Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-29, 13:24   #2791
levante
Zadomowienie

Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Cytat:
Napisane przez podziomka Pokaż wiadomość
Kupilam odzywke i lotion Seboradin niger ,ale boje sie zaczac uzywac.A jak jeszcze bardziej mi wysuszy wlosy i jeszcze bardziej beda wypadac.Nie wiem co juz uzywac.Narazie nic nie pomaga.
Cześć!
Wyczytałam gdzieś na tym forum:
"kiedys kupiłam sobie tonik Seboradin i po dwóch użyciach wyzuciłam go do kosza, jeszcze bardziej wysuszał włosy niż Neril, mimo, że był do włosów suchych".
Sama nie używałam tych produktów, ale posłuchałam mądrych rad agocz i anuska 77 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=70767&page=78 i zamówiłam całą serię z Subriny, może będzie odpowiednia dla moich suchych włosów.
Tymczasem robię maski z nafty, lnu i olejku rycynowego oraz używam WAX - stanowczo nie wysuszają, a nadają blasku i nawilżają delikatnie. Polecam
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 13:34   #2792
podziomka
Zadomowienie

GG do podziomka

Cytat:
Napisane przez levante Pokaż wiadomość
Cześć!
Wyczytałam gdzieś na tym forum:
"kiedys kupiłam sobie tonik Seboradin i po dwóch użyciach wyzuciłam go do kosza, jeszcze bardziej wysuszał włosy niż Neril, mimo, że był do włosów suchych".
Sama nie używałam tych produktów, ale posłuchałam mądrych rad agocz i anuska 77 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=70767&page=78 i zamówiłam całą serię z Subriny, może będzie odpowiednia dla moich suchych włosów.
Tymczasem robię maski z nafty, lnu i olejku rycynowego oraz używam WAX - stanowczo nie wysuszają, a nadają blasku i nawilżają delikatnie. Polecam
Narazie sprobuje tylko balsam ,a z tym tonikiem sie wstrzymam.Levante dzieki
podziomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 13:55   #2793
levante
Zadomowienie

Cytat:
Narazie sprobuje tylko balsam ,a z tym tonikiem sie wstrzymam.Levante dzieki
Bardzo proszę. Napisz, jak będziesz go tolerować przy dłuższym stosowaniu, może włoski mniej polecą. Lepiej żeby trzymały się na swoim miejscu, nawet gdyby przyszło nam je obficie i długo nawilżać. Jaki rodzaj włosów masz konkretnie?
Stary 2007-06-29, 15:42   #2794
tais
Przyczajenie

dziekuje Ci bardzo levante!!!! Twoja pomoc duzo dla mnie znaczy. Chce zrobic te badania na wlasna reke bo nie licze na skierowanie od lekarza. A Ty juz wykonalas te badania? Wszystkie , ktore wymienilas? Bo ja chce zrobic tylko te odpowiedzialne za wypadanie wlosow, ale nie wiem dokladnie ktore to sa. Jesli wiesz i moglabys napisac to bylabym wdzieczna jeszcze raz. papa
tais jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 16:47   #2795
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tais Pokaż wiadomość
dziekuje Ci bardzo levante!!!! Twoja pomoc duzo dla mnie znaczy. Chce zrobic te badania na wlasna reke bo nie licze na skierowanie od lekarza. A Ty juz wykonalas te badania? Wszystkie , ktore wymienilas? Bo ja chce zrobic tylko te odpowiedzialne za wypadanie wlosow, ale nie wiem dokladnie ktore to sa. Jesli wiesz i moglabys napisac to bylabym wdzieczna jeszcze raz. papa
Niestety ogólny koszt tych badań mnie przerasta, przynajmniej teraz.A najgorsze jest to, że według mojej wiedzy (wyczytanej z forów i materiałów), każdy z tych hormonów może mieć wpływ na wypadanie włosów.Nie wspomniałam jeszcze o badaniach ogólnych (np. morfologia) oraz o teście na helicobacter pyroli (parę stron wcześniej sama się dowiedziałam, że ta bakteria może mieć znaczenie przy łysieniu). I pytanie czy nie zażywa się czegoś, co mogłoby mieć w skutkach ubocznych wypadanie włosów (np. antykoncepcja hormonalna - ja tak miałam).
Chyba jednak trzeba zacząć od 3 podstawowych badań na tarczycę TSH, FT3, FT4 i możę na prolaktynę oraz testosteron (?). Ja tak spróbuję, chociaż nie wiem jeszcze w którym dniu cyklu to zrobić...
Trzymaj się cieplutko i powodzenia
Stary 2007-06-29, 17:14   #2796
podziomka
Zadomowienie

GG do podziomka

Cytat:
Bardzo proszę. Napisz, jak będziesz go tolerować przy dłuższym stosowaniu, może włoski mniej polecą. Lepiej żeby trzymały się na swoim miejscu, nawet gdyby przyszło nam je obficie i długo nawilżać. Jaki rodzaj włosów masz konkretnie?
Mam bardzo cienkie wloski ,szybko przetluszaczjace sie i rownie szybko rozdwajajace.Kiedys juz tak mialam przez jakis okres czasu ,ze bardzo duzo wlosow mi wypadalo, po jakis czasie przeszlo.Teraz znow zaczelo sie to samo.Tylko jakos nie widac ,zeby cos pomagalo.Od 2 miesiecy to samo.Mialam w marcu robiona morfologie i sprawdzalam tarczyce ,nic nie wyszlo.
Stary 2007-06-29, 18:37   #2797
neissi
Raczkowanie

GG do neissi Send a message via Skype™ to neissi

Cytat:
Napisane przez Anuska77 Pokaż wiadomość
neissi
Jak długo już stosujesz kurację hormonalną w chorobie tarczycy?
Obecnie niemal rok, ale nie mam super efektów, bo to drugi raz i tarczyca nie wracała już tak szybko do normy. Ale i tak jest dobrze, bo już nie jestem taka zmęczona, mogę normalnie się poruszać i minęło zapalenie
neissi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 18:58   #2798
levante
Zadomowienie

Cytat:
Mam bardzo cienkie wloski ,szybko przetluszaczjace sie i rownie szybko rozdwajajace.Kiedys juz tak mialam przez jakis okres czasu ,ze bardzo duzo wlosow mi wypadalo, po jakis czasie przeszlo.Teraz znow zaczelo sie to samo.Tylko jakos nie widac ,zeby cos pomagalo.Od 2 miesiecy to samo.Mialam w marcu robiona morfologie i sprawdzalam tarczyce ,nic nie wyszlo.
Jakie miałaś wyniki stężenia hormonów tarczycy?
Moje końcówki co prawda się nie rozdwajają, ale wiem, że przy takim problemie bardzo pomocne jest serum z Avonu, niestety nie zatrzyma ono wypadania.

Nie znalazłam (pewnie pominęłam) nigdzie na forum nic o Nanoguardzie i Nanothiku ani o Nanogenie.
http://www.nanogen.pl/nanoguard.php
Czy któraś z miłych wizażanek miała okazję próbować? Drogie, ale może skuteczne...?
Tonący chwyta się brzytwy
Stary 2007-06-29, 19:01   #2799
neissi
Raczkowanie

Cytat:
NEISSI a po jakim czasie od pierwszego zastosowania zauważyłaś efekt?? napisz koniecznie bo bardzo jestem ciekawa
Niestety na efekty trzeba trochę poczekać. Wszystko zależy od tego jak szybko rosną włosy. U mnie po dwóch miesiącach było widać już małe włoski, ale były zbyt krótkie żeby zakryć prześwity. Dopiero jak były na tyle długie żeby dać się gładko ułożyć to widać było, że przedział zmienił się w przedziałek.

Wiem, że długo trzeba czekac na rezultaty, ale lepsze to, niż nic. Poza tym Kamiwaza hamuje wypadanie. A największym jej plusem jest to, że potrafi ożywić cebulki. Ja tak długo miałam braki, że nie wierzyłam, że coś odrośnie. Trzeba tylko trochę samozaparcia. Codziennie wcierać miejsce w miejsce.

Cytat:
Ciekawe czy z tą Kamiwazą jest tak, że jak się zacznie stosować i używa do momentu zadowalających efektów, a później jak się zaprzestanie problem powraca? Może włosy też się uzależniają od tego specyfiku i dopóki stosujesz dopóty włosy nie wypadają, jak nie używasz zaczynają od nowa...Ehh
Kolejnym jej plusem jest to, że można przerwać terapię w każdym momencie, a z cebulek, które zostały reaktywowane i tak będą rosły włosy. Trzeba tylko postosować to dłużej, bo nowe włosy są na początku bardzo wątłe. Polecam dodatkowo stosować witaminy i inne produkty żeby włosy miały siłę do odrastania.

Cytat:
Oczywiście nie podważam Twojej wiedzy i 'praktyki' w leczeniu. Nie wpadam jednak w euforię, gdy lekarz rodzinny, po roku próśb, daje mi z łaski skierowanie na dwa badania i unosi się gdy proszę o trzecie. Moje składki nie mają za zadanie utrzymywać ignorantów i powodować moją radość z tego.
levante nic na to nie poradzisz. Niedługo przyjdzie nam leczyć się u znachorów, a skladki i tak będą obowiązkowe Masz rację. Mój błąd. Jak pierwszy raz miałam kłopoty z tarczycą to robiłam fT3. Może teraz to już nie było potrzebne, bo wiedzieli, że to nawrót nadczynności Za każdym razem robię też morfologię z rozmazem, bo ważny jest poziom leukocytów.

Ja właśnie dzisiaj byłam na badaniach kontrolnych TSH, fT4 i morf. z rozmazem. Znów 72 zeta poszło na spacer
Stary 2007-06-29, 19:10   #2800
gaagatka
Raczkowanie

NEISSI:

Wiem wiem ... na odrastanie trzeba poczekać ... ale jak narazie najważniejsze jest żeby przestały wypadać ... dokładniej chodziło mi o to po jakim czasie od pierwszego zastosowania przestają wypadać ?? ... bo to pierwszy krok do sukcesu ... i chyba najważniejszy

gaagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:11   #2801
levante
Zadomowienie

cytat:
levante nic na to nie poradzisz. Niedługo przyjdzie nam leczyć się u znachorów, a skladki i tak będą obowiązkowe Masz rację. Mój błąd. Jak pierwszy raz miałam kłopoty z tarczycą to robiłam fT3. Może teraz to już nie było potrzebne, bo wiedzieli, że to nawrót nadczynności Za każdym razem robię też morfologię z rozmazem, bo ważny jest poziom leukocytów.

Ja właśnie dzisiaj byłam na badaniach kontrolnych TSH, fT4 i morf. z rozmazem. Znów 72 zeta poszło na spacer

neissi
Straszne, że tarczycy nie można raz na zawsze doprowadzić do ładu... I tyle pieniędzy trzeba wydać, a potem kolejne idą na specyfiki i tak w kółko...
Ja podjęłam zmasowany atak na lekarzy (wierzę, że gdzieś istnieją dobrzy i sumienni), pozapisywałam się do specjalistów (okulista, dermatolog i gin) oraz zmieniam rodzinnego. Powiedz, czy do endokrynologa trzeba mieć skierowanie? Tam też uderzę.
A morfologia z rozmazem na czym polega? (człowiek wiecznie się uczy).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 19:17   #2802
neissi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gaagatka Pokaż wiadomość
NEISSI:

Wiem wiem ... na odrastanie trzeba poczekać ... ale jak narazie najważniejsze jest żeby przestały wypadać ... dokładniej chodziło mi o to po jakim czasie od pierwszego zastosowania przestają wypadać ?? ... bo to pierwszy krok do sukcesu ... i chyba najważniejszy
Zbyt trudne pytanie Ja bardziej zwracałam uwagę na to, co było na głowie, a nie na to ile zostawało w pościeli Nie jestem w stanie powiedzieć ile minęło
Stary 2007-06-29, 19:18   #2803
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gaagatka Pokaż wiadomość
tak bym chciała żebyśmy wszystkie miały to z głowy, jeśli przyczyną byłaby choroba to przynajmniej możnaby ją zacząć leczyć, a tak to nie wiadomo co nam jest ... bezsilność jest chyba najgorsza

heh

też bym chciała mieć już to z głowy... w moim przypadku najbardziej prawdopodobną przyczyną jest stres niestety część badań już porobiłam, zostały mi hormony no nic, będę walczyć, cóż pozostaje

a najgorsze: nawet rodzina ostatnio zauważyła, że mam połowę włosów mniej
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:33   #2804
neissi
Raczkowanie

Cytat:
Straszne, że tarczycy nie można raz na zawsze doprowadzić do ładu... I tyle pieniędzy trzeba wydać, a potem kolejne idą na specyfiki i tak w kółko...
Ależ jest sposób na rozprawienie się z tarczycą raz na zawsze. Grozi jednak bezpłodnością, a jeśli się nie uda, to do końca życia jest się skazanym na leki.

Cytat:
Powiedz, czy do endokrynologa trzeba mieć skierowanie? Tam też uderzę.
Niestety trzeba.

Cytat:
Ja podjęłam zmasowany atak na lekarzy (wierzę, że gdzieś istnieją dobrzy i sumienni), pozapisywałam się do specjalistów (okulista, dermatolog i gin) oraz zmieniam rodzinnego.
Życzę Ci z całego serca żeby wszystko poszło po Twojej myśli

Kiedy mi ponownie nawaliła tarczyca, zrobiłam sobie TSH, fT4, morfologię i USG na własną rękę i poszłam z tym do endokrynolog, która leczyła mnie poprzednim razem. Na wizytę czekałam miesiąc, a kosztowała mnie 100zł. Ale pieniądze to tylko drobny szczegół przy tym ile nerwów straciłam. Kobiecie totalnie odbiło i każda wizyta była dla mnie męką. W końcu nie wytrzymałam i przeniosłam się do bardzo dobrego ginekologa, który zrobił specjalizację z endokrynologii. Pomyślałam, że może ma mniejsze parcie na kasę i przyda się na przyszłość, bo jakbym zaszła w ciąże to i tak musiałabym poszukać takiego ginekologa-endokrynologa. Decyzja okazała się strzałem w dziesiątkę Wizyta kosztowała mnie 100zł, ale lekarz był bardzo miły, nie musiałam siedzieć w ogromnej kolejce, a w cenie wizyty miałam:
- badanie tarczycy
- badanie ginekologiczne
- USG tarczycy
- USG dopochwowe
- badanie piersi
Wszystko w jednej cenie i na miejscu A na wizytę czekałam tylko dwa tygodnie
Stary 2007-06-29, 19:46   #2805
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odstawiłam Revalid, który brałam równocześnie z Inneov (DROGA mieszanka, szczególnie przy pełnej kuracji 4miesięcznej) bo, jak już wspominałam, zaobserwowałam rozrost włosów, ale wcale nie na głowie... Teraz boję się jakichkolwiek tabletek nienaturalno-ziołowych. H-Patotenu nawet boję się zacząć używać żeby nie zarosnąć na całej powierzchni ciała
karolinka86 Miałaś takie 'przeboje' po Revalidzie?
Na szczescie nie mialam zadnych efektow ubocznych

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 19:46   #2806
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
heh

też bym chciała mieć już to z głowy... w moim przypadku najbardziej prawdopodobną przyczyną jest stres niestety część badań już porobiłam, zostały mi hormony no nic, będę walczyć, cóż pozostaje

a najgorsze: nawet rodzina ostatnio zauważyła, że mam połowę włosów mniej
Moja rodzinka widzi moje prześwity, a ja widzę zarzenowanie w ich oczach... Bowiem mają świadomość tego - ile dla mnie znaczą piękne włosy, zwłaszcz, że takie miałam zawsze- śliczne, pełne loki... Muszę przyznać, żę bardzo mi w domciu wszyscy pomagają i wspierają. Czasem jestem taka bezsilna, a ktoś mi bliski proponuje masaż główki.

Życzę i Wam takiej miłej opieki, chociaż pewno ją macie. Tylko, to takie irytujące

A co sądzicie o:
Nie znalazłam (pewnie pominęłam) nigdzie na forum nic o Nanoguardzie i Nanothiku ani o Nanogenie.
Czy któraś z miłych wizażanek miała okazję próbować? Drogie, ale może skuteczne...?
Tonący chwyta się brzytwy
Stary 2007-06-29, 19:52   #2807
levante
Zadomowienie

[quote=neissi;4672342]Ależ jest sposób na rozprawienie się z tarczycą raz na zawsze. Grozi jednak bezpłodnością, a jeśli się nie uda, to do końca życia jest się skazanym na leki.

Tak...

Dziękuję za życzenia. Tobie też - powodzenia!

A gdzie 'dorwałaś' takiego ekstra lekarza?
Stary 2007-06-29, 19:55   #2808
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Na szczescie nie mialam zadnych efektow ubocznych
Ty to masz dobrze, ja widać należę do tych rzadkich przypadków
A jak oceniasz H-Pantoten?
Stary 2007-06-29, 20:01   #2809
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neissi Pokaż wiadomość
Zbyt trudne pytanie Ja bardziej zwracałam uwagę na to, co było na głowie, a nie na to ile zostawało w pościeli Nie jestem w stanie powiedzieć ile minęło
Ale jeśli nosisz rozpuszczone włoski to znaczy że nie wypadają aż tak bardzo

No trudno, ale ja w krótce będę mogła naprawić twoje niedopatrzenie ... zakupiłam sobie ten specyfik i zaraz myję główkę a potem wcieram, wcieram ...... Seboradin Lotion od razu odstawiam w cholerę bo pojawił się po nim łupież grrr..

Jeśli przestaną wypadać to będę twoją dłużniczką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 20:04   #2810
neissi
Raczkowanie

Cytat:
A morfologia z rozmazem na czym polega? (człowiek wiecznie się uczy).

Standardowa morfologia jest przeprowadzana komputerowo i może na przykład pokazywać, że jest za mało płytek krwi. Rozmaz to ocena pod mikroskopem, która pozwala na przykład stwierdzić, że tych płytek wcale nie jest mało jak pokazywał komputer, tylko się posklejały.

To tak w wielkim skrócie
Stary 2007-06-29, 20:13   #2811
neissi
Raczkowanie

Cytat:
A gdzie 'dorwałaś' takiego ekstra lekarza?
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n. med. Dariusz Wydra
80-850 Gdańsk, Rajska 10 tel.301-77-79 fax 301-77-79

Jest trochę dziwny. Gapi się w oczy i dziwacznie uśmiecha przyprawiając o dreszcze. Często się też zamyśla Ale jego doświadczenie i dbałość o pacjenta rekompensują te małe niedogodności
Stary 2007-06-29, 20:23   #2812
levante
Zadomowienie

Cytat:

Standardowa morfologia jest przeprowadzana komputerowo i może na przykład pokazywać, że jest za mało płytek krwi. Rozmaz to ocena pod mikroskopem, która pozwala na przykład stwierdzić, że tych płytek wcale nie jest mało jak pokazywał komputer, tylko się posklejały.

To tak w wielkim skrócie
Jestem wdzięczna. Muszę się podszkolić w tym temacie.
Stary 2007-06-29, 20:27   #2813
levante
Zadomowienie

Cytat:
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n. med. Dariusz Wydra
80-850 Gdańsk, Rajska 10 tel.301-77-79 fax 301-77-79

Jest trochę dziwny. Gapi się w oczy i dziwacznie uśmiecha przyprawiając o dreszcze. Często się też zamyśla Ale jego doświadczenie i dbałość o pacjenta rekompensują te małe niedogodności
Dzięki! Jak nie znajdę u siebie kogoś rzeczowego, w niedługim czasie, to skorzystam. Kawałek mam, ale jeździłam już w dalsze trasy do specjalistów.
A 'dziwak' brzmi ciekawie, trochę uśmiechu w szarzeźnie łysiejących dni przyda się każdemu.
Stary 2007-06-29, 20:47   #2814
diler86
Przyczajenie

wypadanie włosów - przyczyna ?

Witam, od pewnego czasu zauważyłem u siebie nadmierne wypadanie włosów. Do tej pory nie miałem z tym żadnych problemów, miałem nadzieję, że to przejdzie ale niestety nic z tego, najwięcej wypada mi podczas nawilżenia włosów wodą, zostaje mi wtedy na dłoniach kilka-kilkanaście włosów. Co ciekawe przyglądając się wypadniętym włosom zauważyłem, że na większości z nich wokół cebulki i trochę powyżej, włos jest oblepiony czymś białym lub żółtym...zastanawiam się czy to jakiś objaw łojotoku (mam przetłuszczające się włosy) ?? Proszę o poradę w tej sprawie. Pozdrawiam.
diler86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 20:56   #2815
dziuniaaa
Zakorzenienie

Dot.: wypadanie włosów - przyczyna ?

Było już mnóstwo wątków na ten temat ---> wyszukiwarka.
Przy okazji radzę tez poszukać czegoś o tych preparatach na tą dolegliwość: Skrzyp Polny, Wax, nafta ksometyczna, olejek rycynowy, Radical, Seboradin.

włosy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 20:57   #2816
dziuniaaa
Zakorzenienie

Dot.: wypadanie włosów - przyczyna ?

A to oblepiające "coś" to czasem nie żel albo jakiś inny środek do stylizacji? Jeśli używa się tego dużo trudno zmyć dokłanie i może obciążać włosy.

włosy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 21:31   #2817
podziomka
Zadomowienie

GG do podziomka

Levante TSH mam w normie ,mialam juz 2 razy badane.
Stary 2007-06-29, 22:02   #2818
Anuska77
Zadomowienie

Cytat:
Obecnie niemal rok, ale nie mam super efektów, bo to drugi raz i tarczyca nie wracała już tak szybko do normy. Ale i tak jest dobrze, bo już nie jestem taka zmęczona, mogę normalnie się poruszać i minęło zapalenie
Moja kuracja trwa od grudnia, stwierdzono u mnie zapalenie tarczycy, miałam podwyższone TSH, hormony tarczycowe jak najbardziej w normie, nie było wskazań do leczenia ale ja w akcie desperacjii zaczęłam się leczyć bo myślałam, że włosy wypadają przez tarczycę, teraz już wiem, że nie to było przyczyną, ale niestety kuracji tak szybko nie można zakończyć...
Anuska77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 07:52   #2819
gaagatka
Raczkowanie

[quote=levante;4672442]
A co sądzicie o:
Czy któraś z miłych wizażanek miała okazję próbować? Drogie, ale może skuteczne...?/quote]

levante nanogen jest na wypadanie włosów spowodowane nadmierną ilością testosteronu w organiźmie. Jeśli robiłaś badania poziomu testosteronu i wyszły w normie to on raczej na ciebie nie zadziała

Stary 2007-06-30, 10:18   #2820
levante
Zadomowienie

[quote=gaagatka;4674753]
Cytat:
A co sądzicie o:
Czy któraś z miłych wizażanek miała okazję próbować? Drogie, ale może skuteczne...?/quote]

levante nanogen jest na wypadanie włosów spowodowane nadmierną ilością testosteronu w organiźmie. Jeśli robiłaś badania poziomu testosteronu i wyszły w normie to on raczej na ciebie nie zadziała
Dziękuję pięknie za oświecenie mnie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości