|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu
dziewczyny czy wiecie jak robi balejaz adam z czesanki? ladnie? czy tak sobie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: dobry fryzjer w Poznaniu
zgłaszam reklamę
![]()
#3753 |
Przyczajenie
|
Hej, poszukuje dla siostry dobrego specjalistę od wszelkiej maści koków. Zwiedzała parę salonów tzw. „osiedlowych” i żaden do tej pory z fryzjerów (koków) nie zadowolił jej. Miło by była widziana przystępna cena żeby nie zostawić tam całej wypłaty ;p Będę wdzięczna za wszelkie namiary! Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Przyczajenie
|
Dot.: regeneracja włosów, co i jak, i gdzie? Poznań, ale nie tylko
do ama1005
Hej. W takim malym saloniku na Grunwaldzkiej 277. Narazie wloski wygladaja super, bardzo lśnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Raczkowanie
|
hanka, super czesze kobietka z pasazu niebieskiego na ulicy paderewskiego
mnie tam czesala do slubu, bylam super zadowolona (i moje kolezanki tez) |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Raczkowanie
|
hanka jak chcesz zobaczyc koki to wejdz sobie na myfryzjerzy.pl i tam mozesz poogladac prace róznych fryzjerow z Poznania.
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Nie wiem czy sie wkleiło poprzednie wiec pisze jeszcze raz. Prace róznych fryzjerów z całej Polski mozna poogl;adac na stronie myfryzjerzy.pl gdzie fryzjerzy maja swoje profile. Jest tam duzo koków. |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Przyczajenie
|
Hej. Mam pytanie do Pań wypowiadających się na tym forum? Czy możecie polecić jakiegoś dobrego stylistę-fryzjera męskiego? Chciałbym coś zmienić na mojej głowie. mam straszny problem na glowie z racji coraz większych zakol mimo mlodego wieku i szukam kogos kto dobierze mi fajna fryzurę. Z góry dzieki za odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pyt. do kobietek z Poznania ???? Pilne
Mam salon Loreal pod domkiem - ul.Kościelna, Bamberski Dwór. Telefonu nie mam, można dojechać bezpośrednio autobusem 64 lub tramwajami 17,18 i przejść kawałek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Raczkowanie
|
moj mąż chodzi do fryzjerki Kamili z salonu Styliści na ul Katowickiej
jednak on ma bardzo geste, krecone wlosy... Niemniej jednak, zawsze ma fajnie i starannie obcięte włosy, więc myślę, że mogę Kamilę spokojnie polecić |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za informacje i czekam na inne propozycje abym miał z czego wybierac....
Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
#3762 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie Panie
![]() Od niedawna mieszkam w okolicach Poznania. Poszukuję naprawdę dobrego fryzjera. Mam długie włosy i chciałabym oddać je w dobre ręce ![]() Czekam na propozycje ![]() Edytowane przez malazolza89 Czas edycji: 2010-01-26 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Raczkowanie
|
leniuchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ja znów się chyba wybiorę na cięcie - a byłam przecież 2 tygodnie temu ![]() ![]() i znów mam ochotę na nowego fryzjera.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, od dawna poszukuje fryzjerki kora byłam zachwycona. Niestety zmieniła salon, lub otworzyła swoj własny. Sylwia pracowała kiedys w kenzo (ok 2 , 3 lata temu) . widziałam wpisy o niej na forum, niestety nie pamietam nazwiska. ktos może mi pomoc????? Prosze o jakiekolwiek informacje....
Pozdrawiam Aga |
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a u kogo byłaś? z którego fryzjera/fryzjerów jesteś najbardziej zadowolona? jaką masz długość włosów? ja tez właśnie próbuję zapuszczać - mam tak trochę za brodę,, tyle co coraz gorzej się układają i nie wiem co z tym fantem zrobić.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Konto usunięte
|
ja chodzę do Pana Krzysztofa (
![]() no i z niego jestem najbardziej zadowolona, ale pamiętam, że wiele dziewczyn na wątku nie były nim zachwycone, dlatego też na tę chwilę daleka jestem od polecania kogokolwiek... Wszystko zależy od oczekiwań - ja od fryzjera to jak od lekarza wymagam "nie szkodzić" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Przyczajenie
|
Hej ,polecam salon Diamante w Poznaniu, jest to chyba nowy salon, bo jakos nie kojarze go wczesniej w tym miejscu, ale obsługa, ciecie , farba po prostu bajka. Ceny tez nie sa jakoś wygórowane, jak na Poznań. Ja ostatnio scinałam włosy z takich do łopatek na dużo krótsze i robiłam baleyage u Pani Ingi-nie wyobrażam sobie chodzic gdzie indziej do fryzjera. Salon jest na rogu Grobli i Za Globli-przy moście Rocha-naprawde polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() juz ktorys raz osoba z raptem jednym czy dwoma postami na forum pisze, ze nie wyobraza sobie chodzic gdzie indziej. takie nachalne pisanie, pewnie przez wlascicieli lub fryzjerow tam pracujacych, mnie osobiscie zniecheca ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
taak..
albo nagle kilka nowych osob niby przypadkiem, post po poście (prawie) zachęca jeden salon ![]()
#3771 |
Zakorzenienie
|
ja to wcale takich postów nie czytam
![]() ps. wciąż nie byłam u fryzjera ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bejka - nie chodzenie do fryzjera to najlepszy sposób na zapuszczanie ![]() ja przez to, że przez długi czas nie mogłam się na nikogo zdecydować (m.in. dlatego, że zaczeły się fazy reklam na wątku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Raczkowanie
|
Masz rację, ja mówię poproszę podciąć 2 cm, a oni mi dwa razy tyle
![]() Ja już mam długie, bo ostatni raz byłam w maju, z jednej strony chcę trochę podciąć, ale w za krótkich się źle czuję i wiem, że potem będę tęsknić za długimi, z kolei chciałabym coś z nimi zrobić, bo ciągle chodzę w pocieniowanych, no ale teraz w zimie to stawiam na wygodę, więc i tak chodzę w kitce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dlatego postanowiłam przemęczyć się do wiosny i dopiero wtedy pójdę odrobinkę je podciąć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Rozeznanie
|
Polecam salon Alfecca, tj ul. Za Grobla. Jest tam fryzjerka+ kosmetyczka. p. Paulina i p.Ela Macioszek. Dziewczyny wiedza co robia. Jest milo, sympatycznie i profesjonalnie. Ceny jak najbardziej adekwatne do jakosci.
Na tej samej ulicy jest tez otwarty nowy salon Diamante.(zachwalany wczesniej) Ceny maja wysokie i ruchu u nich nie ma prawie wcale. Mieszkam na tej ulicy, przechodze kolo nich w roznych godzinach i ciagle pustki. wiec...o czyms to chyba swiadczy |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W Alfecce wielokrotnie korzystałam z różnych usług pani kosmetyczki i byłam zawsze zadowolona ale z tego co wiem i widziałam fryzjerstwa już tam nie ma, owszem jest stanowisko ale zero kosmetyków, farb itp., więc ten post już nieaktualny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
witam, mysl sobie co chcesz, ale skoro tak dokładnie sprawdzasz to zobacz-jesli jest taka mozliwosc na wizażu- ze jestem nowa forumowiczka od stycznia mam konto i chyba nie od razu zbiera sie na swoim koncie miliony postow. Szkoda ze tak pochopnie szkalujesz posty forumowiczek. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 |
Raczkowanie
|
hej, hej , tylko spokojnie tu!
ja uważam, że dobry fryzjer obroni się SAM - ale nie opiniami na forum, tylko gronem zadowolonych klientek i klientów. jednakże takie ciągłe, nachalne zachwalanie przez nowicjuszy jednego salonu wydaje się podejrzane <skoro reklama czy jak kto woli pochwały, nie skutkują i stale są zamieszczane, świadczy to raczej o tym, że grono stałych klientów nie powiększa się - i osobom szukającym fryzjera, daje to do myślenia, i nie odważą się zajrzeć do owego supersalonu>. dlatego twierdzę, że takie wpisy jedynie mówią nam, gdzie nie zaglądać. jeżeli jednak po wielu poszukiwaniach znalazłyście fryzjera życia (w tym przypadku Diamante), opowiedzcie nam, z których dotychczasowych salonów byłyście niezadowolone i dlaczego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Przyczajenie
|
To ja
![]() suma sumarów skusiłam się i polazłam do Piotrka Sierpińskiego. Salon super zrobiony wszysto ach i ech ale sobie myślę zobaczymy co mi na głowie zrobi a nie to co ma w salonie ![]() więc siadam mówię że chcę coś zmienić, odmiana.. miałam zapuszczać włosy ale stwierdziliśmy że to nie ma sensu bo mam gęste włosy kręcone i wyglądać będę jak ufok z dużą głową i poprosiłam o krótkie cięcie. Powiem Wam że super jestem naprawdę zadowolona no i nie muszę stać "godzinami" przed lustrem by je ułożyć. Potem kolor... ponieważ miałam czerwone ciężko było, ale zrobił mi dekoloryzację i położył blond , bałam się tego bo wiadomo czerwień i blond... ale o dziwo wyszło super, nie jest to piękny blond nieskazitelny ale z połyskiem koniaku ![]() na pewno pójdę znów do Piotra do Samui Spa ![]() Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.