Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-29, 16:23   #3061
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Cytat:
Napisane przez Patrycjayork Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny! zalogowalam sie specjalnie na wizazu dla tego watku bylam na malej konsultacji u Adama z Czesanki(tak przypadkiem, w sumie wpadlam do spotu na czekoladke)wtedy czekalo sie do niego jakis tydzien,teraz juz chyba troche wiecej. Orientujecie sie jak dlugo sie czeka i ile (mniej wiecej) kosztuje farbowanie dlugich wlosow? otoz postanowilam byc fryzjerka,hehe kupilam majirel loreala na allegro,mial byc ciemny zimny blond a wyszedl na odroscie ...kasztan! ale wole sie przemeczyc i poczekac do kogos dobrego, a tki wyadl mi sie Adam. Dzieki z gory za odp.))a tak od siebie to chodzilam do tupetu(Mateusz) calkiem ok, ale wydaje mi sie ze idzie w strone bardziej ekstrwawagancji, a mi zalezy na pieknej,ale prostej fryzurze.
A nie moglas osobiscie zapytac o ceny?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 17:31   #3062
zuzannaaa
Raczkowanie

myślę, że najlepiej będzie jak do niego zadzwonisz. wszystko na pewno zależy od długości, gęstości włosów itp.
ostatnio jak dzwoniłam to czas czekania wynosił ok 3 tygodni..
zuzannaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 21:00   #3063
Patrycjayork
Przyczajenie

tak tez zrobilam po srodzie dam znac jakie efekty, a wykonawca ma byc Lukasz, podokiem Adama, bo umowilam sie tylko na kolorek
Patrycjayork jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 13:25   #3064
Tatiana31
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny ...... Byłam juz w wielu salonach na ulicy katowickiej w Poznaniu Trendy, Kreator, Art Chagale, Stylisci, Dr Irena Eris i trafiłam do ANGELO RIVIERI obsługiwał mnie blondyn (chyba Tomek) i ... mam spieprzone włosy. Ogólnie nie należe do osób bardzo wymagajacych ale to co on mi zrobił z cieciem to KATASTROFA !!!!!!! Mam ochydna fryzurę Ku....... ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Masz szczęście, gratulacje ja miałam widocznie pecha, bedę unikać ten salon szerokim łukiem

Pozdrawiam
Tatiana31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 13:38   #3065
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycjayork Pokaż wiadomość
tak tez zrobilam po srodzie dam znac jakie efekty, a wykonawca ma byc Lukasz, podokiem Adama, bo umowilam sie tylko na kolorek
moja znajoma była ścinana przez Łukasza i wyszła bardzo zadowolona z czesanki

a ja wczoraj byłam u tomka b i też jestem bardzo zadowolona, choć to było tylko podcięcie końcówek i żadna spektakularna zmiana nie nastąpiła myślę, że wybiorę się do niego ponownie, bo mam wizję swojego koloru (trójwymiarowego) i tomek wie jak się za to zabrać tylko muszę być wierna jednej marce koloryzacyjnej. a, że nie byłam to nie wiem, mam sobie zrobić dekoloryzację? na razie cieszę sę nowym kolorkiem gorzkiej czekolady i odświeżoną fryzurą

właśnie zamówiłam sobie na allegro ampułki l'oreal przedłużające kolor
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 17:38   #3066
Tatiana31
Przyczajenie

Czytam własnie komentarze o salonie Angelo Rivieri i łapie sie za głowe po tym co mi tam zrobili z włosami .... jestem PRZEKONANA że oni sobie sami te komentarze piszą ODRADZAM TEN SALON !!!
Tatiana31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 12:41   #3067
juwna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bizzarra Pokaż wiadomość
A gdzie ten magik Waldek ma swój salon? I jakie są tam ceny?
Waldek tnie fajnie ale jak dla mnoe bez rewelacji.. duzo nie zmienil.. a wlosy szybko przestaly mi sie ukladac.. jezeli chodzi o salon wagnera to atmosfera jest mila.. ale od WWaldka wg mnie lepiej tnie Sebastian.. skoro juz do GAWW chcesz isc;00
juwna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-01, 12:15   #3068
Aggini
Przyczajenie

Waldek ma swoją renomę, jest nie tylko stylistą ale i artystą! Zna się na strukturze włosa, dobiera fryzurę do kształtu twarzy, koloru oczu jak i stylu życia, co dla mnie jest bardzo istotne.
W sumie....uczęszczam do niego od 4 lat. Przeniosłam sie z "nim" z LG (wcześniej byłam u Ali i Marka...eh szkoda słów). Było warto ponieważ jeszcze tyle komplementów na temat mojej fryzury nie słyszałam. Kobiety zatrzymywały mnie ; na ulicy, w sklepie; aby zapytać się gdzie chodzę do fryzjera
Wymieniacie Adama i Tomka...szkolili się u niego. Buhaha - wiadomo - od najlepszych.
Polecam go wszystkim i nie znam osoby, która nie wyszłaby zadowolona spod jego rąk. Z pieczołowitością dba o każdy detal a do tego czas w jego towarzystwie mija bardzo szybko i przede wszystkim miło. Nie bajeruje, nie maśli i jest szczery! Co najważniejsze jest... NA CZASIE. Wierzcie albo nie wierzcie ale sporo podróżuję (nawet mieszkająć poza granicami kraju umawiałam się na wizytę u niego) i w każdym miejscu moja fryzura wzbudza zazdrość.
To tyle... same sprawdźcie!!!
Aggini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 12:45   #3069
zuzannaaa
Raczkowanie

i co dziewczyny?
wierzymy?
zuzannaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 14:35   #3070
Galina
Przyczajenie

Chodzę do Waldka.I uważam, że jest naprawdę dobrym fryzjerem, ale bez przesady.
Galina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 17:18   #3071
ines364
Przyczajenie

Hihih ;p
ani troche.

P.S. Panie Waldku , mógł pan to napisać mniej reklamowo. Pozdrawiam!
ines364 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 18:41   #3072
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggini Pokaż wiadomość
Waldek ma swoją renomę, jest nie tylko stylistą ale i artystą! Zna się na strukturze włosa, dobiera fryzurę do kształtu twarzy, koloru oczu jak i stylu życia, co dla mnie jest bardzo istotne.
W sumie....uczęszczam do niego od 4 lat. Przeniosłam sie z "nim" z LG (wcześniej byłam u Ali i Marka...eh szkoda słów). Było warto ponieważ jeszcze tyle komplementów na temat mojej fryzury nie słyszałam. Kobiety zatrzymywały mnie ; na ulicy, w sklepie; aby zapytać się gdzie chodzę do fryzjera
Wymieniacie Adama i Tomka...szkolili się u niego. Buhaha - wiadomo - od najlepszych.
Polecam go wszystkim i nie znam osoby, która nie wyszłaby zadowolona spod jego rąk. Z pieczołowitością dba o każdy detal a do tego czas w jego towarzystwie mija bardzo szybko i przede wszystkim miło. Nie bajeruje, nie maśli i jest szczery! Co najważniejsze jest... NA CZASIE. Wierzcie albo nie wierzcie ale sporo podróżuję (nawet mieszkająć poza granicami kraju umawiałam się na wizytę u niego) i w każdym miejscu moja fryzura wzbudza zazdrość.

trochę przesłodzona opinia
choć bardzo lubię Waldka
Stary 2009-06-01, 19:18   #3073
kaja40
Przyczajenie

Czy to napisał sam Waldek czy nie,ja na pewno do niego nie pójdę po przeczytaniu całego tego postu stwierdziłam ze woda sodowa mu do głowy uderzyła od pochwał,ochów i achów........i z tego co pamiętam czytając cały post czasami spieprza fryzurkę,myślę ze jest przereklamowany....
kaja40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 20:05   #3074
atomufka
Zakorzenienie

o matko co za reklama !Jak nic post do moderacji

szafa

Stary 2009-06-01, 21:44   #3075
kaja40
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
o matko co za reklama !Jak nic post do moderacji

Kochana,masz slub w czerwcu????
Stary 2009-06-01, 22:44   #3076
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaja40 Pokaż wiadomość
Kochana,masz slub w czerwcu????
tak a dlaczego pytasz?

szafa

Stary 2009-06-01, 22:58   #3077
kaja40
Przyczajenie

a kto Cię będzie czesał?
Stary 2009-06-02, 06:39   #3078
Aggini
Przyczajenie

Talking Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Cytat:
Napisane przez ines364 Pokaż wiadomość
Hihih ;p
ani troche.

P.S. Panie Waldku , mógł pan to napisać mniej reklamowo. Pozdrawiam!

To nie Waldek!!! Jak już wcześniej wspomniałam Waldek nie maśli.

Każdy może mieć swoje zdanie...doświadczenie etc. Podzieliłam się moim.
P.S. Znacie rynek i pewnie wiecie, że otwierając zakład po pracy w LG nie ma się byle jakiego doświadczenia.
To na tyle...
Stary 2009-06-02, 07:55   #3079
Galina
Przyczajenie

Cytat:
To nie Waldek!!! Jak już wcześniej wspomniałam Waldek nie maśli.

Każdy może mieć swoje zdanie...doświadczenie etc. Podzieliłam się moim.
P.S. Znacie rynek i pewnie wiecie, że otwierając zakład po pracy w LG nie ma się byle jakiego doświadczenia.
To na tyle...
Mnie Waldek nigdy nie dobierał fryzury do kształtu twarzy, koloru oczu, czy też stylu życia. Widocznie jesteś bardzo wyjątkowa, że skupia się na Tobie tak bardzo. Nikt też nigdy nie zaczepił mnie na ulicy, aby spytać gdzie obcinam włosy:-(
Galina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-02, 09:39   #3080
Bejjka
Zakorzenienie

ja też chodziłam do waldka i mnie też nikt nie zaczepiał na ulicy czy to w kraju czy za granicą

choć Waldka bardzo cenię jako fryzjera ale mi (i moim znajomym) dobierał fryzurę do kształtu twarzy, koloru oczu i pytał o to ile jestem w stanie poświęcać czasu nowej fryzurze itp dla mnie Waldek na pewno jest w czołówce poznańskich fryzjerów.
i jakoś nie chce mi się wierzyć żeby to on był autorem tych postów
Stary 2009-06-02, 09:40   #3081
magribi
Raczkowanie

no, muszę przyznać że nie raz byłam zadowolona z tego co ktoś mi na głowie wyczarował ale... no yyyy bez przesady
więc myślę, że Aggini jest Waldkiem bądź jego rodziną albo na 14 lat O.
A ja znalazłam sobie fryzurkę, dosyć "dziwną" więc muszę znaleźć kogoś kto mnie uświadomi czy pasuje do mojego stylu życia
magribi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 16:09   #3082
Croc
Raczkowanie

Szkoda tylko, że 80% wpisów tutaj to reklamy. Nie wierzcie opiniom osób, które mają z 3 posty i wychwalają/krytykują jakiś salon. Podejrzane są też loginy w stylu "Aaaankaaaa", które aż wrzeszczą: "co by tu wymyślić na szybko? A niech będzie: Aaaankaaaa". Ja też mam chyba teraz pierwszy post, ale jestem z wami od roku Reklamy na forum uważam za bardzo żałosne, szczególnie że można je łatwo rozpoznać. U tego pana Waldka (nie znam go) to już wyjątkowo widoczne, ale nie tylko u niego.
Croc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 17:11   #3083
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
a kto Cię będzie czesał?
Adam z czesanki.

szafa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-02, 19:01   #3084
a1n2i3a
Raczkowanie

dziewczyny, nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka bywa przecież tak, że tylko obserwuje się to forum bez udzielania się w nim- a gdy już natrafi się na fryzjera, który faktycznie nam przypasuje to można by go wychwalać bez końca(hmm ja jeszcze na takiego nie natrafiłam, no i oczywiście ma się ochotę podzielić swoim zadowoleniem z wizażankami
a1n2i3a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 19:08   #3085
kaja40
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Adam z czesanki.

Rozumiem ze byłaś już u niego i znasz jego talent pozdrawiam
Stary 2009-06-02, 19:14   #3086
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem ze byłaś już u niego i znasz jego talent pozdrawiam
Jeszcze nie.Wybieram sie dopiero tydzien przed slubem.

szafa

Stary 2009-06-02, 19:58   #3087
LatajacaLola
Raczkowanie

Cytat:
z tego co mi wiadomo to zarówno Tomek jak i Adam pracowali u niego, już po tym jak zostali fryzjerami. i to z praktyką w zawodzie. Więc o tym, że Waldek ich jakoby szkolił raczej nie można w tym wypadku mówić.
Nie byłam nigdy u niego natomiast miałam wątpliwą przyjemność obejrzenia jego pokazu na tegorocznych targach fryzjerskich w Poznaniu i ... filmik reklamowy miał fajny....nic poza tym niestety

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Croc Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, że 80% wpisów tutaj to reklamy. Nie wierzcie opiniom osób, które mają z 3 posty i wychwalają/krytykują jakiś salon. Podejrzane są też loginy w stylu "Aaaankaaaa", które aż wrzeszczą: "co by tu wymyślić na szybko? A niech będzie: Aaaankaaaa". Ja też mam chyba teraz pierwszy post, ale jestem z wami od roku Reklamy na forum uważam za bardzo żałosne, szczególnie że można je łatwo rozpoznać. U tego pana Waldka (nie znam go) to już wyjątkowo widoczne, ale nie tylko u niego.
Tak między Bogiem a prawdą, to wszystkie wpisy tutaj są reklamowe..
W końcu polecamy sobie : najlepszego fryzjera stylistę w Poznaniu
LatajacaLola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 20:31   #3088
mychaj.
Przyczajenie

Cool Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

... Analizując wszystkie wpisy Latającej Loli również odnoszę nieodparte wrażenie, że ona także działa w interesie jednego z fyzjerów polecanych na Forum ...
A którego ... ? - wyraźnie to wynika z Jej postów ... Nie trzeba mieć wyjątkowych umiejętności detektywistycznych aby to dostrzec ...
Pozdrawiam

Edytowane przez mychaj.
Czas edycji: 2009-06-02 o 20:33
mychaj. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 20:51   #3089
magribi
Raczkowanie

mychaj. - chyba było już nawet, wiemy wiemy ale przynajmniej nie jest to perfidne.
Ja ciągle niezdecydowana gdzie iść, pewnie znowu skończy sie na pacykarni na ostatnią chwilę i ugrzecznieniu mojej wersji, chyba że wypróbuje Piotra tym razem
magribi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 07:25   #3090
Aggini
Przyczajenie

Cieszę się, że dałam wam powód do myślenia wyrażając tylko moją opinię, a także opisując swoje doświadczenia.

Magribi - "Jak na 14" mam zbyt bogate słownicwo, więc ta kwestia odpada. :P
Co do Pana W. sądzę, że nawet nie wpadłby na pomysł pisana w ten sposób. ( Bejka dzięki za wiarę!)

Croc - Po to są fora publiczne aby móc się wypowiadać w danej kwestii, i nie ważne czy ktoś był zalogowany 2 lata temu czy 2 dni temu. Być może ma wam coś ciekawego do przekazania.
Czy jest to reklama, raczej odczucia danej osoby. Reklama ma różne pojęcia ... Czasami lepiej się kogoś poradzić i dowiedzieć się co myślą inni. Dlatego też praktycznie wszystkie/wszyscy lądujemy tutaj.

Najwidoczniej nie podoba sie wam fakt, że ktoś ma wręcz idylliczne doświadczenia z jednym fryzjerem.
Szczerze życzę wam wszystkim takich doświadczeń i wpisów z głową.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości