|
|
#331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
Informuje, że bardzo zawiodłam się na balsamie do ciała Isana aloe vera. Posmarowałam sobie nim nogi (skóra sucha) i po 1 minucie skóra zaczęła się łuszczyć!!! Natomiast na rękach (skóra normalna) nie zauważyłam jakichś rewelacyjnych właściwości. Zdecydowanie lepszy jest balsam do ciała Euro Profit, rewelacyjnie nawilża, posmarowałam się wieczorem, a rano miałam cudownie gładziutką skórę. Podsumowując balsam, a raczej Lotion do ciała Isana aloe vera nie polecam, chyba, że ktoś poszukuje balsamu o pięknym zapachu, ale bez żadnych właściwości pielęgnacyjnych. |
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
a szkoda
ja zamierzam wypróbować kolejny zapach żelu pod prysznic Isana, tym razem mlecznego miałam już kokosowy i miodowo-mleczny były super
|
|
|
|
#333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wole mydełko Dove
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
z braku kasy człowiek kupuje wszystko
![]() a tak serio to te żele wcale nie są takie złe a nawet bardzo fajne, przyjemnie pachną, dobrze się pienią ja zawsze potem i tak stosuję balsam, więc nie wiem czy dobrze nawilżają ale za tą cenę warto spróbować
|
|
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Póki co musze koniecznie wyszukać tych maseczek w słoiczkach Chociaż obiecałam sobie, że już przystopuję z tymi kosmetykami, bo zaczęłam zaniedbywać mój inny nałóg - ubrania
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy są one tak samo dobre jak krem różany do rąk?
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
W gazetce umieszczonej przez Kije jest krem nawilżący z Garniera... ten "ultraświeżość", ale nie w słoiku tylko w buteleczce. Wg. gazetki kosztuje 14,50zł, a w Rossmannie widziałam go za 19,99... Co jest grane?
![]() Czy widzial ktoś może w innym Rossmannie, w jakiej cenie tak na prawdę jest ten krem?
|
|
|
|
#338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo z dezodorantami adidasa w ofercie są za 7,99zł. a w Rossmanie za 15zł. coś w kulki z nami lecą
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnej promocji...
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Intensive, z zółtym korkiem... Świetny A więcj ten fluid nawilżający pozostaje dla mnie zagadką
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś kupiłam zachwalany przez Was różany krem do rąk Roosmanna i jestem baaaardzo zadowolona
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaką pojemnosć ma ten dezodorant ? 75ml.?
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
W wysokich obcasach z tej soboty widzialam reklame z promocja rossmana i sa w niej miedzy innymi perfumy diesel dla kobiet 75ml/49zl
zna ktoras moze ten zapach? Jest to taka prosta, prostokatna buteleczka, chyba szare opakowanko.
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
ja tylko chcialam napisac, bo nie wiem czy ktoras z wizazanek to zauwazyla ze w nowej gazetce jest spray do depilacji... mi sie obilo o uszy ze go wycofali a tu nagle
tylko jakos dziwne bo nie widzialam go na polce i bylam zmuszona kupic krem do depilacji
|
|
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pojemność 150 ml |
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Ja już od dawna kupowałam mleczko do ciała z Isany ,super było- no własnie BYŁO, kupilam dwa bo cena 3,99 to nic , przychodzę do domu smaruję się a tu smród- normalnie nie umiem go opisać jakiś chemiczny
, kupilam żel Isany kokosowy - no niestety więcej go nie kupię - kokosem pachnie ale dodatkowo chemią. Może ja jakaś walnięta jestem i mam obsesję ale mąż stwierdził to samo:/.Chyba niestety będę musiała zrezygnować z tych produktów .
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Jestem stałą klientką Rossmana w Katowicach od ponad dwóch lat ale opisywane przez wizażanki produkty jakos przeoczyłam.Postanowiłam nadrobić zaległośći
i kilka dni temu kupiłam:krem pod oczy z wit.E-na razie nie mogę ocenoć efektów ale ze względu na jego dość tłustą konsystencję polecam go na noc żel pod prysznic Isana kokosowy-jest świetny dotychczas używłam tylko Johnson&Johnson ale ten w niczym nie jest gorszy,mimo że nie jestem fanką tak słodkich zapachów,ten jest po prostu obłędny! balsam aloe vera Isana-swietnie nawilża jest równie dobry jak Johnson&Johnson a taki tani! małe mleczko do ciała z serii welness waniliowe-dobrze nawilża i super pachnie ale wole rzadsze konsystencje Jestem bardzo zadowolona z ich usług np.zawsze wywołuje u nich filmy i kupuje są bardzo tanie tak samo jak wywoływanie zdjęć.Jak na razie nie dorobiłam się cyfrówki a i mój aparat należy do najtańszych więc kupując pierwszy raz ich filmy nie spodzieałam się rewelacji ale miło mnjie zaskoczyli.Casem można kupić coś taniego i dobrego i zaoszczędzić np.na ciuchy!
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie mam inną opinie na ten temat Także co jednemu niesłuży to dla innego jest idealne
|
|
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
chetnie bym z wami pogadała na ten temat ale jakos nie mam rossmana np. po drodze do szkoły.. bywam tam rzadko..
|
|
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
a moze jest tu jakas wizażanka z Krakowa.. ile jest rossmanów w Krk? jest jeden na Karmelickiej jeden na Kalwaryjskiej.. a czy sa jeszcze jakies..?
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dlatego spytałam.. a ty byłas na tyle uprzejma i mi odpowiedziałas. dziękuje Ci za to
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
ja miałam kiedyś taki balsam kokosowy z pomką, był fajny konsystencja jak nivea(jednak z przyzwyczajenia pozostałam przy tym drugim) i lakiery do paznokci lovely sa całkiem fajne duzo kolorow, kosztuje ok 2-3 zł a niczym nie różnia sie od tych za 10, ale generalnie preferuje inglota zarówno lakiery jak i cienie, kupiłam kiedys tez jakis balsam do opalania ale raz go uzyłam-kicha. jestem ciekawa jak działaja produkty z tych rossmanowych słoiczkoof. a lubie rossmana bo maja fajne ceny i spory wybór
![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

Natomiast na rękach (skóra normalna) nie zauważyłam jakichś rewelacyjnych właściwości. 
ja zamierzam wypróbować kolejny zapach żelu pod prysznic Isana, tym razem mlecznego
miałam już kokosowy i miodowo-mleczny