![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Skins
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zadomowienie
|
Oglądam czasem sezony 1-4, jak tęsknię za wyspami...
![]() Cook mnie baaaaaaardzo kręci, jego akcent też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
nie marnuj swego czasu, inaczej czas zmarnuje ciebie... Edytowane przez ifellinlovewithadeadboy Czas edycji: 2011-08-22 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
ja własnie ogladam sezon 4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
ja poproszę
![]()
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
yyyyh co za głupie zakończenie 4 sezonu ... :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Rozeznanie
|
A ja zaczęłam niedawno oglądać Skins i się strasznie wciągnęłam aktualnie został mi ost. odc. 2 sezonu
![]() A jakie były wasze ulubione odcinki? Takim który mnie rozbawił był odcinek Jal z 1 sezonu Ci jej bracia po prostu mnie tak rozbawiali jak chcieli pobić tego gościa(nie pamiętam jak się nazywał ![]() A najsmutniejszy to też z 1 sezonu -Chris O i jeszcze strasznie szkoda mi było Tony'ego ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
Ja bym też poprosiła linka
![]() ![]() Ach! Popieram! Jak ja uwielbiam Cooka ![]() ![]() ![]() ![]() Na samym początku mnie irytował, jednak z czasem się do niego przekonałam i w sumie mogę stwierdzić, że stał się moją ulubioną postacią z 3i4 serii. Mnie zastanawia jedno. Czy życie angielskiej młodzieży jest podobne? Czy trochę tu jest przesadzone? Wiadomo, jest wiele wątków poruszanych naraz, ale... no tak się zastnawiam jak to tam jest. Rzekoma polska wersja skinsów jest dla mnie nie do wyobrażenia, bo co jak co, jednak w Polsce tak się nie dzieje. Dzieje się też sporo ale jakos tak "inaczej". Nie wiem czy mnie rozumiecie :P ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- No beznadziejne! Podciągnęłabym dalej zdecydowanie, nie wiadomo jak się wszystko rozwinęło.
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że serial jest mocno przekoloryzowany. Na pewno znajdą się osoby, które tak żyją, ale nie sądzę żeby większość. Co do polskiej wersji to była tworzona w wersji amatorskiej, ale nie pojawiło się nic prócz wstępnych zdjęć. Moim zdaniem to był totalny niewypał, bo w Polsce jednak jest trochę inaczej, inna kultura. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
...
|
Cytat:
zależy od towarzystwa w którym się obracasz. A co do polskiej wersji to ja bym zerknęła na nią jakby coś więcej powstało ze zwykłej ciekawości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam ten serial.
Czekam z niecierpliwością co będzie dalej. A najbliższy odcinek dopiero w styczniu ;( Chociaż ta 5 seria najmniej mi się podobała. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Whim, no przecież napisałam, że w Polsce też się sporo dzieje, ale "inaczej", tak jak przytaknęła mi Jigoku :P
Po prostu jednak trochę się te dwa kraje różnią, pod tym względem również. Może gdzie niegdzie jest i podobnie, niewykluczone w sumie ![]()
![]() |
#677 |
Przyczajenie
|
nie wiecie co z 6sezonem Skins'ów albo z filmem?
moim zdaniem polska wersja mogłaby być fajna gdyby nei zrobić z niej kopii oryginału, bo tak jak już wiele z Was zauważyło tutaj mamy inną kulturę, byłoby fajnie gdyby pokuszono się o stworzenie takich Skins'ów w klimacie polskiej młodzieży. A co chodzi o 'przekoloryzowanie' to faktycznie tak trochę jest, ale w hmm 'dobrym guście' każda z postaci w każdym sezonie jest wyjątkowa, nieszablonowa i właśnie to utrzymuje cały klimat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
a mi jakoś 5 sezon nie podchodzi, im dalej tym gorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Też uwielbiam Skins
![]() Z trzeciej genracji najbardziej lubie Grace i Richa ![]() ![]() ![]() W ogóle, taki mały OT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj ja też się napaliłam na ten duet ![]() Ale i tak nie mogę się doczekać filmu i tego jak Kaya zagra ![]()
![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
Dołączam się !
![]() Jestem w trakcie czwartego sezonu. Cholernie tu dużo zwrotów akcji, chyba nawet więcej niż w pierwszym i drugim sezonie! ![]() Postacie, do których emocjonalnie bardzo się przywiązałam to Cassie i Effy (jakie to typowe... ![]() ![]()
"Trzyma w rękach wróbelka ze złamanym skrzydłem, własne pieniądze na podróż daleką i długą, tasak do mięsa, kompres i kieliszek czystej. Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona. Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi..." _________ cząstka mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Przyczajenie
|
zdecydowanie (jak to często bywa) pierwsza generacja była najlepsza, w sumie druga też całkiem myślę, że głównie dlatego, że było w niej dużo Effy, trzecia jest już taka trochę naciągana, mimo wszystko nie mogę się doczekać szóstego sezonu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Zadomowienie
|
ooo wątek o skinsach!
uwielbiam ten serial <3 obejrzałam 4 sezony w te wakacje i mi się bardzo podobały. nawet zaraizłam kumpelę ![]() ogólnie bardziej przypadła mi do gustu 2ga generacja, bo jakoś było więcej fajnych bohaterów. chociaż w 1wszej uwielbiałam Chrisa <3 w 2giej Effy, chociaż była niezłą zdzi.. ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- powoli nadrabiam ![]() Cytat:
![]() ![]() lubiłam to ![]() co do bohaterów to z pierwszej generacji lubiłam Chrisa. nie zapomnę sceny z dowodem osobistym ![]() Cassie - słodkie wow ![]() Tony - nie lubiłam go w 1 sezonie, bo był strasznym babiarzem, zdradzał Michelle non stop, w drugim było smutne jak się uczył od nowa wszystkiego. jednak wtedy go polubilam. Sid to taka trochę ciamajda. nie mogłam z tej koszulki super psa ![]() Michelle, Jal - jakoś neutralnie... Anwar i Sketch to pisałam, że nie lubiłam. Maxxie - bardzo fajny chłopak, miły. żal mi go było jak pojechali do Rosji jak Anwar go potraktował. ![]() 2 generacja: Cook - odcinek o nim w 3 sezonie... masakra, pomyślałam 'co za de..'. ogólnie jakoś nie lubię chłopaków, którzy z byle kim uprawiają seks itd. ale w 4 sezonie go polubiłam ![]() Freddie - taki nijaki. sliczny, ale też ma swoje za uszami. no i byłam w szoku jak go zabito. O.o Effy - uwielbiam tę postać, mimo że denerwowala mnie jej zabawa uczuciami facetów. ale rola świetna. Kattie - dzieciak, jednak wyrobiła się w 4 sezonie, wydoroślała i nawet ją polubilam. ![]() Emily - tez taka nijaka, tak samo jak Naomi. ich wątek mnie nie zainteresował. Pandora - czasami zachowywała się głupio, ale pozytywna postać. tak samo Thomas ![]() JJ - mega słodki ![]() ![]() ale 4 sezon dziwnie się skończyl. wiele wątków niewyjaśnionych. ciekawa jestem co stało się z tym doktorkiem, który zabil Freddy'ego. psychiczny jakiś był. ale sądzę, że Cook dał radę ![]() Edytowane przez loveyouamy Czas edycji: 2011-08-26 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
...
|
Cytat:
co to była za scena dokładnie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a to było w odcinku o Jal (1 sezon) jak chcieli wejść do klubu i Chris dał dowód z dorobionymi wąsami. nawet mam zdjęcie, bo jak znalazłam to zapisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
no to przeleciałam i czekam na nowe odcinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
kurcze, czemu 5 sezon jest taki beznadziejny ?!
pierwsza generacja była super, do drugiej też się z czasem przekonałam ..i pokochałam, a tu taaka nuda, obejrzałam już prawie cały sezon (jestem bodajże na 6 odcinku) i chyba teraz serio przestanę to oglądać ![]() czemu oni nam to robią ![]() ![]()
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biało: W ostatnim odcinku najbardziej mnie rozwalił ślub i pościg ojca za Grace ![]() ![]() ![]() na dokładkę mój ulubiony kwejk: http://www.kwejk.pl/obrazek/400481/%...love.them.html ![]() Edytowane przez Olkaaaa_s Czas edycji: 2011-08-30 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.