|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Raczkowanie
|
myślę, że najlepiej będzie jak do niego zadzwonisz. wszystko na pewno zależy od długości, gęstości włosów itp.
ostatnio jak dzwoniłam to czas czekania wynosił ok 3 tygodni.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Przyczajenie
|
tak tez zrobilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny ...... Byłam juz w wielu salonach na ulicy katowickiej w Poznaniu Trendy, Kreator, Art Chagale, Stylisci, Dr Irena Eris i trafiłam do ANGELO RIVIERI obsługiwał mnie blondyn (chyba Tomek) i ... mam spieprzone włosy. Ogólnie nie należe do osób bardzo wymagajacych ale to co on mi zrobił z cieciem to KATASTROFA !!!!!!! Mam ochydna fryzurę
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Masz szczęście, gratulacje ja miałam widocznie pecha, bedę unikać ten salon szerokim łukiem Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wczoraj byłam u tomka b i też jestem bardzo zadowolona, choć to było tylko podcięcie końcówek i żadna spektakularna zmiana nie nastąpiła ![]() ![]() ![]() właśnie zamówiłam sobie na allegro ampułki l'oreal przedłużające kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Przyczajenie
|
Czytam własnie komentarze o salonie Angelo Rivieri i łapie sie za głowe po tym co mi tam zrobili z włosami .... jestem PRZEKONANA że oni sobie sami te komentarze piszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Przyczajenie
|
Waldek tnie fajnie ale jak dla mnoe bez rewelacji.. duzo nie zmienil.. a wlosy szybko przestaly mi sie ukladac.. jezeli chodzi o salon wagnera to atmosfera jest mila.. ale od WWaldka wg mnie lepiej tnie Sebastian.. skoro juz do GAWW chcesz isc;00
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Przyczajenie
|
Waldek ma swoją renomę, jest nie tylko stylistą ale i artystą!
![]() W sumie....uczęszczam do niego od 4 lat. Przeniosłam sie z "nim" z LG (wcześniej byłam u Ali i Marka...eh szkoda słów). Było warto ponieważ jeszcze tyle komplementów na temat mojej fryzury nie słyszałam. Kobiety zatrzymywały mnie ; na ulicy, w sklepie; aby zapytać się gdzie chodzę do fryzjera ![]() Wymieniacie Adama i Tomka...szkolili się u niego. Buhaha - wiadomo - od najlepszych. Polecam go wszystkim i nie znam osoby, która nie wyszłaby zadowolona spod jego rąk. Z pieczołowitością dba o każdy detal a do tego czas w jego towarzystwie mija bardzo szybko i przede wszystkim miło. Nie bajeruje, nie maśli i jest szczery! Co najważniejsze jest... NA CZASIE. Wierzcie albo nie wierzcie ale sporo podróżuję (nawet mieszkająć poza granicami kraju umawiałam się na wizytę u niego) i w każdym miejscu moja fryzura wzbudza zazdrość. To tyle... same sprawdźcie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Raczkowanie
|
i co dziewczyny?
wierzymy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Przyczajenie
|
Chodzę do Waldka.I uważam, że jest naprawdę dobrym fryzjerem, ale bez przesady.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Przyczajenie
|
Hihih ;p
ani troche. P.S. Panie Waldku , mógł pan to napisać mniej reklamowo. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() choć bardzo lubię Waldka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Przyczajenie
|
Czy to napisał sam Waldek czy nie,ja na pewno do niego nie pójdę po przeczytaniu całego tego postu stwierdziłam ze woda sodowa mu do głowy uderzyła od pochwał,ochów i achów........i z tego co pamiętam czytając cały post czasami spieprza fryzurkę,myślę ze jest przereklamowany....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Przyczajenie
|
a kto Cię będzie czesał?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
To nie Waldek!!! ![]() Każdy może mieć swoje zdanie...doświadczenie etc. Podzieliłam się moim. ![]() P.S. Znacie rynek i pewnie wiecie, że otwierając zakład po pracy w LG nie ma się byle jakiego doświadczenia. To na tyle... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Przyczajenie
|
Mnie Waldek nigdy nie dobierał fryzury do kształtu twarzy, koloru oczu, czy też stylu życia. Widocznie jesteś bardzo wyjątkowa, że skupia się na Tobie tak bardzo. Nikt też nigdy nie zaczepił mnie na ulicy, aby spytać gdzie obcinam włosy:-(
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
ja też chodziłam do waldka i mnie też nikt nie zaczepiał na ulicy czy to w kraju czy za granicą
![]() choć Waldka bardzo cenię jako fryzjera ![]() i jakoś nie chce mi się wierzyć żeby to on był autorem tych postów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() no, muszę przyznać że nie raz byłam zadowolona z tego co ktoś mi na głowie wyczarował ale... no yyyy bez przesady więc myślę, że Aggini jest Waldkiem bądź jego rodziną albo na 14 lat O. A ja znalazłam sobie fryzurkę, dosyć "dziwną" więc muszę znaleźć kogoś kto mnie uświadomi czy pasuje do mojego stylu życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Raczkowanie
|
Szkoda tylko, że 80% wpisów tutaj to reklamy. Nie wierzcie opiniom osób, które mają z 3 posty i wychwalają/krytykują jakiś salon. Podejrzane są też loginy w stylu "Aaaankaaaa", które aż wrzeszczą: "co by tu wymyślić na szybko? A niech będzie: Aaaankaaaa". Ja też mam chyba teraz pierwszy post, ale jestem z wami od roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie.Wybieram sie dopiero tydzien przed slubem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie byłam nigdy u niego natomiast miałam wątpliwą przyjemność obejrzenia jego pokazu na tegorocznych targach fryzjerskich w Poznaniu i ... filmik reklamowy miał fajny....nic poza tym ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
W końcu polecamy sobie : najlepszego fryzjera stylistę w Poznaniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Przyczajenie
|
![]()
... Analizując wszystkie wpisy Latającej Loli również odnoszę nieodparte wrażenie, że ona także działa w interesie jednego z fyzjerów polecanych na Forum ...
![]() ![]() A którego ... ? - wyraźnie to wynika z Jej postów ![]() Pozdrawiam Edytowane przez mychaj. Czas edycji: 2009-06-02 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Raczkowanie
|
mychaj. - chyba było już nawet, wiemy wiemy ale przynajmniej nie jest to perfidne.
Ja ciągle niezdecydowana gdzie iść, pewnie znowu skończy sie na pacykarni na ostatnią chwilę i ugrzecznieniu mojej wersji, chyba że wypróbuje Piotra tym razem |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Przyczajenie
|
Cieszę się, że dałam wam powód do myślenia wyrażając tylko moją opinię, a także opisując swoje doświadczenia.
Magribi - "Jak na 14" mam zbyt bogate słownicwo, więc ta kwestia odpada. :P Co do Pana W. sądzę, że nawet nie wpadłby na pomysł pisana w ten sposób. ( Bejka dzięki za wiarę!) Croc - Po to są fora publiczne aby móc się wypowiadać w danej kwestii, i nie ważne czy ktoś był zalogowany 2 lata temu czy 2 dni temu. Być może ma wam coś ciekawego do przekazania. Czy jest to reklama, raczej odczucia danej osoby. Reklama ma różne pojęcia ... Czasami lepiej się kogoś poradzić i dowiedzieć się co myślą inni. Dlatego też praktycznie wszystkie/wszyscy lądujemy tutaj. Najwidoczniej nie podoba sie wam fakt, że ktoś ma wręcz idylliczne doświadczenia z jednym fryzjerem. Szczerze życzę wam wszystkim takich doświadczeń i wpisów z głową. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.