![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skins
Dopiero teraz wyczaiłam ten temat
![]() Niedługo 4 sezon, i choć co prawda nadal nie mogę im wybaczyć, że wywalili większość starych postaci to czekam niecierpliwie na Effy. Effy polubiłam od 3 odcinka 1 sezonu, fajną miała minę jak pokazała co Tony i Chelle będą robić na górze ![]() Szkoda, że 1 i 2 sezon nie miał więcej odcinków, ale i tak czekam na 4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Oto jestem
![]() Effy jest genialna. Bardzo lubię też "łał" Cassie i Chrisa, denerwuje mnie Michelle, bo twarzy nie ma ładnej, a się nią wszyscy zachwycają. Śmieszni byli bracia Jal, z nowej obsady milutki jest Thomas.
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
'tomas' jest cuuudowny
![]() ![]() bardzo lubie tez JJ;] cooka nie znosze ale byl moment gdzie sie troche normalnie zachowywal;] w ogole skinsy to mistrzostwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Grzebiąć na filmwebie:
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
Kolejna fanka Skinsów się melduje!
![]() ![]()
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Początek super, bardzo skins'owy. Za to ogólnie czuję niedosyt, bo cała akcja skupiona wokół Thomasa, którego raczej nie lubię. 'Jego' odcinek w 3 sezonie był bardzo pozytywny, a teraz mam wrażenie, że jest strasznie nie życiowy, tak jak ogólnie ten odcinek. Kupuje dom, a urząd skarbowy nie będzie dopytywał skąd miał tyle kasy?
![]() Czekam na następny odcinek, może będzie więcej Cook'a. ![]()
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2010-01-30 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Mi się podobało 'Znajdę jeszcze w tym kraju jakąś dziewicę? 'To będzie trudne'
![]() Ale ogólnie nie lubię Thomasa i po tym odcinku wcale go nie polubiłam. Za to ciekawi mnie Naomily i Effy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
już jest 4 sezon? już szukam 1go odcinka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, z jakiej strony w internecie oglądacie?
![]()
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Mnie Naomily. Effy lubię w sumie tylko ze względu na styl, no i za scenę kiedy przywaliła Katy z kamienia.
![]() Za to czekam na więcej scen Cook + Emily / Cook + Naomi. To było w drugim sezonie, teraz aktualny jest czwarty, więc czy ja wiem czy to taki spoiler.
![]() |
#165 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Jaki spoiler? Dziewczyno, nie przesadzaj, 2 sezon był już dosyć dawno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
strasznie mi sie podobala gra pandory w tym odcinku! zapowiada sie lepiej niz zeszly sezon
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
też tak pomyślałam ;] może w tym roku nie spartoczą.
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Super odcinek.
![]() - I want to fuck Naomi... What? I do. Get over it. - Rob, did you just heard what he said? - She's atractive, love. - Fuck, Rob! He said FUCK! ![]()
![]() |
#171 |
Rozeznanie
|
dołączam się do fanek Skinsów!
![]() po pierwszych dwóch sezonach myślałam, że 3 to będzie niewypał, ale bohaterowie są jeszcze lepsi i ciekawsi. kibicuję bardzo Naomi i Emily, mam nadzieję, że będą razem. Wkurza mnie Cook, w każdym odcinku musi się z kimś prać, czy ma powód czy nie... ;< |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
jestem po 2 odc( emily) swietny!
![]() ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Jak tam po odcinku z Cook'iem i kolejnym, o Katie?
Dawno nie widziałam tak dobrego odcinka skinsów, jak właśnie ten o Cook'u. ![]() ![]() Do tego, wreszcie polubiłam Katie. "I'm Katie Fucking Fitch, who the fuck are you?" ![]()
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2010-02-20 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
tak, zgadzam się, skins wraca na szczyt. nie przypuszczałam, że te odcinki będą tak dobre. co prawda trochę mnie rozdrażniła końcówka czwartego, to, jak nierealna była sytuacja, w której znalazła się rodzina Fitchów. chodzi mi o to, że jak znam życie, to nie pokażą realistycznie z czym będą się borykać w trakcie szukania zarobku i domu. po prostu zarzucą temat, co uczyni go naprawdę mało realistycznym. ale cóż, wszyscy wiemy, na czym opiera się serial...
![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Mega mi się podobały 2 ost odcinki.
A niedługo Freddie i 'oh, i'm so fit and mysterious', zobaczymy jak będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
ale ja jestem szybka! dopiero się kapnęłam że nowa seria "Skinsów"
![]() lecę oglądać!
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Melduje się kolejna fanka Skinsów, Cassie, Effy i Tony są dla mnie najlepsi. A muzyka w tym serialu? Cud miód
![]() Ja już obejrzałam 3 odcinki 4 serii i wygląda na to że miło mnie ten sezon zaskoczy bo 3 był dla mnie porażką.... Niestety.... Bardzo tęsknie za starą obsadą, ale cóż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
a ja się broniłam przed tym serialem rękami i nogami, aż kilka dni temu kolega powiedzieł że jest świetny a na koniec 2 sezonu sie poplakal hehe
Sciagnelam 1 i 2 sezon i zabieram sie za ogladanie ![]() Zobaczymy czy mi sie spodoba... ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Już się nie mogę doczekać jutrzejszego odcinka bo pani "Oh I'm so fit and mysterious" jest moją ulubioną postacią.
Mi także bardzo podobały się dwa ostatnie odcinki, mam nadzieję że następny będzie im dorównywać - trailer fajny. A w oczekiwaniu na następne odcinki obejrzałam sobie jeszcze raz pierwszą generację. Ona jest po prostu inna i dla mnie nie ma porównania ale to nic negatywnego. Na początku 3 sezonu ciężko było się przestawić, bo jednak brakowało starych postaci i po końcu 2 sezonu został jednak niedosyt i każdy pewnie chciał widzieć jeszcze jak się im ułożyło. Ja miałam nadzieję, że mimo że będą nowi bohaterowie to w tle będą starzy i dowiemy się np. że Cassie i Sid są razem itp. A Tony mój ulubiony bohater z pierwszej generacji czasem wróci do domu i będzie w odcinkach z Effy. No ale cóż - pewnie twórcy nie chcieli aby postaci się przejadły. Druga generacja jest inna ale też świetna - Effy, Panda, Naomi, Emily, JJ - świetne historie i bardzo dobrze opowiedziane. Wygląda na to że między 2 a 3 generacją nie będzie żadnego łącznika - bo nikt nie ma odpowiednio młodszego rodzeństwa (nie pamiętam czy siostra Freddiego jest starsza czy młodsza ale na nią bym nie stawiała.) A może pojawi się jakaś nowa postać? Zobaczymy Edytowane przez hotchpotch Czas edycji: 2010-02-25 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.