|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu
Cytat:
Cześć ![]() ![]()
![]() |
#3962 |
Przyczajenie
|
Zgodnie z prośbą piszę co i jak z moją wizytą u fryzjera na Jeżycach - byłam we Fryzjerni i jestem bardzo zadowolona. Obcinała mnie pani w wieku około 50 lat, blond włosy do linii brody, nie wiem czy to była właścicielka... W każdym razie, za obcięcie długich włosów z modelowaniem zapłaciłam 42 zł (z tym że załapałam się na zniżkę studencką, 25% mniej), siedziałam godzinę na fotelu i od początku do końca zajmowała się mną ta sama fryzjerka. Obcięcie jest takie jak chciałam, po umyciu włosy dalej układają się dobrze.
Trochę żałuję, że nie zdecydowałam się na zrobienie balejażu, no ale teraz wiem na co oszczędzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Raczkowanie
|
a była tam obecna jeszcze inna fryzjerka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Raczkowanie
|
Czy jak się wybiorę do Le Grand lub do Czesanki, to czy przy cięciu mogę tam liczyć na pomoc stylisty? Na zasadzie takiej, że zapytam się, w jakiej fryzurze byłoby mi dobrze i będę mogła liczyć na szczerą odpowiedź i najlepiej gdyby ta porada była już w cenie
![]() Mam już takie długie włosy, a synek mnie ciągle targa za te kudły i mnie to wrrr wkurza i są gęste, a przez to ciężkie i zastanawiam się czy trochę ich nie podciąć, ale za to bardzo wycieniować, by były lżejsze, a mocno ściąć nie chcę bo źle się czuję z krótszymi. Ale nie chcę też wyglądać jak kura zza grzędy ze źle pocieniowanymi włosami;/ Ostatnio byłam u Tomka Betleja i byłam zadowolona z jego cieniowania, bo ładnie się układały, choć podcinałam włosy bez szaleństw, ale ostatnio narzekałyście na niego. Poza tym, tak się zastanawiam... Jak ja mam zapłacić za ścięcie długich włosów 90zł, a co za różnica czy ja mam długie czy średnie, jak to ma być tylko podcięcie, czy to robi fryzjerowi jakąś różnicę, bo dla mnie to różnica w cenie tylko. Czy może chodzi o to, że przy myciu zużyje 1cm3 szamponu więcej? |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie rozumiem, dlaczego ścięcie krótkich jest z reguły najtańsze, szczególnie że krótkie włosy często wymaagają więcej precyzji, czasu, dokładności niż np. podcięcie włosów długich nawet z lekkim wycieniowaniem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() poza tym od jakiej długości włosy są długie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do dyskusji o długości włosów, to ja mam/a właścieiwe to miałam włosy do łopatek, i policozne zostały jako średniej długości, wydawało mi się, że długie to np. takie do pasa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja już się zakręciłam od tych fryzjerów....
Zapisałam się do p. Sylwii z Pracownii III ale mam wątpliwości, może lepiej powinnam umówić sie do le grand? doradźcie mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Przyczajenie
|
Hm chyba była - a nie jestem tego pewna bo jak przyszłam, to fryzjerka która później mną się zajmowała farbowała jakiejś kobiecie włosy. Myślałam że to klientka, ale później ona sama wysuszyła i wymodelowała sobie włosy, więc to była albo znajoma, albo też fryzjerka - w każdym razie młodsza i też z krótkimi blond włosami.
Nie pytałam, ale jak zuzannaaa wcześniej pisała za obcięcie i farbę podobno biorą 180 zł, więc za balejaż pewnie więcej by wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a co sie stalo z tak wychwalanym jakis czas temu p. Krzysztofem niegdys z VC?? Bo przegladam tak sobie watek i opinie o nim zachecaja, ale cos pozniej przycichly? Obnizyl loty ?
Kurcze siedze z telefonem w reku i chce juz gdzies zadzownic ale mam kompletny metlik... w sumie rozwazam Le Grand i GAWW. Ale tych propozycji jest tyle, ze nie moge sie zdecydowac ![]()
![]() |
#3972 |
Konto usunięte
|
ja nadal z Pana Krzysztofa cięcia zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Przyczajenie
|
![]()
[QUOTE=susanne7;3691940]oczywiście masz rację co do budzącego wątpliwości super fryzjera Jabbara..
na mieście mówią, że swoje zdolności fryzjerskie poparte są dyplomami zdobytymi...na Bema, więc chyba nie masz wątpliwości skąd wzięły się Twoje połamana i paskudne włosy. oj nie jedna się na tym sprzedawczyku i dorobkiewiczu przejechała, a on osioł oczywiście podpisuje się Ja27, bo raz, że o tym mówił w salonie, a dwa, że tylko ktoś taki będąc facetem piszę jak ciepła baba bujda na resorach nie salon, ceny z kosmosu, co tydzień inne(wyższe a jakże) zapisywania na rok przed, jakbyśmy kartki na jego usługi miały, a efekt opłakany przy dobrych lotach.. proponuje przetrzepać mu najpierw te jego dyplomy, szkolenia i innego rodzaju wymyślone pierdoły a nastepnie będąc pewnym, że łysym się do końca zycia nie zostanie, do niego wybrać szczerze mówiąc, życzę powodzenia[/QUOT ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Pani Martappp, ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fasolka32 Czas edycji: 2010-03-06 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Raczkowanie
|
Ja mam dwa ulubione zakłady: Pacykarnię i mały zakład fryzjerski w Swarzędzu, gdzie obcina pani Larysa- kiedyś pracowała chyba w Beverly, naprawdę niezła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 | ||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-03-06 o 18:14 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Panią Larysę też bardzo polecam ![]()
![]() |
#3978 |
Raczkowanie
|
pani martappp, mam nadzieję, że nie chodzi Pani do tego salonu na te zabiegi naprawcze...jeżeli zaoferowali je za darmo to kto wie co nakładają...a płacić za ich winę to głupota. Proponuję porządnie podciąć włosy, bo niestety te spalone i tak się wykruszą i zakupić sobie na allegro serie kerastase cement, ampułki, maskę, szampon...nie znam lepszego specyfiku odbudowującego. Dobre też są ampułki renew c i power B z loreala i do tego szampon i maska z serii. Koszt o wiele mniejszy niż w salonie za taką usługę.
fasolka napisała, że to wina marty bo chciała za mocno rozjaśnić za jednym podejściem. Już pomijam fakt, że da się to zrobić bez problemu bez spalenia włosów...ale nawet gdyby tak było, to po to fryzjer się uczy X lat, żeby w takiej sytuacji powiedzieć NIE DA SIĘ TEGO ZROBIĆ BO SPALĄ SIĘ WŁOSY i odmawia wykonania usługi! "uwazam ze nie powinna pani obwiniac kogos za swoja glupote.Pewnie chciala pani zbyt szybko rozjasnic wlosy a teraz winny jest fryzjer????" Tymi słowami fasolko pogrążasz tylko tego fryzjera....bo jaki normalny fryzjer podjął by się zabiegu wiedząc, że skończy się tragicznie? To chyba powinien jej powiedzieć: to jest głupota, za szybko chce pani rozjaśnić włosy a ja nie chce być winny zniszczenia Pani włosów....No chyba, że dla niego efekt też był zagadką...ale ja dziękuję bardzo za takiego fryzjera. Zaraz mnie tu zbesztają ludzie z natury szukający zaczepki za bycie matką Teresą i że niby chce być gwiazdą forum...ale prawda jest taka, że bywają jeszcze ludzie, którym korona z głowy nie spadnie jak komuś bezinteresownie doradzą... |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Przyczajenie
|
Witam,
ja od dluzszego czasu chodze tu http://www.hair-design.pl/ do Karola i jestem baaardzo zadowolona, chce jednak wyprostowac trwale wlosy, bo po wyjsciu od fryzjera do pierwszego mycia jest super a potem mam wlosy takie nijakie, generalnie szopa, po piance mam niby krecone ale takie ciezkie. najlepiej czuje sie w prostych, codziennie nie mam czasu rano by je czesac na szczotke. wiem ze Farouk ma jakas technike podobno droga trwalego prostowania wlosa. Chce sie tam wybrac na slowianska, nie na ciecie czy farbe ( wole sprawdzonego Karola), ale wlasnie na prostowanie ( starcza na rok) nie wiem jednak do kogo, czytajac posty przewija się imię Sylwia, czy jest ona rzeczywiscie dobra? dziekuje ![]() m. |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Konto usunięte
|
Sylwia jak dla mnie jest dobra, nawet bardzo dobra, ale nigdy nie przeprowadzałam zabiegu prostowania włosów, więc i nie wiem jak z tym sobie radzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Raczkowanie
|
Annieee czy możesz podać nr do pani Sylwii (to ta z byłego kenzo?)?
![]() orenda czy mogłabyś również podać namiary na p. Krzysztofa? może zdążę przed świętami ![]() pozdrawiam wizazanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Konto usunięte
|
to raczej nie jest pani Sylwia z byłego Kenzo, tzn od 2 lat co najmniej w Farouk pracuje- nadal chętna na namiar?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Raczkowanie
|
jeśli jest bardzo dobra to jak najbardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Przyczajenie
|
czy to ten numer do Farouk Adres: Słowiańska 53b, 61-664 PoznańTelefon: (61) 825-05-75
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
BAN stały
|
To mój pierwszy post na tym forum.Z polecenia trafiłam do salonu XXXXXXXXXXXX style jeśli nie odkryłyście jeszcze tego miejsca to polecam pana XXXXXXX
![]() ![]() ![]() Edytowane przez moderatora reklama na wizazu jest platna Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-03-09 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Moderator
|
Cytat:
BARBI5 loguje się na różne konta z tego samego komputera: LARYSA26 i BARBI5 Dostajesz odemnie 2-bany stale na dwöch kontach za uporczywe spamowanie forum. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Przyczajenie
|
Spokojnie !!!!
Kochani forumowicze/fryzjerzy/styliści/spamerzy itd
Dlaczego się tak denerwujecie i wzajemnie atakujecie ! to forum ma służyć (tzn w założeniu miało ![]() To oczywiste, że pojawiają się bestie próbujące mącić wodę i wycisnąć coś dla siebie ale i tak się to im nie uda ... bo my mamy na nich OKO ... ps. mam nadzieję ze forum będzie ewoluować w dobrą stronę, bo jak tak dalej będzie to co 2 post będzie od zadowolonego Avatara z branży... |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Raczkowanie
|
UrbangirlPOZ w pełni się z Tobą zgadzam
![]() co do mojej osoby ![]() ![]() ![]() dam znać jakie są skutki po 21.03 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Raczkowanie
|
emi czy mogłabys podac namiary na pana krzysztofa i adres jego salonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.