Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-19, 22:36   #3151
kaja40
Przyczajenie

Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Bylam dzis u Tomka B.....mysle ze po mojej wielkiej gafie Tomek zapamięta mnie dlugo)))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))) ))))))moje dzieci stwierdzily ze wygladam slicznie,mama powiedziala ze o 10 lat młodziej)))))))))))znaj omy powiedzial ze zawsze powinnam tak ladnie wygladac jak dzis))))))))))))))))))) hahahahhaha a ja cóż ja moge powiedziec............... przez calą droge do domu(35km) kierujac autem spogladalam w lusterko,dotykalam swoich wlosow,w domu przestalam 20 minut przed lustrem,a teraz kiedy zabralam sie do napisania wam tego,usiadl przy mnie moj syn(15lat) i powiedzial do mnie"mami jak ty masz fajnie sciete wlosy",no ale chyba liczy sie moje ostatnie slowo......JEST REWELACYJNIE!!!)))))))) )))))))))

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

No i jeszcze jutro zobaczy mnie maz!!!!!

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

No i jeszcze jutro zobaczy mnie maz!!!!!
kaja40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 11:49   #3152
atomufka
Zakorzenienie

A ja w koncu dotarlam wczoraj do Adama z czesanki i jestem zachwycona.
Spedzilam tam ponad 3 hnigdy tak dlugo nie siedzialam u fryzjera.Na poczatku porozmaiwlismy ja przedstawilam swoją wizje Adam swoja i przystapil do pracyCzuje ze wreszcie znalazlam idealnego fryzjera
Za tydzien bedzie mnie czesal w dniu mojego slubu

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 12:27   #3153
klocuszek27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
A ja w koncu dotarlam wczoraj do Adama z czesanki i jestem zachwycona.
Spedzilam tam ponad 3 hnigdy tak dlugo nie siedzialam u fryzjera.Na poczatku porozmaiwlismy ja przedstawilam swoją wizje Adam swoja i przystapil do pracyCzuje ze wreszcie znalazlam idealnego fryzjera
Za tydzien bedzie mnie czesal w dniu mojego slubu
A jak Cię uczesał? Masz jakieś fotki? Cieszę się, że jesteś zadowolona, bo miałaś już tyle obaw
klocuszek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 15:24   #3154
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klocuszek27 Pokaż wiadomość
A jak Cię uczesał? Masz jakieś fotki? Cieszę się, że jesteś zadowolona, bo miałaś już tyle obaw
Obawy byly bo juz nie jedno przeszlam u fryzjerowheheh
Skrocil wloski lekko za ucho i grzywka na prosto.Taka fryzura a la egipcjankaa do slubu tylko ladnie ma ulozyc i tyle.Bez zadnych dziwactw bo suknia jest dosyc strojna wiec nie chce przesadzic.
Jak bede miec foto to wkleje bo teraz siedze w lekkim nieladzie wiec nie mam jak zrobic

szafa

Stary 2009-06-20, 15:54   #3155
monikaa85
Przyczajenie

Jak już wcześniej pisałam - zdecydowałam się na Czesankę po dłuuuugim "przestudiowaniu" tego forum W zeszłym tygodniu tam byłam. Żałuje, że wcześniej tam nie zajrzałam. Szczerze polecam
monikaa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 16:29   #3156
Caarroolliinnee
Raczkowanie

ja się wybieram i wybieram, ale nie mogę uzbierać na wizytę.. najpierw chciałam ścięcie, ale chyba też pójdeę na farbę.... hmmm i chyba do Czesanki....
ale ja sę boję!!:P
mam wlosy prawie do pasa i nie chcialabym ich "popsuć"

Caarroolliinnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 17:48   #3157
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
Pare dni temu do zachwalanego tutaj Tomka wysłałam swoją znajomą. Poszła na cięcie i farbe. Znajoma stwierdziła, ze Tomek to czarodziej, ale nie w dobrym znaczeniu tego słowa..niestety.
Tomek mowi duzo, zdradza niby tajniki prac fryzjerskich, zeby zyskać zaufanie u klientów. Chwali tańsze kosmetyki, ktore moga byc bez problemu alternatywą dla tych droższych. No właśnie, wszystko po to, zeby klientka wyszła pełna podziwu, iż w końcu trafił jej sie fryzjer, który jest szczery i dobry w tym co robi.. Czy z Wami tez prowadzil takie rozmowy?
Co do samej usługi.. cięcie takie jak wszędzie, podobno nie różniło się za bardzo od cięcia, jakie zaserwowała jej pani w osiedlowym salonie fryzjerskim. A farba? nie ma żadnej różnicy! z przykrością stwierdziłam, że faktycznie jej wygląd nie różni się niczym od tego, który miała przed wizytą.. dodam, ze znajoma poszła tam po to, by się zmienić..
Tomek skasował 80 zł za cięcie i 150 za farbowanie. Troche dużo jak za znikomy efekt.
Zastanawiam się więc, czy to nie jest więc tak, że umiejetnosci Tomka nie różnią się za bardzo od innych wymienianych tu fryzjerów, ale cała otoczka jaką urządza w czasie wizyty nakłania klientki do powrotu..
Papryczkaa, zgadzam się z Twoim postem i na pewno nie nazwałabym go mistrzem nożyczek. Byłam u tomka niecały miesiąc temu i włosy ukladają mi się beznadziejnie. Na początku było ok, ale teraz każdego dnia jest coraz gorzej. Po wizycie w czesance fryzura trzymała mi się prawie 3 miesiące-wystarczyło przelecieć prostownicą. Teraz poświęcem dużo więcej czasu na układanie a efekt jest taki sobie. Nie jest fatalnie, ale dobrze też nie. Za to z farby jestem zadowolona, kolor jest głęboki i nasycony...
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 12:51   #3158
monikaa85
Przyczajenie

Caarroolliinnee - ja tez mam bardzo długie włosy i po wizycie w Czesance wyglądają super. Chodziło mi głównie o ładny kolorek i jak już pisałam - szkoda, że wcześniej nie znalazłam tego salonu
Stary 2009-06-21, 13:55   #3159
labomba1
Przyczajenie

Czy któraś z Was dziewczyny wie coś o Akademii urody w Pasażu Rondo? Bo widziałam, że maja promocje -farba i cięcie 140 zł. Dziękuję za każdą odpowiedź.
labomba1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 10:54   #3160
juwna
Przyczajenie

) mam wrazenie ze ostatnio zrobil sie tu plebiscyt : Tomek vs. Adam...
nie wazne ejst to ktorego ja wole :P
ale mysle ze tak naprawde nie ma fryzjera ktorego kazda klientka by wychwalala pod niebiosa.. kazdy ma inny gust.. jednej sie lepiej uklada wlosy po wyzycie u jednego fyzjera innej u innego.. mysle ze nie ma co popadac w paranoje -szanowne Panie- i domagadac sie zeby fryzjer byl nie mylaca sie nigdy maszyna.. kazdemu moze sie zdarzyc slabsza chwila.. anwet najlepszemu )

.. no bo gdyby byl maszyna to wygladalybysmy wszystkie tak samo.. a to by bylo beznadziejne!!
sciskam;d
juwna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 14:21   #3161
kinjac
Przyczajenie

Zachęcona Waszymi opiniami dotyczącymi Czesanki postanowiłam się do nich umówić na podcięcie i nadanie fryzury moim dosyć długim i niesfornym włosom. Umówiona zostałam do Łukasza. Czy któraś z Was była u niego ? Do tej pory słyszałam same pozytywy o Adamie, ale o Łukaszu chyba nic ...
kinjac jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-22, 16:09   #3162
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinjac Pokaż wiadomość
Umówiona zostałam do Łukasza. Czy któraś z Was była u niego ? Do tej pory słyszałam same pozytywy o Adamie, ale o Łukaszu chyba nic ...
Była u niego moja koleżanka i choć szła pełna obaw (chyba jego pierwsza klientka w czesance,przynajmniej na wizażu był jedną wielką tajemnicą ) to wyszła bardzo zadowolona. nie zmienila się jakoś drastycznie, bo chodziło o nadanie fryzurze kształtu.
Stary 2009-06-22, 16:27   #3163
aanitkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość
ja ostatnio byłam u P. Krzysztofa,
też mam loki, a fryzjerzy często namawiają mnie na grzywki, albo ścinają krótko (za krótko) mokre włosy i kiedy sa suche skręcają sie niemiłosiernie.

Krzysztof obciął mnie fajnie (nie ryczałam w domu). Strzygł mnie jakimis takimi ostrzami na palcu W ogóle nie zszedł z długości (tak jak go prosiłam).

Jest ok
Ja niejestem z Poznania ale za niedługo sie tam wybieram na kilka dni i chciałabym właśnie odiwedzić jakiegos dobrego styliste czy możesz przysłać mi jego nr i adres na priv no i ile zapłaciłaś za ściecie i czy dużo wczesniej trzeba sie umawiac na wizyty

aanitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 20:21   #3164
kaja40
Przyczajenie

No i moj maz przyjechal do domu i skwitował mnie ze nie widzi żadnej różnicy sprzed fryzjera i po{załamanie}
Stary 2009-06-22, 20:29   #3165
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaja40 Pokaż wiadomość
No i moj maz przyjechal do domu i skwitował mnie ze nie widzi żadnej różnicy sprzed fryzjera i po{załamanie}
niestety, to chyba standard
Stary 2009-06-22, 20:53   #3166
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
niestety, to chyba standard
oj nie zawsze Ale przewazniefaceci

szafa

Stary 2009-06-23, 08:50   #3167
Pat7
Raczkowanie

Cytat:

Kochana, mężczyźni to bardzo proste jednostki, które odróżniają tylko 14 kolorów. I absolutnie nie należy od nich wymagać, żeby zauważyli zmianę koloru włosów czy też fryzurę. Wg mnie powinnaś się cieszyć. Możesz sobie szaleć do woli u fryzjera. Nie będzie narzekał, że za dużo na to wydajesz, bo nawet nie zauważy różnicy Natomiast doceni bardzo to, że zawsze masz doskonały nastrój. To działa zdecydowanie bardziej.
Pat7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 11:29   #3168
klocuszek27
Raczkowanie

Cytat:
Oni tylko komentują jak im się nie podoba :/ A jak jest ładnie, to już nie skomplementują...

Ja ostatnio przytargałam moją suknię ślubną do domu, wisiała na szafie w ogromnym pokrowcu, trudno jej nie zauważyć :P, ale mój narzeczony oczywiście nie zauważył
Stary 2009-06-23, 19:40   #3169
monikaa85
Przyczajenie

Kinjac - ja byłam u Łukasza Nie masz się czego obawiać polecam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-24, 11:31   #3170
kaja40
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klocuszek27 Pokaż wiadomość
Oni tylko komentują jak im się nie podoba :/ A jak jest ładnie, to już nie skomplementują...

Ja ostatnio przytargałam moją suknię ślubną do domu, wisiała na szafie w ogromnym pokrowcu, trudno jej nie zauważyć :P, ale mój narzeczony oczywiście nie zauważył

Witaj kochana!!!! Miałam wczoraj w domku 18-nastke mojego przyszywanego synusia...............i wiesz jaką mój maż rano zrobił mi niespodziane,wstałam wypiłam kawę i patrze kto wchodzi do domu,a to jakas mloda dziewczyna,a maz przedstawia mi ją ze to fryzjerka,ktora mi zrobi porzadek z wlosami,usiadlam i czekalam na efekty........ta mlodziutka laseczka obciela mnie tak ze wszyscy goscie byli zachwyceni.............:j upi::ju pi:i wiesz co...........ja tez..............,dzis specjalnie rano jak bralam prysznic umylam sobie glowe,a po wyszuszeniu wlosy tak fajnie mi sie ukladaja ze szok:ju pi:pozdrawiam serdecznie
Stary 2009-06-24, 12:35   #3171
atomufka
Zakorzenienie

kaja a Ty nie bylas nie dawno u fryzjera?

szafa

Stary 2009-06-24, 16:03   #3172
Bejjka
Zakorzenienie

no wlaśnie Kaja przecież byłaś 19 czerwca u Tomka
już przestało Ci się podobać ścięcie skoro pozwoliłaś je poprawić? ja znowu muszę iść do fryzjera, tylko nie wiem do kogo
Stary 2009-06-24, 21:19   #3173
kaja40
Przyczajenie

Cytat:
no wlaśnie Kaja przecież byłaś 19 czerwca u Tomka
już przestało Ci się podobać ścięcie skoro pozwoliłaś je poprawić? ja znowu muszę iść do fryzjera, tylko nie wiem do kogo

Tak byłam,i dopóki nie umyłam było dobrze,ale potem każdy włos w inna stronę no i mąż mi marudził ze wydalam tyle kasy a nie widać ze byłam u fryzjera,dlatego wziął sprawę w swoje rece,a ja sie ciesze bo w koncu czlowiek uczy sie na błedach..........dzis rano jak bralam rysznic to umylam sobie wlosy bo chcialam zobaczyc jak bedzie bez ulozenia,wlosy super mi sie ukladaja i juz wiem ze tej fryzjerki nie zmienie,bo nie sztuka ściąć wlosy i ulozyc ale sztuka sciac i po umyciu nie szalec a byc zadowolona ze wslosy same sie fajnie ukladaja.Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 06:55   #3174
Bejjka
Zakorzenienie

no właśnie nie pierwsze wrażenie po ścięciu i wymodelowaniu fryzury powinno być oceniane tylko jak włosy układają się po umyciu
moje włosy też każdy w inną stronę
Stary 2009-06-25, 07:10   #3175
Olalalala
Przyczajenie

a co powiecie mi o tych dwoch salonach: instytut urody noblesse http://www.instytutnoblesse.pl/ i salon image www.imagepoznan.pl do którego wybrac sie na balayage licze na pomoc
Olalalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 08:36   #3176
klocuszek27
Raczkowanie

Ja tam nie byłam, ale poszłabym tam, gdzie mam bliżej A oglądając strony, to Noblesse mi wpadło w oko
Stary 2009-06-25, 10:09   #3177
Olalalala
Przyczajenie

ja po pracy do jednego i drugieg salonu bede miec dosc blisko. tez uwazam ze ten Noblesse jest lepszyale myslalam ze ktos moze tam byl bo nie chce sobie włoskow zniszczyc
Olalalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 15:26   #3178
zuzannaaa
Raczkowanie

Cytat:
Tak byłam,i dopóki nie umyłam było dobrze,ale potem każdy włos w inna stronę no i mąż mi marudził ze wydalam tyle kasy a nie widać ze byłam u fryzjera,dlatego wziął sprawę w swoje rece,a ja sie ciesze bo w koncu czlowiek uczy sie na błedach..........dzis rano jak bralam rysznic to umylam sobie wlosy bo chcialam zobaczyc jak bedzie bez ulozenia,wlosy super mi sie ukladaja i juz wiem ze tej fryzjerki nie zmienie,bo nie sztuka ściąć wlosy i ulozyc ale sztuka sciac i po umyciu nie szalec a byc zadowolona ze wslosy same sie fajnie ukladaja.Pozdrawiam

Kaja, a mogłabyś podać jakiś kontakt to tej pani fryzjerki, która zaczarowała Twoje włosy?
zuzannaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 17:56   #3179
kaja40
Przyczajenie

Cytat:
no właśnie nie pierwsze wrażenie po ścięciu i wymodelowaniu fryzury powinno być oceniane tylko jak włosy układają się po umyciu
moje włosy też każdy w inną stronę

.........a przypomni mi gdzie bylas u fryzjera?????pozdrawiam
Stary 2009-06-25, 18:02   #3180
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aanitkaa Pokaż wiadomość
Ja niejestem z Poznania ale za niedługo sie tam wybieram na kilka dni i chciałabym właśnie odiwedzić jakiegos dobrego styliste czy możesz przysłać mi jego nr i adres na priv no i ile zapłaciłaś za ściecie i czy dużo wczesniej trzeba sie umawiac na wizyty

Bardzo przepraszam - przed chwilą doczytałam

już przesyłam i pozdrawiam serdecznie
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości