![]() |
#661 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
hej Karola 666, nie wiem dokładnie czy chodzi o tego Tomka , ale znajoma mówiła mi że chłopak o tym imieniu otworzył salon też na Owsianej gdzieś obok pacynkarnii. Salon jeszcze nie ma nazwy bo chyba w tym roku się otworzył. Może to zbierzność imion, ale mam nadzieję, że to on. Życzę powodzenia w poszukiwaniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam pytanie, mieszkam na osiedlu Przyjaźni na Winogradach.
Czy znacie tu jakiś dobry salon? Aby umieli doradzić jaką fryzurę wybrać, dobrze się układała? Zastanawiałam się nad studiem Farouk. Proszę, o Pmoc!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
szukam fryzjera który ładnie i w dobrej cenir robi baleyage---proszę o namiary
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Rozeznanie
|
Podpinam się pod pytanie Shakiry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
lilianaX cennik masz na ich stronie internetowej, co to nastepnych pytań cofnij się pare stron wcześniej, to znajdziesz odpowiedzi
![]() albo..tak jak radzilam poprzednio - wyszukiwarka w wątku ![]()
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam tam chyba jakieś 3-4 miesiące temu. Z koloru byłam zadowolona, tak dałabym 8pkt. na 10, natomiast z obcięcia początkowo też, ale już po miesiącu musiałam znowu iść do fryzjera bo nie mogłam dać sobie rady z układaniem ![]() Więc wniosek jest jeden- więcej tam nie pójdę bo za ponad 200zł to gdzie indziej zrobią mi lepiej. Dodam, że mam włosy przed ramiona, tak do połowy szyji więc ceny są takie średnie... Byłam wogóle u Marcina, ogólnie bardzo fajny chłopak, ale nie podobało mi się, że: przyłożył się do farbowania a scięcie już miał trochę gdzieś, kłócił się ze mną na temat obcięcia i powiedział kilka razy: "ja i tak mam dużo klientek" ![]() Na razie z waszych opisów warto wybrać się do Emistyle albo do Piaseckich, zastanowię się jeszcze, ale ja do Le Grand juz nie pójdę ![]() Do Emistyle nie wiem czy iść do Emilii (tak ma na imię właśicicelka?) czy do Pauliny; a do Piaseckich chcę iść na ul.Bukowską do budynku Atanera- tam jest Adam, tak? Jaki on jest? Szukam dalej albo wrócę skruszona do Miasta Kobiet ![]() Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-02-27 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
gdzie jest farouk w poznaniu?
i u jakiego fryzjera pracuja na farbach loreala? w kenzo?
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
Aniu wszytsko juz było powtarzane pare razy, adres Farouk osobiście podawałam kilka stron wvześniej
#670 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale do Emi Style też sie wybiorę, na pewno następnym razem ![]() ![]() I właśnie pójdę, jak polecasz do p.Pauliny- ja mam włosy do połowy szyji, są dość gęste (zaczęły wreszcie odrastać po tym jak przez 3 miesiące wypadały garściami- zostało 2/3 włosów ![]() Szukam właśnie takiego fryzjera, po którym po 1 miesiącu, ba po 2 tygodniach, włosy będą wciąż ładnie się układać. Wiem jak to jest z krótkimi włosami, po złym fryzjerze to czasem po tygodniu trzeba iść na poprawkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brąz już raz miałam- po prostu mnie szpecił ten kolor włosów, wyglądałam tragicznie, a rude- jako naturalna blondynka (popielaty blond) to po prostu koszmar! Raz jakaś farba wyszła mi właśnie na rudo- wyglądałam strasznie. A on mi proponował te kolory ![]() ![]() Mam swoje zdanie i nie pozwoliłam mu na eksperymenty, ale po twojej wypowiedzi widzę, że nie tylko ze mną próbował ![]() Dobry balayage robił mi mój dawny fryzjer Dominik- już go chwaliłam tutaj, ale on lubi robić to co jest akurat w modzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
Dla mnie ta cała sytuacja jest nauczką, żeby nie ufać bezgranicznie fryzjerom, na zasadzie "oddaje się w ręce mistrza, niech robi, co chce" W końcu to też tylko ludzie, mogą się pomylić, czego ja byłam ewidentnym dowodem. Lepiej czasami posłuchać swojej intuicji, niejednokrotnie wspartej doświadczeniem, bo to przecież my płacimy ciężką kasę, a potem będziemy z tymi dziełami na głowie chodzić po świecie
![]() Pozdrowienia Sisleys ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Przyczajenie
|
Witam szanowne forum i Użytkowników
![]() Chciałam się podzielić opinią o salonie EmiStyle - a mianowicie odradzić wizytę w nim. Pani Paulina, tamtejsza fryzjerka przysporzyła mi samych problemów nie słuchając tego, co mówię i ścinając mnie o wiele za krótko. Autenycznie stoję teraz przed nie lada wyzwaniem, aby doprowadzić swoje włosy do stanu porównywalnego z poprzednim. Pozdrawiam. Jola. |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
La Grand na ul. Koziej
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Wtajemniczenie
|
A ja muszę się wybrać i to jescze w marcu do Emi Style
![]() A może slyszałyście jakieś nowe opinie o SENSE ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Przyczajenie
|
z moich info wynika,że nie pracuje już tam Sławek :-((((niestety....bo byłam bardzo zadowolona... w takim razie wybiorę się do Zbyszka....bo Sławek mi go polecał....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że uda się Tobie jakoś okełznać tę fryzurę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja już kilkakrotnie zachwalałam Paulinę z EmiStyle i ponawiam swoje zdanie... po wczorajszej wizycie jestem, jak zwykle, bardzo zadowolona, Paulina znów dokonała prawie niemożliwego, na ciemnych włosach zrobiła mi śliczne blond pasemka (mam zamiar wracać do blondu), które nie wyszły żółte, a tego się obawiałam...
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Przyczajenie
|
czesc jestem z katowic i poszukuje jakiegos fryzjera co dobrze zrobi chemiczne prostowanie wlosow poradzcie cos
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
to nie to, żebym chciała podważać czyjąkolwiek opinie, ale ja z czystym sumieniem polecam Paulinę; też sporo już przeszlam pod względem "fryzjerskim" i kilka razy udzielałam się na tym wątku, ale Paulina jeszcze mnie nie zawiodła i póki co, pozostanę jej wierna
![]()
#685 |
Wtajemniczenie
|
a powiedz fryzurka jakaś nowa??
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
fryzury w zasadzie nie zmieniałam, tylko "odświeżyłam", bo chcę zapuszczać
zmieniłam tylko kolor, bo z ciemnego brązu chcę wracać do blondu...
#687 |
Zadomowienie
|
A dużo zapłaciłaś?
#688 |
Rozeznanie
|
140zł za 2 kolory
ale balejaż jest wyjątkowo gęsty i siedziałam tam ponad 2 godziny, więc chyba nie tak źle...
#689 |
Raczkowanie
|
Polecam Adama Piaseckiego - perfekcyjne ciecie, pieknie ukladajace sie wlosy.
#690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm chyba jednak następnym razem też się wybiorę do Pauliny ![]() Co mi tam, ja za swoje średnie do połowy szyji włoski płacę conajmniej 200zł więc jeżeli zrobi mi taniej i lepiej to będzie cud. Cytat:
![]() Tym razem tylko na ścięcie bo chcę sie wstrzymać na jakiś czas od farby. Zresztą postanowiłam, że od teraz jak będę chciała zrobić sobie balejaż i ścięcie to tylko osobno- bo tak fryzjerzy jedną część olewają i robią gorzej, jak pójdę na jedno to będzie musiał się bardziej przyłożyc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.