![]() |
#301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Kochani byłam dziś w salonie Destiny prz ulicy Garncarskiej. Usiadłam w fotelu, pokazałam Pani fryzjerce zdjęcie o jaką fryzurę mi chodzi, no i zaczęło się cięcie. Po 45 minutach wszystko było już gotowe. No i co się okazało? Na mojej głowie zobaczyłam coś szokującego. Jeszcze nigdy nikt nie obciął tak ślicznie moich włosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Stella87 no to gratuluje
![]() ja zamierzam jutro zadzwonic do piaseckich na smochowicach, w koncu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Przyczajenie
|
W takim razie czakam z niecierpliwością na rezultaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
psia mac, piaseccy na smochowicach maja urlop do 8 sierpnia, wiec przyszlo mi czekac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Witam, chciałam przyłączyć się do pochwał Pana Grzegorza Supersona.
Zdecydowałam się zapisać do niego po zapoznaniu się z opiniami na forum i nie zawiodłam się. Poszłam z nastawieniem na zmiany, bez konkretngo pomysłu, właściwie postawiłam tylko jeden warunek, żeby się rano nie umęczyć przy układaniu włosów. Z szatynki stałam się brunetką, nareszcie mogę nosić rozpuszczone włosy a poza porannym myciem i rozczesaniem nie robię nic, włosy doskonale same się układają. Jestem bardzo zadowolona, do tego stopnia, że zdecydowałam się pójść poraz drugi. Za ścięcie i farbowanie zapłaciłam 130 zł ale warto było. |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
dziewczyny przyznam sie leń ze mnie i nie czytalam calego watku ale powiedzcie: chcialabm sie wybrac do fryzjera (poznan) ale nie sciac wlosy tylko na jakies takie zabiegi typu kuracja nawilzajaca i inne michałki
![]()
#307 |
Przyczajenie
|
mozesz wybrac sie do trnedy np na polwiejskiej maja produkty system profesional i na pewno cos dobrego doradza
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
ja polecam Destiny i p. Magde
![]() troszczy sie o wlosy, a jej wlasne sa najlepsza reklama salonu. moj ulubieniec wyemigrowal i obudzila sie we mnie fryzjerofobia zwiazana z szukaniem nowego fryzjera, czego nie znosze. po przejrzeniu tego watku i bialej listy fryzjerow z forum na gazecie.pl zdecydowalam sie na ten salon i wyszlam naprawde zadowolona ![]() niedlugo wybieram sie znowu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań
Cytat:
kosmetyki selective professional, wloska firma, niezle, chociaz sa lepsze. aha, zdaje sie, ze nie sa zabojczo drogie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Przyczajenie
|
Polecam Maxa,nie tylko fryzjer ale i stylista
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
Niedrogo, tzn. jakieś 150 zł za farbę, strzyżenie oraz ułożenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
Z tego co wiem, to do Marcinka są zawsze duże kolejki, dlatego ja zawsze się wcześniej umawiam i idę konkretnie do Marcinka. Mnie też pierwszy raz obcinała jakaś dziewczyna i byłam nawet zadowolona, jednak dopiero Marcina potrafił wyczarować na mojej głowie prawdziwe cudo...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
Z tego co mi wiadomo to do Marcinka zawsze są duże kolejki, daletego ja zawsze wcześniej się umawiam. Mnie pierwszy raz w tym salonie tez obcinała jakaś dziewczyna i byłam zadowolona, jednak dopiero Marcin potrafił wyczarować na mojej głowie prawdziwe cudo hehe. Nie wiem dlaczego nie miałaś robionego masażu tao ( masaż głowy ), ponieważ ja za każdym razem z tego korzystam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Akademia Urody Beverly Hills - Stary Browar (Poznan)
Dziewczyny,
czy mozecie powiedzielic się wrazeniami z wizyty w tym salonie, polecic kogos konkretnego ? Na forum znalazlam tylko szczatkowe informacje. Mam do nich talon na sciecie ale chcialabym je polaczyc z farba i zabiegiem nawilzajacym - kompleksowa obsluga. |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
BAN stały
|
Dot.: Akademia Urody Beverly Hills - Stary Browar (Poznan)
ja byłam
![]() ![]() byłam tam na strzyżeniu u bardzo miłej pani, imienia niestety nie pamiętam bo wpadłam tam w biegu, nie byłam umówiona ![]() rezultaty: miałam dobrze obcięte włosy i byłam zadowolona, ale widocznie jakoś nie zachwycona, bo nie trafiłam tam jeszcze raz ![]() ![]() ![]() to wsio co pamiętam, jak już się wybierzesz to daj znać jak było ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
a czy ktoś mógłby wkleić "osiagniecia" fryzjerow poznanskich? sama chcę isć do fryzjera i obawiam się extremanych przezyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Akademia Urody Beverly Hills - Stary Browar (Poznan)
dzieki za info, jak tylko sie do nich wybiore zdam relacje
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
BAN stały
|
no to czekam na Twoje wrażenia, bo właśnie też stwierdziłam, że czas na fryzjera, a nie wiem gdzie iść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
cyt: kaska 3002: "Byla moze ktoras z was w FAROUK Studio? To jest na osiedlu Murawa kolo HairDesignStudio. Warto tam isc? Dobrze scinaja? Zastanawaim sie czy tam pojsc bo mam w sumie najblizej ale boje sie ryzykowac wiecie jak to jest... Wiecie cos wiecej o tym salonie? Dzieki za pomoc"
W salonie Farouk kazdemu polecam FARBY!!!! dla mnie super cudo! (jaies L'oreale np. w Kenzo się chowają) Podczas nakładania ślicznie pachną, a połysk utrzymuje sie długo, nawet po kilku miesiącach. Kolor, którym zazwyczaj farbowałam zblizony jest troche do mojego naturalnego (chodziło mi o pogłębienie koloru) ale farby tak ładnie komponuja sie na włosach ze prawie nie widać było odrostów. Trafiłam tam kilka lat temu z obrzydlistwem na głowie ktore zrobiłam sobie sama w domu farbą Palette (brrrrr). Prosiłam w kilku innych salonach o ratunek- panie kręciły nosami i radzały dekoloryzację (prawie czarnej farby z ciemnych włosów?!? ;-/ - na to absolutnie nie chciałam sie zgodzić). Poszłam do farouka (wtedy jeszcze Art deco)- pani przyjeła mnie z miejsca i nałożyła farbę. Zrobiła mi wtedy kolor, którego wiele osób mi później zazdrościło ![]() Jeśli zaś chodzi o ścinanie, to bez rewelacji. Jeśli chcesz miec supernowoczesna fryzurę - to nie tu. Tu ścinają klasycznie, zwyczajnie, poprwanie. Przez 2 lata chodziałam farbowac do Farouka a scinać do Kenzo. Poleciłam farbowanie (i masaż głowy robiony przez panią Sylwię) siostrze, mamie i przyjaciółce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
Poznałam ostatnio prace różnych fryzjerów dzięki mojemu chłopakowi, który woli chodzic do dentysty niz do fryzjera
![]() - salon na Szkolnej (róg z Gołębią chyba?) Kiedyś nazywał się po prostu "Fryzjerzy-styliści" teraz jakoś inaczej. Mój chłopak zawsze wychodził fajnie obcięty ![]() ![]() Niestety, ostatnio jak tam weszlismy nie zobaczyliśmy znanych nam już stylistów, ale jakies dziwczynki-dzierlatki, wydajace sie byc przestraszone ze muszą komus obciąć włosy ![]() Ponadto kilka innych doświadczeń (wybaczcie, nie zawsze pamiętam kto ścinał) - salon w Plazie - Tragedia, najgorsza fryzura ![]() - Kenzo - pani Ania - druga najgorsza fryzura (czt: jak zrobić z głowy coś co przypomina troche jeża a troche piłkę do futbolu)!!! - Laurent w Kupcu - przecietność - fryzura "zrobiłam ci express fryzure, ciesz sie" - Lovely Look w M1 - fryzura inna, można by powiedzic ze troche oryginalna, gdyby nie fakt, ze taka sama jak znajomego, który sie tam scina - czy wszystkich mężczyzn tną tam tak samo? ![]() A gdzie się ścinają wasi ukochani i czy polecacie? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Przyczajenie
|
Witam, mam pytanie odnosnie salonu Destiny - ile mniej wiecej kosztowaloby ścięcie + pasemka (2 kolory) + modelowanie - włosy nie dosiegają jeszcze ramion
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Przyczajenie
|
Ja byłam miesią temu w Destiny. Jak już mówiłam wyżej Panie są cudowne i rewelacyjnie ścinają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Przyczajenie
|
Ja tez chodze do Le Grand na Szkolnej/Koziej, do Marcina wlasnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
a wiecie może kto w Poznaniu pracuje na farbach L'oreala Majirel?
![]() |
#328 |
Przyczajenie
|
Cześc!
Chciałam przekazać info, że ten tak wychwalany fryzjer Grzegorz z mielżyńskiego w Poznaniu wcale się nie popisał jeżeli chodzi o moją nową fryzurę. Oprócz tego pani ( brunetka) ułożyła mi włosy w taki sposób, że poprosiłam ją aby zrobiła to raz jeszcze od początku. Niestety Grzegorz nie zaszczycił mnie ułozeniem i wymodelowaniem włosów , a jedynie obcięciem, które trwało zaledwie 10 min |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Rozeznanie
|
nie wszyscy muszą być nim zachwyceni
![]() a jeśli chodzi o umodelowanie i ułożenie włosów to tym zajmuje się właśnie owa pani, nie pan Grzegorz. ja muszę się znów do niego zapisać, jak dla mnie to się absolutnie sprawdził ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Rozeznanie
|
A powiedzcie mi ile kosztuje robienie pasemek u tego laueanta w kupcu poznanskim? bo cos mi sie zdaje ze zostalam wyrolowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.