Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 09:00   #3601
LatajacaLola
Raczkowanie

Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez jadwisiamink Pokaż wiadomość
hmmm no cóż mam Ci powiedzieć, ja byłam u tej Pani, i szkoda że nie posłuchałam jednej z dziewczyn z tego form i nie zrezygnowalam z tej wizyty, jak dla mnie to była pomyłka która kosztowała mnie 300zł, i pierwszy raz w życiu po dwóch tygodniach poprawiałam kolor u innego fryzjera. Ale człowiek najlepiej uczy się na własnych błędach.
Chodziłam do Karoliny przez ponad rok, kiedy jeszcze pracowała w Trendach i byłam baaardzo zadowolona. I z cięcia i farbowania. Robiła mi dekoloryzację z czarnych na blond- bez zarzutu.
Lubiłam do niej chodzić, bo zawsze miałam fajną i oryginalną fryzurę. Ja polecam ją bardzo
LatajacaLola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 09:08   #3602
___ sylvviia
Przyczajenie

GG do ___ sylvviia

Cytat:
Napisane przez avent333 Pokaż wiadomość
sylvia-----------czyli tam pracuje 2 panów? Adam i Łukasz jeszcze ? Zówty odrost ?ups!!!
Tak, pracuje 2 panów i tak, żółty odrost
___ sylvviia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:17   #3603
domino2901
Przyczajenie

słyszałyście o" Manuelli "w Luboniu? zastanawiam się czy tam nie iść
domino2901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:58   #3604
marta12101
Raczkowanie

sylvviia, mysle, ze na uslugi fryzjerskie obowiazuje takze rekojmia

Powinnas wrocic do jego salonu na reklamacje, niech poprawia te zolte odrosty
marta12101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 15:03   #3605
olivvka176
Przyczajenie

witam
mam pytanie prosze pomozcie
ktorego fryzjera wybrac muse zrobic cos z wlosami a po przegladaniu tych stron wybralam dwoch
pan marek z posh iii pan sergiusz pawlak z Ekstraktt
pomozcie!!!
olivvka176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 18:06   #3606
avent333
Raczkowanie

sylvia-----dzieńki za info, to ja już nie wiem czy chce tam isc, bo skoro razem pracują to mysłe ze technike maja tez podobną jeżeli sie pracuje w jednym salonie to dzielą sie wiedza i nie tylko...żówty odrost....zła diagnoza włosa oraz stopień rozjasniania., hmmm trochy sie już boje nawet do Adama.
avent333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:39   #3607
___ sylvviia
Przyczajenie

GG do ___ sylvviia

Cytat:
Napisane przez avent333 Pokaż wiadomość
sylvia-----dzieńki za info, to ja już nie wiem czy chce tam isc, bo skoro razem pracują to mysłe ze technike maja tez podobną jeżeli sie pracuje w jednym salonie to dzielą sie wiedza i nie tylko...żówty odrost....zła diagnoza włosa oraz stopień rozjasniania., hmmm trochy sie już boje nawet do Adama.
Jeżeli chodzi o Adama wydaję mi się, że jest naprawdę dobry w tym co robi. Widziałam jak robił fryzurkę dla babeczki, łącznie z farbowankiem, wyszło mu genialnie. W ogóle bardzo profesjonalnie układa włosy, ścina. Aż żałowałam, że nie umówiłam się do niego. Znajomy ścina się u niego, zawsze go chwalił, ale wiadomo, że ścięcie to nie to samo co farbowanie. W sumie wydawać się nam może wiele, ale absolutnie nie odradzam wizyty u niego jak również pewnie nie polecam, bo w sumie nie mogę powiedzieć nic z własnego doświadczenia. Natomiast jeżeli chodzi o Łukasza... oii, bardzo kiepsko. Spieprzył robotę po całej linii. ( Zastanawiam się czy skontaktować się z nim i powiedzieć, że tak no niestety, ale nie może być. Żółtawy odrost jest naprawdę niefajny, wierzcie mi.
Już jak sama bym się pofarbowała, to byłoby o tyle lepiej, że taniej by mnie to wyniosło, heh.
___ sylvviia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-09, 01:04   #3608
Carula
BAN stały

edytowane przez moderatora

Nie musisz tak czesto w tym wätku polecac Swojego fryzjera.Jeszcze jeden taki post ban staly.

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-12-09 o 09:58 Powód: edytowane przez moderatora
Carula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 14:52   #3609
avent333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carula Pokaż wiadomość
edytowane przez moderatora

Nie musisz tak czesto w tym wätku polecac Swojego fryzjera.Jeszcze jeden taki post ban staly.
no właśnie , też wolała bym sprawdzonych fryzjerów a nie polecanych kolegów, chłopaków, koleżanki itp. I nie wiadmo czy ktoś sie podszywa czy jak, potem mętlik
Stary 2009-12-09, 17:49   #3610
klocuszek27
Raczkowanie

Sylvviia, uważam, że powinnaś tam szybko zadzwonić i powiedzieć, że przykro Ci bardzo, ale nie jesteś zadowolona z wizyty I zapytać się, co masz teraz zrobić, skoro po umyciu włosów masz żółte odrosty Myślę, że oni na pewno zapiszą Cię na termin do poprawki. To taki dobry salon, że nie mogą sobie pozwolić na taki nietakt.
Bądź dzielna i dzwoń!
klocuszek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 18:13   #3611
Bejjka
Zakorzenienie

Sylvviia zgadzam się z Klocuszkiem...zapłaciłaś sporo kasy i powinni Ci to naprawić...zwłaszcza, że jeśli tego nie zrobią to Czesanka będzie spalona na forum, a z tego co wiem, to chlopaki czasami podczytują wizaż

jestem bardzo rozczarowana, bo obdzwoniłam paru fryzjerów i nie ma szans żebym gdzieś dostała się w tym roku a chciałam troszkę nadać kształt włosom, bo to, co teraz mam na glowie mnie przeraża
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 20:03   #3612
olivvka176
Przyczajenie

Nikt mi niechce pomoc:P
ktora z was zna obu panow nom i ktoremu lepiej oddac w rece swoje wlosy
pomozcie
mam dlugie wlosy i juz nie wkiem co znimi zrobic wiec zdecydowalam sie na pojsce do jakiegos stylisty z nadzieja ze mi pomoze i doradzi jakas nowa fryzurke
piszcie))
olivvka176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:18   #3613
aussie31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość

jestem bardzo rozczarowana, bo obdzwoniłam paru fryzjerów i nie ma szans żebym gdzieś dostała się w tym roku a chciałam troszkę nadać kształt włosom, bo to, co teraz mam na glowie mnie przeraża

Heh u mnie to samo - z terminami masakra do Farouk'a dobić się nie mogłam , dostałam jeszcze namiary od kol na jej fryzjerkę (ale ceny jak dla mnie zabooooojcze) będę próbowała jeszcze w mniej znanych salonach ale.... co tu kryć boję się ech co się przed tymi Świętami dzieje -meksyk

Olivvko o Sergiuszu słyszałam bardzo dobre opinie niestety sama u niego nie byłam. A pan Marek jest mi zupełnie nieznany.

"You're every line, you're every word, you're everything" _________________________ ________________

Edytowane przez aussie31
Czas edycji: 2009-12-09 o 21:19
aussie31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:06   #3614
klocuszek27
Raczkowanie

Dziewczyny, a co wiecie o fryzjerce Ani z Galerii Urody La Lumiere na Wildzie? Ja tam chodzę czasem zrobić sobie paznotki do Gosi, jest fantastyczna tak btw. Ale o fryzjerce nie wiem nic...
klocuszek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:52   #3615
Muracami
BAN stały

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

ja jestem fryzjerem Marcinem Caruli ha ha w razie pytań jestem już ale na poradach

Edytowane przez Muracami
Czas edycji: 2009-12-09 o 22:48
Muracami jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 06:32   #3616
konwalia1107
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klocuszek27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co wiecie o fryzjerce Ani z Galerii Urody La Lumiere na Wildzie? Ja tam chodzę czasem zrobić sobie paznotki do Gosi, jest fantastyczna tak btw. Ale o fryzjerce nie wiem nic...
Ania nie pracuje już podobno od miesiąca w La Lumiere.Wiem, bo dzwoniłam się do niej umówić i pani w recepcji przekazała mi taką informację.Nie wiadomo gdzie Ania teraz pracuje
konwalia1107 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 08:58   #3617
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivvka176 Pokaż wiadomość
ktorego fryzjera wybrac:
pan marek z posh iii pan sergiusz pawlak z Ekstraktt
pomozcie!!!
Niestety, nie mogę Ci pomóc, bo nie korzystalam z ich usług ani nikt ze znajomych, więc nawet opini nie mam

aussie trudno poczekam aż przed świąteczna/noworoczna gorączka minie nie chce ryzykować u kogoś niesprawdzonego, bo po ostatniej wizycie a angelo mam ok - 10cm w plecy, tak mi pocieniowano końcówki zapuszczam włosy a od roku już tkwię na tej samej długości
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:35   #3618
jagula
Przyczajenie

Witam,

Ostatnio byłam w nowym salonie na Wildzie - Galeria Image. Jest tam dobra fryzjerka Sandra - polecam. Pracuje na L'orealu. A co najważniejsze jest bardzo elastyczna i z terminem nie powinno być tak tragicznie.

Jagna
jagula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 12:41   #3619
francja
Raczkowanie

fryzjer w Poznaniu

hej, byłyście może w Samui Spa w Poznaniu u fryzjera? Chcę zrobić sobie jakąś wystrzałową fryzurkę na sylwestra, ale zazwyczaj obcina mnie siostra, więc się nawet nie orientuję gdzie tu dobry fryzjer? Głównie chodzi mi o jakieś takie salony kosmetyczne, gdzie zrobiłabym parę zabiegów w jednym miejscu, no i właśnie słyszałam o tym, a robią w nim też pzrdłużanie włosów. A wolę pojść od razu do jednego i dobrego, niż latać i szukać i stresować przed imprezką
francja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:08   #3620
avent333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Muracami Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

ja jestem fryzjerem Marcinem Caruli ha ha w razie pytań jestem już ale na poradach
witam Marcinie, miałam mały prblem i chciałam zapytać o nie fryzjera, ale już go rozwiązałam
Stary 2009-12-10, 16:42   #3621
kaska222
Moderator

Carula i Muracami to ta sama osoba.Upominalam ale widac nie przestrzegal/a zasad na tym forum.

RegulaminWizaz.pl

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-12-10 o 16:44
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 18:18   #3622
Papryczkaa
Zakorzenienie

i to ta osoba, która tak się denerwowała, gdy posądzałyśmy ją o reklamę

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:32   #3623
anis24
Raczkowanie

dziewczyny a wiecie cos moze o fryzjerce ktora pracuje w salonie Tomka Betleja, Tomek nie ma juz terminow przed swietami wiec zapisalam sie do niej tak troche w ciemno...
anis24 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 22:09   #3624
Papryczkaa
Zakorzenienie

anis24 ja tez dzisiaj dzwonilam i powiedziano mi, ze tylko ona ma terminy
chce isc na farbe, ale boje się isc do osoby, o ktorej nic nie wiem tymbardziej, że chodzi o rozjaśnianie i bardzo mi zależy na perfekcyjnym wykonaniu

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 11:33   #3625
magribi
Raczkowanie

tak z ciekawości, nigdy o tym nie myślałam... ceny w np czesnace (czy innych salonów z "mistrzem") są zależne do tego kto tnie czy są takie same dla salonu
magribi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 21:13   #3626
anis24
Raczkowanie

no nic papryczko zaryzykuje...moje wlosy poprostu musza isc
pod noz;-) zdam relacje
anis24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 11:12   #3627
avent333
Raczkowanie

dziewczyny a gdzie ten Tomek betlej pracuje? he hechce dwiedzic tych wszystkich polecanych i mam nadzieje ze trafie na takiego gdie bede stała klientką.

Edytowane przez avent333
Czas edycji: 2009-12-12 o 11:14

REKLAMA
Stary 2009-12-12, 13:51   #3628
Sen2000
Raczkowanie

Byłam u pan Piotra w hair-club. Dobrze ścina, ale to jednak nie do końca to na co liczyłam. Miałam włosy do łopatek i policzył mi za strzyżenie włosów długich, a jak byłam u Adama z Czesanki to policzył za średnie Poza tym Adam bardziej rozmowny, wszystko tłumaczy, a pan Piotr rzadko się odzywał. Mimo to jestem zadowolona z wizyty, nie zrobił mi straszydła na głowie więc plus, ale nadal poszukuję "swojego" fryzjera.
W następnej kolejności chce sprawdzić Krzysztofa z Placu Wolności.
Sen2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 14:20   #3629
j_z88
Przyczajenie

Post Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu

Dziewczyny potrzebuję dobrego fryzjera do koloryzacji. Po przeczytaniu trochę Waszych postów zastanawiam się nad Adamem z Czesanki , ale nie wiem czy jego koloryzacja jest tak dobra jak ścięcie o którym piszecie ? Chciałabym wrócić do podobnego koloru jak mam naturalny ( ciemny blond ) bo jestem już zmęczona kilkuletnim miesięcznym farbowaniem odrostu na jasnym blondzie i bylam miesiac temu w SENSE na grunwaldzkiej i mialam przyciemniany kolor przez szamon z Loreala ale kolor był ładny do pierwszego mycia , pózniej zaczal nabierac odcieni rudosci a teraz mam jasny braz , dlatego zalezy mi na tym zeby oddac swoje wloski w rece profesjonalisty , ktory naprawde dobrze farbuje. Blagam doradzcie mi kogos
j_z88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 21:14   #3630
malena5
Przyczajenie

Witam wszystkie zrozpaczone kobietki po nieudanych cięciach!!
I szukam tak jak wiele z Was fryzjera, któremu można zaufać...
Mam ciężkie, niepodatne na układanie, gęste ,długie włosy, niecieniowane tylko proste, jednakowej długości.Gdzie się nie udam to wszyscy je podziwiają, ale propozyje są różne:jedni mówią-nie cieniować, inni odwrotnie,że tak, cieniować by nadać im lekkości.I nie wiem co mam zrobić.Chciałabym je jednak postopniować, ale nie mam pojęcia gdzie się udać by wyszło to super a nie żebym została właścicielką włosów z efektem postrzępionych, poniszczonych włosów... Błagam pomóżcie. Na wcześniejszych stronach nie znalazłam propozycji która by do moich oczekiwań spasowała.Może ktoś też ma taki problem?podajcie, gdzie dobrze umieją postopniować długie włoski i ładnie pocieniować.
malena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości