|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu
Cytat:
Znam ten paskudny żal i ból związany ze zbyt drastycznym cięciem, tak więc współczuję Ci serdecznie! A u Krzysztofa byłam dosłownie jakieś 2 tyg. temu na podcięciu i w sumie jestem w miarę zadowolona. Szału nie było, ale jak pisałaś - było to poprawne cięcie i włosy dają się spokojnie ułozyć. Teraz się zastanawiam czy umawiać się ponownie... Adam definitywnie odpadł - z żalem serca stwierdzam, że pomimo wielkiej sympatii do niego i talentu który niewątpliwie posiada - popełnił na moich włoskach kilka niewybaczalnych błędów i się po prostu zawiodłam ![]() Poza tym drażni i zniechęca mnie jego pracownik i komentarze puszczane "półgębkiem". ![]() orenda, ja również jestem zdesperowana i niestety na chwilę obecną nie mam kogo polecić ![]() NIe mam już swojego ulubionego fryzjera... Kilka lat temu słyszałam dobre opinie o fryzjerze z pasażu na Półwiejskiej (obok Mango), nawet się tam zapisałam, ale wcześniej natknęłam się na Wizaż i to forum, odwołałam wizytę i poszłam do GAWW do Adama właśnie ![]() Jeśli któraś z Was cokolwiek o tym fryzjerze wie - będę wdzięczna!!! (eśli w ogóle jeszcze ten salon tam jest - bo szyld nie rzucił mi się w oczy...może dlatego, że gapiłąm się na ciuchy Mango ![]() Dodam jeszcze, że w poszukiwaniu "fryzjera idealnego" (pobożne życzenie ![]() Fryzjer bardzo sympatyczny, ale z cięcia nie do końca byłam zadowolona. ZA tę cenę ( a liczą się, ze hoho - jak jakis Le Grand czy inny salon tego typu) efekt mierny. Edytowane przez pinivini Czas edycji: 2010-06-15 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zakładając dzisiaj rano marynarkę, musiałam zdecydowanie odrzucić ją w kąt - wyglądałam jak stara rockmanka i to w niedobrym tego słowa znaczeniu. ![]() Dam teraz pewnie sobie spokój z fryzjerami przez dłuższy czas - aż ta tragedia nie odrośnie. Więc pewnie dopiero za pół roku stanę przed dylematem "do kogo by tu...", a do tego czasu mam nadzieję, że wyłowimy jakąś perełkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Raczkowanie
|
moja kuzynka ostatnio była w Destiny na farbowaniu i cięciu.
fryzjerki położyły jej inny kolor niż chciała, bo stwierdziły, że w takim będzie jej najlepiej. powiedziały natomiast, że jeśli nie będzie się czuła, to proszą o powrót. i tak następnego dnia moja kuzynka udała się do nich, bo totalnie nie czuła się w nowym kolorze (nazwała go 'powodziowym) i zmieniły jej na taki jaki chciała - blond. jeśli chodzi o cięcie było rewelacyjne. ma włosy raczej krótkie (mniej więcej do linii brody). była u p. Asi. mówiła jednak, że jak ja bym chciała się zapisać do mam iść do Magdy (chyba właścicielki), bo podobno widać, że włosy to jej pasja. ale zastanawiam się - bo skoro Asia ją tak dobrze ścięła, to dlaczego by nie zaryzykować. póki co czekam na wizytę w Czesance, choć już nie mogę dojść do ładu z moimi włosami!! macie jakieś 'wspomnienia' z Destiny/znacie jakieś opinie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Słuchaj a powiedziałaś mu coś przed cięciem - jak chcesz itd? a po cięciu? mi się nigdy nie udało fryzjerów skrytykować, bo byłam zawsze w szoku a i głupio by mi było - choć myślę, że moja mina czy łzy w oczach nie mogły ich utwierdzać w przekonaniu, że jestem zachwycona ![]() PS. Bardzo współczuję ![]() ![]() Edytowane przez 201607211724 Czas edycji: 2010-06-16 o 05:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nic mu nie powiedziałam po cięciu - miałam jeszcze nadzieję, że może w domu jak ułożę po swojemu nie będzie ich tak... mało ![]() Znajdziemy, znajdziemy... Podejrzewam tylko, że będzie nas to kosztowało masę straconych włosow, morze łez i więcej przekleństw niż dresiarz pospolitus w swoim życiu słyszał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkleję swoją opinię o nim sprzed jakiegoś czasu: Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- moja opinia: Cytat:
![]() |
#4207 | |
BAN stały
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
Witam Jestem wierną klientką Fresh Looka na Słowiańskiej. W drugim salonie na Strzeszynie nie byłam. Znam tylko szefową Beatę. Raz mnie obsługiwała na Słowiańskiej i było wszystko w porządku. To co wiem obsługuję właśnie na Strzeszynie. Musisz dzwonić i pytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
dzieczyny a byla któraś was ostatnio u sylwii z fraouka na słowiańskiej?bo czytam stare posty o niej i są nawet zachęcające a chcę wybrać sie na farbowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Przyczajenie
|
Przeniósł zakład pod numer 68...po schodkach w dół...bez żadnej reklamy..nic.
Miło- przyjemnie. Do Tomka szłam od stycznia kiedy to zostałam "osierocona"po smierci mojego fryzjera.
#4210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moze sprecyzujesz kto przeniósł ten zakład ?? Bo Twoj post wygląda zupelnie jak wyrwany z kontekstu. Kto przeniósł ? Połowczyk przeniósł,czy Tomek przeniósł ? Bo Dziewczyny w ostatnich postach pisały i o Krzysztofie i o Sylwii i o salonie Destiny i innych jeszcze fryzjerach . A do tego Tomka ( rozumiem ,że o Betleja Ci chodzi ) to szłaś i co w koncu ? Doszłas od stycznia ,czy nie doszłas? Bo nie napisałas.
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
byłam pare dni temu u Sierpińskiego. Mam mieszane uczucia.
Piotr patrzył co chwile na zegarek, czego nie-na-wi-dzę! mam wtedy wrażenie, że zostanę ostrzyżona na odczepnego. Mam włosy za ramiona, gęste-a cała usługa trwała ok 40 min ( z myciem! ![]() Fryzura jest odświeżona, włosy się układają.. ale np grzywka wygląda tak, jakby nie widziała nożyczek. Sama sobie ją poprawiłam w domu. Wkurzała mnie też szefowa, która przy klientach zwracała uwagę swoim pracownicom. Dla mnie to brak profesjonalizmu. Podsumowując- fryzura ok, ale bez rewelacji, włosy mam ścięte w taki sposób, że za miesiąc znowu będę musiała iść na wizytę. Atmosfera nie do wytrzymania, czułam się nie na miejscu, byłam po prostu jedną z wielu innych klientek (chodzi o ilość, a nie o jakość). już tam nie wrócę.. (powiedziałam, poprawiając tą nieszczęsną grzywkę, która wciąż -mimo wizyty-wpada mi w oczy)
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2010-06-17 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba wybiorę się do freshlooka
![]() ![]() ![]() zastanawiam sie też nad tym cięciem gorącymi nożyczkami ![]() ![]() Papryczka, ja u Piotrka byłam dwa razy i mi on zupełnie nie podpasował jako fryzjer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Lady of Harley-Davidson
|
dziewczyny, a kogo mozecie polecic na farbowanie?
chodzi o moja mame, ktora jest osoba troszke zaniedbana, ma siwiejace wlosy. Latem idziemy na wazne wesele kogos z rodziny i chcialabym amme zabrac na farbowanie, zeby nie czula sie jak szara myszka - ale zalezy mi na dobrym fryzjerze, zeby cos dobral do urody / wygladu mamy i zeby to nie byla wsciekla czerwien albo platynowy blond :P polecacie kogos, kto jest w tym dobry?
#4214 |
Konto usunięte
|
Sylwia z Farouk- mnie farbowała raz i było ok (zwykle jednak tylko ścinam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a czy któraś z Was byłaby chętna zamówić ze mną keratynę do włosów?
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=417025 trochę droga jak dla jednej osoby, ale jakbyśmy się zrzuciły.. ![]() i tak lepiej wykonać taki zabieg samemu, bo w salonach koszyuje ok 700-800 zł ![]()
#4216 |
Rozeznanie
|
poleci ktoś jakiegos na grunwaldzie? w miare taniego, chodzi mi tylko o podciecie tylko zeby to nie było podciecie jak u niektórych, że połowy włosów nie mam : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
BAN stały
|
Cytat:
Miałam ten sam problem. Czytałam wszystkie wcześniejsze posty i miałam problem z podjęciem decyzji do kogo się zapisać. Dzisiaj mogę śmiało polecić Dominikę z Fresh Looka. Zaproponowała mi całkowitą metamorfozę. Dopasowała idealnie. Trafiła w mój gust z kolorem i strzyżeniem. Pierwszy raz każdy zauważył, że byłam u fryzjera. Sprawdź sobie promocje, to może trochę zaoszczędzisz.Powodzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu po raz pierwszy
![]() Od zawsze miałam długie włosy. Ostatnimi czasy zastanawiam się nad ich ścięciem- na boba. Poszukuję fryzjera w Poznaniu, który powiedziałby mi, czy w takiej fryzurze byłoby mi okej, czy lepiej sobie odpuścić. No i podjąć się później strzyżenia ( nie farbuję ![]() ![]() Poszukuję fryzjera do którego po zapisaniu muszę czekać max tydzień i który przejmuje się chociaż trochę swoimi klientkami, a nie robi na "odwal" ![]() Może ktoś kogoś polecić? Jeszcze mam pytanie, czy któraś z was może ma fryzurkę na boba?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Lady of Harley-Davidson
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;20050329]Sylwia z Farouk- mnie farbowała raz i było ok (zwykle jednak tylko ścinam
![]() ![]() masz moze nr tel albo link prosze? ![]()
![]() |
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ups ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
ale to nie to samo.. tą z mazideł mogę stosować dla podtrzymania efektu
![]() zabieg keratynowy ma o wiele mocniejsze działanie ![]()
#4223 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
Bejjko na podanym przeze mnie wątku jest wszystko obszernie opisane
![]()
#4225 |
Raczkowanie
|
Była któraś z was w salonie Victoria na Górnej Wildzie 70? Bo mój TŻ tam chodzi i jestem zadowolona z tego jak go ścinają, ale nie wiem jak ścinają kobiety
![]()
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i byłabym chętna na wspólne zamówienie, ale.... 1. mam zapas szamponów na wypadanie włosów, które powodowałyby szybkie wypłukanie keratyny z włosów ![]() ![]() 2. nie wiem czy mam odpowiednia prostownicę (toledo) i chyba nie potrafiłabym zrobić tego sama w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Lady of Harley-Davidson
|
dziewczyny, taki OT ale moze ktoras z Was jest zainteresowana perfumowym sabatem Poznanianek?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post20076783 zapraszamy ![]()
#4228 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przechodząc do sedna w końcu trafiłam do Tomka, który przeniósł zakład.... Napiszę tak: szału nie ma - poza bardzo przyjemną rozmową, ładnie wyglądającym zakładem, profesjonalną obsługą moja fryzura nie spełnia oczekiwań. Mój fryzjer nieboszczyk ( brzmi makabrycznie, ale co tam) bez zbytniej rozmowy potrafił za każdym razem wyczarować na głowie , pomimo moich lichych włosów coś oryginalnego. Przez niego polubiłam asymetrię. Kurczę nigdy nie sądziłam że będzie tak brakowało mi fryzjera... Ale daję szansę Panu Tomkowi bo wiem że fryzura , szczególnie nowa musi mieć trochę czasu na ułożenie, ciut odrosnąć. Podoba mi się Jego podejście- nie wiem do końca jak to wytłumaczyć...daje czas aby włosy mogły odrosnąć, nie naciąga klientki, ma czas aby pogadać o naszych odczuciach, pragnieniach. Wytłumaczy jakim sposobem coś wymodelować, Podobał mi się jego sposób ścinania, no i uwielbiam golarkę:P Od stycznia zaliczyłam 3 fryzjerów Pana Pawła : Atelier Pawła na Gołębiej ( wcześniej pracował chyba w Kupcu Poznańskim)- zrobił masakrę na mojej głowie, strzępiąc wszystko co mógł wystrzępić. Z tego co wyczytałam przeniósł się na Piekary 16 wróciłam do asystentki mojego nieboszczyka- kolejna masakra ale to w Mosinie później wiejska fryzjerka, która doprowadziła włosy do średniej używalności. Coś czuję że moja przygoda z fryzjerami jeszcze się nie skończyła...
![]() |
#4229 |
Raczkowanie
|
.....ale dawno mnie tu nie było
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja polecam wszystkim salon 4 You, przy ulicy Starowiejskiej 4, jest tam fryzjerka p. Marta i jestem z niej bardzo zadowolony, jeżeli nie mam pomysłu na fryzure to naprawde ona potrafi doradzić w czym będę dobrze wyglądać, obcina ona nie tylko na klasycznie, ale także obcina z fantazją,pracuje tam również fryzjer p. Marcin i z niego również jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim ten salon. Ja chodzę tylko tam, co prawda mam kawałek drogi, ale się opłaca, gdyż mają dużo promocji dla studentów.
![]() Patryk z Wildy Edytowane przez marcin2882 Czas edycji: 2010-06-20 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.