|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Dobry Fryzjer w Poznaniu
Cytat:
Byłam u Guckiej w maju...no cóż, mam mieszane uczucia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Raczkowanie
|
hej wszystkim
![]() ślub zbliża się wielkimi krokami i poszukuję sprawdzonego sfryzjera żeby zrobił mi super baleyage. Jak czytam Wasze wypowiedzi na forum, to widzę, że na ogół piszecie o cięciu, ale czy ktoś może mi kogoś polecić? z góry bardzo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Raczkowanie
|
Anq ja mam pytanie:
czy to, że po cięciu z jednej strony włosy wywijają się do środka, a z drugiej na zewnatrz jest winą złego cięcia? ja teraz zapuszczam i aż się boję szukania fryzjera, chyba że w hbs zminiła się pani na recepcji, to może tam wrócę (chociaż ceny ![]() póki co tylko czekam a farbuję sama (majirelem), bo siwe już mnie powoli dopadają a brwi "robi" mi Dolores z regeneracji(batorego) |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, jeżeli mowa o włosach z natury prostych lub lekko falowanych. Być może jest jakiś magiczny czynnik wywijający je ![]() ![]() Są też specjalne techniki korygujące wywijające się naturalnie włosy, ale przy włosach mocno falistych lub kręconych jest to już wyższa szkoła jazdy i przyznam szczerze, że jest to sztuka trudna. Są przypadki, że nie ma opcji żeby zmusić włosy do zawijania się w jednym kierunku bez wspomagania się szczotką. Albo przynajmniej tak mi wiadomo i tak wiem z doświadczenia mojego i wielu kolegów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam włosy lekko falujące, jak ich nie czeszę suchych, jak suche wyszczotkuję, to sa proste, ale na kremie tec na mokre włosy lekko się kręca-generalnie sa podatne na układanie, gęste i mocne, więc zawsze mnie dziwilo to wywijanie przy bobie Mika co do hbs niby tak, ale płacąc kupę kasy nie mam ochoty zastanawiać się czy trafię na focha czy nie |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o farbowanie to z czystym sumieniem polecam Tomka Betleja, zawsze jestem zadowolona.. Co do cięcia u niego to krzywdy pewnie nie zrobi ale też szału nie ma, na ułożenie fryzury bym się do niego nie wybrała ![]() ![]() Życzę trafnego wyboru fryzjera i szczęścia na nowej drodze życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Przyczajenie
|
witam Was,
po długich poszukiwaniach i pomocy jednej z Was trafiłam w końcu do Błażeja który wcześniej pracował w M1. ![]() Ma teraz swój salon na Paderewskiego 11, KRUK-owski Style i mimo dość wysokich cen jestem mega zadowolona. Za każdym razem inne cięcie i inny kolor , jestem osobą wybredną ale nigdy nie wyszłam niezadowolona ![]() ![]() ![]() a na pewno nie pójdę do sławionego tu Adama z Czesanki ani Piotra Sierpińskiego- wielkie nieporozumienie a ceny hmmm....kosmiczne. Edytowane przez An30 Czas edycji: 2010-08-22 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Raczkowanie
|
An30,
a jakie są ceny na paderewskiego? długie terminy? orientujesz się, czy pan Błażej tam pracuje sam czy kimś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?
Cytat:
Ja przez dlugi czas chodzilam do Ani(ladna, chudziutka brunetka, kiedys miala blond) w lafayette. Bylam z niej mega zadowolona. Szcegolnie po pierwszym farbowaniu. Potrafi fajnie doradzic, niestety z braku funduszy bylam zmuszona na przestawienie sie na innego fryzjera, taka przyjemnosc wynosila mnie 235 zl :/ ale naprawde o Ani moge powiedziec ze warto. Dziewczyna naprawde landnie robi i profesjonalnie. Polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Przyczajenie
|
Do Zuzannaaa
Ceny u Błażeja na Paderewskiego dość wysokie ale zbliżone a nawet mniejsze niż u SIerpińskiego Piotrka czy Adama z Czesanki a z tego co czytam to i z innych salonów polecanych tu fryzjerów. Ja za krótkie włosy cięcie farba modelowanie i masaż głowypłacę ok 180zł średnio. Z terminami to różnie ja wybłagam zawsze by mnie przyjął w ciągu 2-3 dni od kiedy zadzwonię i gdzieś mnie wciśnie -ja jestem w tej dobrej sytuacji że mogę również iść do niego z rana. Błażej pracuje w salonie ze swoją żoną Marzeną-widziałam jak robiła kobietce baleyage oraz cięcie -też fajnie-ale ja tam Błażeja nie zamienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny,
w związku ze sporymi problemami z identyfikacją chciałem zapytać, czy ta osławiona pani Sylwia z Pracowni III to Sylwia Karachitos-Kulczyk i czy numer ze strony http://www.pracowniatrzy.pl/ to aktualny numer do niej? dzięki wielkie i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
szukam dobrego fryzjera. Zwykle ten problem mnie nie dotyczy, bo moja mama jest fryzjerką i wszystko mi robi na głowie ![]() Włosy mam ciemne (więc chodzi o farbę ciemną, nie rozjaśnianie czy pasemka), długość do łopatek, dość grube i dość mocno pofalowane - to moja zmora, bez prostownicy czy szczotki ani rusz. Marzy mi się ścięcie, po którym wystarczy umyć włosy i po wyschnięciu będą fajnie wyglądać. Nie wiem czy to możliwe z kręconymi. Nie chciałabym mocno skracać no i chciałabym wydać max. około 200 zł. Aha, wyjazd 3.09, więc terminy nie mogą być zbyt odległe. Możecie coś doradzić? A może słyszała któraś z Was o fryzjerze w Centrum Urody Mona na ul. Umultowskiej? Tam mam najbliżej, a jak chodziłam tam na solarium, to zawsze fryzjerki miały pracę, więc rokuje nieźle ![]() Będę wdzięczna za informację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
u Adama jak co ,byłam w zeszłym roku bodajże listopad-to po pierwsze-złe cięcie i w ogóle nie słuchał tego co mówiłam wyszłam niezadowolona-miałam takie prawo Po drugie potem byłam u Sierpińskiego-cięcie ok-tyle że jak miałam zapisaną wizytę kolejny raz ,godzinę przed mi zadzwonili że nie mogą mnie przyjąć- więc już się spalili -cenię sobie swój czas i muszę niestety go planować. po trzecie u Błażeja byłam już 4 raz- chodzę średnio co 1,5 miesiąca i nie rozumiem Twojego zdziwienia że włosy tak szybko rosną- mam krótkie, nie zapuszczam stąd też muszę mieć ścinane co 1,5 miesiąca bo inaczej miałabym "dużą głowę" gdyż włosy zaczynają mi się kręcić. tak więc żadna to reklama, po prostu polecam osobę która mi przypasowała a z tego co pamiętam jest to właśnie forum na którym szukacie dobrego fryzjera. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Raczkowanie
|
No tak może pochopnie Cie oceniłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Raczkowanie
|
W piątek miałam umówioną wizytę u Adama, czekałam 3 miesiące a tu wypadł mi niespodziewany wyjazd... Chciałam się przepisać ale.... MASAKRA... termin dopiero na 30 września. Dla ratunku, odrosty, złośliwe pasemka które ni rusz się nie układają:/ przejrzałam szybciutko forum i zapisałam się do p. Dominiki z FreshLook
![]() ![]() ![]() ![]() (p.s. ale i tak na poczatku października idę wypróbować Adama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
BAN stały
|
Chodzę do Dominiki już chyba 3 lub 4 miesiące. Jestem bardzo zadowolona z zaproponowanych metamorfoz. W moim przypadku idealnie dobrany jest kolor do linii strzyżenia. Ufam Dominice w 100%.
Wiem, że na tą chwilę nie muszę szukać nowego fryzjera. Jestem w komfortowej sytuacji w stosunku do innych wizażanek. Bez obaw mogę polecić na forum Dominikę ponieważ jestem winna innej wizażance, która mnie ją poleciła, a dzisiaj ja mogę się zrewanżować tym wpisem. Polecam wszystkim - mam nadzieję, że również będziecie zadowolone. |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Mam pytanie czy orientujecie się na temat salonu pod nazwą studio arkas? Koleżanka tam była na przedłużąniu włosów ale mnie interesuje tylko strzyżenie i pomoc w dobraniu odpowiedniej fryzury... ostatnio mam pecha do fryzjerów... Aha i czy słyszałyście może o Panu Mariuszu z Open Hair? Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
ja p. Dominiki nie polecam- włosy mam poszarpane degażówkami, wywijają się na wszystkie strony i miną kolejne miesiące zanim odrosną..
#4403 | |
Moderator
|
Cytat:
Naradze sie z innymi Moderatorami czy dac ci na wszystkie sklonowane konta bana stalego. ![]() Edit; na Twoje stare konto daje ci bana tymczasowego na ochlodzenie.Reszta Twoich klonöw banuje. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-08-27 o 11:24 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Raczkowanie
|
No właśnie dzienki takim osóbom człowiek nie ufa potem nikomu
![]() ![]() Edytowane przez avent333 Czas edycji: 2010-08-27 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Przyczajenie
|
Ja byłam pół roku temu w Krzywej Grzywie jak jeszcze był ten salon na ul. Długiej, widać teraz go przenieśli. zadowolona byłam pod względem takim, że uzyskałam pomoc jeżeli chodzi o to jakie są moje włosy, jakich powinnam kosmetyków używać, jak je suszyć, myć itd... bo jak dotychczas chodziłam żaden fryzjer mi tego nie powiedział... Bardzo miła atmosfer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Szukam fryzjera w Poznaniu który by mnie ściął (mam włosy do ramion i mam ochotę wrócić do grzywki) i przy okazji doradził kolor na farbę (nigdy nie farbowałam, a siwaki już zaczyna być widać, więc czas najwyższy przynajmniej je ukryć...mam ciemne włosy) Przejrzałam prawie cały temat (ponad 100 stron!) i nie mogę się zdecydować. Nie byłam jeszcze u żadnego fryzjera w Poznaniu, nie mam wyrobionej opinii... z tego co wyczytałam typuję: Hair Bazar (Piotr?) Adama Piaseckiego Destiny (p. Magda?) Salon Maestro (on został przeniesiony z Górnej Wildy? Do kogo tam się wybrać i jakie są ceny?) Farouk (p Sylwia? gdzie to teraz się mieści?) Pacykarnia (p Piotr wyczytałam, że jest najlepszy) Niestety tych opini jest zbyt dużo i są zbyt różne, żeby się konkretnie ustosunkować do moich potrzeb dlatego liczę na waszą pomoc! ![]() Chciałabym wykonać i koloryzację i cięcie do 300 zł. Proszę o wasze rady! Pomóżcie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dramat. dobrze Kaśka ,że dałas bana. nie znoszę autoreklamy. już wiem ,gdzie na pewno nie pójdę na ponowną wizytę. uch.
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no smutne strasznie... Ruda - daj znać do kogo będziesz celować, bo ja tym razem nad farbą myślę.. i tak nie poszłabym do fl bo pisałaś że kiepsko z kolorem... a teraz to już mi się dodatkowo odechciało... zastanawiałam się nad La grandem - Chloe na wątku chwaliła właśnie za koloryzację, ale ceny mnie u nich nie cieszą.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Przyczajenie
|
Z polecenia poszłam do Art Chagale i jestem zachwycona. Dostalam sie do Moniki i moja fryzura nabrała w końcu życia. Kolor i cięcie naprawde rewelka.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.