![]() |
#4861 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry Fryzjer w Poznaniu
Dziewczyny a była któraś z was w "studio urody" na górczynie,niedaleko eleclerc'a?Ostatnio przechodziłam koło tego salonu,wygląd zewnatrz całkiem fajny.Zastanawiam sie czy nie zaryzykowac,ale z drugiej strony boję się
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem mega wkurzona ,bo włosy żyją swoim życiem ,a tak długo się zastnawiałam czy tam pójść....teraz poczekam aż podrosną i chyba znów uderzę do Adama z Czesanki,póki co jedyny fryzjer w tym mieście ,który umie coś porządnego wykombinować na głowie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Raczkowanie
|
hmmm a w tym Krukowskim to na jakich farbach pracują??
Ostatnio dorwałam salon gdzie malują Alfaparfem- piękne kolory, długi połysk ale u mnie trochę za szybko się wypłukał....albo już wydziwiam ![]() Jakby ktoś znał fajne salony w Poznaniu gdzie nie pracują na L'Orealu to będę wdzięczna za info. Sama chętnie wróciłabym do GAWW ale bieda w portfelu aż piszczy ;(
#4864 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie
Kilka ładnych lat temu scinałam się w salonie Kameleon w Poznaniu na ul. Wrocławskiej 25A. Pracowała tam m.in. Pani Agnieszka. Rewelacyjna fryzjerka. Teraz niestety jest tam inny salon a ja nie mogę znaleźc Pani Agnieszki. Czy ktoś może mi pomóc? Podac jakiś namiar? Plisss.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Maja farby Goldwell -bardzo dobre, włosy długo się błyszczą i kolor się nie wypłukuje. Czuprynka zawsze w super stanie, przynajmniej tak było w moim wypadku.
![]() |
#4867 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, pisałam o tym już jakiś czas temu, więc powtórzę
![]() Polecam Adama Ż. ze Spotu (wcześniej GAWW, dla nieznających jego biografii ![]() Za cięcie skasował 100 zł... no tu ból Chętnie spróbuję też jego mistrza.. WW, u niego z farbowaniem 270 zł, pytałam jakiś czas temu dla mamy. bez farbowania nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Aha i jak idziecie do Adama, to godzina conajmniej ![]() Ale jest bardzo przyjemnie, nawet się nie czuje czasu, no chyba, że ktoś się spieszy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś mógłby podać numer kontaktowy do Adama Żolika?Bardzo bym prosiła jak nie na forum to na priv!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a to, że się czeka 2 miesiące... no wybacz ![]() [QUOTE=IWONA8800Czy ktoś mógłby podać numer kontaktowy do Adama Żolika?Bardzo bym prosiła jak nie na forum to na priv! [/QUOTE] nie wiem jak tu się robi wielocytaty, zrobiłam jakoś ręcznie ![]() tel do Adama, znajdziesz na str spotu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Raczkowanie
|
no cóż mi nie odpowiadało jego podejście-tj poślizg, plotkarstwo trochę i długi czas czekania na termin+ tylko gotówka
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Raczkowanie
|
Bronię, bo fajnie mnie obciął i już
![]() no coś w tym jest,z terminami. Nie dotyczy to tylko fryzjerów, można powiedzieć, że każdego zawodu ![]() atomufka cięłaś się może u WW? ![]() u Adama podobno przelewem też można płacić - że tak powiem spora doza zaufania (Łukasz mi mówł, 2-gi fryzjer z czesanki) |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a do Adama pewnie się jeszcze wybiorę,mimo iż nie podoba mi się to co wyżej napisałam.Niestety ciężko o innego dobrego fryzjera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Raczkowanie
|
no cóż a dla mnie fryzjer to nie lekarz i nie zamierzam sobie zycia 2mce w przód ustawiać pod fryzjera, więc takie "gwiazdy" odpuszczam
i też uważam, że to prawda, chodziłam kiedyś do obleganego fryzjera, zapisy 2mce w przód, a jak on musiał przełożyć to nagle termin w ciągu tygodnia był.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też uważam, że głupotą jest czekanie z 3 cm odrostem aż fryzjer będzie miał wolne....bo co z tego, że ma się przez miesiąc ładnie zrobione włosy jak potem przez kolejne trzy trzeba się wstydzić własnej fryzury i odrostów. Jednak wcale nie jest zwyczajem, że ściemniają że nie mają przez miesiąc miejsc. Nawet w zapyziałych salonach, z którymi miałam styczność tydzień to jest minimum żeby załapać się na jakąś sensowną godzinę. W dobrym salonie 2 tyg. to minimum a 4tyg. maksimum. Sama jestem zmuszona umawiać klientki nawet 3-4 tyg wcześniej, a nowym odmawiać bo znowu wydłużyłyby się terminy dla stałych klientek....a kazanie stałej klientce czekać z odrostem 2 miesiące jest według mnie bardzo nieprofesjonalne i taki klient w pewnym momencie się wkurzy i odejdzie. Niestety czasami pracuję przez to o resztkach sił. Oprócz zwykłych usług prowadzę również kursy więc czasami pracuję po 7 dni w tygodniu po 10h-11h.... Co zaglądam na to forum to mam wrażenie, że uważacie fryzjerów za zło konieczne i ciągle jesteście niezadowolone bo..... albo jest kiepski albo trzeba długo czekać...albo drogi, albo robi szybko i się nie stara, albo ma poślizgi czasowe itd.. Jest w tym nieco prawdy....ale ten błąd wynika często z tendencji do wybierania znanych salonów. Teraz jest mniej fryzjerów niż chętnych na ich usługi i naprawdę nie ma miejsc. W salonach teraz już nawet nie ma czegoś takiego, że uczeń zamiata....nie ma na to czasu bo musi obsługiwać klientów... Więc bez kolejki to można iść do takiego fryzjera co z jakiegoś powodu jej nie ma ![]() Pisaniem na forum, że ten i ten jest świetny raczej sobie tylko szkodzicie....bo kolejki będą się przez to u niego wydłużać.....a zauważcie, że robicie to bezinteresownie i to bez opłaty w postaci komplementu ![]() Ps. Ponawiam prośbę o zgłoszenia modelek do strzyżenia i regeneracji włosów długich dla uczniów policealnej szkoły fryzjerskiej. Zostało jeszcze kilka miejsc na wybrane godziny w 3 terminach. Zajęcia odbywają się w weekendy w szkole w centrum. Trzeba się liczyć z tym, że usługa potrwa 1,5-2h, gdyż uczniowie wykonują strzyżenie wolniej niż zawodowy fryzjer. Uczniowie są po prawie rocznej nauce, a ewentualne poprawki wykonuję ja. Uczniów mam naprawdę ogarniętych i pojętnych więc nie ma czego się bać. Według mnie może i obcinają wolno, ale lepiej niż wielu pracujących od kilku lat fryzjerów. Wolne terminy: 28 maja (sobota) godzina 9:30 i 12:00 29 maja (niedziela) godzina 15:30 4 czerwca (sobota) godzina 9:00 i 11:30. Zgłoszenia tzn.: Imię i nazwisko, wybrany termin i godzina oraz krótka charakterystyka włosów, proszę przesłać na priv. Wybranym osobom potwierdzę termin i podam szczegóły. Zapraszam Edytowane przez Anq26 Czas edycji: 2011-05-09 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() Byłam w czwartek u Pani Grażyny Imbierowicz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-05-10 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Raczkowanie
|
Ang--masz racje kochana. Też weszłam na to forum licząć że znajdę coś fajnego , może i byłam zadowolona z Adama(bo do niego poszłam) ale potem jakoś tak zle mnie potraktował a szkoda... też szkoda gadać
![]() I wiem że na tym forum jest mało osób wiarygodnych, duża częśc to zwykła reklama, oni potrafia pisać same ze sobą myśląć że zmylą nas hahhahah ![]() ![]() ANQ- bardzo żałuje że nie moge wpaść i tym samym Cie poznać, może wkońcu miała bym fryzjera na stałe? ![]() ![]() ![]() Racja również jest to, że te anonimowe małe, przytulne salony również są bardzo zdolne, lecz czesto jest tak jak pisałam dziewczyny myślą że im wiecej zapłąca lepiej bedą wyglądać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Raczkowanie
|
Ang26 masz priv
i z tym narzekaniem masz rację, ja bym po prostu chciała mieć kogoś do kogo mogę iść śmiało (tak jak udalo mi się 6 lat temu trafić do kosmetyczki na sąsiednim osiedlu) |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Przyczajenie
|
Witam podczepię sie do tematu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Raczkowanie
|
DMkAnia a propos papierowych ręczników, szczerze, ja nie spotkałam się jeszcze, żeby wycierali mi włosy w co innego niż papierowy ręcznik. Nie wiem jak to wygląda ze str sanepidu, ale wycieranie w ręcznik niejednorazowy byłoby mega niehigieniczne :/
a propos tych "gwiazd" o których tu piszecie, nie oceniałabym nikogo zbyt pochopnie. Jeśli ktoś fajnie tnie, ma otwarty salon w określonych godzinach, to fizycznie byłoby niemożliwe, żeby przy dużym zainteresowaniu nie miał terminów... |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Przyczajenie
|
Wracając do p. Sławka Stawarczyka z Podgórnej.... minęło już trochę czasu odkąd tam byłam.... Podsumowując - żadna rewelacja, zwykłe przeciętniactwo. Liczyłam na coś więcej. Z salonu wyszłam zadowolona, ale po myciu włosów w domu - hmmmm, normalnie. Nie wiem czemu, ale nie czułam się w zakładzie zbyt dobrze. Spodziewałam się miłego przyjęcia, a zastały mnie komentarze o grouponie, że niewiele z tego mają itp. I tak też zostałam potraktowana. Myślałam, że tymi kuponami chcą sobie zrobić reklamę, ale z takim podejściem - to raczej antyreklama. Dziękuję, ale szukam dalej dobrego fryzjera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
tak tak,pokaz. tez sie zastanawiam nad nia(ale najpierw wlosy musza mi odrosnac,a to jest dosyc powolny proces ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Kręcone włosy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.