![]() |
#511 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
[
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Przyczajenie
|
![]()
KATOWICE
SEBASTIAN ZALEWSKI "L'oreal Salon Expert" W. Rulczyński Katowice, ul. Strzelecka 17, tel. 032 2047867 ROBI CUDA
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey! Znacie może jakiegoś dobrego fryzjera w Radomsku?
Niedawno tu sie wprowadziłam i nie mam pojęcia gdzie jest dobry fryzjer. Byłam u dwóch ale sie zraziłam. Pomocy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Desperacko potrzebuję dobrego kolorysty w Warszawie, żeby wreszcie uratować mój biedny naturalnie średni blond, od jakiegoś czasu uparcie zamieniany przez moją fryzjerkę rudawym jasnym brązem -.-' Fachowca, który nie wypłucze mi za bardzo portfela
![]() Czy rzeczywiście w salonie w hotelu Sobieski są dobre stylistki? Jak u nich z kolorami? Mam bliziutko więc może bym się skusiła ![]() A w Szczecinie polecam Laurent Hair, szczególnie na Królowej Jadwigi - chociaż bardzo tanio nie jest. Niezłe są dwa nieduże salony przy ul. Niemierzyńskiej, chociaż dawno tam nie byłam. Przy przystanku trójki, tuż przed zajezdnią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Przyczajenie
|
TORUŃ
Gorąco polecam pana Tomasza Liberde ![]() ![]() Salon mieści się na ulicy Szosa Lubicka 141 tel.056 650 88 38 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Przyczajenie
|
Znacie dobrego fryzjera? Poszukuję od jakiegos czasu i nic...
![]() Edytowane przez niunia13140710 Czas edycji: 2014-01-29 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Przyczajenie
|
wołomin ul.wileńska80-salon fryzjerski KRZYSZTOF .bardzo profesjonalne strzyzenie sam P.KRZYSZTOF stylista ,swietna obsługa ,miła atmosfera ,i nie wygórowane ceny .polecam .salon wypróbowany jeszcze sie nie zawiodłam .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
Kogo polecacie w Szczecinie? Mam wlosy bardzo zniszczone rozjasnianiem i chcialabym wrocic do mojego naturalnego koloru(Ciemny, miodowy blond). Dotychczas wszelkie proby owej przemiany konczyly sie niepowodzeniem i buro-mysim kolorem wlosow, ktory mial sie zmywac po kilku tygodniach(?!)... I po ktorym musialam sie sama ratowac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#520 |
Przyczajenie
|
Kraków
Bardzo polecam p. Pauline z salonu PaulaXhair na Miechowskiej w Krakowie. Bylam na probie fryzury slubnej i naprawde w zyciu bym nie pomyslala, ze z moich zniszczonych, polamanych, przesuszonych i sianowatych wlosow (po kilku dekoloryzacjach i mocnym rozjasnianiu) mozna wyczarowac taka piekna fryzure. Loki byly elastyczne i blyszczace, a przy tym tak naturlanie wygladaly jakby byly takie piekne same z siebie. Do tego p. Paulina idealnie dobrala mi ksztalt fryzury do twarzy i wydobyla ze mnie to co mam najpiekniesze. Polecam serdecznie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Rozeznanie
|
Co do Tczewa to różne wrażenia. Danka z Beauty Center - całkiem, całkiem, można sie porozumieć i dogadać o co człowiekowi chodzi. Ludzie mający bardzo dużo wolnego czasu mogą się pofatygować do Waldka z "końca" xxxx - ale trzeba się wcześniej telefonicznie umówic na prywatną audiencję i nastawić na długie miłe pogaduchy. Bywałam u ścięcia lub czesania - dosyć twórcze podejście ale generalnie OK. A reszta to raczej losowo - czyli raz dobrze, raz tragicznie... A może macie inne opinie? ;-) Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-05-25 o 23:28 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami Forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
mogę polecic salon Krystiana Waloszczyka w tarnowksich Gorach.
sam szef obcina i modeluje rewelacyjnie a i ceny są przystępne. ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA,
szukam fryzjera w Warszawie, który potrafi dobrze strzyc i robi to z pasją, jeszcze nie trafiłam na taką osobę, więc proszę Was o poradę z nadzieją, że się nie zawiodę ...byłabym w siódmym niebie, gdyby ten fryzjer nie kosztował fortunę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
dziewczyne Jacques Dessange xxxx kolorystka Beata rewelacja...polecam szczerze wszystkim ciecie Ewa...i jest jeszcze taka jedna zdolna i przurocza dziewczyna jest szefowa stylistów tylko nie pamietam jak ma na imie...
![]() Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-05-19 o 16:55 Powód: nie podajemy adresow salonow fryzjer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Przyczajenie
|
byłem w poznaniu u rodzicow! a ze musiałem sie obciac to wpadem do salonu fresh look xxxx (moi rodzice mieszkają w tej okolicy) i trafilem do swietnej osobki! nie pamietam ja miała na imie ta pani ale była to wysoka szczupla blondynka! obcieła mnie rewelacyjnie i jestem bardzo zadowolony teraz bede do niej przyjezdzac!! moja mama tez u niej byla kilka dni wczesnij niz ja i rozniez byla zachwycona!
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-05-19 o 16:54 Powód: nie podajemy adresow salonow fryzj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny, Czy Możecie Polecić Dobrego Fryzjera W Koszalinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!Zagłębie
Ja mogę polecić salon Atom w Sosnowcu (zagórze). W sumie byłam tam raz, ale byłam zadowolona. Ale słyszałam, że tera zmienił się skład i dziewczyny juz nie wychodzą z tamtąd uradowane.
Dobry jest tez salon na xxxxw Sosnowcu (obcina tak trochę grubsza fryzjerka krótka n=blond włosy). Byłam zadowolona no i niedrogo ------- Na pewno nie polecam wam LovelyLooka w Czeladzi. niedosyć, że za sciecie dałam ok.70 zł, to nie widziałm żadnych efektów. W Będzinie jest taki ładnie brzmiący salon Metamorfoza. Podobno są tam fryzjerzy "z włoskich szkoł'. Ja jednak byłam mega niezadowolona. Niedosyć, że obsługa nie miła to jeszcze wyszłam z "garnkiem" na głowie i łzami w oczach. -------------- Teraz chciałam wypróbować kogoś nowego. Znacie kogoś ciekawego z Zagłębia? W sumie to zastanawiałam się nad salonem Trendy w Chorzowie i T.Szabelką. Dużo o nim słyszałam, ale nie wiem ile bierze, a nie stać mnie na wydatek ok. 150 zł? Może któraś z was u niego była? Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-05-25 o 23:26 Powód: prosze zapoznac sie z asadami Forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!Zagłębie
Kraków,
ostatnio odwiedziłam fryzjera franc provost xxxxxx. Ciągle bywam u różnych fryzjerów bo niestety za każdym razem wychodzę niezadowolona. Ale nie tym razem. Mam włosy cięzkie do ułożenia, kręcone kązdy w inną stronę ogólnie wielki nieład ![]() Nie pamietam niestety imienia fryzjerki, ale pani miała ciemne włosy i była lekko przy kości. Polecam ![]() Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-05-25 o 23:24 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami Forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Przyczajenie
|
moje włosy tez sa poprzejściach 2 razy zostały spalone przez co sie pokruszyły..od roku bardzo je pielegnuje i sa juz tego efekty,dlatego chciałabym osiągnąć cel (wkońcu) czyli uzyskać ciepły ładnyblondzik z reflekasami ...szukam fryzjera z okolic Głogowa, Polkowic,Zielonej Góry
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
Krzysztof Chudzik, salon Elegant, .
![]() boski ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-30 o 12:56 Powód: nie podajemy adresow do salonow fryzj, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Raczkowanie
|
możecie polecic jakiegos fajna/ego fryzjera/ke w BIELSKU - BIAŁEJ albo w okilcach tylko nie za daleko
![]()
![]() |
#532 |
Rozeznanie
|
Wg mnie najlepszym fryzjerem w Warszawie jest Stanislw z Corkami na Saskiej Kepie,pod kladka u wylotu trasy lazienkowsie obie z mamą chodzimy do Niego od wielu lat i jest naprawde swietny, POLECAM
![]() Edytowane przez jenny87 Czas edycji: 2008-07-01 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszę o pomoc, Szczecin albo Stargard Szczeciński
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
Ja tez poszukuje dobrego fryzjera w Szczecinie! Bardzo prosze o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
mógłby ktoś polecic fajnego fryzjera w bielsku- białej i okolicach , oraz w krakowie
![]()
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
w Krakowie - AGNIESZKA JAśKO
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-06-10 o 21:36 Powód: prosz zapoznac sie z zasadami tegoforum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Przyczajenie
|
![]()
xxxxxxxxxxxxxxx
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-15 o 12:46 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Pilnie szukam swietnego fryzjera W WARSZAWIE, nie osiedlowej 'Pani Jadzi', tylko naprawde dobrego stylisty, ktory wreszcie 'dobrze sie mna zajmie' (jakkolwiek by to zabrzmialo :P). Potrzebuje porady w sprawie koloru, ktory bedzie mi najlepiej pasowal, dobrego ciecia i uczesania na wesele (i nie mowie tu o wszechobecnych koczkach, loczkach i innych ...). Ostatnie moje skromne wymaganie to takie, zeby ta cala impreza zamknela sie w 250 zl (mam dlugie wlosy). Z gory dziekuje za szybka i pomocna odpowiedz ![]()
![]() |
#539 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Czesc wszystkim!Ja polecam najlepszy salon w Jeleniej Górze CAMILLE ALBANE xxxxxxx wspaniałe fryzury, przemiła obsługa i niesamowity rozluzniający klimat naprawde na poziomie!!!Dziewczyny i faceci,którzy tam obcinają są uroczo przemiłymi ludzmi i wiedzą jak i co robic nawet gdy sie ma niesprecyzowane oczekiwania.Naprawde polecam,bo się nie pożaluje wydanych pieniędzy.Sprawdzcie sami i napiszcie czy miałam rację!Pozdrawiam!!!!!!
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-06-23 o 23:00 Powód: reklama na wizazu jest platna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Przyczajenie
|
Tarnów- Salon fryzjerski Lidia Bałut
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.