|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu
A wiecie coś o salonie Le Grand na ul. Czajczej??? Ceny pewnie takie same jak przy Starym, ale jacy fryzjerzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Rozeznanie
|
![]()
mam pilną sprawę, gdyż poczytałam tu o dobrych fryzjerach, cośtam niecoś zakodowałam, bo planuję zrobić coś pożądnego z włosami- wymagają ścięcia zdecydowanie. Jednak kwestia płacenia bajońskich sum za farbowanie i cięcie moich włosów chyba nie idzie w parze z tym, że odżyją, więc wole te pieniądze przeznaczyć na jakąś mega kurację, jakiej nie stosuje się w moim małym mieście, w odróżnieniu od tego, że za 1/3 ceny poznańskiej mam tam dwa kolory i obcięcie.
Od razu drugie pytanie: czy koszt farbowania w tych super salonach oznacza też jakieś super farby? farbuję się na platynowy blond i to je tak niszczy, może właśnie mają lepsze kosmetyki? a pierwsze: co polecacie, gdzie się udać i czego sobie zażyczyć, żeby mieć więcej włosów na głowie? ![]() Nawet jak zetnę do połowy to i tak będzie ich mało. Biorę Revalid i niby odrastają ale dół jest strasznyy, trzeba im pomóc. (sprawa dotyczy Poznania, ale pytanie o regenerację jest ogólne, mogę sama się popytać w salonach o konkretne zabiegi, które polecicie) proszęęę |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Przyczajenie
|
ja jutro wybieram się do pana Sierpińskiego do Samui Spa na koloryzację, chcę jakiś wystrzałowy kolorek na karnawał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
kociara jak u nich z terminami?
#3725 |
Przyczajenie
|
Jeżeli poszukujesz zmiany to mogę polecić salon Diamante w Poznaniu. Ja dotarłam do niego przez czysty przypadek ale było OK. Salon ma ciekawą promocję na dobór fryzury. Ja zmieniłam fryzurę a kolor pewnie zmienię za 3 tygodnie (na kolorze byłam w grudniu w innym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Przyczajenie
|
wiesz co ja dzwoniłam do nich 2 dni temu i chciałam akurat na dzisiaj na po południe i na fyzurkę i pazurki i nie było żadnego problemu, teraz to pewnie po świetach we wszystkich salonach mogło się troche uspokoić, ale mogę dzisiaj podpytać i obczaić sytuację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Raczkowanie
|
A ile kosztuje w CZESANCE obcięcie długich włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Przyczajenie
|
---> klocuszek 27 W Czesance zapłaciłam 90,00 zł za cięcie długich włosów. Orientujecie się mniej więcej jak cenowo wygląda dekoloryzacja + farba u Waldka Wagnera?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w GAWW płaciłam za długie włosy coś ponad 300 zł (340??) to byla dekoloryzacja (jeszcze u Adama) plus farba i podciecie .
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
kurczę, mam straszny dylemat
![]() ![]() ![]() ![]() spec od cięć długich włosów mile widziany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Raczkowanie
|
Bejjka ja bym spróbowała u Roberta P z Bukowskiej (salon Pieczyńscy). Też mam długie włosy i byłam zadowolona z cięcia i przede wszystkim z ułożenia (przedtem każdy fryzjer robił mnie na "topielicę"a tutaj włosy pięknie uniesione i puszyste, uczesane). Nie pamiętam ile dokładnie samo cięcie bo robiłam też farbę ale chyba troszkę mniej niż w Czesance np.
![]()
#3735 |
Zakorzenienie
|
aussie
![]() ![]() cena nie gra roli tak jak efekt końcowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Przyczajenie
|
Powiem krótko - zdecydowanie na miano dobrego fryzjera zasługuje Pan Grześ z salonu La Lumiere. To zarówno fryzjer jak i osoba, do której z przyjemnością się powraca. POLECAM!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Raczkowanie
|
salon Pieczyńscy - kiedyś myślałam nad nim, może po drodze wstąpię
Edytowane przez magribi Czas edycji: 2010-01-18 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Przyczajenie
|
![]()
LAFAYETTE! Ostatnio byłam tam.. w Galerii Malta. Ścięcie wraz z prostowaniem kosztowało mnie ok 80zł, fryzurka jest giciorska
![]() Kupiłam tam też pastę do włosów za 60zł, ale jest wydajna i nie usztywnia przesadnie włosów oraz mega fajnie pachnie ![]() Ogólnie polecam pozdrówki |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Przyczajenie
|
witam
to mój pierwszy post na tym forum choć czytam Was już od dłuższego czasu.Chciałam się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami. Byłam w połowie grudnia u Adama w Czesance i co... nic... Umówiłam się z miesięcznym wyprzedzeniem skuszona opiniami na tym forum. Włosy mam krótkie , chciałam jakąś fajną fryzurkę z kolorem, lubię zmiany więc z koloru czerwieni chciałam zmiany i to powiedziałam. Hmm kolor nie uległ zmianie , włosy tylko podcięte bez zmiany fryzury . ROZCZAROWANIE i kasa 200zł za nic. Nie jestem wybredna po prostu nie jest wart taki wydatek za taką usługę. Po tygodniu nie mogłam ułożyć fryzury ![]() Mam pytanie kiedyś trafiłam na super fryzjera Piotra w King Crosie ale mi uciekł ![]() qrde muszę znów iść do jakiegoś fryzjera może Piotr.. ![]() Doczytałam też Błażeja czy to Błażej z M1 bo mi też zaginął a był świetny. Co trafiam na fajnego fryzjera to znika.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Przyczajenie
|
A ja ponownie polecam panią Monikę z Laurent Hair Studio w King Crossie.
Jak zwykle wróciłam do domu wniebowzięta ![]() mam cienkie włosy, ale zawsze coś mi wyczaruje. Włosy łatwo się układają ![]() Pozdrawiam poszukujące panie ![]()
#3742 |
Raczkowanie
|
Hej!
Mój chłopak chodzi do fryzjera na os. Orła Białego, nazwa coś w stylu A&B, poszukaj w necie.Zawsze jest zadowolony, właściciel, który go strzyże robi to w dosłownie 5-10 min a za każdym razem fajnie wygląda. Swoją drogą zazdroszczę facetom- 10 minut i po sprawie a ja 3 h:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Przyczajenie
|
Dot.: regeneracja włosów, co i jak, i gdzie? Poznań, ale nie tylko
do Anarchia
Mozesz sprobowac kuracji Global keratin . To jest regeneracja wlosow czysta keratyna, ale skutkiem ubocznym jest wyprostowanie wlosow. Efekt podobno ma utrzymac sie do 4 miesiecy. Ja jestem tydzien po. Mialam wlosy po headlinesie i rozjasnianiu wiec lekkie sianko. Jestem zadowolona, narazie wloski sa takie lejace, proste. Tylko ciekawa jestem ile ten efekt sie utrzyma. pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Przyczajenie
|
PATRYK CICHY NAJLEPSZY NA SWIECIE.chodze do Niego od 2,5 lat. za kazdym razem mam cos innego, ciekawego i przepieknego.
polecam jego strone www.patrykcichy.pl jestem z reszta tam a kolekcji, jako szept. pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Raczkowanie
|
Błażej z M1 pracuje w KRUK-owski style na paderewskiego 11.
Jak w LL w M1 byłaś zadowolona choć miał do dyspozycji średnie kosmetyki i sprzęt to teraz jak na lolku pracuje będziesz jeszcze bardziej zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mój małż chodzi do Pani fryzjerki na os. Batorego (taki osiedlowy nieduży zakład) i przyznam, że babka super go strzyze, tak jak zazwyczaj był "golony" maszynką, tak ona cieniuje mu górę nożyczkami i wygląda naprawde fajnie (choć małżonkowi właściwie wszystko jedno ![]() no i dodatkowo tanio i szybko. Kurcze - Ama - masz rację - to niesprawiedliwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Raczkowanie
|
to juz ceny poszły w góre, bo ja za krótkie zapłaciłam 85zł
i sama nie wiem, zobaczę za parę dni i Pan Adam chyba podczytuje wizaz ![]() jesli tak jest, to miłym akcentem byłaby mozliwość płacenia kartą ![]() Edytowane przez konwalia1282 Czas edycji: 2010-01-21 o 08:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki za informację teraz mam dylemat do kogo się zapisać P. Sierpiński czy Błażej. Co do Błażeja byłam zadowolona , miał rękę do moich włosów i jak ściął to miały wygląd i trzymały się długo a kolor zawsze miałam pasemka ale też były ok ![]() zadzwonię tu i tu zapytam o terminy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | |
Raczkowanie
|
Dot.: regeneracja włosów, co i jak, i gdzie? Poznań, ale nie tylko
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?
raz w życiu poszłam na cięcie do niej i już się nigdy na to nie zdecyduję
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.