![]() |
#601 |
BAN stały
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! czestochowa
ja nie kombinuje z wlosami u fryzjerow. nie oczekuje kawki herbatki czy doradzenie fryzury czy koloru. prosze jedynie o przyciecie/ wycieniowanie, pasemka....
czy raz jedynie poprosilam o przyciecie aby fryzura wyczuplila mi twarz ![]() ![]() chodze do tanich frzyjerow, ![]() chetnie chodze do avenue park - estakada (generalnie dla henny i regulacji brwi ze znizka - po 1 razie - 10% place 9 zl) z fryzjerki skorzystalam 2 razy ladnie zrobiono mi blond pasemka, cena po wstepnej rozmowe tel 75-85 - mowiac jakie mam wlosy. nie mialam zastrzezen do modelowania, nakladania farby czy mycia. cena wyjsciowa 60 zl, ze znizka 54 (fryzjerka ocenila ze moje wlosy sa krotkie i obowiazuje nizsza cena) ciecie 18 zl ze znizka - chociaz to i tak duzo dla mnie (gapa ze mnie ze sie nie dowiedzialam konrektnej ceny) - obciela mnie tak jak chcialam i tyle ile chcialam. bede korzystac jak bede chciala wydac akurat tyle pieniedzy za obciecie czy ogolnie za farbowanie wlosow ![]() natomiast na obciecie chodze na rog kosciuszki i jasnogorskiej - raz podcieto mi tylko sama dolna warstwe (nie dosc ze wyrownala dlugosc - okazalo ze bok mialam 2 cm dluzszy to przyciela odpowiednia ilosc) i zazyczyla sobie pani fryz. tylko 5 zl ![]() - dzisiaj robilam grzywke - prosta wycieniowana (gapa ze mnie ze nie powiedzialam ze skosna, ale ocenilam ze super wygladam - moj blad) i .... 2 zl. az mi sie wtyd zrobilo i dalam dodatkowo "grosza" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 | |
Zadomowienie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! czestochowa
Cytat:
dokladanie ![]() ostatnio tez robilam grzywke i zaplacilam 5 zl.. a mialam cale 20 az wstyd ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Cytat:
Interesuje mnie farbowanie włosów o długości poniżej stanika, ewentualne podcięcie końcówek, skrócenie grzywki, ale nie zmiana całej fryzury. Czy coś w warszawie da się znaleźć tak żeby nie puścić się z torbami? Na pewno nie mam na fryzjera 200zł...
![]() |
![]() |
#604 |
Raczkowanie
|
w STALOWEJ WOLI pani Basia B.
![]()
![]() |
#605 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez prostowniczka Czas edycji: 2009-02-28 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
BAN stały
|
A znacie kogoś dobrego w Bydgoszczy, bo niestety "najlepszy" fryzjer okazał sie beznadziejny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Przyczajenie
|
Skoro szukacie tutaj dobrego fryzjera to mam kogoś do polecenia
![]() ![]() Byłam u niego ostatnio 2 tygodnie - mieszkam w Warszawie a Patryk pracuje w Poznaniu więc jest to dla mnie wyprawa. Ale opłaca się jechać taki szmat drogi gdyż wychodząc czuję się zupełnie inna osobą ![]() ![]() Patryk jest specjalistą w farbowaniu - ostatnio przyciemnij mi włosy i bardzo dobrze czuję się w tym nowym bardzo naturalnym kolorze. Poza tym oczywiście mnie ostrzygł z czego jestem również zadowolona. Dodam jeszcze że mam włosy do ramion która są bardzo niesforne. Zawsze miałam z nimi problem ale odkąd zaczęłam chodzić do Patryka zmieniłam kosmetyki (dobiera mi je i kupuję u niego w salonie) i odczuwam ogromną różnicę. A teraz najważniejsze ![]() Pracuje w Poznaniu jak już wspominałam w salonie Angelo Rivieri przy ulicy Katowickiej 81a. Gorąco polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jeżeli chodzi o Szczecin to dobrym fryzjerem jest pan Arek ze Strefy Piękna. Salon mieści się na Wyszyńskiego 30 przy hotelu Campanile. Wcześniej pracował w Galaxy w Beverly Hills II. Naprawdę warto oddać się w jego ręce. Byłam bardzo zadowolona ze strzyżenia i koloru. Bardzo profesjonalne podejście. Jeżeli chodzi o ceny to są przystępne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mirka mam pytanie - czy piszesz o salonie gossipcity? Jak bardzo przystępne są tam ceny? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Raczkowanie
|
ja bardzo lubie fryzjerow i zmieniac ich tez.
Ostatnio w GDYNI btylam w centrum handlowym chylonia -dziewczyna super mi pofarbowala wloski i ulozyla. Na laszczynka P.Asia bardzo ladnie farbuje, Ateraz mam nowe odrycie - dostala numer od wizazystki do p.Marka ide do Niego w przyszly poniedzialek wiec zobacyzmy i polece Go albo i nie ![]() Ale podobno jest rewelacyjny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
BAN stały
|
spam
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-06 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
Przyczajenie
|
A czy ktoś wie gdzie teraz pracuje Marta Kozłowska, która, jak się wczoraj dowiedziałam nie pracuje w salonie HEST?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Raczkowanie
|
POZNAŃ
Dla mnie nr 1 to Adam z Czesanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Przyczajenie
|
w Łodzi zachecam do pojscia salonu Pani Malgorzaty Sidorkiewicz jest Swietnym fryzjerem stylista,jest rowniez edukatorem firmy Matrix,szkoli fryzjerow w Polsce i na Swiecie bylam u niej uczennica w salonie i widzialam przez ponad 1,5 roku co potrafi robic z wlosami.Czesala Halinke Mlynkowa na jej slub w Czechach czesze rowniez inne gwiazdy,do teledysku "pieprz i sol" oraz na Rozdanie nagrod Eski czesala Kasie Kowalska jest calym cialem,dusza rowniez na wazniejszych wydarzeniach w Polsce pokazach itd transmitowanych w tv.Nie czesze na "1-o kopyto"wszystkich klientek potrafi wysmienicie dobrac indywidualnie fryzurke,kolor.Podaza za najnowszymi trendami zawsze modnie potrafi zrobic cos z wloskami,Nie licza sie u niej pieniadze wazne jest to aby klientka wychodzac dobrze sie czula i byla zadowolona naprawde uwierzcie jest swietna,moze ceny ma wyzsze(bez przesady nie sa wysokie) niz u innych ale to stylistka majaca duuuze doswiadczenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Przyczajenie
|
Gdzie robią w Krakowie ładne fryzury ślubne
??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Rozeznanie
|
Mysłowice Salon zanoff style. Jestem w stanie polecić, fryzjerka obcięła mnie dokładnie jak chciałam a wymyśliłam niezłe dziwactwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
WARSZAWA
Polecam pana Piotra Knapika z salonu KORONA ul WIKTORSKA 6 tel bezpośrednio do studia 498-33-78, trzeba się umawiac tu opisałam jak zrobił mi dekoloryzację i podciął włoski, załączyłam zdjęcia: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3010 nie jest to mój KWC, ale jest dobrze ![]() ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Przyczajenie
|
![]()
Gdańsk!
Polecam Salon,, Beata" ul. Obrońców Wybrzeża. Osobiście jestem klientką tego salonu ,po przeczytaniu na forum recenzji. Zgadzam się z koleżankami ,że fryzjerki tam pracujące potrafią z włosów wyczarować naprawdę super fryzurki i super kolorki. Doszkalają się w nowościach ,ceny przystępne.Wysłałam już tam kilka koleżanek ( często do poprawki po partaczach fryzjerach) teraz są stałymi klientkami. Ja jestem klientką szefowej Beaty( jest też druga Beata ![]() W salonie ostatnio pojawił się nowy sprzęt wspomagający odchudzanie ( bieżnia z podciśnieniem, vacu ,czy jakoś tak podobnie), efekty już po pięciu pierwszych zabiegach są widoczne, super! Najlepiej umawiać się telefonicznie 058 5583606 z rezerwacją różnie raz można z dnia na dzień,a czasem trzeba poczekać kilka dni. Edytowane przez Katarzyna2009 Czas edycji: 2009-03-23 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Przyczajenie
|
Nie polecam
WARSZAWA
Tomek z salonu Jagi hupało , który otworzyl swoj wlasny salon na saskiej kepie. to jest fryzjer który strzyze głownie celebritow z tvn. Efekty widac na wizji , wiec zwiedziona jedynie efektem telewizyjnym wybralam sie na saska kepe. Tomek nie slucha co sie do niego mowi, klient ostatecznie ma prawo do decyzji nie tylko z racji placenia rachunku w kwocie 350 PLN za wizyte. Nie chcialam ciemnego koloru o czym poinformowalam na poczatku, nawet zapytal jaki mi sie kolor podoba, pokazal palcem ktory chce miec ( na glowie w momencie przyjscia mialam ciemny blond) okay. Nie mowie ze operacja trwala prawie 3 godziny !!!!!! kiedy normalnie trwa max.1.5 (mam krotkie wlosy) ale mysle sobie - przeciez fachura wie co robi. Szok przezylam po umyciu wlosow- CIEMNE...ip ytam Tomka - DLACZEGO????? i po co mnie pytal skoro i tak zrobil po swojemu ! A on na to - przeciez nie mowilem ze taki zrobie !!!! No to juz jest szczyt arogancji ! Po kilku myciach okazalo sie ze kolor nie jest rowny. Mam plamy jasniejsze z tylu glowy. Ale apogeum przyszlo po strzyzeniu...BEZNADZIEJA. ...katastrofa dramat do d***y Po przyjsciu do domu wlosy umylam i sie rozplakalam, nie sie nie da z tym zrobic dopoki nie odrosna. Minelo 2 tygodnie - ja nadal krotkie wlosy molestuje zelazkiem , bo inaczej sie nie da! Bez 1/4 opakowanie pasty albo czegokolwiek trzymajacego wlosy w jednej pozycji nie moge wyjsc z domu Nie wiem moze Tomek przyklada sie jedynie do Celebritow . Nie chodzi mi o kase, - stac mnie moge placic - ale powiem szczerze, lepiej ostrzygla mnie Pani w Arkadii za 80PLN. Kolezanki z tvn ktore zobaczyly mnie 2 dni po wizycie - zapytaly tylko z litosci ;-(( kto mi zrobil ten helm na glowie. Kiedy powiedzilam ze Tomek..one ze nie wierza....a jednak... Celebirty maja lepiej ;-(( Dodatkowo : niezbyt mila atmosferea w salonie. czlowiek czuje sie dziwnie, zeby nie powiedziec jak u ginekologa. I tyle M. Edytowane przez Mergy1974 Czas edycji: 2009-03-23 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Przyczajenie
|
Witam! Ja z czystym sumieniem mogę polecić salon ANGELO RIVIERI w Poznaniu ( Polanka) trafiłam tam całkiem przypadkowo i jestem mega zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Raczkowanie
|
![]()
Roman Chochoł z Krakowa - odradzam! Niestety ... nie wyszlo mu... Szczerze mowiac nie jestem z kategorii dziewczyn wypisujacych na forum ale tego bym oczekiwala od was wiec rowniez pisze szczery komentarz zeby inna dziewczyna checia zmian nie zmarnowala kasy a co najwazniejsze wczesniejszych wlosow. Mialam zadbane b. dlugie wlosy . Owszem chcialam zmian ale np fajnie je wycieniowac i dodac grzywke na ktora od dawna mialam ochote. Malo ze Pan scial mi wlosy do ramion i stwierdzil ze beda sie fajnie ukladac to nie zrobil grzywki bo po co. Kolor kiepsi splukuje sie po 2 tyg i za ciemny , zachcialam zeby mi dolozyli kilka refleksow ale odrobimy jasniejszych sa duzo jasniejsze w nieladnej tonacji zoltej to BA policzyli za same refleksy 120 zl!!!! oprocz tego za strzezenie 90 zl i za farbe niestety juz na krotkie wlosy kolejne 95 zl!!! zapalcilam 305 zl i jestem KOMPLETNIE ROZCZAROWANA!! Nigdy wiecej tam nie pojde- niestety zasugerowalam sie jedna pozytywna opinia na forum a mozliwe ze to byl ktos od nich. Wlasciciel mily ... i co z tego i to na tyle????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Przyczajenie
|
witam,
Dziewczyny poleccie dobrego i niedrogiego fryzjera w Krakowie. Chodzi mi o koloryzacje i sciecie. Prosze o rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Przyczajenie
|
LODZ - BELLO na Narutowicz - RADEK
Pracowala tam kiedys Jowita, ktora ponoc swietnie strzygla. Ja chodze do Radka i moge mu oddac glowe w kazdej chwili. Swietnie dobiera kolor, robi idealne refleksy. Jego ciecie jest takie, ze nawet po 4 miesiacach mozna wlosy ulozyc i fryzura ma ksztalt. Ceny roznie, ciecie ok 70 zl; z farbowaniem ok 200. Ale warto! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Rozeznanie
|
Na długi weekend jadę do Warszawy. Ścinałam się już wiele razy, ale zawsze wracałam do kucyka, teraz mam prawie 18 lat i chciałabym w końcu dobrać sobie fryzurę z której będę zadowolona.
Wiem że pisaliście tu wiele propozycje z Warszawy ale mi zależy na fachowej obsłudze aby fryzjer doradził mi jaka fryzura uwydatni zalety twarzy i zamaskuje wady itp. Czy byliście u fryzjera który dobrał wam fryzurę i byliście zadowoleni? Z Warszawy? Bardzo proszę o pomoc ![]()
![]() |
#625 |
Konto usunięte
|
Kutno- "u Emili" na ul. Granicznej
Babke znam i polecam, po roku nie chodzenia do fryzjera, bo poprzedni zrobił mi na głowie... miałam traume, ale poszłam kiedyś do Emili i jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Przyczajenie
|
![]()
ja osobiscie moge polecic salon BEATRICE BASTIANO w Łodzi na Piotrkowkiej 85. Byłam tam wczoraj pierwszy raz i powiem szczerze ze jestem zachwycona. Słyszałam juz wcześniej od znajomych ze fryzjer ktory tam pracuje jest cudotwórcą ale wczoraj dopiero przekonałam sie na własnej skórze.polecam wszyskim. atmosfera w lokalu super mozna poczuc sie jak w domu. ceny tez umiarkowane za strzyzenie i farbe zapłaciłam 130 zł wiec nie jest najgorzej. numer do sebastiana tego fryzjera to 500-548-072
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wiem o gustach się nie dyskutuje, ale dla mnie ten salon to totalna porażka. Do "cudotwórcy" brakuje temu Panu wiele. Zdecydowałam się pójść tam raz, bo miałam najbliżej z pracy i więcej tam już nie wrócę. Ceny umiarkowane, bo towar na jakim pracuje tani, strzyżenie żadna rewelacja. Moje włosy po wizycie u tego Pana wyglądały fatalnie i bardzo źle się układały. Atmosfera w lokalu rzeczywiście super, pod warunkiem, że ktoś lubi zapach stęchlizny pomieszany z zapachem ciągle palonych papierosów i ciągle panujący półmrok. Zresztą ilekroć przechodzę koło tego Salonu nie ma tam żadnych klientów, co też świadczy o jego poziomie. Zdecydowanie odradzam i moim zdaniem umieszczenie tego fryzjera na forum do najlepszych w Polsce to POMYŁKA! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś wie gdzie pracuje Pan Paweł z Atelier Urody Joanny Wegner na Kabatach? Dzisiaj tam byłam i okazało się, że jest zamknięte. Może ktoś ma jakiś nowy namiar…. Jeśli tak to bardzo proszę o podanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Przyczajenie
|
![]()
polecam wszystkim studio 112 w Tychach
fryzjerka Aldona zrobi z waszymi wlosami cuda, a stylistka paznokci Ania zadba o piekno waszych dloni. ![]() Dmowskiego 112 43-100 Tychy <FONT color=indigo> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Konto usunięte
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.