Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-01, 20:58   #3961
aussie31
Raczkowanie

Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez sinsinsin Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Przegladam ten watek i przegladam i sama jakos nie moge sie zdecydowac juz od dluzszeeeego czasu.
Otoz jestem strasznym cykorem jesli chodzi o fryzjerow, mam bardzo dlugie wlosy, dalej niz za polowe pleców, z natury raczej kręcone, a juz na pewno bardzo podatne. W chwili obecnej sa one sciete na prosto, bez grzywki.
Problem w tym,ze nie chce tak wlasciwie wiele zmieniac. Na pewno nie ma mowy o zadnym mega cieniowaniu (co fryzjerzy uwielbiaja przy kreconych wlosach) ani mega schodzeniu z dlugosci! I zalezy mi,zeby fryzjer akceptowal przede wszystkim to! Chcialabym natomiast cos pokombinowac z wlosami przy twarzy, grzywka. Wiele juz mialam, wiec przydalby sie jakis ciekawy pomysl...
Niby nic specjalnego, ale chce zeby zmiane bylo widac i zeby byla zrobiona porzadnie a na sama mysl o nozyczkach fryzjerskich az mnie wzdryga.

Moze ktoras miala podobny problem z podobnymi dlugimi wlosami i podzieli sie ze mna wrazeniami z salonow i tym co zaproponowali fryzjerzy?
Jesli ktorejs chcialo pzeczytac sie moj wywod to prosze o pomoc, bo jestem zdesperowana

P.S. Mysle o Le Grand, nadaja sie do dlugichj wlosow?

Cześć jeśli chodzi o Le Grand to nie byłam więc trudno mi powiedzieć(niemniej dziewczyny bardzo zachwalają) ...natomiast jeśli chodzi o długie włosy (sama mam takie) to napewno krzywdy nie zrobią Ci : R. Pieczyński (Bukowska) , p.Sylwia z Farouk (Słowiańska bodajże). Wycieniowano mi włosy przy twarzy, plus grzywka na bok -raczej klasycznie, dokładnie ścięte,żadne szaleństwa ale szaleństw nie chciałam więc ok

"You're every line, you're every word, you're everything" _________________________ ________________
aussie31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 16:25   #3962
naziyah
Przyczajenie

Zgodnie z prośbą piszę co i jak z moją wizytą u fryzjera na Jeżycach - byłam we Fryzjerni i jestem bardzo zadowolona. Obcinała mnie pani w wieku około 50 lat, blond włosy do linii brody, nie wiem czy to była właścicielka... W każdym razie, za obcięcie długich włosów z modelowaniem zapłaciłam 42 zł (z tym że załapałam się na zniżkę studencką, 25% mniej), siedziałam godzinę na fotelu i od początku do końca zajmowała się mną ta sama fryzjerka. Obcięcie jest takie jak chciałam, po umyciu włosy dalej układają się dobrze.
Trochę żałuję, że nie zdecydowałam się na zrobienie balejażu, no ale teraz wiem na co oszczędzać
naziyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:23   #3963
zuzannaaa
Raczkowanie

a była tam obecna jeszcze inna fryzjerka?
zuzannaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:32   #3964
klocuszek27
Raczkowanie

Czy jak się wybiorę do Le Grand lub do Czesanki, to czy przy cięciu mogę tam liczyć na pomoc stylisty? Na zasadzie takiej, że zapytam się, w jakiej fryzurze byłoby mi dobrze i będę mogła liczyć na szczerą odpowiedź i najlepiej gdyby ta porada była już w cenie
Mam już takie długie włosy, a synek mnie ciągle targa za te kudły i mnie to wrrr wkurza i są gęste, a przez to ciężkie i zastanawiam się czy trochę ich nie podciąć, ale za to bardzo wycieniować, by były lżejsze, a mocno ściąć nie chcę bo źle się czuję z krótszymi. Ale nie chcę też wyglądać jak kura zza grzędy ze źle pocieniowanymi włosami;/
Ostatnio byłam u Tomka Betleja i byłam zadowolona z jego cieniowania, bo ładnie się układały, choć podcinałam włosy bez szaleństw, ale ostatnio narzekałyście na niego.
Poza tym, tak się zastanawiam... Jak ja mam zapłacić za ścięcie długich włosów 90zł, a co za różnica czy ja mam długie czy średnie, jak to ma być tylko podcięcie, czy to robi fryzjerowi jakąś różnicę, bo dla mnie to różnica w cenie tylko. Czy może chodzi o to, że przy myciu zużyje 1cm3 szamponu więcej?
klocuszek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:54   #3965
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klocuszek27 Pokaż wiadomość
Czy jak się wybiorę do Le Grand lub do Czesanki, to czy przy cięciu mogę tam liczyć na pomoc stylisty? Na zasadzie takiej, że zapytam się, w jakiej fryzurze byłoby mi dobrze i będę mogła liczyć na szczerą odpowiedź i najlepiej gdyby ta porada była już w cenie
gdy byłam w czesance też kiedyś zapytałam się Adama w jakiej fryzurze byłoby mi najlepiej i powiedział, że w długich włosach z grzywa na bok szkoda, że włosy miałam wtedy do brody, więc na niewiele te jego wizje się zdały

Cytat:
Ostatnio byłam u Tomka Betleja i byłam zadowolona z jego cieniowania, bo ładnie się układały, choć podcinałam włosy bez szaleństw, ale ostatnio narzekałyście na niego.
Klocuszku, jeśli byłaś zadowolona to wybierz się do niego ponownie mi się podobała koloryzacja u niego za to ścięcie już nie
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 20:00   #3966
zuzannaaa
Raczkowanie

Cytat:
Poza tym, tak się zastanawiam... Jak ja mam zapłacić za ścięcie długich włosów 90zł, a co za różnica czy ja mam długie czy średnie, jak to ma być tylko podcięcie, czy to robi fryzjerowi jakąś różnicę, bo dla mnie to różnica w cenie tylko. Czy może chodzi o to, że przy myciu zużyje 1cm3 szamponu więcej?
dokładnie masz rację. też wielokrotnie zastanawiałam się nad rozrzutem cenowym między długimi, średnimi, krótkimi włosami.
nie rozumiem, dlaczego ścięcie krótkich jest z reguły najtańsze, szczególnie że krótkie włosy często wymaagają więcej precyzji, czasu, dokładności niż np. podcięcie włosów długich nawet z lekkim wycieniowaniem...
zuzannaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 20:07   #3967
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzannaaa Pokaż wiadomość
dokładnie masz rację. też wielokrotnie zastanawiałam się nad rozrzutem cenowym między długimi, średnimi, krótkimi włosami.
nie rozumiem, dlaczego ścięcie krótkich jest z reguły najtańsze, szczególnie że krótkie włosy często wymaagają więcej precyzji, czasu, dokładności niż np. podcięcie włosów długich nawet z lekkim wycieniowaniem...
dokładnie, najkrótsze fryzurki są najbardziej wymagające i po nich można poznać dobrego fryzjera tylko parę razy w życiu widziałam przepięknie ścięte krótkowłose kobiety ciekawe, kto je ścinał?

poza tym od jakiej długości włosy są długie? mnie ostatnio skasowali za długie, choć włosy mam tylko trochę za ramiona
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:49   #3968
misiosoft
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naziyah Pokaż wiadomość
Trochę żałuję, że nie zdecydowałam się na zrobienie balejażu, no ale teraz wiem na co oszczędzać
a wiesz może ile taka usługa tam kosztuje? bo nie mogę jakoś zanleźć ich storny internetowej...

co do dyskusji o długości włosów, to ja mam/a właścieiwe to miałam włosy do łopatek, i policozne zostały jako średniej długości, wydawało mi się, że długie to np. takie do pasa
misiosoft jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 11:28   #3969
emia1986
Raczkowanie

Dziewczyny ja już się zakręciłam od tych fryzjerów....
Zapisałam się do p. Sylwii z Pracownii III ale mam wątpliwości, może lepiej powinnam umówić sie do le grand? doradźcie mi
emia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 12:20   #3970
naziyah
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zuzannaaa Pokaż wiadomość
a była tam obecna jeszcze inna fryzjerka?
Hm chyba była - a nie jestem tego pewna bo jak przyszłam, to fryzjerka która później mną się zajmowała farbowała jakiejś kobiecie włosy. Myślałam że to klientka, ale później ona sama wysuszyła i wymodelowała sobie włosy, więc to była albo znajoma, albo też fryzjerka - w każdym razie młodsza i też z krótkimi blond włosami.

Cytat:
Napisane przez misiosoft Pokaż wiadomość
a wiesz może ile taka usługa tam kosztuje? bo nie mogę jakoś zanleźć ich storny internetowej...
Nie pytałam, ale jak zuzannaaa wcześniej pisała za obcięcie i farbę podobno biorą 180 zł, więc za balejaż pewnie więcej by wyszło.
naziyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 15:58   #3971
sinsinsin
Rozeznanie

Dziewczyny a co sie stalo z tak wychwalanym jakis czas temu p. Krzysztofem niegdys z VC?? Bo przegladam tak sobie watek i opinie o nim zachecaja, ale cos pozniej przycichly? Obnizyl loty ?
Kurcze siedze z telefonem w reku i chce juz gdzies zadzownic ale mam kompletny metlik... w sumie rozwazam Le Grand i GAWW. Ale tych propozycji jest tyle, ze nie moge sie zdecydowac
sinsinsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 17:26   #3972
201607211724
Konto usunięte

ja nadal z Pana Krzysztofa cięcia zadowolona
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 15:51   #3973
fasolka32
Przyczajenie

Angry Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

[QUOTE=susanne7;3691940]oczywiście masz rację co do budzącego wątpliwości super fryzjera Jabbara..
na mieście mówią, że swoje zdolności fryzjerskie poparte są dyplomami zdobytymi...na Bema, więc chyba nie masz wątpliwości skąd wzięły się Twoje połamana i paskudne włosy. oj nie jedna się na tym sprzedawczyku i dorobkiewiczu przejechała, a on osioł oczywiście podpisuje się Ja27, bo raz, że o tym mówił w salonie, a dwa, że tylko ktoś taki będąc facetem piszę jak ciepła baba
bujda na resorach nie salon, ceny z kosmosu, co tydzień inne(wyższe a jakże) zapisywania na rok przed, jakbyśmy kartki na jego usługi miały, a efekt opłakany przy dobrych lotach..
proponuje przetrzepać mu najpierw te jego dyplomy, szkolenia i innego rodzaju wymyślone pierdoły a nastepnie będąc pewnym, że łysym się do końca zycia nie zostanie, do niego wybrać
szczerze mówiąc, życzę powodzenia[/QUOT

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Pani Martappp,uwazam ze nie powinna pani obwiniac kogos za swoja glupote.Pewnie chciala pani zbyt szybko rozjasnic wlosy a teraz winny jest fryzjer???? JABBAR to naprawde dobry fachowiec,znam go od lat i jestem naprawde zadowolona z jego uslug. POLECAM SALON JABBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! A Pani Suzanne7 niech nie obraza ludzi za ich wyksztalcenie ani za to kim sa!To naprawde nie ladnie.Moze do pani ktos powinien sie dobrac!!!!

Edytowane przez fasolka32
Czas edycji: 2010-03-06 o 15:55
fasolka32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 16:05   #3974
magdamill
Raczkowanie

Ja mam dwa ulubione zakłady: Pacykarnię i mały zakład fryzjerski w Swarzędzu, gdzie obcina pani Larysa- kiedyś pracowała chyba w Beverly, naprawdę niezła.
magdamill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 16:07   #3975
fasolka32
Przyczajenie

Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Cytat:
Napisane przez martappp Pokaż wiadomość
Akurat przy tej sytuacji nikogo nie było ale to nieważne.
Ja chciałam tylko odrosty czyli droga JA27, nie cały centymetr od skóry głowy Czy może się mylę? ile cm może odrosnąć włosa po 3 tygodniach? hmmmmm
No cóż jeżeli Pani uważa inaczej to radze dokładnie wytłumaczyć co ma Pani namyśli mówiąc odrosty. Bez mojej wiedzy i zgody rozjaśniono mi pozostałą długość włosów powiedziano mi -a teraz zrobimy płukankę!- Czy wie Pani co to jest płukanka? bo kogo nie zapytam z fryzjerów i nie tylko to twierdzą, że jest to mieszanka składników które regenerują, odzywiają włosy itd. dlatego każdemu, nazwa PŁUKANKA nie kojaży się z płynem który zawiera rozjaśniacz czy utleniacz w każdym bądz razie rozjaśnia włosy a MI NIE O TO CHODZIŁO!!!!
Fryzjer(-ka) który(-a) mi to zrobił(-a) przyznał(-a) się do błędu więc niewiem dlaczego Pani Pan podważa moją wiarygodność? !!!!!(umyślnie niechcę wskazać kto zrobił mi to cudo bo prócz tego incydentu do dej osoby nie czuje urazy i szczerze pozdrawiam, proszę tylko aby następni klienci byli uprzedzani informowani co będą mieć robione z włosami)
Jeżeli ktoś chce tam chodzić, to jego decyzja i ma do tego prawo, tak jak ja mam prawo do wypowiedzi na ten temat i ujawnienia szczegowów jak również opini na ten temat i tyle!!!
Jeszcze jedno, po pierwszym rozjaśnianiu byłam bardzo zadowolona, ponieważ nałożono mi na to kolor, który bardzo mi się podobał, żadnych refleksów żółtego koloru , chodziłam co tydzień na saunę rewitalizującą włosy plus zawsze modelowanie, drogie ale chciałam ponieważ odpowiadało mi to więc bez żalu wydawałam pieniądze i moje włosy wyglądały super po kuracjach .Niestety wszystko przepadło przy "zrobieniu odrostów" po 3-4 tygodniach. Minęło już ok 1,5 miesiąca od tego incydentu a wiecie co ja mam na głowie? HORROR połowa włosów mi odpadła, chodzę na rewitalizację 1 w tygodniu i nic nic się nie polepsza, ciągną się tak że nawet gdybym lekko pociągnęła za włosy, to zostały by mi tylko te włosy które zdązyły odrosnąć ok 1,5 cm Niewiem co Pani wygaduje za głupoty, że ja wyraziłam zgodę i chciałam mieć platynę!!! przecież miałam, zresztą jako dowód mam zdjęcia i nagrania wideo jakie miałam włosy przed zrobieniem tego czegoś co zniszczyło mi włosy wię proszę nie kłamać, bo tylko się Pani lub Pan pogrąża !!!!!! Poza tym sądze że pisała to Pani kierowniczka lub Jabar!! no cóż trochę za póżno o dbanie o wizerunek firmy i klienta !!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech pani martappp nie robi z siebie ofiary.Przeciez jesli nalozony na glowe preparat piecze trzeba od razu powiedziec fryzjerowi,przeciez moze byc pani uczulona na jakis skladnik w farbie.A pani co, siedziala z piekaca glowa i czekala az spala jej sie wlosy???????? Poprostu uwziela sie pani na ten salon i tyle-jest pani zlosliwa.
fasolka32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-06, 18:11   #3976
kaska222
Moderator

Cytat:
Napisane przez fasolka32 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Pani Martappp,uwazam ze nie powinna pani obwiniac kogos za swoja glupote.Pewnie chciala pani zbyt szybko rozjasnic wlosy a teraz winny jest fryzjer???? JABBAR to naprawde dobry fachowiec,znam go od lat i jestem naprawde zadowolona z jego uslug. POLECAM SALON JABBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! A Pani Suzanne7 niech nie obraza ludzi za ich wyksztalcenie ani za to kim sa!To naprawde nie ladnie.Moze do pani ktos powinien sie dobrac!!!!
Cytat:
Napisane przez fasolka32 Pokaż wiadomość
Niech pani martappp nie robi z siebie ofiary.Przeciez jesli nalozony na glowe preparat piecze trzeba od razu powiedziec fryzjerowi,przeciez moze byc pani uczulona na jakis skladnik w farbie.A pani co, siedziala z piekaca glowa i czekala az spala jej sie wlosy???????? Poprostu uwziela sie pani na ten salon i tyle-jest pani zlosliwa.
Dostaje Pani odemnie ostrzezenie za reklamowanie salonu fryzjerskiego.Jeszcze jeden post na temat tego salonu a skonczy sie banem stalym.Prosze röwniez zapoznac sie zasadami tego forum.

RegulaminWizaz.pl

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2010-03-06 o 18:14
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 10:02   #3977
aussie31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdamill Pokaż wiadomość
Ja mam dwa ulubione zakłady: Pacykarnię i mały zakład fryzjerski w Swarzędzu, gdzie obcina pani Larysa- kiedyś pracowała chyba w Beverly, naprawdę niezła.

Panią Larysę też bardzo polecam

"You're every line, you're every word, you're everything" _________________________ ________________
aussie31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 14:27   #3978
Anq26
Raczkowanie

pani martappp, mam nadzieję, że nie chodzi Pani do tego salonu na te zabiegi naprawcze...jeżeli zaoferowali je za darmo to kto wie co nakładają...a płacić za ich winę to głupota. Proponuję porządnie podciąć włosy, bo niestety te spalone i tak się wykruszą i zakupić sobie na allegro serie kerastase cement, ampułki, maskę, szampon...nie znam lepszego specyfiku odbudowującego. Dobre też są ampułki renew c i power B z loreala i do tego szampon i maska z serii. Koszt o wiele mniejszy niż w salonie za taką usługę.

fasolka napisała, że to wina marty bo chciała za mocno rozjaśnić za jednym podejściem. Już pomijam fakt, że da się to zrobić bez problemu bez spalenia włosów...ale nawet gdyby tak było, to po to fryzjer się uczy X lat, żeby w takiej sytuacji powiedzieć NIE DA SIĘ TEGO ZROBIĆ BO SPALĄ SIĘ WŁOSY i odmawia wykonania usługi!

"uwazam ze nie powinna pani obwiniac kogos za swoja glupote.Pewnie chciala pani zbyt szybko rozjasnic wlosy a teraz winny jest fryzjer????" Tymi słowami fasolko pogrążasz tylko tego fryzjera....bo jaki normalny fryzjer podjął by się zabiegu wiedząc, że skończy się tragicznie? To chyba powinien jej powiedzieć: to jest głupota, za szybko chce pani rozjaśnić włosy a ja nie chce być winny zniszczenia Pani włosów....No chyba, że dla niego efekt też był zagadką...ale ja dziękuję bardzo za takiego fryzjera.

Zaraz mnie tu zbesztają ludzie z natury szukający zaczepki za bycie matką Teresą i że niby chce być gwiazdą forum...ale prawda jest taka, że bywają jeszcze ludzie, którym korona z głowy nie spadnie jak komuś bezinteresownie doradzą...
Anq26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 16:04   #3979
martasio
Przyczajenie

Witam,

ja od dluzszego czasu chodze tu http://www.hair-design.pl/ do Karola i jestem baaardzo zadowolona, chce jednak wyprostowac trwale wlosy, bo po wyjsciu od fryzjera do pierwszego mycia jest super a potem mam wlosy takie nijakie, generalnie szopa, po piance mam niby krecone ale takie ciezkie. najlepiej czuje sie w prostych, codziennie nie mam czasu rano by je czesac na szczotke. wiem ze Farouk ma jakas technike podobno droga trwalego prostowania wlosa. Chce sie tam wybrac na slowianska, nie na ciecie czy farbe ( wole sprawdzonego Karola), ale wlasnie na prostowanie ( starcza na rok) nie wiem jednak do kogo, czytajac posty przewija się imię Sylwia, czy jest ona rzeczywiscie dobra?

dziekuje
m.
martasio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 16:20   #3980
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Sylwia jak dla mnie jest dobra, nawet bardzo dobra, ale nigdy nie przeprowadzałam zabiegu prostowania włosów, więc i nie wiem jak z tym sobie radzi
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 13:57   #3981
emia1986
Raczkowanie

Annieee czy możesz podać nr do pani Sylwii (to ta z byłego kenzo?)?
orenda czy mogłabyś również podać namiary na p. Krzysztofa?

może zdążę przed świętami

pozdrawiam wizazanki
Stary 2010-03-08, 15:03   #3982
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

to raczej nie jest pani Sylwia z byłego Kenzo, tzn od 2 lat co najmniej w Farouk pracuje- nadal chętna na namiar?
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 15:13   #3983
emia1986
Raczkowanie

jeśli jest bardzo dobra to jak najbardziej najlepiej z adresikiem na pw dziękuję z góry
Stary 2010-03-08, 16:23   #3984
szazi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martasio Pokaż wiadomość
Witam,

ja od dluzszego czasu chodze tu http://www.hair-design.pl/ do Karola i jestem baaardzo zadowolona, chce jednak wyprostowac trwale wlosy, bo po wyjsciu od fryzjera do pierwszego mycia jest super a potem mam wlosy takie nijakie, generalnie szopa, po piance mam niby krecone ale takie ciezkie. najlepiej czuje sie w prostych, codziennie nie mam czasu rano by je czesac na szczotke. wiem ze Farouk ma jakas technike podobno droga trwalego prostowania wlosa. Chce sie tam wybrac na slowianska, nie na ciecie czy farbe ( wole sprawdzonego Karola), ale wlasnie na prostowanie ( starcza na rok) nie wiem jednak do kogo, czytajac posty przewija się imię Sylwia, czy jest ona rzeczywiscie dobra?

dziekuje
m.
ja miałam trwałe prostowanie w farouku ale mi chyba prostowała magda-właścielka.nawet nie wiem jak ta sylwia wygląda.jeśli chodzi o prostowanie to ja byłam zadowolona, mi się trzymała bardzooo długo ale ja nie mam skrętu naturalnego, a falowanie i puszenie. ogólnie to polecam
szazi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 08:20   #3985
martasio
Przyczajenie

czy to ten numer do Farouk Adres: Słowiańska 53b, 61-664 PoznańTelefon: (61) 825-05-75
martasio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:10   #3986
BARBI5
BAN stały

To mój pierwszy post na tym forum.Z polecenia trafiłam do salonu XXXXXXXXXXXX style jeśli nie odkryłyście jeszcze tego miejsca to polecam pana XXXXXXX.Od kiedy gdzieś zaginoł mi mój Grześ z Browaru długo szukałam specjalisty do mojej czuprynki i jest

Edytowane przez moderatora reklama na wizazu jest platna

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2010-03-09 o 10:33
BARBI5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:36   #3987
kaska222
Moderator

Cytat:
Napisane przez BARBI5 Pokaż wiadomość
To mój pierwszy post na tym forum.Z polecenia trafiłam do salonu XXXXXXXXXXXX style jeśli nie odkryłyście jeszcze tego miejsca to polecam pana XXXXXXX.Od kiedy gdzieś zaginoł mi mój Grześ z Browaru długo szukałam specjalisty do mojej czuprynki i jest

Edytowane przez moderatora reklama na wizazu jest platna

BARBI5 loguje się na różne konta z tego samego komputera: LARYSA26 i BARBI5
Dostajesz odemnie 2-bany stale na dwöch kontach za uporczywe spamowanie forum.

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:26   #3988
UrbangirlPOZ
Przyczajenie

Spokojnie !!!!

Kochani forumowicze/fryzjerzy/styliści/spamerzy itd
Dlaczego się tak denerwujecie i wzajemnie atakujecie ! to forum ma służyć (tzn w założeniu miało nam - zagubionym klientkom - poszukującym fryzjera marzeń - tego jedynego.
To oczywiste, że pojawiają się bestie próbujące mącić wodę i wycisnąć coś dla siebie ale i tak się to im nie uda ... bo my mamy na nich OKO ...

ps.
mam nadzieję ze forum będzie ewoluować w dobrą stronę, bo jak tak dalej będzie to co 2 post będzie od zadowolonego Avatara z branży...
UrbangirlPOZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 18:20   #3989
emia1986
Raczkowanie

UrbangirlPOZ w pełni się z Tobą zgadzam

co do mojej osoby udało mi się umówić do p. Krzysztofa więc odwołuję wizytę u pani Sylwii z pracowni Trzy i p. Eweliny z GAWW mam nadzieję że nie zrobię sobnie tymi decyzjami krzywdy
dam znać jakie są skutki po 21.03 trzymajcie kciuki hihi
Stary 2010-03-09, 19:39   #3990
IWONA8800
Raczkowanie

emi czy mogłabys podac namiary na pana krzysztofa i adres jego salonu?
IWONA8800 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości