego incydentu, bo wiem, że w skinsach jeśli idzie o lojalność nigdy nie było kolorowo. edit; dobra, oglądam nowy odcinek i muszę przyznać, że kawał z niej fałszywego babska. o_o miałam nadzieję, że to inaczej będzie wyglądało.
"Że też potrafisz myśleć o takich sprawach! Mój mały, głupi mózg pękłby z pewnością, gdybym próbowała coś takiego pomyśleć!" Edytowane przez baboo Czas edycji: 2011-02-19 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja już koncze ten watek (w tym watku ;p), bo jednak mamy innych punkt...siedzenia chyba.pozdrawiam
![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie ma co się kłócić, każda z Was ma inny punkt widzenia, ja zmieniłam perspektywę patrzenia na Liv, po jej odcinku... zmienił mój punkt widzenia, i patrzę na nią w trochę cieplejszym świetle.
W ogóle Mini to szma** sorry, za taki wulgaryzm... ale z tą wódką na końcu odcinka, no.... brak słów. teraz o Nicku.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Patrząc jedynie przez pryzmat tego,że to serial,i do tego specyficzny, a nie prawdziwe życie to uważam, że Mini zasłużyła na to co ją spotkało
![]() A te jej całe przeprosiny i chęć za kumplowania się wydaje mi się ostro naciągana i pewnie coś za tym będzie stało, bo wątpię, żeby Mini tak bezinteresownie chciała się z nimi kumplować ![]()
![]() |
#461 |
Raczkowanie
|
dziewczyno, ja Cię naprawdę nie rozumiem. staram się zrozumieć co sobie liv pomyślała, a mogła tak pomyśleć.
![]() ja już kończę dyskusję, bo robi się żałośnie.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#462 |
Rozeznanie
|
owszem Mini jest wredna, numer z wódką - przesadzony. co do Liv to nie mam zdania,powiem tylko ze odcinek ogólnie mi sie podobal, w końcu było więcej Matta
![]() ej zauważyłyście że na końcu nie puścili zapowiedzi nast odcinka tylko tak jakby przeglad z wiekszej ilosci odcinków?? tak mi sie wydaje przynajmniej, no bo tam sporo Alo było i Nicka, i Grace z Richem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Grace i Rich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Liv i Mini są siebie warte, coś mi się tak wydaje :P.
Ja podchodzę do tego serialu bardzo z przymróżeniem oka. Dlatego takie numery jak z wódką mnie śmieszą :P. Okrutne to było, no ale cóż. Dziwię się tylko, że Mimi jest taką głupiutką idiotką w sumie. Że nie zerwała z tym gościem i nie postawiła jasno sprawy, że Liv ma u niej przeeekichane :P. Nie wiem jak można pisać, że to jest serial odzwierciedlający zachowanie młodzieży brytyjskiej ![]() ![]() Szczerze mówiąc to ja mam nadzieję, że będzie kolejna generacja właśnie z tą siostrą Liv, bo wydaje mi się genialna ![]() Btw. co uważacie o Liv - ładna czy nie? Edit: Promo tego co się będzie działo w sezonie: http://www.youtube.com/watch?v=89_YzkwmYVU . Oj będzie się dziaało ![]() A tutaj odcinek piąty promo: http://www.youtube.com/watch?v=LX2I3h403bw Nie mogę się doczekać! ![]() No to jeszcze dorzucę zdjęcia: 1. Strasznie mi się podoba Frankie i fryzura Grace. Mimi jest fajnie ubrana, a Liv wreszcie ma na sobie jakieś normalne ciuchy :P. 2. Frankie super wygląda, ciekawe co to za odcinek ![]() Aczkolwiek nie uważam ogólnie żeby Frankie była jakaś urodziwa :P.
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-02-19 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Rozeznanie
|
oj tak oj tak oj tak są cudowni ! ![]() a co do nastepnych plusow 3 generacji, mi niesamowicie podoba sie muzyka, naprawde swietne kawalki puszczaja w tle, pod tym wzgledem ta generacja przebija inne ![]()
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
nie podobał mi się ten odcinek. jedynie akcja z wódką była ciekawa. poza tym, matty i liv? nie.
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
właśnie tak Matty i Liv, według mnie pasują do siebie, na początku byłam sceptycznie nastawiona.... ale przekonałam się do nich
![]() A co myslałybyście o wątku Frankie i Alo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam pozytywnie zaskoczona jak sobie wygooglowałam aktorkę grającą Frankie
![]() W tych krótkich blond wyglądała uroczo ![]()
nieważne jak długo starałaś się być grzeczna, nie uciszysz w sobie niegrzecznej dziewczynki http://nescaa.tumblr.com/ Edytowane przez Nescaa Czas edycji: 2011-02-19 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podoba tu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1298127693 i tu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1298127701
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
Liv jest chyba najbrzydszą dziewczyną ze wszystkich 3 generacji
![]() Też jestem za Franky i Alo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Odcinek o Liv był absolutnie nudny
![]() Tylko ta akcja z wódką pod koniec dobra ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#473 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mi odcinek strasznie się podobał. Matty jest niesamowity a to, że jest bratem Nicka - :O mam nadzieję, że w odcinku o Nicku dowiemy się o tej całej akcji czegoś więcej.
![]() |
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Ale za to niesamowicie sympatyczna
![]() Pamiętacie piosenkę, która Panda śpiewała Effie leżącej w szpitalu? Dont Be Down ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten wątek Matty i Nick to niczym Liam i Charlie z 902010... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa jak to się rozwinie
![]() ale Alo i Frankie, cudownie by razem wyglądali... Mini i Nick są nawzajem siebie warci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sory, Alo to kolega Richa??? serio uwazacie ze Alo i Frankie??? ja pierdziole, no fuckin way ![]() BTW. baaardzo lubie Richa ![]() http://www.tv.com/video/10519238/ski...ich--interview
![]() |
![]() |
#480 |
Zadomowienie
|
Matty baaardzo mi się podoba, ale po tym ostatnim odcinku i akcjach z Liv... no cóż, dziewczyna mi go nieco obrzydziła
![]() Za to Rich jest strasznie fajną postacią i coraz bardziej go lubię. Tworzą fajną parkę z Grace ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.