Lista NAJLEPSZYCH fryzjerów w Polsce - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 13:35   #691
LucynaKK
Przyczajenie

Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

Hej dziewczyny
Długo chodziłam do Aśki w legnicy - pracowała w salonie Loreala Nazwiska niestety nie znam, a obcina włosy - rewelacyjnie! Fryzura trzyma się długo, właściwie nie trzeba do niej poginać co dwa miesiące, bo wygląda się jak szczur Potrafi wyczarować wszystko, a obcinała moje długie go pasa włosy przez midi i mini fryzury
Chciałam zapisać się do niej w kwietniu - dowiedziałam się tylko, że nie pracuje już u nich, tylko w Chojnowie - ktoś wie, gdzie? Pojadę, albo dojdę chociażby na piechotę!!

Dodane:

Myślę też, że warto dodać to, iż polecił mi ją Konrad z Berendowicz&Kulbin, kiedy płakałam mu, że przeprowadzam się do Legnicy i znów będę musiała szukać fryzjera Obydwoje pracują na lorealu już od wielu lat i szkoleni są przez tamtejszych mistrzów Ponadto Aśka pracowała kiedyś z Pawłem, właścicielem salonu na Świdnickiej (teraz zmienili nazwę i szczerze mówiąc, średnio się orientuję, na jaką )

Edytowane przez LucynaKK
Czas edycji: 2010-04-09 o 14:01
LucynaKK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-18, 18:52   #692
yane_
Raczkowanie

A ja polecam w NOWYM SĄCZU nowo otwarty salon fryzjerski CARMEN Fryzjerka jest po prostu rewelacyjna zrobi z włosami wszystko.. przedłużanie regeneracja fryzury wieczorowe cięcia... maaasa dyplomów na ścianie = masa szkoleń w całej Polsce I prześliczny wystrój wnętrza POLECAM !!!!

Droga do piekła jest usłana różami.
yane_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 23:49   #693
Milennka03
Zakorzenienie

Witam.
A ja chce polecić Salon Fryzjerski AK.KK w Kraku- ul Garbarska.
Wreszcie, pierwszy raz od 8 lat ,wyszłam od fryzjera i nie pobiegłam do domu modląc sie by mnie nikt nie zobaczył z tym co mam na głowie. Mam , a raczej miałam włosy długo, do połowy pleców, i duuuze problemy z nimi, bo niestety, nie są podatne na żadne układanie, sztywne druty jednym słowem. Chciałam podciąć tak do ramion, + wycieniowanie, oraz zrobic coś z grzywką bo zapuściłam ale jakoś tak marnie sie układala. Nie miałam koncepcji co chce dokladnie, poszłam na żywioł, bo widzac co mają na głowie wyczarowane moje koleżanki z pracy- po wizycie u w tymże salonie- zapragnęłam tez.... Profesjonalne podejscie, zero czekania - umowiłam sie na 15 i dokładnie o tej godzinie zostałam przyjeta,- omowienie co chce, jakie mam problemy z włosami itp. Nie narzucanie swojego zdania. jestem pod wielkim wrażeniem, i żałuje tylko tyle ze tak późno sie zdecydowałam. Polecam z czystym sumieniem
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-09, 23:41   #694
Kamila Aneta
Przyczajenie

Warszawa
Polecam z całego serca, Pan jest specem od koloryzacji, bardzo dokładny, miły i cierpliwy.
Lucjan 502 372-635 ul. Szobera (Jelonki) nie pamiętam dokładnego adresu.
Teraz mieszkam k/Łodzi i tu jeszcze nie znalazłam "mojego salonu fryzjerskiego".

To mój pierwszy wpis na forum, więc przy okazji witam wszystkie Panie
Kamila Aneta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 12:53   #695
koteczek7
Przyczajenie

Byłam,pisałam juz o p.Beacie,łapie swietny kontakt z ludzmiWesoło,przyjaznie i sympatycznie,chce sie wracac do tego miejsca i chyba o to chodzi również...
koteczek7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 15:00   #696
frutilla
Przyczajenie

gdzie w krk znajdę fryzjera który świetnie potrafi dobrać fryzurę??
frutilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 11:22   #697
d5c2e5011cc079bb82188f95b205f2338f0908d6_62bf7ffd1e00c
Konto usunięte

Jeśli chodzi o Warszawę, to przyłączam się do opinii ,,Nessay,, i ,,koteczek7,,. Polecam Panią Beatę.

Drogie Panie spróbujcie i cieszcie się ze wspaniałych fryzur.

http://www.galeriastylu.com
d5c2e5011cc079bb82188f95b205f2338f0908d6_62bf7ffd1e00c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 21:26   #698
rysikowa83
BAN stały

A byłyście kiedyś w Mieście Kobiet na Mickiewicza w Poznaniu? Słyszałam o nim wiele dobrych słów, ale sama nie miałam jeszcze okazji sprawdzić, a jestem na etapie poszukiwania dobrego fryzjera w Poznaniu. Znajoma znajomej (piąta woda po kisielu) chodzi do nich i ponoć jest mega zadowolona. Ale jestem ciekawa czy ktoś ma jeszcze opinię na temat tego salonu czy będę musiała iść i sama przetestować
rysikowa83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 13:58   #699
marchewka84
Przyczajenie

Zapisałam się tam własnie na wtorek, chce zmienić swojego fryzjera i odmienić nieco swój fryz na wakacje, szukałam na forum i znalazłam kilka fajnych opini o Miescie Kobiet więc zaryzykuje i zobacze. jakby co to dam ci znać
Cytat:
Napisane przez rysikowa83 Pokaż wiadomość
A byłyście kiedyś w Mieście Kobiet na Mickiewicza w Poznaniu? Słyszałam o nim wiele dobrych słów, ale sama nie miałam jeszcze okazji sprawdzić, a jestem na etapie poszukiwania dobrego fryzjera w Poznaniu. Znajoma znajomej (piąta woda po kisielu) chodzi do nich i ponoć jest mega zadowolona. Ale jestem ciekawa czy ktoś ma jeszcze opinię na temat tego salonu czy będę musiała iść i sama przetestować
marchewka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 18:40   #700
rysikowa83
BAN stały

Ja też się zapisałam, ale na środę Stwierdziłam, że zaryzykuję. Idę najpierw na rekonstrukcję - ponoć świetnie nawilża włosy (moje są "lekko" przesuszone przez prostownicę). Po tym trzeba odczekać tydzień, żeby móc nałożyć farbę, więc koniecznie daj znać, jak było u Ciebie!!
rysikowa83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 20:39   #701
marchewka84
Przyczajenie

Powiem tak, atmosfera i klimat w salonie bardzo przyjemny i oryginalny. Fryzura naprawdę wporządku, mały minusik -popołudniu trochę problemów z zaparkowaniem auta, ale w Poznaniu to chyba normalne
Cytat:
Napisane przez marchewka84 Pokaż wiadomość
Zapisałam się tam własnie na wtorek, chce zmienić swojego fryzjera i odmienić nieco swój fryz na wakacje, szukałam na forum i znalazłam kilka fajnych opini o Miescie Kobiet więc zaryzykuje i zobacze. jakby co to dam ci znać
marchewka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 21:00   #702
natalis928
Przyczajenie

Specjalistyczna klinika ds włosów, robią wszystko www.***************
natalis928 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-26, 13:48   #703
dangerouus
Przyczajenie

Question Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

Wizażki !Apel do wszystkich Świnoujścianek(Świnoujści e) znacie jakieś dobre salony fryzjerskie które dobrze wycieniują mi włosy Proszę o odpowiedź!!
dangerouus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-28, 18:39   #704
jeanne89
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to jeanne89

Polecam Panią Justynę z salonu "Nika"

"Nika" Salon Fryzjerski
Ptasia 6
00-138 Warszawa
- woj. mazowieckie
tel. 22 652 18 98
jeanne89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-20, 09:23   #705
Lawisto
Raczkowanie

Jeżeli mam polecać to tylko i wyłącznie Dimę!!
Salon fryzjerski na wspólnej w warszawie Artisan Dima.
Kiedyś u innego fryzjera zachciało mi się przejść z czarnych na rudy.. efekt był taki że Pani nałożyła mi rozjaśniacz 2x na całe włosy potem farba i wyszłam blond ruda. Włosy zaczęły mi się kruszyć, łamać, wypadać garściami..

Od już prawie roku chodzę do Dimy, zawsze strzyżenie, zamiast farby balsam koloryzujący i włosy są piękne! Od czasu do czasu czesanie- awangarda dla oczu..
Polecam z ręką na sercu.
Poleciłam go już 5 osobom i wszyscy chodzą wytrwale
Lawisto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-23, 11:10   #706
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

do lawisto,
ja właśnie poszukuję w warszawie, możesz kogoś tam polecić kto dobrze strzyże, jakie są ceny?
kathy579 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 00:00   #707
Anusia90
Raczkowanie

Zazawyczaj chodziłam JLD w ursusie albo na Emilii Plater, ale wkurzało mnie, że zawsze trafiałam na innego fryzjera. tylko 2 razy na 14 razy mnie zawiedli. tam obcinają szybko i w porządku. nawet jak nie jest tak jak chciałam zawsze jest dobrze.

od jakiegoś czasu czekałam aż ktoś mi poleci konkretną osobę. i w końcu się udało koleżanka, której dawno nie widziałam miała super fryzurę. zarówno ułożone jak i wysuszone na słońcu wyglądały po prostu super! Poleciła mi Panią Tatianę. Wcześniej strzygła w Laurencie na Szpitalnej, teraz jest na :

Żeromskiego 4b (100m od metra Słodowiec). tel. (22)834 58 43

kontakt z nią jest super, najpierw powiedziałam jej swoją wizję, a potem ona wprowadziła swoje poprawki i w czasie cięcia dalej konsultowała ze mną, czego ja oczekuję. zależało mi na tym, żeby włosów nie ścinać z długości, więc najpierw pokazała mi na jednym paśmie ile by ścięła. i tak zrobiła, nie przesadziła z obcinaniem,a zarazem skróciła moje włosy tylko o tyle ile było konieczne i co najważniejsze cięcie jest takie jakie mi się marzyło odkąd dwa lata temu, podobnie miałam zrobione w JLD w promenadzie.

za strzyżenie z modelowaniem zapłaciłam tyle co w JLD czyli 70 zł. moja koleżanka zawsze chodzi bez modelowania, ale ma też krótsze włosy i płaci 55zł. o innych cenach nie mam pojęcia.
Anusia90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 19:26   #708
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

dziękuję Anusia90, zapisałam dodam że byłam u fryzjera we wtorek - chciałam jasny kolor - wyszedł ciemny i zupełnie inny odcień wczoraj byłam na poprawce jest odrobinę lepiej - ale wciąż nie moja bajka...
Stary 2010-08-05, 09:37   #709
LadyN
Przyczajenie

Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

Cytat:
Napisane przez atee Pokaż wiadomość
Najbardziej cenioną przeze mnie fryzjerką jest Pani, która ma Swój salon w Wałbrzychu (na Dolnym Śląsku). Nazywa się Aldona Filipkowska, a jej salon 'U Rudej' znajduje się na ul.Nowy Świat 1. (Czynne pn.-pt. w godz. 9-18 oraz sob. w godz. 8-13). Telefon kontaktowy to 074/8461094.
Zdecydowanie nie polecam tego salonu, wystarczy spojrzec na sama wlascicielke która wyglada jak .. czupiradło.. poza tym drogo. Byłam raz u Pani A. i wyszłam bardzo niezadowolona. Pracowała tam kiedyś jedna Pani która była godna polecenia..chyba Malwina, ale już nie pracuje..
LadyN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 12:47   #710
Lawisto
Raczkowanie

kathy579 Dima do tanich nie należy ale w tym przypadku cena oznacza jakość
Nie wiem ile samo strzyżenie ale podejrzewam że ok 100zł,
inaczej liczą za podcięcie jak już masz zrobione głowne cięcie a inaczej za większe strzyżenie.
Ja teraz za kolor + podcięcie + modelowanie płacę 270zł na włosy do ramion.
Lawisto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 13:48   #711
Luna33
Przyczajenie

Jak dotychczas najlepszy jest candy we Wrocławiu. najfajniejszy pod kątem wystroju (można zobaczyć na www.candystudio.pl),profesjonalna porada, super cięcie i przystępne ceny. Warto.
Luna33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 23:10   #712
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Lawisto:
teraz nie mogę nic zrobić z cięciem bo mam maksymalnie wycieniowane włosy (wczoraj w sieciówce Garbriel) - nie jestem zadowolona ponieważ z dużo ścięła włosów...obiecałam sobie że następnym razem na pewno nie dam dotknąć moich włosów komuś z przypadku - zgadzam się z tobą w 100% w Polsce cena świadczy o jakości, fryzjerka która mi cieniowała włosy spadł jej grzebień na podłogę..najpierw położyła go na pułkę a potem znowu robiła mi nim włosy, jestem pewna że z dezynfekcją też u nich nie najlepiej. (zapłaciłam 80 zł za cięcie i suszenie dyfuzorem). Koszmar

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska
Stary 2010-08-15, 18:03   #713
jennias
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Luna33 Pokaż wiadomość
Jak dotychczas najlepszy jest candy we Wrocławiu. najfajniejszy pod kątem wystroju (można zobaczyć na www.candystudio.pl),profe sjonalna porada, super cięcie i przystępne ceny. Warto.
A jakie tam są ceny?
jennias jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 09:24   #714
Luna33
Przyczajenie

Ceny w candy studio takie jak średnio we Wrocku. Ja płacę za półdługie włosy farba ze ścięciem 140 zł (ale mam zniżkę ;p
Luna33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-01, 13:21   #715
kotbalamot
Raczkowanie

Dot.: BROADWAY - Wrocław- ZAJEFAJNY FRYZJER !!

BROADWAY GROPUP oraz DANCE HAIR - oszukują klientó i niszą im włosy. Post pochwalny Agatta30 to chamska i prymitywna autoreklama. Użytkownik Agatta30 w tym samym czasie umieściła kilka postów tej samej tresci na kilku wątkach fryzjerskichj po czym jej aktywnosć ustała pod tym nickiem. Autoreklama do usuniecia.
Ja osobiscie musiałam oddać sprawę do śadu przeciwko BRoadway Group z Wrocławia bo spalili mi włosy a właściciel nie chcial nawet przyjąć reklamacji.
kotbalamot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 16:05   #716
Barababa
Przyczajenie

Witam Was wszystkie jestem raczkującą wizażystką i do tej pory tylko przeglądałam forum. Jednakże znalazłam ostatnio super salon i chciałam się z wami podzielić ta informacja. Salon Soyez Beaute, a tak dokładniej studio urody mieści się w

Kietrzu woj. Opolskie
ul. Ogrodowa 3
tel. 790690717

Widać, ze pani fryzjerka ma pojecie o włosach, dobrze mi doradziła odnośnie ścięcia, a i przy dekoloryzacji nie zrobiła żadnego błędu. Polecam.
Barababa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 17:48   #717
cthr
Przyczajenie

Nysa

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Często czytałam Wasze rady i dzisiaj postanowiłam założyć swoje konto i podzielić się troszkę informacjami. Ostatnio bardzo interesuję się tematem związanym z włosami. 3 lata byłam czarna i postanowiłam to zmienić. Robię się na blondynkę i dlatego najwięcej do powiedzenia na temat urody będę miała w tym temacie. Jeśli chodzi o salony fryzjerskie to bardzo długo szukałam odpowiedniego w którym będę mogła bez strachu rozjaśniać włosy. Dziewczynom z Nysy polecam salon Angel. Co miesiąc chodzę na rozjaśnianie balejagem'm. Włosy są zdrowe a efekt świetny. Dziewczyny są bardzo punktualne. Pracują na bardzo dobrych kosmetykach m.in. Artego. http://www.salon-angel.pl/fryzjer-nysa-uslugi.html
cthr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 17:58   #718
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579
Dot.: Nysa

Cytat:
Napisane przez cthr Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Często czytałam Wasze rady i dzisiaj postanowiłam założyć swoje konto i podzielić się troszkę informacjami. Ostatnio bardzo interesuję się tematem związanym z włosami. 3 lata byłam czarna i postanowiłam to zmienić. Robię się na blondynkę i dlatego najwięcej do powiedzenia na temat urody będę miała w tym temacie. Jeśli chodzi o salony fryzjerskie to bardzo długo szukałam odpowiedniego w którym będę mogła bez strachu rozjaśniać włosy. Dziewczynom z Nysy polecam salon Angel. Co miesiąc chodzę na rozjaśnianie balejagem'm. Włosy są zdrowe a efekt świetny. Dziewczyny są bardzo punktualne. Pracują na bardzo dobrych kosmetykach m.in. Artego. http://www.salon-angel.pl/fryzjer-nysa-uslugi.html

fajne ceny u nas takich brak

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska
Stary 2010-09-28, 15:24   #719
scandalistka
Zadomowienie

Rewelacyjnym salonem fryzjerskim w Katowicach jest http://www.magdalenawolnik.eu . Właśnie dzisiaj tam byłam, i muszę przyznać, że jeszcze nigdy nie zostałam tam profesjonalnie obsłużona. Na wejściu rozmowa na temat stosowanych kosmetyków, strukturze włosa, przedyskutowanie cięcia itp., potem mycie włosów z masażem głowy. Wyraźnie zaznaczyłam że chcę ściąć z długości 5 cm i tyle też zostało obcięte. W trakcie strzyżenia również pytania o szczegóły, np. o kosmyki przy buzi, jak mają być, jaką dokładnie chcę mieć grzywkę. Później modelowanie i prostowanie, fantastyczny efekt końcowy. W międzyczasie interesująca dyskusja na temat różnych kosmetyków, wszystko z bardzo miłej atmosferze. Strasznie się cieszę, że mieszkam na tej samej ulicy, na której znajduje się salon. Aha, i zapłaciłam tylko 40zł, co jest w tym wypadku śmieszną kwotą... Bo efekt bezcenny. Cena jest promocyjna, generalnie chodzi o to że we wtorki młodzież ma ogromne zniżki. Gdzieś na stronie opisane jest to szczegółowo. Chciałam też dodać, że mój chłopak też tam chodzi, i również jest bardzo zadowolony.
Także polecam bardzo serdecznie, bo warto.

scandalistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-28, 12:20   #720
ckin2u
Zakorzenienie

a ja potrzebuje kogos w Lodzi
najlepiej zeby pracowac na goldwellu - bo kusi mnie ELUMEN.
Na pewno jest w GRACE ale nie uwazam zeby tam pracowali jacys super fryzjerzy.. bo zmieniaja sie srednio co miesiac

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

ps. bylyscie kiedys na rekonstrukcji wlosa??
moze ktoras z Was ja robila?
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości