![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Salon fryzjerski Piaseccy- Poznań
moze cos znajdziesz w wyszukiwarce na ten temat?
#482 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Salon fryzjerski Piaseccy- Poznań
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
mam pytanko odnośnie salonu SENSE. ile kosztuje cięcie włosów?
obecnie mieszkam bardzo blisko tego salonu i przechodząc tam "rzuciłam okiem" na pracujących chłopców, salon sie wydaje ciekawy, fryzjerzy mają ciekawe fryzurki, widze,że polecacie ,a moje włosy domagają się cięcia,więc czas coś wybrać ![]() a że jestem studentką,to za dużo kasy nie mam, fajnie by było gdyby na dodatek umieli się zająć kręconymi włosami ![]()
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam te same doswiadczenia: przejezdzanie obok autobusem i rozmyslanie: co to wlasciwie jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a co powiecie o Hairdesignstudio na Słowiańskiej?? Zatrudnieni tam są sami faceci i widzę, że ruch jest duży (blisko mieszkam) ale niestety nie znam nikogo kto by u nich się ścinał.
Był ktoś? Jakie oceny? |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
kasiag-01 czyzbys jeszcze nie byla u fryzjera
![]() ja dzisiaj dzwonie i umawiam sie na przyszly tydzien ponownie do pani krystyny piaseckiej na smochowicach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() natomiast myślę, że fryzjerki mają raczej podejście "nowatorskie i nowoczesne" (co widać na ich głowach), ale potrafią się dostosować do klienta
![]() |
#490 |
Wtajemniczenie
|
[quote=AaniaA;2950222]kasiag-01 czyzbys jeszcze nie byla u fryzjera
![]() proszę Cię!!!!!! nic mi nie mów idę, idę i dotrzeć nie mogę...... do soboty dotre... do SENSE lub do EMISTYLE, mam nadzieję ![]() ![]() ![]() zwariować można.......... Bez komentarza... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przed chwilką dzwoniłam do Le Grand na ul.Koziej i umówiłam się do Pana Marcina. Artur miał miejsce dopiero 7 listopada!!!
![]() ![]() ![]() A czekać już nie mogę bo mam za długie i balejaż już zniknął- tzn. odrosły naturalne. Raz tak właśnie długo czekałam w salonie Hair Design na ich 'mistrza'- około miesiąc wcześniej musiłam się zapisać i co? Obsłużył mnie dosłownie w 45minut!!! Balejaż, obcięcie i modelowanie! A normalnie to u mnie to trwa minimum 2-2,5h. A normalny fryzjer u nich w porównaniu do niego to mnie super ściął... Za tydzień napiszę wam jak wyszło. Może jak się odważę to też jakieś zdjęcia zamieszczę ![]() A przy okazji to polecam sprawdzonego u mnie fryzjera Dominika z salonu Miasto Kobiet na Starym Rynku- jak chcecie jakieś modne fryzurki i farbowanie, pasemka to u niego- jest świetny i bardzo miły! Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2006-10-24 o 17:10 Powód: Z pośpiechu małe błędy były ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Przyczajenie
|
![]()
hej dziewczyny ja tez pilnie potrzebuje fryzjera, koniecznie chce zmienic kolor teraz mam brąz i juz mi sie znudził
![]() Sama byłam kilka razy w Kenzo na Ratajczaka i bez rewelacji - ale na pewno nie zaszkodzą. Nie polecam Laurenta w kupcu ani tego na dole ani na górze - włosy w ogóle mi się nie układały. Byłam też w Beverly Hills na Ratajczaka i oprócz dużo cieńszego portfela to nic się nie zmieniło. Kiedyś byłam zadowolona z Krzyśka z salonu Kameleon na wrocławskiej - hm. moze jeszcze kiedys sie wybiore. Ostatnio byłam w Piotrze i Pawle na kopernika tam jest Salon MAnhatan i tez całkiem całkiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
To może dla zdziwionych napisze dlaczego jeszcze nie byłam u fryzjera wytłumacze dlaczego to nie takie proste!!!! ![]() Mam włosy za łopatki, kręcone, bardzo gęste i jest ich baaaardzo duzo, że każdy fryzjer do którego bym nie poszła mówi wow...... ![]() wczoraj byłam o tak z ulicy na konsultacji w EMISTYLE i SENSE, akurat oglądały mnie osoby które były przez was polecane-ale to czysty zbieg okoliczności bo nie umawiałam się wcześniej.Troszkę żałuję że tak późno poszłam na te konsultacje, ale generalnie wczesniej czasu nie maiłam , a teraz terminy pozajmowane-pt, sob. Do rzeczy.... ![]() obie osoby, w tym przypadku Paulina z EMISTYLE i Sławek z SENSE uświadomiły mi , że włosy kręcone nie są tak podatne na jakies super metamorfozy, no chyba że zetne się na jeża ![]() generalnie na prostych włosach można zrobić wszystko a na moich jak zwykle trzeba zastosować cieniowanie aby zmniejszyć objętość....I może jakąś grzywkę na ukos i koniec - rzadnych ekscesów ![]() Z propozycji obu salonów chyba bliższa mi jest propozycja Pauliny gdyż przy propozycji Sławka górną część miałabym za krótką żeby związać, oraz mogłabym nosić tylko krecone z uprzednio wgniecioną pianką (generalnie obie koncepcje są bardzo podobne) Szczegół tkwi w cenie!!!!! Za kompleksowe cięcie na moich jak już pisałam grubym i bardzo wielu włosach z jednym kolorem jako baza i nielicznymi refleksami zapłaciłabym: EMISTYLE- 170 zł SENSE - 220 zł Różnica jest prawda? ale oczywiście nie mogę tych cen traktować sztywno gdyż wszystko zależy od ilości farby która znajdzie się na mojej głowie. Więc wielkiej metamorfozy nie będzie tak jak bardzo chciałam ![]() ![]() ![]() ![]() Gdziekolwiek pójde proponują mi to samo ![]() ![]() Oba saloniki i obsługa bardzo fajna, więc jeśli teraz pójdę do jednego, drugi odwiedze następnym razem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiag-01 Czas edycji: 2006-10-25 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
oj kasiag-01 mam nadzieje, ze w koncu wybierzesz sie do jakiegos salonu i zdasz nam relacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Wtajemniczenie
|
[sisleys]Za tydzień napiszę wam jak wyszło. Może jak się odważę to też jakieś zdjęcia zamieszczę
![]() A przy okazji to polecam sprawdzonego u mnie fryzjera Dominika z salonu Miasto Kobiet na Starym Rynku- jak chcecie jakieś modne fryzurki i farbowanie, pasemka to u niego- jest świetny i bardzo miły![/quote] kiedyś tam bylam czy to ten czarny wyglądająco troszkę gejowato? |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Tak to on! Ojej gdyby wiedział że tak jest określany... Ostatnio miał właśnie czarne włosy- bo jakieś 1,5 roku temu miał ciemny blond. Znasz go?
Ja od ostatnich 4 lat tylko do niego chodziłam i zawsze byłam zadowolona. Bo inni fryzjerzy kompletnie nie dawali sobie rady z moimi cieniutkimi włosami (no i gęstymi... ale to kiedyś, teraz wyliniałam). |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Wtajemniczenie
|
no pewnie z 5 stowek :.(
#502 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#503 |
Zadomowienie
|
ojjj te kręcone włosy, nigdy nie jest łatwo
![]() ![]() ![]()
#504 |
Zakorzenienie
|
A ja dowiedziałam się że w Le Grand za strzyżenie i farbowanie zapłace ok. 250zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Z tym to ja mam odwrotnie, zawsze mnie wyzywa że oszczędzam na siebie i nie kupię sobie np. danej rzeczy lepszej i droższej(buty) Z wizyty u fryzjera zrobilam małą tajemnice bo chce mu zrobić niespodziankę! A co do fryzjera...dzisiaj miałam koszmarny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Sense na Grunwaldzkiej, na strzyżeniu z modelowaniem.
Nie zapisywałam się do nikogo konkretnego, trafiłam do p.Jagody (bardzo sympatyczna dziewczyna ![]() Jestem zadowolona, pójdę tam ponownie. Mam cienkie kręcone włosy, fryzjerka ładnie mi je obcięła, doradziła pielęgnację. Masaż głowy był bardzo przyjemny /a zazwyczaj go nie lubię/. Salon jest ładny, leci fajna relaksująca muzyka ![]() ![]() Zapłaciłam 55 zł, włosy za ramiona.
#509 |
Przyczajenie
|
![]()
POLECAM:
EMISTYLE i Emilke oczywiscie-chodzilam do niej najpierw w Trendy (Polwiejska), potem na Zegrze, a teraz na Mickiewicza. Za kolor+obciecie place ok 100zl. I zawsze wychodze zadowolona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.