![]() |
#811 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
bardzo ładnie wyglądasz, choć oczywiście w naturalnych Cię nie widziłam Mój TZ co chwile mnie wyzywa ze nie mam prostych włosków, ze mam prostownice i nie prostuje. generalnie to szczerze to nie mam wprawy i nie wychodzi mi to tak jakbym chciała ![]() Na sucho podobno lepiej bo od razu nadaje się kształt fryzurki, mnie tez w ten sposób scinano... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nafie - bardzo ladne sciecie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Wtajemniczenie
|
Sisleys - a jak wyglada ta Milena ? bo wydaje mi sie to wlasnie ja widzialam ostatnio i bylam zszokowana, bo przyszla dziewczyna w slicznej fryzurze a wyszla scieta OKROPNIE po prostu ! a co do Kasi - w czasie kiedy Kasia robila mi wlosy kazda z pozostalych obsluzyla chyba po 2 klientki. U mnie trwalo to ponad godzine, ale naprawde nie ma szans zeby sciela krzywo
![]() ![]() AniaBrunetka (swoja droga tez jestem Ania brunetka:P) ja sie nie ludze ze kiedys mnie ktos zetnie tak by moje wlosy wygladaly ladnie bez ukladania bo to... niemozliwe przy moich klakach ![]() ![]()
#814 |
Zakorzenienie
|
Nafie ta Milena ma nieprzyjemny grymas twarzy, ciemne, długie włosy, jest szczupła i taka trochę prostacka jest z wyglądu....
#815 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?
Drogie Panie
![]() Jeśli chodzi o dobrego fryzjera w Poznaniu. Chciałabym polecic Krzysztofa Polowczyka i jego zakład fryzjerski "KAJA" w pasażu przy ulicy Półwiejskiej. Jest to jedyny fryzjer ,który sprostał moim wymaganiom,dlatego u niego zostałam. Mam dość podatne włosy,które nigdy nie układały się dobrze... od czasu kiedy zajął się nimi Krzysiu są świetne ![]() Miałam juz fryzury od zupełnie krótkich do długich.. Jestem bardzo zadowolona. Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#817 |
Przyczajenie
|
Nie wiem jak Cie oszpecil,moze pokazesz zdjecie?
Wszyscy znajomi sa bardzo zadwowoleni z Krzysztofa. Ja rowniez,a jestem bedzie wybredna. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie nie polecam nowo otwartego trendy na Piątkowskiej. Wczoraj była tam moja przyjaciółka. Kaśka chciala przciemnic swoj kasztanowy kolor wlosow. Ponoc juz w trakcie farbowania cos bylo nie tak, fryzjerka caly czas konsultowala wszystko z druga, moja przyjaciolka odniosla wrazenie jakby ta nakladala farbę po raz pierwszy. E efekcie jej wlosy sa dzis dwukolorowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#820 |
Rozeznanie
|
Umówiłam się na dość radykalne ścięcie do EmiStyle
![]() ![]() zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() ![]()
#821 |
Przyczajenie
|
Polecam gorąco salon fryzjerski na ul. Mostowej 5, a dokładniej studio urody
LA CHATTON !!! Klimatyczna atmosferka no i fryzjerka Kasia zawsze wyczaruje coś z niczego ![]() Dobre na poprawienie humoru i wyglądu!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Jak jeszcze tam nie byłyście to zachęcam ! Mam świetną fryzurkę, a straciłam tylko 35 zł z umyciem i ułożeniem! Jak dla mnie to tanio ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Przyczajenie
|
witam drogie dziewczeta tak czytam wasze wypowiedzi i stwierdziłam ze napisze moje zdanie o fryzjerach z poznania. Kiedyś szłam ulica i weszłam do fryzjera bo miałam ochote obcia grzywke,wyszłam zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Przyczajenie
|
widzicie z ty rozjasnianiem to tak jaest zamiast uprzedzac nas jako klientki o tym ze mozemy niec poniszczone włosy wola nam niszczyc nałozyc odrzywke byle bysmy były zadowolone po wyjsciu od fryzjera to co w domu mamy za problemy z ułozeniem włosówto juz ich nieinteresuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#825 |
Zadomowienie
|
Sluchajcie kobietki,
Czy mozecie mi pomoc? Moze orientujecie sie, ktory fryzjer w Poznaniu bylby dobry, by wykonac taki kolorek? Nie jest on wbrew pozorom taki latwy. bowiem o ile sie nie myle, ciemne wloski sa calkowicie pokryte balleyagem w kolorkach blondu. Juz jakies 8lat jak robie sobie balleyage, a zawsze efekt nie taki jakbym chciala ![]() Zawsze widac odrosty, zawsze widac ciemne moje kosmyki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Rozeznanie
|
na ciemnych wlosach farbowanych na blond zawsze bedzie widac odrosty
![]()
![]() |
#827 |
Zadomowienie
|
Masz racje,
![]() Wychodze i od razu sie denerwuje ![]() A poza tym, moze sie nie wyrazilam klarownie, po prawdzi chodzi mi o to, ze nikt jeszcze nie zrobil mi wloskow takich, zawsze przeblyskiwaly pomiedzy nimi moje wlasne z natury szarobure klaczki, a ona ma wlasnie to co mi sie podoba, balleyage na calych wlosach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Z uwagą przeczytałam wasze wypowiedzi na temat fryzjerów, zdecydowałam się iść jutro do Kenzo na Podgórnej. Nie mam pomysłu na siebie, oprócz ogólnych zarysów fryzury.Mam włosy za ramiona,lekko kręcone,jakakolwiek wilgoć powoduje natychmiastowe "rozwalenie" się fryzury oraz tak zwaną szopę. Asymetryczne fryzury więc chyba odpadają, prostownicą też nie chcę się bawić,bo raz,że nie mam na to czasu,a dwa-to strasznie niszczy włosy. Marzę o lekkiej,modnej fryzurce, włosy mniej więcej do ramion,może troszkę przed, niezbyt szalonej ponieważ pracuję, mam włosy ciemno brązowe. Czy możecie wkleić zdjęcia z jakimiś propozycjami? Będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Przyczajenie
|
ja mam pomysl na Twoje wlosy
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Przyczajenie
|
do Baobab: mam dobra fryzjerke ktora idealnie dobiera kolory,robi dokladnie balejage i co najwazniejsze potrafi calkowicie zakryc ciemny odrost wystarczy dobra technika. Wiem bo moja kolezanke do niej wyslalam i zrobila jej to czego chciala.Ja mam ciemne wlosy wiec robie jeden kolor i promienie chodze do niej od 2 lat i zawsze wymysla mi cos nowego. naprawde polecam. Na ul.wielkiej 13 salon Lafayette. Karolina.
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#835 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Przeczytałam wszystkie posty. Mam lichutkie i cienkie włosy, troche przesuszone po rozjaśnianiu, chciałabym prosić o radę w wyborze dobrego fryzjera. Wstępnie zdecydowałam się na p. Krystynę Piasecką, jednak jej zakład fryzjerski jest dość daleko ode mnie. Myślałam też o Adamie Piaseckim o którym była tutaj mowa jednak najbliższy termin na maj. Z rodziny został jeszcze Maciej, którego zakład mieści się na Hetmańskiej (przeniesiony z Palacza ) ale nie znalazłam o nim tutaj żadnej wzmianki. Czy któraś z dziewczyn korzystała może z jego usług ? jakie wrażenia ? |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Wtajemniczenie
|
a gdzie jest ten salon Piaseckich gdzie idziesz
? wiem ze na Bukowskiej kolo mnie jest jeden ![]()
#837 |
Przyczajenie
|
Umówiłam się w dwóch salonach ( desperacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
ja moge tylko polecic pania krystyne piasecka. u jej synow nie bylam. za to ona bardzo dobrze scina. i kolorki klientkom tez robia fajne na glowach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wiosna za oknem a ja już nie mogę patrzeć w lustro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Przyczajenie
|
nie jestem fryzjerka a szkoda ale trafilyscie z imieniem mam na imie Karolina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.