|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
BAN stały
|
Dot.: Revlon colorstay
to ja mam problem bo mam sand beige i true beige!! i chce kupić ciemniejszy od sand beige ale jaśniejszy od true beige!! czyli jaki to będzie!!
--> dodam że chodzi mi o taki beż, bez żadnego różowego koloru! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
Pani w perfumerii mi doradziła zeby do sand beige dodac trochę true beige i dobrze wymieszać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
a ten true beige jest tylko beżowy, tak? bez żadnego wpadającego różu?
![]() |
![]() |
#784 |
BAN stały
|
jest beżowy, wpada w ładny odcień opalenizny! tylko że jak będę chodziła na solarium to będzie dobry!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj przyjdzie do mnie revlonik z all. Dziewczyny powiedzcie czego używacie do demakijażu tego podkładu? Po testach odcieni w Douglasie nie mogłam zmyć Colorstay'a z dłoni.
![]() ![]()
![]() |
#786 |
BAN stały
|
Ja właśnie zamówiłam naturaln beige 220
![]() Mam nadzieję że będzie dobry i będę z niego zadowolona. Już nie mogę się doczekać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Używaj kremu nawilżającego. Jeśli bambino Ci służy, to myślę, że powinien się sprawdzić z tym podkładem. ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2008-02-06 o 15:07 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
AgaZ dziękuję serdecznie za odpowiedź
![]()
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
Kobietki moze i mi cos doradzicie. Tez marze o tym podkladziku, tyle ze musze zamowic z all i nie mam mozliwosci dobrania odcienia w drogerii... I nie mam pojecia jaki kolorek wziac... I powiem tak ze zalezy mi na dobrym pokryciu kilku przebarwien i czasami krostek. Ocecnie uzywalam loreal true match N7 amber i orifleme natural beige... Loreal jest troche za ciemny... Ogolnie lubie ciemniejsze podklady zle sie czuje w bladziochach a cere mam taka normalna ni ciemna specjalnie ni jakas biala.I mam straszny dylemat od wczoraj czytam i czaje sie i nie wiem jaki odcien....Zastanawialam sie nad naturak tan ale boje sie ze jak to czesto bywa w moim przypadku bedzie za ciemny...A sand beige?? Czy nie za jasny?? Chce zeby odcien nie wpadal absolutnie w roz tylko w zolty.. Pomoze ktoras??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Ech chyba nikogo nie ma a ja nie wiem co wziac a musze zamowic jak najszybciej....Zastanawia m sie teraz nad medium beige ale tak sie boje rozowego odcienia i zbyt ciemnego... ech nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
ciezki mi ci doradzic bo ja sie znam tylko na tych bardzo jasnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
Hej kobitki =) Używam sobie revlona od września i przestaje go lubić z dnia na dzien. Na poczatku bylam nim zachwycona! swietnie kryl, buzia byla swieza a makijaz bardzo wytrzymaly. Ale teraz moja cera zrobila sie jakas brzydsza =P taka zmeczona i sucha. I wydaje mi sei ze podlad jest bardzo widoczny na niej. nie wiem czym to jest spowodowane ale może zrobie sobie od niego przerwe i za tydzien do niego wroce?
A jesli chodzi o odcien to mam buff i wydaje mi sie ze jest bardzo ładny tylko moje rozowe policzki czasami z niego 'wystaja' =) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
ja kupilam juz ktoras buteleczke buff, niestety europejskiej produkcji uzywalm juz okolo miesiaca, i jest za ciemny ;/ .....musze kupic nowy, tylko nie wiem czy byff czy tym razem ivory? ma ktoras z was zdjecie ivory?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
Zamowilam medium beige poniewaz musialam zrobic to do 14 zeby dzis zostal jeszcze wyslany... Zna ktoras ten odcien?? jest bardzo ciemny?? Mam nadzieje ze nie wpada w roz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Zastanawiam się nad wypróbowaniem tego podkładu, ale kompletnie nie mam pojęcia jakiego odcienia użyć. Może któraś z was będzie w stanie doradzić? Aktualnie używam Ideal Balance kolor 16 warm beige. Z avonu zamówiłam podkład antystresowy dla próby odcien cream i gdyby mocniej krył, to byłby za ciemny. Na pewno odpada odcień mający coś wspólnego z różem, bo jeszcze bardziej uwydatni mi pajączki ;( Poradzcie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
A czy używacie pudru prasowanego colorstay revlonu? Jeżeli tak to napiszcie prosze jaki odcień podkladu i jaki odcien pudru?
Ja teraz mieszam dwa kolory podkladu - true beige z medium beige a puder nr 820 Light pale i mam wrazęnie że niezbyt dobrze dobrany kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy softflex jest zawsze produkcji europejskiej?. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Cebulki a moglabys mi powiedziec jaki jest ten odcien medium beige??czy bardzo ciemny i czy nie wpada w roz przypadkiem????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko...
Od jakiegos roku stale uzywam odcien sand beige....całkiem ok, ale ma wrazenie ze mi lekko ciemnieje na twarzy..zastanawiam sie na kupnem o odcien jasniejszy...czy to bedzie buff?????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na stronie: http://www.revlon.com/ProductCatalog...3&ProductID=15 Buff jest o odcień jaśniejszy, to jest revlon z softflexem. Natomiast na allegro w wersji klasycznej jest jeszcze nude przed buff. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny w końcu stwierdziłam, że nie ma co zamawiać w ciemno na Allegro, a potem żałować. Jutro jadę do Kielc do douglasa i poproszę o pomoc w doborze podkładu, wezmę próbkę i dopiero zdecyduję czy zamówić. Przypominam, że wahałam się pomiędzy Nude a Sand Beige. W ciemno pewnie wybrałabym ten drugi (mam cerę w kolorze jasnego beżu). Jutro zobaczymy czy dobrze celowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
wrrrr mam nadzieje ze na mojej buzce nie bedzie wpadal w roz bo bedzie porazka.... a tak zastanawialam sie nad natural tan... Obym nie zalowala ze to wlasnie jego nie wzielam.. Jutro pewnie przyjdzie moj revlon wiec sie przekonam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na allegro nie stety nie moge go sobie kupic bo mieszkam w uk, ale mamy ebay... ![]() dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
a co powiecie na to? nowy revlon nastepca klasycznego colorstaya? tzn ze przestalli produkowac klasyka?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
myślałam, że mój Revlonik przyjdzie już dziś ale listonosz nic nie miał. Ehh już nie mogę się doczekać
![]()
![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
naprawdę żadna z Was nie uzywa pudry Revlon colorstay?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przyszedł mi dzisiaj Revlon Colorstay z allegro.
Ma on jednak 37 ml i obawiam się, że moze to być podróbka. Konstystencja i ten okropny revlonowy zapach jak oryginał, słyszałam, że w UK stosuje się 37 ml... Co o tym sądzicie ?? viola211985 ja mam odcień 10 natural tan i bardzo mi się podoba, nie ma tu żadnego wpadania w róż.
![]() |
#810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.