Lista NAJLEPSZYCH fryzjerów w Polsce - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 23:08   #601
agusiamyszka
BAN stały

Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! czestochowa

ja nie kombinuje z wlosami u fryzjerow. nie oczekuje kawki herbatki czy doradzenie fryzury czy koloru. prosze jedynie o przyciecie/ wycieniowanie, pasemka....
czy raz jedynie poprosilam o przyciecie aby fryzura wyczuplila mi twarz - to byl moj debiut
chodze do tanich frzyjerow, jak slysze cena 80 zl za obciecie albo 300 za farbowanie to mnie zwala z nog,

chetnie chodze do avenue park - estakada (generalnie dla henny i regulacji brwi ze znizka - po 1 razie - 10% place 9 zl) z fryzjerki skorzystalam 2 razy

ladnie zrobiono mi blond pasemka, cena po wstepnej rozmowe tel 75-85 - mowiac jakie mam wlosy. nie mialam zastrzezen do modelowania, nakladania farby czy mycia. cena wyjsciowa 60 zl, ze znizka 54 (fryzjerka ocenila ze moje wlosy sa krotkie i obowiazuje nizsza cena)

ciecie 18 zl ze znizka - chociaz to i tak duzo dla mnie (gapa ze mnie ze sie nie dowiedzialam konrektnej ceny) - obciela mnie tak jak chcialam i tyle ile chcialam.

bede korzystac jak bede chciala wydac akurat tyle pieniedzy za obciecie czy ogolnie za farbowanie wlosow :

natomiast na obciecie chodze na rog kosciuszki i jasnogorskiej

- raz podcieto mi tylko sama dolna warstwe (nie dosc ze wyrownala dlugosc - okazalo ze bok mialam 2 cm dluzszy to przyciela odpowiednia ilosc) i zazyczyla sobie pani fryz. tylko 5 zl
- dzisiaj robilam grzywke - prosta wycieniowana (gapa ze mnie ze nie powiedzialam ze skosna, ale ocenilam ze super wygladam - moj blad) i .... 2 zl. az mi sie wtyd zrobilo i dalam dodatkowo "grosza"
agusiamyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 19:24   #602
bananowalaska
Zadomowienie

Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! czestochowa

Cytat:
Napisane przez agusiamyszka Pokaż wiadomość
ja nie kombinuje z wlosami u fryzjerow. nie oczekuje kawki herbatki czy doradzenie fryzury czy koloru. prosze jedynie o przyciecie/ wycieniowanie, pasemka....
czy raz jedynie poprosilam o przyciecie aby fryzura wyczuplila mi twarz - to byl moj debiut
chodze do tanich frzyjerow, jak slysze cena 80 zl za obciecie albo 300 za farbowanie to mnie zwala z nog,

chetnie chodze do avenue park - estakada (generalnie dla henny i regulacji brwi ze znizka - po 1 razie - 10% place 9 zl) z fryzjerki skorzystalam 2 razy

ladnie zrobiono mi blond pasemka, cena po wstepnej rozmowe tel 75-85 - mowiac jakie mam wlosy. nie mialam zastrzezen do modelowania, nakladania farby czy mycia. cena wyjsciowa 60 zl, ze znizka 54 (fryzjerka ocenila ze moje wlosy sa krotkie i obowiazuje nizsza cena)

ciecie 18 zl ze znizka - chociaz to i tak duzo dla mnie (gapa ze mnie ze sie nie dowiedzialam konrektnej ceny) - obciela mnie tak jak chcialam i tyle ile chcialam.

bede korzystac jak bede chciala wydac akurat tyle pieniedzy za obciecie czy ogolnie za farbowanie wlosow :

natomiast na obciecie chodze na rog kosciuszki i jasnogorskiej

- raz podcieto mi tylko sama dolna warstwe (nie dosc ze wyrownala dlugosc - okazalo ze bok mialam 2 cm dluzszy to przyciela odpowiednia ilosc) i zazyczyla sobie pani fryz. tylko 5 zl
- dzisiaj robilam grzywke - prosta wycieniowana (gapa ze mnie ze nie powiedzialam ze skosna, ale ocenilam ze super wygladam - moj blad) i .... 2 zl. az mi sie wtyd zrobilo i dalam dodatkowo "grosza"

dokladanie jesli bym szla na jakieś np wesele to może i za 100 zl zrobiłabym sobie fryzurę ale tak to więcej ni 20 zl nie dam.!
ostatnio tez robilam grzywke i zaplacilam 5 zl.. a mialam cale 20 az wstyd
Stary 2009-02-15, 20:26   #603
tenebra
Zakorzenienie

Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

Cytat:
Napisane przez MagdalenaMonka Pokaż wiadomość
(...)A co do cen - to jak dla mnie bardzo w normie. Bardziej przystępny salon cenowo niż jego poprzedni. A biorąc pod uwagę jak salonom w Warszawie poprzewracało się w głowie pod kątem cen, a niestety nie jakości to tutaj nie miałam przykrej niespodzianki.
POLECAM NAPRAWDĘ
Możesz napisać jakie wg ciebie ceny są "bardzo w normie"?
Interesuje mnie farbowanie włosów o długości poniżej stanika, ewentualne podcięcie końcówek, skrócenie grzywki, ale nie zmiana całej fryzury. Czy coś w warszawie da się znaleźć tak żeby nie puścić się z torbami? Na pewno nie mam na fryzjera 200zł...

tenebra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 21:42   #604
Gosicaa
Raczkowanie

w STALOWEJ WOLI pani Basia B.

Nie mów mi jak mam żyć bo nie będziesz za mnie umierać.

Gosicaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-17, 14:17   #605
prostowniczka
Raczkowanie

.

Edytowane przez prostowniczka
Czas edycji: 2009-02-28 o 22:01
prostowniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-20, 10:38   #606
Miśka84
BAN stały

A znacie kogoś dobrego w Bydgoszczy, bo niestety "najlepszy" fryzjer okazał sie beznadziejny
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-20, 21:11   #607
Paulinaaaaaaa
Przyczajenie

Skoro szukacie tutaj dobrego fryzjera to mam kogoś do polecenia Osobiście uważam go za najlepszego fryzjera a muszę przyznać że jestem bardzo wybredna w tej kwiesti... Fryzjer jest dla mnie osobą której muszę zaufać a Patrykowi Cichemu ufam w 100% - zajmuje się on w końcu moimi włosami które są dla mnie bardzo ważne.
Byłam u niego ostatnio 2 tygodnie - mieszkam w Warszawie a Patryk pracuje w Poznaniu więc jest to dla mnie wyprawa. Ale opłaca się jechać taki szmat drogi gdyż wychodząc czuję się zupełnie inna osobą Sama nie wiem jak on to robi
Patryk jest specjalistą w farbowaniu - ostatnio przyciemnij mi włosy i bardzo dobrze czuję się w tym nowym bardzo naturalnym kolorze. Poza tym oczywiście mnie ostrzygł z czego jestem również zadowolona. Dodam jeszcze że mam włosy do ramion która są bardzo niesforne. Zawsze miałam z nimi problem ale odkąd zaczęłam chodzić do Patryka zmieniłam kosmetyki (dobiera mi je i kupuję u niego w salonie) i odczuwam ogromną różnicę.
A teraz najważniejsze Napiszę gdzie można znaleźć Patryka Cichego.
Pracuje w Poznaniu jak już wspominałam w salonie Angelo Rivieri przy ulicy Katowickiej 81a. Gorąco polecam
Paulinaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 10:49   #608
lara177
Przyczajenie

Witam
Jeżeli chodzi o Szczecin to dobrym fryzjerem jest pan Arek ze Strefy Piękna. Salon mieści się na Wyszyńskiego 30 przy hotelu Campanile. Wcześniej pracował w Galaxy w Beverly Hills II. Naprawdę warto oddać się w jego ręce. Byłam bardzo zadowolona ze strzyżenia i koloru. Bardzo profesjonalne podejście. Jeżeli chodzi o ceny to są przystępne
lara177 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-28, 14:26   #609
annawu
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mirka Pokaż wiadomość
Witam. polecam bardzo gorąco pana Daniela na pilickiej 13 w Warszawie. Dostałam namiar od koleżanki ,powiedziała że świetnie dobiera kolory i strzyże dobrze. Byłam u niego tydzień temu. jest miły dowcipny i rzeczywiście mam piękny blond i świetną ukladająca się grzywkę . ceny ...przystępne i ..bardzo pyszna kawa . pozdrawiam

mirka mam pytanie - czy piszesz o salonie gossipcity? Jak bardzo przystępne są tam ceny? strona internetowa dopiero raczkuje i niewiele jest tam informacji...będę wdzięczna za odpowiedź
annawu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 21:21   #610
panienka
Raczkowanie

ja bardzo lubie fryzjerow i zmieniac ich tez.
Ostatnio w GDYNI btylam w centrum handlowym chylonia -dziewczyna super mi pofarbowala wloski i ulozyla.
Na laszczynka P.Asia bardzo ladnie farbuje,
Ateraz mam nowe odrycie - dostala numer od wizazystki do p.Marka ide do Niego w przyszly poniedzialek wiec zobacyzmy i polece Go albo i nie
Ale podobno jest rewelacyjny!
panienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 21:58   #611
kasia44
BAN stały

spam

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-03-06 o 23:01
kasia44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 00:15   #612
poducha
Przyczajenie

A czy ktoś wie gdzie teraz pracuje Marta Kozłowska, która, jak się wczoraj dowiedziałam nie pracuje w salonie HEST?
poducha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-08, 07:58   #613
Nicolette5
Raczkowanie

POZNAŃ
Dla mnie nr 1 to Adam z Czesanki

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 16:18   #614
Hotasice
Przyczajenie

GG do Hotasice

w Łodzi zachecam do pojscia salonu Pani Malgorzaty Sidorkiewicz jest Swietnym fryzjerem stylista,jest rowniez edukatorem firmy Matrix,szkoli fryzjerow w Polsce i na Swiecie bylam u niej uczennica w salonie i widzialam przez ponad 1,5 roku co potrafi robic z wlosami.Czesala Halinke Mlynkowa na jej slub w Czechach czesze rowniez inne gwiazdy,do teledysku "pieprz i sol" oraz na Rozdanie nagrod Eski czesala Kasie Kowalska jest calym cialem,dusza rowniez na wazniejszych wydarzeniach w Polsce pokazach itd transmitowanych w tv.Nie czesze na "1-o kopyto"wszystkich klientek potrafi wysmienicie dobrac indywidualnie fryzurke,kolor.Podaza za najnowszymi trendami zawsze modnie potrafi zrobic cos z wloskami,Nie licza sie u niej pieniadze wazne jest to aby klientka wychodzac dobrze sie czula i byla zadowolona naprawde uwierzcie jest swietna,moze ceny ma wyzsze(bez przesady nie sa wysokie) niz u innych ale to stylistka majaca duuuze doswiadczenieOGRODO WA 19 A SALON IMAGE 042 KIERUNKOWY ŁÓDZ 631-02-05
Hotasice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-18, 13:55   #615
podhalanka
Przyczajenie

Gdzie robią w Krakowie ładne fryzury ślubne
???
podhalanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 12:22   #616
Dronf
Rozeznanie

Mysłowice Salon zanoff style. Jestem w stanie polecić, fryzjerka obcięła mnie dokładnie jak chciałam a wymyśliłam niezłe dziwactwo Po tym jak ostatni raz byłam u profesjonalnego fryzjera z 6 lat temu (przez te 6 lat po prostu się bałam) tak teraz pewnie będę wracać tam. Nie wiem, czy styliści tam potrafią dobrać fryzurę do indywidualnych cech osoby, bo ja już miałam gotową wizję. Atmosfera w salonie miła, profesjonalna . W zasadzie ocenę wystawiłam, bo nie ma na całym wizażu ocenionego żadnego fryzjera z Mysłowic. no i strona internetowa jeszcze http://www.zanoffstyle.pl/
Dronf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 09:56   #617
atenaz
Zakorzenienie

WARSZAWA

Polecam pana Piotra Knapika z salonu KORONA ul WIKTORSKA 6
tel bezpośrednio do studia 498-33-78, trzeba się umawiac

tu opisałam jak zrobił mi dekoloryzację i podciął włoski, załączyłam zdjęcia:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3010

nie jest to mój KWC, ale jest dobrze

wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711

szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy
atenaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-23, 11:02   #618
Katarzyna2009
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

Gdańsk!
Polecam Salon,, Beata" ul. Obrońców Wybrzeża.
Osobiście jestem klientką tego salonu ,po przeczytaniu na forum recenzji.
Zgadzam się z koleżankami ,że fryzjerki tam pracujące potrafią z włosów wyczarować naprawdę super fryzurki i super kolorki. Doszkalają się w nowościach ,ceny przystępne.Wysłałam już tam kilka koleżanek ( często do poprawki po partaczach fryzjerach) teraz są stałymi klientkami. Ja jestem klientką szefowej Beaty( jest też druga Beata) i od niedawna Monika (strzyże podobnie do szefowej).
W salonie ostatnio pojawił się nowy sprzęt wspomagający odchudzanie ( bieżnia z podciśnieniem, vacu ,czy jakoś tak podobnie), efekty już po pięciu pierwszych zabiegach są widoczne, super!
Najlepiej umawiać się telefonicznie 058 5583606 z rezerwacją różnie raz można z dnia na dzień,a czasem trzeba poczekać kilka dni.

Edytowane przez Katarzyna2009
Czas edycji: 2009-03-23 o 11:06
Katarzyna2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-23, 12:02   #619
Mergy1974
Przyczajenie

Nie polecam

WARSZAWA

Tomek z salonu Jagi hupało , który otworzyl swoj wlasny salon na saskiej kepie.

to jest fryzjer który strzyze głownie celebritow z tvn. Efekty widac na wizji , wiec zwiedziona jedynie efektem telewizyjnym wybralam sie na saska kepe.
Tomek nie slucha co sie do niego mowi, klient ostatecznie ma prawo do decyzji nie tylko z racji placenia rachunku w kwocie 350 PLN za wizyte.

Nie chcialam ciemnego koloru o czym poinformowalam na poczatku, nawet zapytal jaki mi sie kolor podoba, pokazal palcem ktory chce miec ( na glowie w momencie przyjscia mialam ciemny blond) okay.

Nie mowie ze operacja trwala prawie 3 godziny !!!!!! kiedy normalnie trwa max.1.5 (mam krotkie wlosy) ale mysle sobie - przeciez fachura wie co robi.
Szok przezylam po umyciu wlosow- CIEMNE...ip ytam Tomka - DLACZEGO????? i po co mnie pytal skoro i tak zrobil po swojemu !
A on na to - przeciez nie mowilem ze taki zrobie !!!! No to juz jest szczyt arogancji !
Po kilku myciach okazalo sie ze kolor nie jest rowny. Mam plamy jasniejsze z tylu glowy.

Ale apogeum przyszlo po strzyzeniu...BEZNADZIEJA. ...katastrofa dramat do d***y

Po przyjsciu do domu wlosy umylam i sie rozplakalam, nie sie nie da z tym zrobic dopoki nie odrosna.
Minelo 2 tygodnie - ja nadal krotkie wlosy molestuje zelazkiem , bo inaczej sie nie da!
Bez 1/4 opakowanie pasty albo czegokolwiek trzymajacego wlosy w jednej pozycji nie moge wyjsc z domu

Nie wiem moze Tomek przyklada sie jedynie do Celebritow . Nie chodzi mi o kase, - stac mnie moge placic - ale powiem szczerze, lepiej ostrzygla mnie Pani w Arkadii za 80PLN.

Kolezanki z tvn ktore zobaczyly mnie 2 dni po wizycie - zapytaly tylko z litosci ;-(( kto mi zrobil ten helm na glowie. Kiedy powiedzilam ze Tomek..one ze nie wierza....a jednak...
Celebirty maja lepiej ;-((

Dodatkowo : niezbyt mila atmosferea w salonie. czlowiek czuje sie dziwnie, zeby nie powiedziec jak u ginekologa.

I tyle
M.

Edytowane przez Mergy1974
Czas edycji: 2009-03-23 o 12:23
Mergy1974 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 21:07   #620
tina777
Przyczajenie

Witam! Ja z czystym sumieniem mogę polecić salon ANGELO RIVIERI w Poznaniu ( Polanka) trafiłam tam całkiem przypadkowo i jestem mega zadowolona!!! Moim stylistą była pani Magdalena i muszę przyznać, że to na prawdę sympatyczna i mimo swojego młodego wieku znająca się na stylizacji osoba! Po rozmowie o rodzaju moich włosów i kształcie twarzy dobrała mi fajne kosmetyki do pielęgnacji, oraz zaproponowała ciekawą fryzurkę! Nowa fryzura nadała mojej twarzy bardziej intrygujący wyraz, moje otoczenie zareagowało baaaardzo pozytywnie! Napewno to nie była moja ostatnia wizyta w tym salonie! Serdecznie pozdrawiam całą załogę Angelo!!!
tina777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 21:48   #621
kahefwhui
Raczkowanie

Unhappy Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

Roman Chochoł z Krakowa - odradzam! Niestety ... nie wyszlo mu... Szczerze mowiac nie jestem z kategorii dziewczyn wypisujacych na forum ale tego bym oczekiwala od was wiec rowniez pisze szczery komentarz zeby inna dziewczyna checia zmian nie zmarnowala kasy a co najwazniejsze wczesniejszych wlosow. Mialam zadbane b. dlugie wlosy . Owszem chcialam zmian ale np fajnie je wycieniowac i dodac grzywke na ktora od dawna mialam ochote. Malo ze Pan scial mi wlosy do ramion i stwierdzil ze beda sie fajnie ukladac to nie zrobil grzywki bo po co. Kolor kiepsi splukuje sie po 2 tyg i za ciemny , zachcialam zeby mi dolozyli kilka refleksow ale odrobimy jasniejszych sa duzo jasniejsze w nieladnej tonacji zoltej to BA policzyli za same refleksy 120 zl!!!! oprocz tego za strzezenie 90 zl i za farbe niestety juz na krotkie wlosy kolejne 95 zl!!! zapalcilam 305 zl i jestem KOMPLETNIE ROZCZAROWANA!! Nigdy wiecej tam nie pojde- niestety zasugerowalam sie jedna pozytywna opinia na forum a mozliwe ze to byl ktos od nich. Wlasciciel mily ... i co z tego i to na tyle????
kahefwhui jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-22, 10:55   #622
sziszunia
Przyczajenie

witam,

Dziewczyny poleccie dobrego i niedrogiego fryzjera w Krakowie. Chodzi mi o koloryzacje i sciecie. Prosze o radypozdrawiam Was cieplo
sziszunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-26, 12:26   #623
agagin
Przyczajenie

LODZ - BELLO na Narutowicz - RADEK

Pracowala tam kiedys Jowita, ktora ponoc swietnie strzygla. Ja chodze do Radka i moge mu oddac glowe w kazdej chwili. Swietnie dobiera kolor, robi idealne refleksy. Jego ciecie jest takie, ze nawet po 4 miesiacach mozna wlosy ulozyc i fryzura ma ksztalt.
Ceny roznie, ciecie ok 70 zl; z farbowaniem ok 200. Ale warto!
agagin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-27, 15:50   #624
ewelina*
Rozeznanie

Na długi weekend jadę do Warszawy. Ścinałam się już wiele razy, ale zawsze wracałam do kucyka, teraz mam prawie 18 lat i chciałabym w końcu dobrać sobie fryzurę z której będę zadowolona.
Wiem że pisaliście tu wiele propozycje z Warszawy ale mi zależy na fachowej obsłudze aby fryzjer doradził mi jaka fryzura uwydatni zalety twarzy i zamaskuje wady itp.
Czy byliście u fryzjera który dobrał wam fryzurę i byliście zadowoleni? Z Warszawy?

Bardzo proszę o pomoc

ewelina* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-24, 11:11   #625
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

Kutno- "u Emili" na ul. Granicznej

Babke znam i polecam, po roku nie chodzenia do fryzjera, bo poprzedni zrobił mi na głowie... miałam traume, ale poszłam kiedyś do Emili i jestem zadowolona
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 12:53   #626
Nati32
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

ja osobiscie moge polecic salon BEATRICE BASTIANO w Łodzi na Piotrkowkiej 85. Byłam tam wczoraj pierwszy raz i powiem szczerze ze jestem zachwycona. Słyszałam juz wcześniej od znajomych ze fryzjer ktory tam pracuje jest cudotwórcą ale wczoraj dopiero przekonałam sie na własnej skórze.polecam wszyskim. atmosfera w lokalu super mozna poczuc sie jak w domu. ceny tez umiarkowane za strzyzenie i farbe zapłaciłam 130 zł wiec nie jest najgorzej. numer do sebastiana tego fryzjera to 500-548-072
Nati32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-31, 11:05   #627
Lena1985
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Nati32 Pokaż wiadomość
ja osobiscie moge polecic salon BEATRICE BASTIANO w Łodzi na Piotrkowkiej 85. Byłam tam wczoraj pierwszy raz i powiem szczerze ze jestem zachwycona. Słyszałam juz wcześniej od znajomych ze fryzjer ktory tam pracuje jest cudotwórcą ale wczoraj dopiero przekonałam sie na własnej skórze.polecam wszyskim. atmosfera w lokalu super mozna poczuc sie jak w domu. ceny tez umiarkowane za strzyzenie i farbe zapłaciłam 130 zł wiec nie jest najgorzej. numer do sebastiana tego fryzjera to 500-548-072
Witam,
Nie wiem o gustach się nie dyskutuje, ale dla mnie ten salon to totalna porażka. Do "cudotwórcy" brakuje temu Panu wiele. Zdecydowałam się pójść tam raz, bo miałam najbliżej z pracy i więcej tam już nie wrócę. Ceny umiarkowane, bo towar na jakim pracuje tani, strzyżenie żadna rewelacja. Moje włosy po wizycie u tego Pana wyglądały fatalnie i bardzo źle się układały. Atmosfera w lokalu rzeczywiście super, pod warunkiem, że ktoś lubi zapach stęchlizny pomieszany z zapachem ciągle palonych papierosów i ciągle panujący półmrok. Zresztą ilekroć przechodzę koło tego Salonu nie ma tam żadnych klientów, co też świadczy o jego poziomie.
Zdecydowanie odradzam i moim zdaniem umieszczenie tego fryzjera na forum do najlepszych w Polsce to POMYŁKA!
Lena1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-01, 22:02   #628
Antares78
Przyczajenie

Czy ktoś wie gdzie pracuje Pan Paweł z Atelier Urody Joanny Wegner na Kabatach? Dzisiaj tam byłam i okazało się, że jest zamknięte. Może ktoś ma jakiś nowy namiar…. Jeśli tak to bardzo proszę o podanie.
Antares78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 12:12   #629
amgolda
Przyczajenie

Thumbs up studio 112 Tychy

polecam wszystkim studio 112 w Tychach
fryzjerka Aldona zrobi z waszymi wlosami cuda,
a stylistka paznokci Ania zadba o piekno waszych dloni.

Dmowskiego 112
43-100 Tychy

<FONT color=indigo>
amgolda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-11, 14:23   #630
b9a655abaae5a95da59d0a2183980e5768c86655_6240efcedf252
Konto usunięte

Witam serdecznie polecam panią Agnieszkę Chojnowską z salonu 'Zosieńka' na ul.Szolc-Rogozińskiego 8 w Warszawie. Jest to mały i trochę niezbyt nowoczesny jeśli chodzi o wystrój pomieszczenia salon,ale sposób w jaki pani Agnieszka wykonuje swoją pracę jest godny polecenia już prawie dwa lata robię tam różne kombinacje na głowie i nigdy się niemiło nie rozczarowałam jestem super zadowolona z tamtejszych usług,jest bardzo miła atmosfera,zadowalające efekty no i ceny nie są wygórowane(płacę zwykle ok.45zł za strzyżenie) przeszłam już przez wiele rąk'niby' stylistów i nigdy nie byłam jeszcze tak zadowolona jak teraz kiedy trafiłam na ten salonik. Polecam wszystkim Warszawiankom i nie tylko!
b9a655abaae5a95da59d0a2183980e5768c86655_6240efcedf252 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości