|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?
Hejka! No ja dzwonbilam dzisiaj do Pana Grzegorza Supersona, ale jednak sie do niego nie wybiore, bo za baleyage chcial ok.240 a gdzie sciecie i reszta? Troche duzo kaski, wczesniej chodzilam do TRENDY na PIatekowskiej tam pracuje taka Jagoda, kotra tez jest dobra, zna ie juz na moich wlosach, ale myslalam,zeby poszukac cos dobrego i taniego i ile jeszcze ktos taki jest. Czasami mysle, ze moze powinnam pojsc do zwyklego zakladu, no ale tam to wlosy sa ladne 2 dni, a pozniej juz jest same siano... chyba, ze mozecie mi polecic cos taniego i dobrego?? Pozdrowioanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Przyczajenie
|
Drogie Panie a moze ktoras z Was moze poszczycic sie afro? Ja jestem posiadaczka takich wlasnie wlosow. Jestem zadowolona ze skretu, ale niestety moja fryzura w calosci jest bezksztaltna bryla.... Na dobitke zawsze balam sie fryzjera bardziej niz dentysty.... U tego drugiego zdarza mi sie byc ale u tego pierwszego nigdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Raczkowanie
|
a ja za namowa kolezanki trafilam do Hair Design Studio na Słowiańskiej...i o ile ona miała włosy zrobione zawsze bardzo ładnie to ja nie jestem niestety zadowolona
![]() Poszłam standardowo na farbowanie, jeden kolor. Chciałam niezbyt ciemnego brązu, takiego aby włosy wyglądały dość naturalnie...wyszłam praktycznie w czarnych ![]() ![]() Na plus mogę dodać że włosy po farbowaniu są w bardzo dobrym stanie i kolor chwycił równo...ale dla mnie to teraz i tak kiepska pociecha ;/
#3274 |
Przyczajenie
|
hmm.. ja juz sama nie wiem, mam blond na calosc, teraz chcialabym jakos zmienic na baleyage blond z jakims innym odcieniem,ale nie wiem wlasnie czy mam wchodzic z brazy vczy pozodtac raczej przy blondach z jednej strony chcialabym czegos nowego,ale z drugiej nie chcialabym sie postarzac, mam 18 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zakorzenienie
|
aussie, moze wybierz sie do Ani z le grand.....ja chcialam zrobic jedynie pasemka, a sie na nie nie zgodzila z obawy, ze zniszczy mi wlosy i beda nieciekawie wygladaly
zrobila mi sliczny brazowy kolorek, ktory trzyma sie juz miesiac
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie...po le grand kolorem mialas sliczny ![]() ![]() dzieki ![]() ![]()
![]() |
#3277 |
Przyczajenie
|
Naczytałam się forum i w końcu wybrałam się do Adama z Czesanki. Jestem bardzo zadowolona - idealnie dopasował kolor farby do mojej urody (poszłam w włosami w kolorze żółtego blondu, a wyszłam w ciemnym blondzie), zaproponował fajną lekką fryzurkę. Miałam wcześniej dłuższego boba, który za bardzo obciążał tył włosów. Więc przód został długi, a tył wycieniowany. Włosy są lekkie, jakby czesane wiatrem. Bardzo mi się podoba, zostaję przy tym fryzjerze na dłużej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niestety nie mam przygotowanej wizji tego co chciałbym mieć na głowie, ostatnio nawet mam wątpliwości co do koloru... dlatego myślę, ze zdam się na fryzjera, ale może nie całkowicie. ![]() to będzie taka zasada ograniczonego zaufania ![]()
![]() |
#3279 |
Raczkowanie
|
No troszke przesadziła z tym "rób Pan co chcesz" green.eyed
![]() Wszystkiego sobie nie dam zrobic, ale chodzi o to żeby w dużej mierze to on podpowiedział co mi będzie pasowac. ![]()
#3280 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co prawda milo by było zawierzyć styliście i bez strachu oddać swoje włosy w jego ręce. choć nigdy nie wiadomo jaka kreatywnością się popisze... ![]() moja wizyta już jutro, jestem ciekawa efektów, choć znając moja niechęć do radykalnego skracania włosów (w końcu zapuszczałam je przez 2 lata) to pewnie znów wyjdę z czymś na kształt niezmiennej od lat fryzury na Jennifer Aniston ot, dylemat ![]()
![]() |
#3281 |
Rozeznanie
|
obiecałam, wiec relacjonuję
![]() do salonu nie jest trudno trafić, mimo, ze nie ma żadnego szyldu i jest to po prostu dom - bliźniak (wchodzi sie z boku domu, schodami w dół) chyba dość charakterystyczne sa opóźnienia w przyjmowaniu, bo jak sie stawiłam to dwie panie były 'robione';p, a jak mnie obcinano to dwie kolejne czekały... mimo to samo cięcie trwalo dosc krotko - chyba nawet nie pól godziny nie było oględzin wlosów przed umyciem, co mnie troche zdziwiło. ale chyba jest to nieistotne skoro p. Grzegorz powiedzial o nich to samo co ci, ktorzy takie ogledziny robili... wiec ciecie bylo na mokrych wlosach i tylko na mokrych (nie bylo poprawek po wysuszeniu) a mimo to po dzisiejszym myciu, bez użycia specjalistycznych środków stylizujących (i tak nie robią wrazenia na moich włosach), ani bez akrobacji szczotkowo-suszarkowych (nie umiem żąglować tymi dwoma przedmiotami na raz) fryzura ułozyla sie tak jak powinna. kazdy kosmyk jest na swoim miejscu i nic nie odstaje zobaczymy jak bedzie to wygladac za miesiac jak wlosy troche odrosną aha, miałam wlosy za lopatki, wyszłam z takimi do obojczyków a wszystko to kosztowało mnie 90zł
#3282 |
Rozeznanie
|
byłam jakoś na początku lipca u betleja i niczym mnie nie zachwycił, atmosfera wprawdzie jest sympatyczna, wystrój i wszystko równiez, ale zrobił mi z włosami to samo co fryzjer za którego zapłaciłabym 30 zł a nie 90 zł, w dodatku sama mówiłam co chce , a podobno podciecie koncowek i grzywki do jego wymysłu nie nalezy, cóż no poszłam za rewelacyjnymi opiniami już więcej nie zawitam : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za relację
![]() ale zdecydowałam się zapuszczac włoski, może w przyszłym tygodniu pójdę jedynie na podcięcie końcówek ![]()
Gdyby za jakiejś historii przyczyną, Edytowane przez Amizuno Czas edycji: 2009-08-23 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Zakorzenienie
|
ja byłam u batleja jakieś 2 m-ce temu i też pełna nadzieji, że okaże się tak dobry, jak dziewczyny na forum pisały. Niestety, umiejętności fryzjerskie przeciętne, cena wysoka a fryzura po niecałych 2 tyg straciła kształt i stała się utrapieniem....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3286 |
Rozeznanie
|
dokładnie nic po fryzurze mnie zostało, więc osobiscie nie rozumiem tego wielkiego zadowolenia ale wkoncu na doswiadczeniach się uczy. teraz zapuszczam więc sie nie wybieram do żadnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Zakorzenienie
|
ja też zapuszczam
![]() i zapuszczałam, gdy byłam u batleja. Oczywiście powiedziałam mu o tym, że chce tylko nadać kształt fryzurze i podciąć końcówki. Pocieniował mi włosy tak, że końcówki wywijają się na wszystkie strony i żeby znowu fryzura jako tako się układała musiałam podciąć postrzępione wlosy o 10 cm ![]() ![]() zaczynam wierzyć w to, co zarzucano mu na forach (wizaz i gazeta), że sam jest autorem tych entuzjastycznych i pochlebnych postów dotyczących jego umiejętności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Rozeznanie
|
nawet sie mnie pytal kiedy byłam u niego czy z wizazu czasem nie mam adresu generalnie wole iśc do skromnego salonu z dobrymi fryzjerami , którzy zrobia to samo co on za mniejsza cene. druga wizyte odmówiłam u niego bo mialam iśc jeszcze na wymodelowanie włosów przed ślubem siostry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Raczkowanie
|
Nie wiem teraz już sama bo chciałam się wybrać do Tomka...Koleżanka mojej mamy była już 2 razy w krótkim odstępie czasowym i jest strasznie zadowolona. Mówi, że jeszcze żaden fryzjer nie wyczarował jej takiej fryzury i że wreszcie nie musi nic robić a włoski się super układają.
#3290 |
Rozeznanie
|
moze to jego czarowanie na krótkich włosach tylko? bo ja zachwycona nie byłam, ale też nie zrobił mi zle jak poprzednio fryzjerka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Zakorzenienie
|
sweet88 Byłam zadowolona po zejściu z fotela, batlej wymodelował mi wlosy na szczotkę+prostownicę i wszystko było ok dopóki nie umyłam głowy....
najlepiej jak pójdziesz i sama się przekonasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3293 |
Przyczajenie
|
A ja szukam dobrego fryzjera na Piątkowie. Mam długie włosy. Chciałabym aby się fajnie układały po umyciu i żeby nie zrobił mi z nich krótkich włosów. Niektórzy nawet jak im mówisz, że chciałabyś aby ci podciąć tylko 5 cm to ścinają ci 15cm :-( Możecie polecić kogoś na Piątkowie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
Kogo polecacie do dobrania koloru w salonie le grand? byłam tam parę razy u Grzegorza ale jakoś tak z inwencją twórczą to kiepsko, robił kolor taki jak właściwie miałam. Salonu nie chcę już zmieniać bo zrobiłam już maraton po chyba wszystkich salonach i jednak Le grand jest najlepszy, najdrozszy, ale najlepszy. Swoją drogą czy w Poznaniu jest jakiś salon sepcjalizujący się w " kolorowaniu włosów" tak to ponoć się profesjonalnie nazywa, i ktoś kto naprawdę się do tego przykłada, patrzy na kolor oczu,brwi,karnacji,itd? Kiedyś byłam w salonie na wyspach, robili mi balajaż i byli mocno zdziwieni ze u nas nikt przy balajażu (przy farbie na całą głowę owszem) nie zwraca uwagi na to że najpierw powinno się zrobić odrost a poźniej na całość farbę, dla nich to standard, u nas nigdy sie z tym nie spotkałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
ja zdecydowanie polecam Anie, jutro do niej lece na farbowanie i sciecie, jest to moja ukochana fryzjerka
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Konto usunięte
|
Chloe - to ja Cię błagam Ty się podpytaj jakby czy i za ile z brązu blond ciemny by mi zrobili
![]() włosy za ramiona ![]() Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zadomowienie
|
hej! mam pytanko byl ktoras z Was moze w Lafayette w Pestce? albo jak kolezanka wyzej pisala znacie kogos z Piatkowa?:P
dzownilam do Adama i terminy ma na koniec wrzesnia... bylam u niego w lutym i wychwalalam go nawet tutaj tak wiec pewnie sama przylozylam do tgeo ręke no ale bez przesady ![]() ![]() a u Ani w Le grand ile za ciecie i modelowanie dlugich wlosow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
orenda, najlepiej zadzwon i sie spytaj, niestety nie zajrzalam do tego watku przed wizyta, podaje nr: 61 851 92 60
w Le Grand ciecie i modelowanie to kolo 100 zl dlugie wlosy ![]() ja oczywiscie jestem mega zadowolona i z kolorku i z fryzurki, zaplacilam mniej, niz ostatnio, za sciecie i farbowanie prawie 300 zl ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Konto usunięte
|
![]() chloe dzięki ogromne, zadzwonię i podpytam , boję się nieco tego szaleństwa blond, ale jak szaleć to z dobrym fryzjerem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.