Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-22, 21:24   #4681
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny mialam dzis polowkowe w 18w6d. Wszystko sie ladnie rozwija. Lekarz moj stosuje zasadę, że polowkowe inny lekarz musi powtórzyć aby wszystko sie zgadzalo. Tak wiec na polowkowe pojde jeszcze raz a jutro ide na wesele. Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tego pendolino pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze badania- oby wyszly jak najlepiej
Super! To kolejne badanie masz w ramach czystej formalności, już nie ma się czym stresować
Stary 2016-06-22, 21:32   #4682
ma_i
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Ależ mi dzisiaj tż na nerwy działa. Jak tylko weszłam do domu to mi humor popsuł 😔 i tak prawie całe popołudnie do siebie warczymy. Zaklepaliśmy dzisiaj wakacje, ale nawet nie mogę się tym cieszyć. Głupek jeden.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 21:38   #4683
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Normalnie moje mieszkanie opisujesz byłaś u mnie? kuchnia kafelki imitacja drewna, meble białe fronty lakierowane, blat imitacja drewna plytki pomiędzy blatem a meblami imitacja mozaiki szarej w rożnych odcieniach, lazienka imitacja drewna i biel

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Superancko jutro wesele, w czwartek?
Jutro panstwo mlodzi mieli inny termin. Ale sie rozeszli, zrezygnowali z wszystkiego
co mieli porezerwowane, by znow sie zejsc

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Super! To kolejne badanie masz w ramach czystej formalności, już nie ma się czym stresować
Ja sie badaniami nie stresuje. Bede stresowac sie gdy wyjda one nie tak jak powinny. Mam w sobie bardzo duzo optymizmu i takiego przeczucia, ze wszystko będzie dobrze
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 22:17   #4684
KarolinaNL
Zadomowienie

Nadrobilam. Ale sie tematy posypaly. Moja babcia ma album ze zdjeciami z dziadka pogrzebu i druga babcia wynajela fotografa na pogrzeb mojego taty (?!) Masakra... Ja tez strachliwa jestem, boje sie noge zza lozka wystawic i przerazaja mnie cmy!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Miodek tez mam zawsze w domu z pasieki od dziadkow i uwielbiam do herbaty czy smoothie dodawac.

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Gratuluje udanych wizyt mamuski!

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Musze sie pochwalic, ze zamowilam wozek! X-adventur xline w kolorze chardonnay (szary). Na zywo jest przepiekny! Lekki, zgrabny no cudo! Pod koniec lipca bedzie do odebrania. I tak patrze na liste i mam juz prawie wszystko. Dzisiaj dokupilam 6 pieluch tetrowych, mieciutki kocyk, suszarke na butelki i zawieszke na smoczek i dostalam kolejne pudelko z gratisami

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Tz zdecydowal, ze oprocz malowania wymieni w calym mieszkaniu panele a w sypialni polozy mieciutki dywan☺ wiec remont generalny nas czeka.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

12 lipca mam zrobic krzywa cukrowa, pojdziemy od razu do gminy ogarnac dokumenty na uznanie ojcostwa a 19 lipca kolejna wizyta.
KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 22:20   #4685
Sibbyl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
Nadrobilam. Ale sie tematy posypaly. Moja babcia ma album ze zdjeciami z dziadka pogrzebu i druga babcia wynajela fotografa na pogrzeb mojego taty (?!) Masakra... Ja tez strachliwa jestem, boje sie noge zza lozka wystawic i przerazaja mnie cmy!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Miodek tez mam zawsze w domu z pasieki od dziadkow i uwielbiam do herbaty czy smoothie dodawac.

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Gratuluje udanych wizyt mamuski!

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Musze sie pochwalic, ze zamowilam wozek! X-adventur xline w kolorze chardonnay (szary). Na zywo jest przepiekny! Lekki, zgrabny no cudo! Pod koniec lipca bedzie do odebrania. I tak patrze na liste i mam juz prawie wszystko. Dzisiaj dokupilam 6 pieluch tetrowych, mieciutki kocyk, suszarke na butelki i zawieszke na smoczek i dostalam kolejne pudelko z gratisami

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Tz zdecydowal, ze oprocz malowania wymieni w calym mieszkaniu panele a w sypialni polozy mieciutki dywan☺ wiec remont generalny nas czeka.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

12 lipca mam zrobic krzywa cukrowa, pojdziemy od razu do gminy ogarnac dokumenty na uznanie ojcostwa a 19 lipca kolejna wizyta.
Ojej - gratuluję zakupów! Nie wierzę, że już wszystko masz! I zazdroszczę, bo mnie te zakupy jak na razie przerażają :-D
Sibbyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 22:23   #4686
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sibbyl Pokaż wiadomość
Ojej - gratuluję zakupów! Nie wierzę, że już wszystko masz! I zazdroszczę, bo mnie te zakupy jak na razie przerażają :-D
dokładnie
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-22, 22:56   #4687
KarolinaNL
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze jutro jedziemy po drewniany box ( kojec chyba w polsce? Takie kwadratowe lozeczko) do salonu bo udalo nam sie w dobrym stanie uzywany za 25 euro znalezdz i dostalismy od tz cioci po wnukach lezaczek bujaczek najzwyklejszy jak upiore to pokaze wszystko co mam do tej pory

Jeszcze nie wszystko ale prawie pozniej bede miec czas na odpoczynek 😉 brakuje mi kilku ciuszkow, kosmetykow, szczotki i zestawu do paznokci, termosu, termometru do wody i zwyklego i takich tam drobnych rzeczy :P

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;62114721]dokładnie [/QUOTE]

Ja tak zbieram wyprawke poki jeszcze jestem w miare na chodzie. Pozniej mlody ma wakacje, jedziemy na 2 tyg do Polski, bedziemy robic remont i czasu i checi bedzie malo na zakupy ☺

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Ogolnie kosmetyki i jakies leki chce kupic w Polsce. Rozek tez.

Edytowane przez KarolinaNL
Czas edycji: 2016-06-22 o 22:53
KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 05:04   #4688
pstryczek84
Zakorzenienie

Dzien dobry!
Witam sie w 20tyg :-D

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 05:40   #4689
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Dobry!

Witam się w kolejny słoneczny dzień! Chyba znów będzie upał, wczoraj wracałam do domu przed 19, samochód mi pokazywał 32 stopnie. Nawet okien w donu nie otwierałam, bo w.domu chłodniej, ale chyba niebawem będę musiała się wspomagać klimą. Nie dla mnie takie temperatury

KarolinaNL no no szacuneczek! Pochwal skę wszystkim, jak już ogarniesz ja też będę wiele zeczy kupowała w Polsce, jak pojedziemy na urlop
Ja jeszcze nic nie mam, w sobotę chyba wózek zamówiny i to będzie nasz pierwszy poważny zakup

---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Witam sie w 20tyg :-D

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ale ten czas leci! Dopiero się dwie kreseczki pojawiły

---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
Ależ mi dzisiaj tż na nerwy działa. Jak tylko weszłam do domu to mi humor popsuł 😔 i tak prawie całe popołudnie do siebie warczymy. Zaklepaliśmy dzisiaj wakacje, ale nawet nie mogę się tym cieszyć. Głupek jeden.

Na tż
A Ty spokojnje tam Gdzie na wakacje ruszacie?
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 06:09   #4690
bluesberry
Zakorzenienie

bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 06:09   #4691
zielinka_87
Zakorzenienie

Hi, nadrabialam od 6

Ja wczoraj wzielam się za pszukiwanie noclegu nad morzem na lipiec to Już szalu nie ma. Jak cos jest to teraz, przelom czerwca/lipca a potem dopiero kolo 20 sierpnia, ale my tez szukamy raczej domku, na pewno nie pokoju bo jedziemy z psem wiec w razie co w jakims pokoju jej nie zostawie bo bedzie szczekac wnieboglosy a w domku nawet jak poszczeka to nic sie nie stanie. No i liczy sie dla nas plaza na ktora mozna wchodzic z psem. W końcu po 2h telefonowania namierzylam kwatere tylko z mezem musze zaraz ustalic czy bierzemy czy nie.

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-23, 06:17   #4692
bluesberry
Zakorzenienie

GEOSMINA piękne imie!

BALETNICA ! Baw się dobrze

KAROLINA no to teraz możesz już spać spokojnie

---------- Dopisano o 05:16 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ----------

Poszłam oblukac wózek, KAROLINA piękny

---------- Dopisano o 05:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:16 ----------

ZIELINKA u nas w górach juz całe wakacje praktycznie wynajęte, zostały naprawdę małe luki po kilka dni, więc nad morzem to tym bardziej pewnie szał
Stary 2016-06-23, 06:22   #4693
MajWija
Wtajemniczenie

Dziewczyny proszę o kciuki za wizytę!
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 06:23   #4694
bluesberry
Zakorzenienie

MAJWIJA zaciśnięte
Stary 2016-06-23, 06:33   #4695
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość

i ja też, zaraz wychodzę
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 06:34   #4696
bluesberry
Zakorzenienie

SOSO kciukasy
Stary 2016-06-23, 06:39   #4697
sosowhat
Wtajemniczenie

Aaa i miałam pisać, wczoraj u dentysty spoko wyczyścili mi ząbki i powiedzieli ze widzimy się za rok bo wszystko git i zdrowe a ostatnio bylam rok temu też zreszta na samym czyszczeniu. Także dziewuszki, umawiać się i idzcie, bo moze nic strasznego się nie dzieje
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 06:41   #4698
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
i ja też, zaraz wychodzę
No żebyśmy się na korytarzu nie spotkały haha :P
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 07:06   #4699
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
jak dokladnie wyglada ta umywalka? Bo nie umiem sobie wyobrazić, dużo tego na rynkuM
y w kuchni bedziemy miec na podlodze kafelki - imitacje paneli w brazie, biale frotny i blat imitacja drewna. Pomiedzy szafkami wezmiemy jakies kafelki takie zeby brud bylo slabo widac, może jakieś szare, lub po prostu jasne. Zobaczymy. A lazienka podobnie imitacja drewna i biel.
http://media.castorama.pl/media/cata...474-214396.jpg
Kupiona w castoramie

Wczoraj po pracy miałam jechać na zwykłe zakupy a wyszło tak, że z mamą i tż latałam po sklepach i szukałam sukienki na wesele w lipcu, jedno wam powiem totalna masakra, nie wiem w czym ja wystąpię chyba w namiocie ;/

Edytowane przez Cherry_24
Czas edycji: 2016-06-23 o 07:08
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-23, 07:12   #4700
Sibbyl
Zadomowienie

Ruszam na badanie, trzymajcie kciuki!
Sibbyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 07:15   #4701
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja kotka też ucieka, jak tylko zobaczy odkurzacz teraz chowa się za poduszkami na kanapie i tylko zerka kiedy koniec Za to jej sierść jest wszędzie, tak się sypie, że nie nadążamy jej wyczesywać...

Ja mam za to białą łazienkę i też jest koszmar - a szczególnie podłoga (niby jasny szary, ale jest tragedia)... Najlepiej chyba mieć podłogi jakieś nakrapiane

Ja się też stresuję... Jutro o 9 mam połówkowe, boję się tego strasznie
Ja mam białą łazienkę i cały syf widać na wannie, na zwlewie,podłoga taka sama jak w kuchni
Trzymam kciuki za badanie

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Będzie dobrze
Stary 2016-06-23, 07:16   #4702
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Mamy podobne gusta A jak taka imitacja drewna ma się do sprzątania ?? Płytki do kuchni juz mamy, szukamy teraz kogks do mebli na wymiar, niebawem będziemy kupowac plytki do lazienki.

Imitacja drewna bardzo dobrze sie sprząta, nie widac praktycznie jakiś brudów, włosów, etc gorzej z białymi płytkami - ja mam w łazience zabudowane rury kanalizacyjne białymi plytkami przez co robi sie taka półeczka dookoła ktora tylko zbiera kurz a w ubikacji mam bialo-czarne plytki to na podłodze widac każdy mój włos, a to ze mam bujna czuprynę i wlosy mi zawsze wypadają to praktycznie max co 2 dni trzeba przejechać jakimś odkurzaczem :/ ja kuchnie robiłam w Komandorze, nie wiem czy kojarzysz firmę ale ogólnie polecam
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 07:17   #4703
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
O kurczę, na pewno będzie pycha!😀 w życiu nie robiłam tarty, jutro może upiekę ale kompletnie nie mam pomysłu jaką, a jeść bardzo lubię 😀

Macie jakiś sprawdzony przepis na tartę? Taką na obiad, sycącą, żeby było trochę warzyw?

Piszę z telefonu-pozdro szejset
Nie było tarty bo było latanie po sklepach a na tarty mam masę przepisów i nawet całą książkę kucharską

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-23, 07:21   #4704
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny mialam dzis polowkowe w 18w6d. Wszystko sie ladnie rozwija. Lekarz moj stosuje zasadę, że polowkowe inny lekarz musi powtórzyć aby wszystko sie zgadzalo. Tak wiec na polowkowe pojde jeszcze raz a jutro ide na wesele. Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tego pendolino pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze badania- oby wyszly jak najlepiej
No to super 😀

Dzień dobry!

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 07:26   #4705
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Szybko te połówkowe, a połowy jeszcze nie ma No ale jak powtarzas to git.
Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość

Mi mój działa całą noc. Zasnęłam o 4 rano, zrobił mi zastrzyk, jeszcze raz się ze mną pokłócił i poszedł do pracy. A ja głupia będę się denerwować na niego i przeżywać cały dzień A mieliśmy zjeść obiad i jechać do ojców naszych, teraz się będzie super jechało w takiej atmosferze....
Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
i ja też, zaraz wychodzę

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 07:30   #4706
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Wczoraj po pracy miałam jechać na zwykłe zakupy a wyszło tak, że z mamą i tż latałam po sklepach i szukałam sukienki na wesele w lipcu, jedno wam powiem totalna masakra, nie wiem w czym ja wystąpię chyba w namiocie ;/
Ja byłam w 8 miesiącu na weselu brata, to był dopiero namiot
Cytat:

W końcu słońce w końcu upał
Dziś mamy pierwsze w życiu przedstawienie naszego dziecka będę ryczeć
Stary 2016-06-23, 07:38   #4707
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Ja byłam w 8 miesiącu na weselu brata, to był dopiero namiot

W końcu słońce w końcu upał
Dziś mamy pierwsze w życiu przedstawienie naszego dziecka będę ryczeć
We wrześniu mam jeszcze jedno wesele, ale wczoraj się załamałam tak piękne były sukienki a ja spaślak Oczywiście kto najwięciej z zakupów korzyści miał ? No Zosia bo babcia znowu nakupowała ubrań, chociaż ją stopowałam.
Stary 2016-06-23, 07:43   #4708
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

a my z Helenką witamy w 20 tygodniu

60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 07:57   #4709
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Dziewuszki trzymam mocno kciukasy!

A propos łazienek, to ja mam podłogę w kolorze antracyt i nie narzekam specjalnie, kłaków nie widać, kropli też niespecjalnie.

baletnica_natasza gratki!

Edytowane przez aleksandramaj
Czas edycji: 2016-06-23 o 08:02
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-23, 07:59   #4710
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Dzień dobry

Annulka21 śliczny brzuszek

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości