|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu
Cytat:
Lubiłam do niej chodzić, bo zawsze miałam fajną i oryginalną fryzurę. Ja polecam ją bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Przyczajenie
|
słyszałyście o" Manuelli "w Luboniu? zastanawiam się czy tam nie iść
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
sylvviia, mysle, ze na uslugi fryzjerskie obowiazuje takze rekojmia
Powinnas wrocic do jego salonu na reklamacje, niech poprawia te zolte odrosty |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Przyczajenie
|
witam
mam pytanie prosze pomozcie ktorego fryzjera wybrac muse zrobic cos z wlosami a po przegladaniu tych stron wybralam dwoch pan marek z posh iii pan sergiusz pawlak z Ekstraktt pomozcie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
sylvia-----dzieńki za info, to ja już nie wiem czy chce tam isc, bo skoro razem pracują to mysłe ze technike maja tez podobną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Już jak sama bym się pofarbowała, to byłoby o tyle lepiej, że taniej by mnie to wyniosło, heh. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
BAN stały
|
edytowane przez moderatora
Nie musisz tak czesto w tym wätku polecac Swojego fryzjera.Jeszcze jeden taki post ban staly. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-12-09 o 09:58 Powód: edytowane przez moderatora |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Raczkowanie
|
Sylvviia, uważam, że powinnaś tam szybko zadzwonić i powiedzieć, że przykro Ci bardzo, ale nie jesteś zadowolona z wizyty
![]() ![]() Bądź dzielna i dzwoń! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Sylvviia zgadzam się z Klocuszkiem...zapłaciłaś sporo kasy i powinni Ci to naprawić...zwłaszcza, że jeśli tego nie zrobią to Czesanka będzie spalona na forum, a z tego co wiem, to chlopaki czasami podczytują wizaż
![]() jestem bardzo rozczarowana, bo obdzwoniłam paru fryzjerów i nie ma szans żebym gdzieś dostała się w tym roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Przyczajenie
|
Nikt mi niechce pomoc:P
ktora z was zna obu panow nom i ktoremu lepiej oddac w rece swoje wlosy ![]() pomozcie mam dlugie wlosy i juz nie wkiem co znimi zrobic wiec zdecydowalam sie na pojsce do jakiegos stylisty z nadzieja ze mi pomoze i doradzi jakas nowa fryzurke ![]() piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Heh u mnie to samo - z terminami masakra do Farouk'a dobić się nie mogłam , dostałam jeszcze namiary od kol na jej fryzjerkę (ale ceny jak dla mnie zabooooojcze) będę próbowała jeszcze w mniej znanych salonach ale.... co tu kryć boję się ![]() ![]() Olivvko o Sergiuszu słyszałam bardzo dobre opinie niestety sama u niego nie byłam. A pan Marek jest mi zupełnie nieznany.
_________________________ _________________________ "You're every line, you're every word, you're everything" _________________________ ________________ Edytowane przez aussie31 Czas edycji: 2009-12-09 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a co wiecie o fryzjerce Ani z Galerii Urody La Lumiere na Wildzie? Ja tam chodzę czasem zrobić sobie paznotki do Gosi, jest fantastyczna tak btw. Ale o fryzjerce nie wiem nic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
BAN stały
|
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- ja jestem fryzjerem Marcinem Caruli ha ha w razie pytań jestem już ale na poradach Edytowane przez Muracami Czas edycji: 2009-12-09 o 22:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aussie trudno poczekam aż przed świąteczna/noworoczna gorączka minie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ostatnio byłam w nowym salonie na Wildzie - Galeria Image. Jest tam dobra fryzjerka Sandra - polecam. Pracuje na L'orealu. A co najważniejsze jest bardzo elastyczna i z terminem nie powinno być tak tragicznie. Jagna |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Raczkowanie
|
fryzjer w Poznaniu
hej, byłyście może w Samui Spa w Poznaniu u fryzjera? Chcę zrobić sobie jakąś wystrzałową fryzurkę na sylwestra, ale zazwyczaj obcina mnie siostra, więc się nawet nie orientuję gdzie tu dobry fryzjer? Głównie chodzi mi o jakieś takie salony kosmetyczne, gdzie zrobiłabym parę zabiegów w jednym miejscu, no i właśnie słyszałam o tym, a robią w nim też pzrdłużanie włosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Moderator
|
Carula i Muracami to ta sama osoba.Upominalam ale widac nie przestrzegal/a zasad na tym forum.
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-12-10 o 16:44 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
i to ta osoba, która tak się denerwowała, gdy posądzałyśmy ją o reklamę
![]()
#3623 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a wiecie cos moze o fryzjerce ktora pracuje w salonie Tomka Betleja, Tomek nie ma juz terminow przed swietami wiec zapisalam sie do niej tak troche w ciemno...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
anis24 ja tez dzisiaj dzwonilam i powiedziano mi, ze tylko ona ma terminy
![]() chce isc na farbe, ale boje się isc do osoby, o ktorej nic nie wiem ![]() ![]()
#3625 |
Raczkowanie
|
tak z ciekawości, nigdy o tym nie myślałam... ceny w np czesnace (czy innych salonów z "mistrzem") są zależne do tego kto tnie czy są takie same dla salonu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Raczkowanie
|
no nic papryczko zaryzykuje...moje wlosy poprostu musza isc
pod noz;-) zdam relacje |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a gdzie ten Tomek betlej pracuje? he he
![]() ![]() Edytowane przez avent333 Czas edycji: 2009-12-12 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Raczkowanie
|
Byłam u pan Piotra w hair-club. Dobrze ścina, ale to jednak nie do końca to na co liczyłam. Miałam włosy do łopatek i policzył mi za strzyżenie włosów długich, a jak byłam u Adama z Czesanki to policzył za średnie
![]() W następnej kolejności chce sprawdzić Krzysztofa z Placu Wolności. |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny potrzebuję dobrego fryzjera do koloryzacji. Po przeczytaniu trochę Waszych postów zastanawiam się nad Adamem z Czesanki , ale nie wiem czy jego koloryzacja jest tak dobra jak ścięcie o którym piszecie ? Chciałabym wrócić do podobnego koloru jak mam naturalny ( ciemny blond ) bo jestem już zmęczona kilkuletnim miesięcznym farbowaniem odrostu na jasnym blondzie i bylam miesiac temu w SENSE na grunwaldzkiej i mialam przyciemniany kolor przez szamon z Loreala ale kolor był ładny do pierwszego mycia , pózniej zaczal nabierac odcieni rudosci a teraz mam jasny braz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie zrozpaczone kobietki po nieudanych cięciach!!
I szukam tak jak wiele z Was fryzjera, któremu można zaufać... Mam ciężkie, niepodatne na układanie, gęste ,długie włosy, niecieniowane tylko proste, jednakowej długości.Gdzie się nie udam to wszyscy je podziwiają, ale propozyje są różne:jedni mówią-nie cieniować, inni odwrotnie,że tak, cieniować by nadać im lekkości.I nie wiem co mam zrobić.Chciałabym je jednak postopniować, ale nie mam pojęcia gdzie się udać by wyszło to super a nie żebym została właścicielką włosów z efektem postrzępionych, poniszczonych włosów... Błagam pomóżcie. Na wcześniejszych stronach nie znalazłam propozycji która by do moich oczekiwań spasowała.Może ktoś też ma taki problem?podajcie, gdzie dobrze umieją postopniować długie włoski i ładnie pocieniować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.