![]() |
#691 |
Przyczajenie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Hej dziewczyny
![]() Długo chodziłam do Aśki w legnicy - pracowała w salonie Loreala ![]() ![]() ![]() Chciałam zapisać się do niej w kwietniu - dowiedziałam się tylko, że nie pracuje już u nich, tylko w Chojnowie - ktoś wie, gdzie? Pojadę, albo dojdę chociażby na piechotę!! ![]() Dodane: Myślę też, że warto dodać to, iż polecił mi ją Konrad z Berendowicz&Kulbin, kiedy płakałam mu, że przeprowadzam się do Legnicy i znów będę musiała szukać fryzjera ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LucynaKK Czas edycji: 2010-04-09 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
A ja polecam w NOWYM SĄCZU nowo otwarty salon fryzjerski CARMEN
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Witam.
A ja chce polecić Salon Fryzjerski AK.KK w Kraku- ul Garbarska. Wreszcie, pierwszy raz od 8 lat ,wyszłam od fryzjera i nie pobiegłam do domu modląc sie by mnie nikt nie zobaczył z tym co mam na głowie. Mam , a raczej miałam włosy długo, do połowy pleców, i duuuze problemy z nimi, bo niestety, nie są podatne na żadne układanie, sztywne druty jednym słowem. Chciałam podciąć tak do ramion, + wycieniowanie, oraz zrobic coś z grzywką bo zapuściłam ale jakoś tak marnie sie układala. Nie miałam koncepcji co chce dokladnie, poszłam na żywioł, bo widzac co mają na głowie wyczarowane moje koleżanki z pracy- po wizycie u w tymże salonie- zapragnęłam tez.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Przyczajenie
|
Warszawa
Polecam z całego serca, Pan jest specem od koloryzacji, bardzo dokładny, miły i cierpliwy. Lucjan 502 372-635 ul. Szobera (Jelonki) nie pamiętam dokładnego adresu. Teraz mieszkam k/Łodzi i tu jeszcze nie znalazłam "mojego salonu fryzjerskiego". To mój pierwszy wpis na forum, więc przy okazji witam wszystkie Panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Przyczajenie
|
Byłam,pisałam juz o p.Beacie,łapie swietny kontakt z ludzmi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Przyczajenie
|
gdzie w krk znajdę fryzjera który świetnie potrafi dobrać fryzurę??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o Warszawę, to przyłączam się do opinii ,,Nessay,, i ,,koteczek7,,. Polecam Panią Beatę.
Drogie Panie spróbujcie i cieszcie się ze wspaniałych fryzur ![]() http://www.galeriastylu.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
BAN stały
|
A byłyście kiedyś w Mieście Kobiet na Mickiewicza w Poznaniu? Słyszałam o nim wiele dobrych słów, ale sama nie miałam jeszcze okazji sprawdzić, a jestem na etapie poszukiwania dobrego fryzjera w Poznaniu. Znajoma znajomej (piąta woda po kisielu) chodzi do nich i ponoć jest mega zadowolona. Ale jestem ciekawa czy ktoś ma jeszcze opinię na temat tego salonu czy będę musiała iść i sama przetestować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Przyczajenie
|
Zapisałam się tam własnie na wtorek, chce zmienić swojego fryzjera i odmienić nieco swój fryz na wakacje, szukałam na forum i znalazłam kilka fajnych opini o Miescie Kobiet więc zaryzykuje i zobacze. jakby co to dam ci znać
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
BAN stały
|
Ja też się zapisałam, ale na środę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Przyczajenie
|
Powiem tak, atmosfera i klimat w salonie bardzo przyjemny i oryginalny. Fryzura naprawdę wporządku, mały minusik -popołudniu trochę problemów z zaparkowaniem auta, ale w Poznaniu to chyba normalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Przyczajenie
|
Specjalistyczna klinika ds włosów, robią wszystko www.***************
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Przyczajenie
|
![]()
Wizażki !Apel do wszystkich Świnoujścianek(Świnoujści e) znacie jakieś dobre salony fryzjerskie które dobrze wycieniują mi włosy Proszę o odpowiedź!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Przyczajenie
|
Polecam Panią Justynę z salonu "Nika"
![]() "Nika" Salon Fryzjerski Ptasia 6 00-138 Warszawa - woj. mazowieckie tel. 22 652 18 98 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
Jeżeli mam polecać to tylko i wyłącznie Dimę!!
Salon fryzjerski na wspólnej w warszawie Artisan Dima. Kiedyś u innego fryzjera zachciało mi się przejść z czarnych na rudy.. efekt był taki że Pani nałożyła mi rozjaśniacz 2x na całe włosy potem farba i wyszłam blond ruda. Włosy zaczęły mi się kruszyć, łamać, wypadać garściami.. Od już prawie roku chodzę do Dimy, zawsze strzyżenie, zamiast farby balsam koloryzujący i włosy są piękne! Od czasu do czasu czesanie- awangarda dla oczu.. Polecam z ręką na sercu. Poleciłam go już 5 osobom i wszyscy chodzą wytrwale ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
do lawisto,
ja właśnie poszukuję w warszawie, możesz kogoś tam polecić kto dobrze strzyże, jakie są ceny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Raczkowanie
|
Zazawyczaj chodziłam JLD w ursusie albo na Emilii Plater, ale wkurzało mnie, że zawsze trafiałam na innego fryzjera. tylko 2 razy na 14 razy mnie zawiedli. tam obcinają szybko i w porządku. nawet jak nie jest tak jak chciałam zawsze jest dobrze.
od jakiegoś czasu czekałam aż ktoś mi poleci konkretną osobę. i w końcu się udało ![]() Żeromskiego 4b (100m od metra Słodowiec). tel. (22)834 58 43 kontakt z nią jest super, najpierw powiedziałam jej swoją wizję, a potem ona wprowadziła swoje poprawki i w czasie cięcia dalej konsultowała ze mną, czego ja oczekuję. zależało mi na tym, żeby włosów nie ścinać z długości, więc najpierw pokazała mi na jednym paśmie ile by ścięła. i tak zrobiła, nie przesadziła z obcinaniem,a zarazem skróciła moje włosy tylko o tyle ile było konieczne ![]() za strzyżenie z modelowaniem zapłaciłam tyle co w JLD czyli 70 zł. moja koleżanka zawsze chodzi bez modelowania, ale ma też krótsze włosy i płaci 55zł. o innych cenach nie mam pojęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Anusia90, zapisałam dodam że byłam u fryzjera we wtorek - chciałam jasny kolor - wyszedł ciemny i zupełnie inny odcień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
kathy579 Dima do tanich nie należy ale w tym przypadku cena oznacza jakość
![]() Nie wiem ile samo strzyżenie ale podejrzewam że ok 100zł, inaczej liczą za podcięcie jak już masz zrobione głowne cięcie a inaczej za większe strzyżenie. Ja teraz za kolor + podcięcie + modelowanie płacę 270zł na włosy do ramion. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Przyczajenie
|
Jak dotychczas najlepszy jest candy we Wrocławiu. najfajniejszy pod kątem wystroju (można zobaczyć na www.candystudio.pl),profesjonalna porada, super cięcie i przystępne ceny. Warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Lawisto:
teraz nie mogę nic zrobić z cięciem bo mam maksymalnie wycieniowane włosy (wczoraj w sieciówce Garbriel) - nie jestem zadowolona ponieważ z dużo ścięła włosów...obiecałam sobie że następnym razem na pewno nie dam dotknąć moich włosów komuś z przypadku - zgadzam się z tobą w 100% w Polsce cena świadczy o jakości, fryzjerka która mi cieniowała włosy spadł jej grzebień na podłogę..najpierw położyła go na pułkę a potem znowu robiła mi nim włosy, jestem pewna że z dezynfekcją też u nich nie najlepiej. (zapłaciłam 80 zł za cięcie i suszenie dyfuzorem). Koszmar
![]() |
#713 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Przyczajenie
|
Ceny w candy studio takie jak średnio we Wrocku. Ja płacę za półdługie włosy farba ze ścięciem 140 zł (ale mam zniżkę ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
Dot.: BROADWAY - Wrocław- ZAJEFAJNY FRYZJER !!
BROADWAY GROPUP oraz DANCE HAIR - oszukują klientó i niszą im włosy. Post pochwalny Agatta30 to chamska i prymitywna autoreklama. Użytkownik Agatta30 w tym samym czasie umieściła kilka postów tej samej tresci na kilku wątkach fryzjerskichj po czym jej aktywnosć ustała pod tym nickiem. Autoreklama do usuniecia.
Ja osobiscie musiałam oddać sprawę do śadu przeciwko BRoadway Group z Wrocławia bo spalili mi włosy a właściciel nie chcial nawet przyjąć reklamacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkie jestem raczkującą wizażystką i do tej pory tylko przeglądałam forum. Jednakże znalazłam ostatnio super salon i chciałam się z wami podzielić ta informacja. Salon Soyez Beaute, a tak dokładniej studio urody mieści się w
Kietrzu woj. Opolskie ul. Ogrodowa 3 tel. 790690717 Widać, ze pani fryzjerka ma pojecie o włosach, dobrze mi doradziła odnośnie ścięcia, a i przy dekoloryzacji nie zrobiła żadnego błędu. Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Przyczajenie
|
Nysa
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Często czytałam Wasze rady i dzisiaj postanowiłam założyć swoje konto i podzielić się troszkę informacjami. Ostatnio bardzo interesuję się tematem związanym z włosami. 3 lata byłam czarna i postanowiłam to zmienić. Robię się na blondynkę i dlatego najwięcej do powiedzenia na temat urody będę miała w tym temacie. Jeśli chodzi o salony fryzjerskie to bardzo długo szukałam odpowiedniego w którym będę mogła bez strachu rozjaśniać włosy. Dziewczynom z Nysy polecam salon Angel. Co miesiąc chodzę na rozjaśnianie balejagem'm. Włosy są zdrowe a efekt świetny. Dziewczyny są bardzo punktualne. Pracują na bardzo dobrych kosmetykach m.in. Artego. http://www.salon-angel.pl/fryzjer-nysa-uslugi.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nysa
Cytat:
fajne ceny u nas takich brak ![]()
![]() |
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
Rewelacyjnym salonem fryzjerskim w Katowicach jest http://www.magdalenawolnik.eu . Właśnie dzisiaj tam byłam, i muszę przyznać, że jeszcze nigdy nie zostałam tam profesjonalnie obsłużona. Na wejściu rozmowa na temat stosowanych kosmetyków, strukturze włosa, przedyskutowanie cięcia itp., potem mycie włosów z masażem głowy. Wyraźnie zaznaczyłam że chcę ściąć z długości 5 cm i tyle też zostało obcięte. W trakcie strzyżenia również pytania o szczegóły, np. o kosmyki przy buzi, jak mają być, jaką dokładnie chcę mieć grzywkę. Później modelowanie i prostowanie, fantastyczny efekt końcowy. W międzyczasie interesująca dyskusja na temat różnych kosmetyków, wszystko z bardzo miłej atmosferze. Strasznie się cieszę, że mieszkam na tej samej ulicy, na której znajduje się salon.
![]() Także polecam bardzo serdecznie, bo warto. ![]()
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
a ja potrzebuje kogos w Lodzi
![]() najlepiej zeby pracowac na goldwellu - bo kusi mnie ELUMEN. Na pewno jest w GRACE ale nie uwazam zeby tam pracowali jacys super fryzjerzy.. bo zmieniaja sie srednio co miesiac ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- ps. bylyscie kiedys na rekonstrukcji wlosa?? moze ktoras z Was ja robila? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.