|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!
ech kobietki....zastanawiam się czy wybrać serię Radical czy Seboradin....? tyle naczytałam sie o jednej i o drugiej, że już w końcu sama nie wiem....
Karmen - jejuś jaki słodziutki maluszek ten Twój synek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Przyczajenie
|
Karmen, dzieki
![]() ![]() ![]() a Synka masz slodkiego!! ![]()
![]() |
#1083 |
Przyczajenie
|
Remaiz, a zrobilas sobie wszystkie badania?? (nie jestem troche na beizaco z tymi postami wszystkimi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1084 |
Przyczajenie
|
MisQa, ja tez mialam problem : Seboradin czy Radical, na razie testuje jednak Radical
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
ech....to idę jutro na zakupy, co będzie to kupię i zobaczymy
![]() Powodzenia i wytrwałości kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczyny,własnie nastąpiła edycja blogu
![]() ja juz olałam moje włosy,tyle serca w nie wsadziłam,zobacze co poradzi seboradin,strach sie pocieszyc jakims postepem zeby nie zapeszyc i nie cieszyc sie na darmo. Dam szanse Seboradin ampułkom ale wierze w Radical,tylko ceny ... ![]() polecam szampon i balsam Seboradin,jest lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Raczkowanie
|
Karmen: Twój synek jest boooski!!
A co do naszych nieszczęsnych włosów to na pewno wszystkim nam się uda to pokonac, tylko czasem już brakuje sił i motywacji, ech... Madzia: co to znaczy "normalnie wypadają'?? ![]() ![]() Jestem ciekawa ile tak naprawdę może dziennie wypaśc włosów, a przynajmniej jak to jest w Twoim przypadku?? Ja jutro zakupię lotion Seboradin i zobaczymy, podobno nieźle śmierdzi ale jest dobry. Co do badań to mam zamiar zrobic ale jak wrócę bo mojej lekarki nie było w zeszłym tygodniu ![]() Bużki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1088 |
Przyczajenie
|
Madzia89, sam szampon ci nie wystarczy ! ja go uzywam - wysusza i placze niestety wlosy (chociaz wzmacnia faktycznie) i chyba jednak zmienie na sebioradin bo widze ze jest polecany...
ampułki radicala swoje robia ale już wiem,że nie można przestawac choc na chwilke wcierania ( jak mi sie konczy opakowanie to potrafie przez tydzien nie kupic nowego;/), pozatym spraw sobie mgiełke ![]()
#1089 |
Przyczajenie
|
znam sklep w krakowie, w ktorym mgielka kosztuje 6 zl a szampon ok 7.50zl ...az dziw ze w aptekach te ceny sa nawet o 4zl wyzsze, a ampulki z 27zl podskoczyly do 36 .... ostatnio kupilam za 32..jakas promocja chyba byla
![]()
#1090 |
Raczkowanie
|
W mojej aptece tez 36 zl ampułki,ja juz tam chyba wsyztsko wykupuje.Przezuce sie na ampułki Radical,bardziej wiarygodne są dla mnie.Ale kuracja naprawde musi potrwac troszke zeby włos rósł nowy.Kumplea stosowała pół roku,ale rezultaty widac Pozdrowienia dla CZEKO
![]() Mi równiez tyle włosów wpadło, musze zbadac hormony.pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
Remaiz, leca normalnie, czyli bardzo malo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WhyChuck no wlasnie zauwazylam, ze sam szampon tak srednio mi pomaga... chyba zmienie na Seboradin albo nie wiem. nie jest gorzej, ale teraz chce, zeby mi odroslo to cos na glowie ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Przyczajenie
|
[quote=Karmen_1984[COLOR=darkred]
Mi równiez tyle włosów wpadło, musze zbadac hormony.pzdr. [/COLOR]Karmen, a zbadalas sobie zelazo?! to moze byc powod. i jeszcze te jakas tam bakterie okropna, helicobacter pyroli czy jak jej tam... ![]()
![]() |
#1093 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy według was radykalne podciecie włosów pomogłoby je wzmocnic,nie obciazałyby tak cebulki ? co wy na to ??? piszcie
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Raczkowanie
|
[quote=madzia_89]
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zadomowienie
|
Wlasnie wczoraj wrocilam od dermatologa z moimi klaczkami, ktore wypadaj intensywnie od miesiaca i oto co uslyszalam:
Mam 26lat, przestalam brac tabletki 6miesiecy temu i mam rozregulowana gospodarke hormonalna. Stres wywolal u mnie taka reakcje i teraz kazde nawet poruszenie to dla nich makabra, takze moje swiecenie twarzy to efekt lat+ zaprzestania tabletek ![]() Przepisal mi jakis olejek, ale on mi podal recepture do wykonania w aptece plus jakis szampon, bede wiedziec co to jak pojde do Apteki, bowiem nabazgral niesamowicie. Kuracja bedzie trwac 4miesiace jak bede wiedziec co to za szampon, albo jaki sklad jego (bowiem nie jestem w PL, wiec szampony moga byc rozne) to skrobne Trzymam kciuki za wszystkie walzace wizazanki! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
mi się sypie z głowy od jakiegoś czasu dość intensywnie.
ale nie ma co się poddawać. zakupilam Silice za radą mojej mamy (która ma włosy do pasa, zdrowe, gęste i prawie jej nie wypadają) - po tygodniu stwierdziam, że moje paznokcie zwariowały - w życiu takie nei były, gładkie, mocne i rosną jak pogięte - więc to działa, paznokcie to dobry wskaźnik u mnie. wracam do nafty kosmetycznej, seboradinu i odżywki Wax - kiedyś tylko tego używałam i miałam kitkę jak moje ramię!! zastanawiam się jeszcze poważnie nad ampułkami lub lotionem Seboradinu, ew. mgiełka Radical. o efektach nie omieszkam powiadomić (jak przestanę mieć co rano 50 włosów na poduszcze to się upiję ![]() pozdrowienia
#1097 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Po przeczytaniu Waszych rad kupiłam szampon Dermena i odżywke Henna Treatment Wax. Na żadne wspomaganie w pigułce nie mogłam się zdecydować - za duży wybór tych specyfików.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Przyczajenie
|
Karmen : badanie na ta bakterie robi sie raczej prywatnie w gabinetach dobrych specjalistow od gastrologii.
#1099 |
Przyczajenie
|
ide jutro badac hormony
![]()
#1100 |
Rozeznanie
|
Tak się zastanawiam....czy wy sie dziewczyny orientujecie czy powodem wypadania włosów może byc ich nadmierne wysmażenie na słońcu?????
Bo ja w te wakacje naprawde byłam baaardzo opalona, codziennie na słońcu kilka godzin, plus solarium!!! Byłam czarna jak nigdy i chyba właśnie wtedy zaczęły sie moje mega problemy z wypadaniem włosów...juz pisalam wcześniej o sobie i moim problemie ale dopiero teraz mnie olśniło z tym słońcem...hmm A tak w ogole to po stosowaniu Aplicortu E, nerila szamponu i toniku oraz "First" z Forever Living Products i Vitapilu chyba w koncu przestały wypadać ...ufff
#1101 |
Raczkowanie
|
Agulkaa zycze powodzenia i mam nadzieje ze twój problem sie skonczył naprawde. T+ez mialam kiedys recepte na Aplicort e ale balam sie stosowac,wiem ze duzo dziewczyn narzekało ze to im nic nie dało,tylko na jakis czas a te co urosły i tak wypadły.Nie mozna byc nigdy pewnemu
![]() ![]()
![]() |
#1102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Raczkowanie
|
jejjj jak dawno mnie tutaj nie bylo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Rozeznanie
|
no a kto mi cos poradzi na to ze wlosy zaczely mi wypadac pod wplywem łojotokowego zapalenia skóry głowy?
![]()
#1105 |
Raczkowanie
|
Kapsel___mi rowniez łojotok dolega
![]() ![]()
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
umyłam dzisiaj głowe i wyszło troszke wiecej jak ostatnio
![]() Czy miał ktoś podobne doświadczenie i poradzi mi coś ?
![]() |
#1107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Raczkowanie
|
Kapsel_zdrapytwanie łuski,nie rozumiem ???
tak,przez to wypadają mi włosy,bo łojotok tak robi,osłabia cebulki,a czy swedzi czy nie to jest to samo.Nie wypadają mi w duzych ilosciach,raz wiecej raz mniej.Tak naprawde mam to od marca,dermatolog obejzala głowe i łojotok stwierdziła,myje glowe co dwa dni zeby nie czuc tego swedzenia,dokuczliwe to jest bardzo.I to dwa miejsca zwykle.
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ja tak samo jak nie ktore z was stawiam na MAGNEZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.