|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: podkład Revlon Colorstay
Cytat:
poza tym chyba z 15 watek, który widze na temat Revlon Colorstay;/
![]() |
![]() |
#902 |
Rozeznanie
|
Dot.: podkład Revlon Colorstay
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221738
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148333 Jak przeczytasz dokładnie oba wątku uzyskasz odpowiedź na swoje pytania. P.S WYSZUKIWARKA!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
BAN stały
|
Dot.: Revlon colorstay
MAM problem!!!! za miesiąc ślub a ja mam za jasny podkłąd!
Kupiłam sand beige i treu beige!! mówie o normalnym colorstay! i teraz chodze na solarium i ten sand beige jest dużo za blady! a True beige za ciemny!!używam go na policzki! --> czy ktoś wie jaki jest medium beige??? czy wpada w róż? nie mgę sprawdzić bo u mnie nie ma sephory ani dauglasa;(( Prosze o odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. To jest najlepszy sposób.Najpierw zmieszaj więcej jasnego i mniej ciemnego w jakimś małym pojemniczku i zobaczysz czy to ci by odpowiadało.
![]() |
![]() |
#906 |
Przyczajenie
|
Podkład 04 sand beige używam od lat i dla mnie jest to najlepszy odcień, też mam zmiany tradzikowe i tłustą skórę. Mimo to twarz wygląda bardzo ładnie i naturalnie. Na wierzch nakładam jeszcze max factor creme puff 5 i skóra wygląda bardzo dobrze przez wiele godzin. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
BAN stały
|
po pomieszaniu wychodzi hmm taki nienaturalny kolor, taki pomarańcz
![]() dotej pory miałam zamiar sand beige położyć na całą twarz a true beige na policzki aby zabrązowić policzki! i chce teraz też tak zrobić, tylko dobrać inny kolor zamiast sand beige! chyba kupie w ciemno 06 medium beige! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Revlon colorstay Softlex
Witajcie
Czy ktoras z was miala REVLON COLORSTAY Z SOFTFLEX ![]() ![]() Mam takie pytanie nadawal by on sie do Cieplych krajow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Revlon colorstay Softlex
Revlon -> wyszukiwarka
Cieple kraje -> juz zalozylas o tym watek Podsumowujac pytaj o Revlona w swoim watku, lub o cieple kraje w watku o Revlonie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
Zapytaj wiec w watku o tym kosmetyku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
to ja tez zadam pytanie: jaki jest odpowiednik koloru buff dla rimmell recover?
miałam próbkę sand beige z revlon i była trochę za ciemna więc podejrzewam, że buff byłby dobry ale chciałabym kupić rimmell (trochę zakręciłam ale może ktoś tutaj mi odpowie)
![]() |
#914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
Czy ktos mial ten podklad? REVLON COLOR STAY ACTIVE
http://revlon.com/ProductCatalog/Pro...3&ProductID=14 http://www.allegro.pl/item315188452_...klad_buff.html Mysle nad jakims podkladem, ktory bylby lekki, a jednoczesnie wytrzymywal specjalne okazje, np imprezy ![]() ![]()
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Podciagam - mam pytanie o podklad Revlona ale nie Colorstay tylko Skinlights Diffusing. Chodzi mi opodklad a nie emulsje rozswiatlajaca. Ok - wiec chce kupic i zostaje mi tylko allegro. Na 3 roznych aukcjach sa te podklady ale pompki maja rozne kolory. Nie jestem w stanie zweryfikowac jak wyglada opakowanie tego podkladu obecnie i czy jest jeszcze produkowany ( = czyli czy nie wpadne na przeterminowany szajs) bo na stronie producenta nie ma juz tego podkladu.
Czy ktoras z was moze zweryfikowac te aukcje> http://www.allegro.pl/item319572594_...o_kolorow.html http://www.allegro.pl/item318704999_...int_ivory.html http://www.allegro.pl/item316891438_...cy_2kolor.html Dzieki z gory! ![]() Nat
![]() |
#917 |
Przyczajenie
|
czy któraś z was stosowałam najjaśniejszy odcień revlonu?mam sand beige i jest dla mnie za ciemny po zabiegu rozjasniajacym ,jak sie sprawdza?nie wpada w szarosc?
![]() |
#918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nikt nie mial tego nowego Active? ![]()
![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
![]()
Jaki podkład z tej serii Revlon ColorStay jest najlepszy dla cery tłustej, a karnacji jasnej - chciałabym taki kryjący, lekki nie tworzący efektu maski - po prostu wyglądający naturalnie i żeby troszeczkę naturalnie była cera opalona ?????????
Ostatnio na allegro widziałam je po dość niskiej cenie, ale nie umiem się na kolor zdecydować, a wy być może macie już doświadczenie z tymi kolorami ![]() Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje ![]()
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
|
oj colostay lekki nie jest. on jest z tych ciezszych-mocnokryjacych o efekt maski dosc latwo. no i raczej ciezko dobrac kolor z opisu musialabys wkleic zdjecie a najlepiej sprawdzic w drogeri
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
![]()
hmmm, dzięki za odp. chyba spróbuje w drogerii, bo na zdjęciu można kiepsko ocenić
![]()
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
dziewczynki orientujecie sie moze czym rozni sie revlon shine control mattifying od revlon colorstay? po recenzjach nie widze zednej róznicy miedzy nimi a zastanawiam sie nad kupnem jednego z nich!
![]()
![]() |
#923 |
BAN stały
|
kupiła odcień 06 medium beige! teraz mając te 3 podkłądy napewno wyczaruje świetny makijaz
![]() ![]() -> a co do 06 jest bardziej rumiany niż sand beige, ale też nie jest różowy! podoba mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Ja mam zwykły colorstay medium beige i ten z pompka natural tan... Medium jest w sam raz na teraz choc moglby byc tyci ciemniejszy a natural tan bedzie w sam raz na lato na opalona buzie. Czy medium wpada w roz.... Hmmm... raczej nie, wydaje mi sie ze to taki chlodny bez.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
BAN stały
|
popieram ja się różu typowego nie dopatrzyłam w medium beige!
ja uważam że odcień doskonale uzupełni true beige który ma nr 07 akurat będzie to wygladało ![]() Jako że chodze na solarium teraz (bo ślub za miesiąc) to ciężko mi dobrać 1 kolor, a że jestem raczej bladziochem to była tragedia podówjnie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Raczkowanie
|
Mam pytankow.. zwykle uzywałam revlon colorstay 07 ... niestety nie moge tego koloru znalezc na allegro... Co sie stało z tym odcieniem? Ktory kolor z nowej serii jest jego odpowiednikiem. Moze polecicie jakiegos sprawdzonego sprzedawce na allegro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj doszedl do mnie Buff, zaraz chwila prawdy, zobaczymy jaki jest.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj dotarł do mnie Revlon w odcieniu 280 golden beige i od teraz po prostu ubóstwiam ten podkład
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item318704999_...int_ivor y.html rzuciły mi się w oczy bąbelki powietrza pod naklejką na buteleczce 2 podkładów. Dziwne niedopatrzenie. Ja na takie szczegóły zwracam uwagę i moim zdaniem, to nie jest wiarygodny produkt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Hmm...wczoraj maznęłam się revlonem.
Mam odcień buff. Na początku nie widziałam czy mam coś na buzi czy nie, ale po 15 minutach juz było widać. Ładnie kryje, napewnet zapach mnie nie odrzuca ;P Ale poczekam jeszcze troszkę, pomaziam się nim i wydam głębszą opinie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.