![]() |
#451 |
Przyczajenie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
kiedyś Soho to był dobry salon, ale teraz po odejściu najlepszych fryzjerów (ponoć właścicielka płaciła marnie i kradła napiwki) jest dramatycznie niski poziom usług. Fryzjerzy są uczniami wynagradzani ok. 150zł miesięcznie a pracują na etatach normalnych fryzjerów. Klienci są bardzo rozczarowani - są to moi znajomi. Nikt nie chciał mi podać telefonu do rewelacyjnej fryzjerki-kreatorki, czarującej z wielką klasą, pani Basi. dopiero od właściciela Galerii dostałam telefon, za co mu bardzo dziękuję. Basiu jesteś wielka!! Wszystkich zapraszym do hotelu Qubus ul. Nadwiślańska 6 (KRAKÓW). Nie pożałujecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Przyczajenie
|
może lista najgorszych salonów fryzjerskiech
1. Laurent w kupcu poznańskim = niemiła obsługa, drogo i FATALNIE (koloryzacja nie chwyta , strzyżenie jak każde inne) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Przyczajenie
|
A jaki jest najlepszy fryzjer w poznaniiu!!?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Przyczajenie
|
![]()
SUPER!! Gorąco polecam Salon fryzjerski VENUS w Pawłowicach!!Pełen profesjonalizm, nowoczesne urządzenia -INFRAZON..itp. oraz kosmetyki najlepszych firm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
w Białymstoku polecam salon Kameleon.
jeden jest na ul.Malmeda 13 drugi na ul.Białówny 5. na Białówny serdecznie polecam Emilkę, jest świetną fryzjerką ![]()
![]() |
#456 |
Przyczajenie
|
Myśle nad zmianą fryzurki.może poleci mi ktos dobrego fryzjera w Płocku.czekam
![]()
![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
Witam.
Chciałam sie coś dowiedzieć o Salonie Agnes Płoszaj z Łodzi. Czy naprawdę jest taki dobry? Czy umie dobrze doradzić fryzurkę ?? wybieram sie na wesele i chciałabym być dobrze uczesana i Na co dzień jakąś fajna fryzurkę. I czy drogo i czy trzeba sie o wiele wcześniej umawiać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Przyczajenie
|
!! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! Rzeszów
A ja wszystkim z Rzeszowa polecam Vogue Studio (na ulicy Króla Augusta)
![]() ![]() ![]() ![]() Posiadaja drugi salon na ul. jabłońskiego ale jeszcze nigdy tam nie byłam ![]() Jeśli bedzie ktos zainteresowany podam dokładne namiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny może coś więcej na temat salonów soho, expander i neo które podala Lillu. Nie wiem czy warto iść do któregoś z nich i czy nie wydam na marne kilkudziesięciu zł. Aha, no i ile średnio tam się płaci za strzyżenie? Salony są z Krakowa.
Od października studia - zaczynam nowy etap w życiu Poza tym dbam o siebie ![]() kod rabatowy na e-torebkę 40219d53 Edytowane przez maaril Czas edycji: 2007-10-14 o 19:45 Powód: nie pełna informacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() DAVINESS na Dietla! RE WE LA CJA! Fryzjer stylista oczywiście, ja byłam u Pani Moniki, która zaproponowała mi niecodzienne i ryzykowne cięcie, ale tego włascie chciałam. Czegoś kompletnie nowego i wyszłam... ZACHWYCONA.
![]() ![]() ![]() ![]() Naprawdę polecam ten salon, znajduje sie na ulicy dietla i moze chociaz nie jest za tanio(50zł za strzyżenie),to polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Sama mnóstwo czasu spędziłam czytając posty na temat najbardziej polecanych fryjzerów i teraz już wiem, dlaczego salon DAVINESS był tak zachwalany ![]() powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! - radom
hej
nie mam pojęcia gdzie sie znajduje ten salon na Żeromskiego w radomiu ale spróbuj iść do awangardy na Jana Pawła. Fakt,ze ceny nie są niskie,ale pelna profeska. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Przyczajenie
|
Witam was dziewczyny,
jestem z Gdańska moja fryzjerka wyjechala do Irlandi, szukam dobrego fryzjera w tych okolicach ( może być poza gdańskiem aby był dobry/a) mam wlosy proste ( cienkie blond )do ramon. wcześniej korzystałam z Gabriela w GD ( wszysko ok ale ścięcie nigdy mnie nie satysfakcjonowałoa do końca) Luis na przeciwko dworca dla mnie totalna porażka byłam zalamana tak mi popsuli fryzurę. Jeżeli mogły byście mi polecić Dobrego ( nie patrzę na cenę ) fryzjera / fryzjerkę /salon / z którego korzystałyście będę bardzo wdzięczna. z góry dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Przyczajenie
|
![]()
Jeszcze raz polecam salon ,,Beata" na Przymorzu(Gdańsk) .Trochę trudno trafić tj.Obr.Wybrzeża pawilony z tyłu apteką pod apteką.Tam strzygą dwie panie Beaty.Jedna to szefowa u niej się strzygę , z moich cienkich włosów robi cuda i zawsze jestem zadowolona,ceny przystępne.Ta druga też podobno dobra,moje koleżanki ją chwalą,ale ja nie miałam okazji u niej się strzyc.Naprawdę polecam,nie pożałujesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o mieścine Tomaszów Lubelski, to TYLKO tzw. Warszawianka, ewentualnie salon Klaudia. Nigdzie indziej nie pójdę. W naszym mieście strach oddać się w czyjekolwiek ręce, ale jeśli już to właśnie tu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
a ja na Mazurach - a konkretnie w Kętrzynie polecam dwa moje ulubione salony, z których zawsze wychodzę uśmiechnięta i z taką fryzurą jakiej potrzebowałam
![]()
POLECAM!!!
![]() |
#466 |
syla_b
|
![]()
A co powiecie o dobrych fryzjerach w województwie pomorskim???
![]()
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
Jeszcze raz polecam salon ,,Beata" na Przymorzu(Gdańsk) .Trochę trudno trafić tj.Obr.Wybrzeża pawilony z tyłu apteką pod apteką.Tam strzygą dwie panie Beaty.Jedna to szefowa u niej się strzygę , z moich cienkich włosów robi cuda i zawsze jestem zadowolona,ceny przystępne.Ta druga też podobno dobra,moje koleżanki ją chwalą,ale ja nie miałam okazji u niej się strzyc.Naprawdę polecam,nie pożałujesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
syla_b
|
Cytat:
Dziekuję za odpowiedz ![]()
![]() |
![]() |
#469 |
Przyczajenie
|
Żałuję, że wcześniej nie zajrzałam na to forum, bo pewnie unikłnełabym złych doświadczeń z fryzjerem
![]() ![]() Pozdrawiam,buziaczki:cmok : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
BAN stały
|
Dużo fryzjerów jest tutaj np. *********
Po rezerwacji można wystawić opinię. Edytowane przez mały_groszek Czas edycji: 2007-11-30 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Przyczajenie
|
![]()
NIE polecam Pana Szymańskiego,,poszłam do niego pod wpływem pozytywnych opinii,,niestety..czekała m 1,5 h mimo umówienia na okreslona godzinę, prosiłam o pozostawienie długich włosów ,,a uroczy /pan mnie wyśmił i jednym ruchem sciął 15 cm..oprócz tego był wyraźnie pijany,,a cąłą robotę dalszą wzięły na siebie jego fryzjerki,,gorąco nie polecam ten pan już przebrzmiał i to 30 lat temu..WARSZAWA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
<POZNAN> Czesc, szukam dobrego fryzjera ,ktory potrafi tez doradzic, przerobilam juz Destiny na Garncarskiej i Febryke Fryzur->szczerze odradzam,efekty mierne a kasa nie mala...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!/do Clarise
Najlepszy fryzjer z okolic Częstochowy:
Marzena Sarna ul.Okupnicka 7 tel. 034 3279471 Gorąco polecam ![]() ![]() Jak ktoś się chce umówić na wizyte proponuje minimum 2 tyg. wcześniej dzwonić, bo dobijają się tam drzwiami i oknami. Sprawdzona fryzjerka, naprawde rewelacja. Nie wyobrazam sobie zmienić jej na inna.
![]() |
#474 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny!!!!Poszukuje P.Tomasza Maruta!!!!!Wspaniały fryzjer, pracował w salonie TRENDY w Krakowie przy Karmelickiej!Błagam pomóżcie, jeśli wiecie gdzie go można spotkać to dajcie znać
![]() Tomasz to nie tyle fryzjer co prawdziwy artysta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
a ja polecam Trendy Hair w Bielsku przy ulicy Wyzwolenia
![]() ![]()
![]() |
#476 |
Przyczajenie
|
![]()
Jesli mozecie to napiszcie mi jakichs dobrych fryzjerow z Kętrzyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Przyczajenie
|
![]()
Jesli mozecie to napiszcie mi jakichs dobrych fryzjerow z Kętrzyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
A zna ktos może dobrego fryzjera z okolic Piaseczna ?
![]() |
#479 |
Przyczajenie
|
<PIASTÓW>
Polecam Kasie i Karoline, pracuja przy ul. Dworcowej 1 (przy stacji PKP) Byłam kilka razy i zawsze wychodzilam zadowolona ![]() Kasia jest mloda, mila, portafi dobrze strzyc, ukladac, doradzic, słucha zyczen klienta, baleyage wyszedl mi idealny jak chcialam. Karolina robi śliczne pazurki i makijaz, potrafi doradzic i dobrac kolory. Byalm u nich przed slubem siostry na czesaniu, pazurkach i makijazu i w zyciu nie uslyszalam jeszcze tylku komplementow ![]() Podaje telefon 505-45-25-45 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Ja na strzyżenie chodzę rzadko, ale od paru lat chodzę tylko do "Klaudii" - podwarszawskie Piaseczno.
Nie mam konkretnej ulubionej fryzjerki, ale wszystkie pracujące tam dziewczyny potrafią dobrze obcinać i nie maja tendencji obcinania nie tak, jak chce klient, tylko tak, jak klient prosi. Rok temu ścinałam włosy na krótko. Przyniosłam gazetę ze zdjęciem Charlize Theron z "Żony Astronauty" i spytałam, czy mogę prosić o takie obcięcie, bo nie mam siły stać przed lustrem i modelować włosów każdego dnia. I czy taka fryzura by mi pasowała, czy ewentualnie trzeba by coś zmienić. Fryzjerka obejrzała mnie, po czym zaproponowała, aby nie ścinać grzywki tak krótko jak ma Charlize, bo mam trochę zbyt wysokie czoło, ani zbyt krotko na karku. Po uzgodnieniu i zaakceptowaniu wszystkiego obcięła mnie dokładnie tak jak mówiła. Potem wzięła suszarkę i powiedziała: "Skoro nie ma Pani czasu na codzienne modelowanie włosów, to ja nie będę ich Pani modelować, pokażę tylko, w jaki sposób może Pani szybko i bez problemu ułożyć włosy przy pomocy paru ruchów szczotką". I faktycznie, następnego dnia bez problemu ułożyłam włosy w ten sam sposób, wzorując się na pani fryzjerce. Ceny też niewygórowane, za strzyżenie bez mycia i modelowania (nie cierpię jak mi fryzjer myje włosy) płacę 21 złotych.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.