![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
byłam w studio Farauk na ul.Słowiańskiej.Nie zapisywałam się, bo poszłam prosto ze szkoły o godz.11.30
![]() ![]() Super że to krótko trwało bo irytowało mnie zawsze siedzenie bitą godzinę w Kenue na ul.Kościelnej.
#752 |
Wtajemniczenie
|
A co myślicie o farbowaniu w salonie fryzjerskim w Kupcu Poznańskim?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żal mi Twojej koleżanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że moja noga tam więcej nie postanie. ![]()
![]() |
#755 |
Rozeznanie
|
dziewczyny nie straszcie
![]()
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Faustissina ale jak umawiałaś się z nią na kolor chłodny to czemu zaraz nie reklamowałąś tego? Bo kolor rudy ma daleko do chłodnego odcienia...
Przecież dziewczyny jak fryzjer spartaczy robotę to zaraz trzeba reklamować usługę i najlepiej umówić się na poprawkę. Zresztą w prawach konsumetna jest osobny rozdział o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem fryzjerka powinna uprzedzic ze moze nie wyjsc kolor chlodny
![]() |
#758 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Odradzam salon Trendy posiadaczkom kręconych i falowanych włosów, zarówno ten na Półwiejskiej jak i na Bukowskiej.
Moja koleżanka i ja poszłyśmy całkowicie niezależnie do Trendy- jedna na Bukowską, druga na Półwiejską. Obcięto nas dokładnie wg tego samego wzoru, kompletnie ignorując przyniesione przez koleżankę zdjęcie oraz moje instrukcje- nie wiem, czy pracownicy Trendy byli na jakimś szkoleniu, gdzie nauczono ich tego cięcia, czy to jest teraz ich topowa fryzura, ale efekt jest beznadziejny. Włosy zbyt mocno wycieniowane /niedbale wystopniowane/, kompletnie się nie układają, nie mogę ich nawet związać, bo mimo wielokrotnego powtarzania, że nie chcę tak krótkiej fryzury zafundowano mi na głowie coś a'la Jadzia z programu "Małe Dzieci" ![]() ![]() Moja noga więcej tam nie postanie. ... ale, moje koleżanki z prostymi włosami zostały ładnie obcięte.
Edytowane przez rzastin Czas edycji: 2007-04-02 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za oszołomy z tych fryzjerów!!! Jak ja byłam młodsza to od każdego fryzjera też wychodziłam z płaczem- ale wtedy miałam króciutkie włoski i nikt nie potrafił ich dobrze ściąć. Teraz raczej katastrofy na głowie jeszcze nie doświadczyłam... ale niestety pewnie w końcu znowu będzie powtórka z rozrywki ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Rozeznanie
|
No to czas teraz na moją relację z Farouk! Bałam się strasznie, że wyjdzie mi jakiś marchewkowy, po Waszych sprawozdaniach... ale... jestem pozytywnie zaskoczona! No więc:
- fryzjerka zajmowała się tylko mną, od początku do końca, łącznie z myciem, nakładaniem farby itp. - ostrzegła mnie, że mój wymarzony kolor może nie wyjśc, wyjść brzydko lub poniszczyć mi włosy (które mam niestety bardzo zniszczone dawnym rozjaśnianiem i prostowaniem i koncówki mogłyby się pokruszyć) i zaproponowała podobny, który zresztą wyszedł bardzo ładnie i bardzo mi pasuje. znajomym również się podoba - podczas zajmowania się mną rozmawiała ze mną, byla miła i sympatyczna, rozmawiałyśmy o pielęgnacji włosów itp - nakładała farbę baaaaaaaaaaaaaaardzo starannie, nie spieszyła się zbytnio, poświęcała mi wiele uwagi i na prawdę byłam zaskoczona jej starannością bo u innych fryzjerów to tylko machnięcie, zawinięcie w folię i do widzenia, nie żałowała też farby jak inni - podchodziła do mnie co jakiś czas i sprawdzała jak ma się mój kolor - ceny są bardzo przystępne (zapłaciłam 95 zł za balejaż) - ich preparaty są na prawdę bardzo delikatne, właściwie moje włosy nie odczuły tego zabiegu, jedynie w miejsu gdzie były spalone domowym rozjaśniaczem (:/) trochę się wysuszyły, ale nie mam szopy na głowie, czego się najbardziej bałam - fryzura jest ładna, ładnie się prezentuje, nie mam białych pasów na czarnych włosach, efekt jest delikatny i subtelny, taki, o jaki mi chodziło ![]() ja polecam Farouk i na pewno jeszcze tam zawitam, przynajmniej na farbowanie lub balejaż, bo nie wiem jak tną... aha jedna z fryzjerek wydała mi się bardzo niesympatyczna, chodziła taka nadęta i spoglądała tak dziwnie na wszystkich... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#763 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ania, a pamietasz jak miala na imie fryzjerka, ktora robila Tobie baleyage? Chcialam sie wybrac do Farouk'a (co prawda na sciecie) i nie chcialabym trafic na ta "nadeta" pania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mieć jakiś rudych kłaków ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
Z wszystkich postów wynika, iż znów sprawdza się stara prawda, że rózni ludziei rózne opinie. Tydzien temu byłam w Kenzo chcąc tylko podciąc włosy ( półdługa fryzurka ala punk zrobiona prze Karoline z Trendy Półwiejska ) i wpadłam w ręce Michała, który od razu miał wizje na moje włosy ![]() ![]() Reasumując mysle, że odwaznym mogę polecic Michała z Kenzo, albo Karoline Z Trendy, tych którzy szukją czegoś stonowanego z dobrym cieciem odsylam do Legrand. Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
To Karolina to w których Trendach pracuje?
EDIT: Ślepa jestem, nie doczytałam że na Półwiejskiej ![]()
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-03-28 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
Fajnie Aniu, że jesteś zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Rozeznanie
|
tak chyba to byla Iwona ale nie pamietam dokladnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#770 |
Zadomowienie
|
Ja bylam dzisiaj na scieciu w Farouk'u (u p. Iwony- bardzo sympatyczna, usmiechnieta) i jestem zadowolona.
Co prawda myslalam, ze zaplace mniej (do 60 zl, jednak przy moich dlugich wlosach musialam wylozyc 70), ale nie zaluje, ze zaryzykowalam i poszlam tam "w ciemno".
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
bylas na scieciu i modelowaniu?
![]() |
#772 |
Przyczajenie
|
Ja juz mam czekoladke na glowie. Mój facet stwierdził, że w takim kolorze włosów wyglądam niegrzecznie
![]() Do Farouka wybiera sie moja siostra ( ale nie wiem do kogo). Siostra ma dosc cenkie malo podatne na ukladanie wlosy, wiec jej fryzura wymaga perfekcyjnego ciecia. Zobaczymyc cz w Farouk dadza rade. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Rozeznanie
|
bylas w Kenzo?
![]() |
#774 |
Zadomowienie
|
![]() Po godz. mialam juz gotowa fryzure ![]()
![]() |
#775 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Dodam jeszcze tylko, ze raz bylam na farbowaniu w Kenzo na ul.Podgórnej - PORAŻKA!!! Nie dość, ze Pani wcale nie byla zainteresowana mna tylko plotkami z kolezankami, ktore wlasnie ja odwiedziły w salonie, to jeszcze efekt farbowania marny (nadal odrosty odrozniały sie kolorem). Zaznacze tylko, ze caly czas farbuje wlosy w odcieniach brazów, wiec to nie byla taka diametralna zmiana koloru. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Przyczajenie
|
Rzeczywiście, też zauważyłam, że Panie w Kenzo nie zawsze są zainteresowanie tylko klientami, czesto rownież ploteczkami. Zwłszacza taka jedna blondynka z Kenzo na Ratajaczaka . Ostatni jak byłam to zauwazylam ze ta fryzjerka wogole nie poswiecala uwagi klientce, ale za to przejawiala spore zainteresowanie kolega fryzjerem. gdym to ja byla na jej fotelu napewno bym zareagowala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Jak już pisałam- Trendy są do kitu i świadczy o tym chociażby przewaga negatywnych komenatrzy na temat tego salonu.... możliwe, że niektórzy ich fryzjerzy coś potrafią, ale to są może 3-4 osoby, reszta- tragedia!
#778 |
Wtajemniczenie
|
ja chodze do Trendy na Bukowskiej... odkad tam trafilam nigdzie indziej sie nie wybieram, chodze do Kasi, jest po prostu rewelacyjna !!! i poki ona bedzie tam pracowac na bank bede tam chodzic
![]() buzka ![]()
#779 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
uff jak dobrze ze tam nie poszlam, a juz chcialam isc sie umowic a tu patrze zamkniete i przeniesione ![]() czekamy na fotki z trendy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja jak poszłam tam na podcięcie po Le Grand to mi jakiś babsztyl obciął tak super włosy, że po umyciu stałam przed lustrem 0,5h i zastanawiałam się co zrobić z tymi kłakami! ![]() Ta baba zostawiła mi z jednej strony dłuższe włosy, z tyłu kompletnie krzywo obcięła- na środku wycięła a boki zostawiła dłuższe więc ogólnie wyglądałam jakbym sama sobie włosy obcięła po wypiciu setki czystej.... Więc jak ktoś mi mówi, że Trendy są dobre to sobie myslę, że ta osoba ma po prostu szczęście- akurat widocznie nie obicnała Ciebie jedna z tych niedouczonych pseudo-fryzjerek...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.