![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skins
W wywiadach aktorzy, którzy grają Cassie i Cooka wyraźnie zaznaczyli, że nie będzie nikogo ze starej ekipy nastolatków. Ani w odcinku Cassie ani w odcinku Cooka, aktor grający Cooka wspomniał, że był pomysł żeby wrzucić tam na chwilę jeszcze Effy ale zrezygnowali z tego(i dobrze w sumie). Więc nie ma się co łudzić, to co mówiła w swoim wywiadzie Kaya Scodelario się sprawdziło
![]() Byłam ogromną fanką, to był mój ulubiony serial, oczywiście tylko 1 i 2 gen bo 3..... ![]() Nie wiem sama, próbowałam się przekonać, dać temu szansę, w końcu nie bez powodu hasło: time changes everyone. Ale no nie ma opcji, gdyby oglądał to ktoś kto wcześniej nie widział poprzednich sezonów może lepiej by zareagował. Dla mnie fire był jakiś taki...mdły, mało skinsów w skinsach. Wszystko jakieś takie zbyt oczywiste. Od początku wiedziałam, że to będzie rak i że Effy skończy z jakimś wielkim problemem natury prawnej. Zbyt przewidywalnie chyba to napisali. W sumie jak już oglądnęłam to pomyślałam-jedyny plus za ciuchy Effs ![]() A odcinek z Cassie boję się że mogą spieprzyć sto razy bardziej bo od 1 gen minęło już tak wiele czasu, że ciężko im to będzie dobrze poprowadzić. Nie wiem, może do 7 sezonu należało mieć po prostu inne nastawienie, ale chyba oni nie myśleli że da się uniknąć jakiś oczekiwań. Po odcinku Fire obejrzałam parę odcinków z 3 i 4 sezonu i to co czułam się chyba pogłębiło jeszcze bardziej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
...
|
Liczyłam na jakąś informację czy Sid znalazł Cassie, 3 zdania musiały mi wystarczyć, bo domyślam się, że to o niego chodziło
![]() Tak czekałam na te odcinki, a tu lekkie rozczarowanie. Chociaż bardziej mi się podoba o Cass niż o Effy. Cassie bardzo ładnie wygląda - tańcząca i uśmiechnięta ![]()
![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że nie ma co liczyć na jakieś rozwinięcie o Sidzie. I tak są hojni że usłyszeliśmy o nim tę krótką wzmiankę, bo też myślę że to o niego chodziło. W Fire nie było zupełnie żadnego nawiązania do przeszłości, tu przynajmniej wszystko wydaje się bardziej ciągłe i prawdopodobne, Cassie ma kontakt z ojcem. Jakbym miała oceniać to temu odcinkowi był dała jakieś 6/10 Fire 4/10 ale jeszcze trzeba poczekać na 2 czesc ![]() Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2013-07-16 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Zadomowienie
|
Strasznie nudny odcinek
![]() ![]()
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
a jest juz z pl napisami?
![]()
![]() |
#1026 |
Chimay
|
Może i ten odcinek był bardzie skinsowy, ale mi się nie podobał. Pomysł z prześladowcą średni, a jego poprowadzenie jeszcze gorsze
![]()
![]() |
![]() |
#1027 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj nadrobiłam. Dla mnie odcinek na plus. Cassie widać że dojrzała, ale gdzieś tam ciągle jeszcze są przebłyski tej młodszej wersji (chociażby naprawianie latawca
![]() ![]() Co do tej ciągłości między odcinkami obecnymi a poprzednimi seriami, to ja osobiście nie nastawiałam się zupełnie na jakiekolwiek wyjaśnienia, więc mi tego nie brakuje. Minęło już trochę lat więc po co wracać do poprzednich wątków, skoro trzeba przedstawić kolejną historię. Chociaż przyznaję że po cichu kibicowałam Cassie i Sidowi jak zobaczyłam końcówkę pierwszej generacji. Edit: A z tym uśmiechem Effy to podobnie skończyła się pierwsza generacja, jak leży w łóżku u Tony'ego i się tajemniczo uśmiecha ![]() Edytowane przez NoisyGhost Czas edycji: 2013-07-18 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
A mi się odcinek podobał
![]() I Cassie wypiękniała ![]() Na tych zdjęciach była prześliczna ![]() Można gdzieś zobaczyć trailer następnego odcinka? Bo nie mogę znaleźć ![]()
![]() |
#1029 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapowiada się ciekawie ![]()
![]() |
![]() |
#1031 |
...
|
Drugi odcinek o Cassie nie był zły. Podobał mi się najbardziej ze wszystkich dotychczasowych w tym sezonie.
Brakowało mi "oh, wow, lovely"...
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Co do Freddiego to jeśli Effy nigdy się nie dowiedziała, co się z nim stało to to bardzo dobrze opisuje, dlaczego go nie pokazali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Zadomowienie
|
Obejrzałam. Bardzo mi się podobał. Na plus też dobra muzyka. Fajnie rozwiązali tę sprawę z Jakobem i Yarinem. Niby Cassie ta sama a zupełnie inna tak naprawdę. Za tydzień będzie ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
Noo ja również z niecierpliwością czekam na odcinek o Cook`u.
Tak jak większość sądzę,że Pure było bardziej Skinsowe niż Fire bo oglądając Fire czułam się jakbym oglądała po prostu jakiś film w którym główą bohaterką była akurat Kaya Scodelario.
![]() |
#1035 |
luckygirl
|
Odp: Skins
Obejrzalam w koncu odcinki Cassie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Dużo bardziej mi się podobał Pure niż Fire, dużo bardziej w stylu Skins i piękne widoki w pierwszym odcinku(Londyn) i w drugim (tam gdzie mieszkał ojciec i jej brat), poza tym naprawdę ładnie wyglądała na tych zdjęciach. Szału nie ma, dałabym tak 7 na 10 temu odcinkowi, ale przynajmniej się nie rozczarowałam, nikt nie musiał zachorować na jakieś straszne choroby i umrzeć, nikt nie trafił do paki, wszystko jakieś bardziej prawdopodobne a mniej na siłę dramatyczne. Ciekawa jestem Rise
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Zadomowienie
|
Ja nigdy nie czytalam o czym beda nowe skinsy i mialam nadzieje, ze watek z Effy bedzie sie ciagnal bo to zdecydowanie moja ulubiona postac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Zadomowienie
|
obejrzałam odcinek Cooka. Podobał mi się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Skins
Cytat:
Moim zdaniem te skinsy to już nie to samo co kiedyś... Rozumiem że wydorosleli wszyscy ale kurcze kiedyś były jakieś wątki poboczne a teraz wszystko skupia się na nich jedynie w fire dowiedzieliśmy się coś więcej o innych bohaterach... I mi bardzo podobała się pierwsza część fire, effy to moja ulubioną bohaterka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Zadomowienie
|
a ja jakoś tak...nie wiem, może jestem tępa, ale nie rozumiem tych odcinków. próbowałam doszukać się drugiego dna, zrozumieć bohaterów, myśleć jak oni...i nic.
nudzą mnie te odcinki no ale jak już zaczęłam, to skończę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
...
|
Ja też tak jakoś dziwnie...
Pure mi się podobało, Fire trochę porażka, za to Rise jak na razie średnio. Może jakby to było co innego niż Skins to historia Cooka nie byłaby taka zła, jednakże po Skinsach oczekiwałam czegoś więcej.
![]() |
![]() |
#1042 |
Rozeznanie
|
Kilka lat temu oglądałam Skinsów i nawet mi się ten serial podobał,ale teraz stwierdzam,że jest całkiem przeciętny jak na moje wymagania. Ot, zwykłe zmagania nastolatków i nieszczęśliwe miłości
![]()
![]() |
#1043 |
Rozeznanie
|
jestem chyba jedną z nielicznych, ale amerykańska wersja podobała mi się znaaacznie bardziej niż brytyjska. no i Tea była tak piękna, że nie mogłam oderwać od niej oczu.
![]()
![]() |
![]() |
#1044 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ogóle to denerwują mnie osoby,które tak strasznie jarają się Naomi i Emily. Wrr.. No już nie mogę po prostu czytać tych komentarzy. Bohaterki jak bohaterki a ta miłość między kobietami przedstawiona została w niezbyt ciekawy sposób jak dla mnie. A no i jeszcze teraz co druga dziewczyna po obejrzeniu Skinsów deklaruje się jako lesbijka ewentualnie bi. O matko.. :p
If you want something in life, reach out and grab it. Edytowane przez CrystalNatasha Czas edycji: 2013-08-04 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Osobiście na początku bardzo ucieszyłam się na siódmy sezon, zwłaszcza ze starymi bohaterami, ale teraz mam mieszane uczucia, szczerze powiedziawszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Raczkowanie
|
Jestem po ostatnim odcinku.... Wg mnie nudy niesamowite, już bardziej nierealnie się nie dało? Jak dla mnie mogli wgl nie robić 7 sezonu....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Zadomowienie
|
Również wczoraj obejrzałam najnowszy odcinek. Pomysł z ucieczką był dla mnie zupełnie pokręcony i nierealny. Dorosły Cook powrócił na chwilę do siebie z przed lat w scenie jak dusił Louise'a. Momentalnie przypomniał mi się 3 sezon i jego wariactwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Zadomowienie
|
Dla mnie najlepsze były odcinki z Effy, coś się działo... Cassy masakra, nie pamiętam kiedy ja się tak wynudziłam a Cooka to sobie darowałam bo nie lubie tej postaci.
![]() |
#1049 |
...
|
Drugi odcinek o Cooku trochę mnie wynudził. Znowu problemy, znowu ktoś umarł... Dwa odcinki to za mało, żeby cokolwiek o nowych bohaterach konkretnego napisać, ale sądzę, że i tak nie polubiłabym Charlie i Emmy.
Ogólnie 7. sezon mnie zawiódł i to bardzo. Spodziewałam się czegoś innego. Mógłby w ogóle nie powstać dla mnie... Skins do których będę wracać to sezony 1-4 i to się chyba nie zmieni ![]()
![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam Cooka i cieszę się, ze wydoroślał chociaż wciąż w pewnym sensie pozostał został. Charli mnie wkurzała, przykro mi, że Ems tak skończyła - pasowała mi do Cooka. Uwielbiam zawsze te gorące sceny z Cookiem więc odcinek mnie usatysfakcjonował.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.