Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-05, 12:50   #811
kasiag-01
Wtajemniczenie

Dot.: Fryzjer Poznan

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
.. coz - ani rusz bez prostownicy. Naturalnie mam falowane/puszace sie wlosy od polowy glowy do dolu. Takze ona najpierw umyla mi wlosy, potem wysuszyla. wyprostowala i dopiero pozniej - scinala na sucho !!!!

właśnie tez tak kojarzyłam Cię , że masz podobne włoski do mnie.
bardzo ładnie wyglądasz, choć oczywiście w naturalnych Cię nie widziłam
Mój TZ co chwile mnie wyzywa ze nie mam prostych włosków, ze mam prostownice i nie prostuje.
generalnie to szczerze to nie mam wprawy i nie wychodzi mi to tak jakbym chciała
Na sucho podobno lepiej bo od razu nadaje się kształt fryzurki, mnie tez w ten sposób scinano...
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 18:49   #812
AniaBrunetka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
ta fryzjerka jak coś jej powiedziałam to ona kpiąco wyśmiała mnie i poszła do koleżanki jej to powiedzieć, i razem się śmiały ze mnie[/b] Wyobrażasz sobie taką obsługę?!

nafie - bardzo ladne sciecie kusi mnie zeby tez cos zrobic z ta moja szopa tylko sie boje bo jeszcze nigdy nie trafilam na fryzjera ktory scialby mnie tak, zebym ni emusiala meczyc sie z ukladaniem
Stary 2007-04-06, 10:04   #813
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

Sisleys - a jak wyglada ta Milena ? bo wydaje mi sie to wlasnie ja widzialam ostatnio i bylam zszokowana, bo przyszla dziewczyna w slicznej fryzurze a wyszla scieta OKROPNIE po prostu ! a co do Kasi - w czasie kiedy Kasia robila mi wlosy kazda z pozostalych obsluzyla chyba po 2 klientki. U mnie trwalo to ponad godzine, ale naprawde nie ma szans zeby sciela krzywo robi to naprawde super, juz nie chce sie powtarzac ale z Kasi jestem naprawde zadowolona, juz polowa moich kumpel tam chodzi i cala rodzinka hehe

AniaBrunetka (swoja droga tez jestem Ania brunetka:P) ja sie nie ludze ze kiedys mnie ktos zetnie tak by moje wlosy wygladaly ladnie bez ukladania bo to... niemozliwe przy moich klakach musze prostowac, ale za to efekt jest ladny

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 11:28   #814
SiSleyS
Zakorzenienie

Nafie ta Milena ma nieprzyjemny grymas twarzy, ciemne, długie włosy, jest szczupła i taka trochę prostacka jest z wyglądu....
Stary 2007-04-06, 13:07   #815
genesis
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do genesis
Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Drogie Panie))
Jeśli chodzi o dobrego fryzjera w Poznaniu.
Chciałabym polecic Krzysztofa Polowczyka i jego zakład fryzjerski "KAJA"
w pasażu przy ulicy Półwiejskiej.
Jest to jedyny fryzjer ,który sprostał moim wymaganiom,dlatego u niego
zostałam. Mam dość podatne włosy,które nigdy nie układały się dobrze...
od czasu kiedy zajął się nimi Krzysiu są świetne
Miałam juz fryzury od zupełnie krótkich do długich.. Jestem bardzo
zadowolona.
Polecam
genesis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 13:58   #816
anna_net
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez genesis Pokaż wiadomość
Drogie Panie))
Jeśli chodzi o dobrego fryzjera w Poznaniu.
Chciałabym polecic Krzysztofa Polowczyka i jego zakład fryzjerski "KAJA"
w pasażu przy ulicy Półwiejskiej.
Jest to jedyny fryzjer ,który sprostał moim wymaganiom,dlatego u niego
zostałam. Mam dość podatne włosy,które nigdy nie układały się dobrze...
od czasu kiedy zajął się nimi Krzysiu są świetne
Miałam juz fryzury od zupełnie krótkich do długich.. Jestem bardzo
zadowolona.
Polecam
Pan Krzysztof mnie oszpecił i potraktował bardzo nieprofesjonalnie, co zresztą opisałam w wyżej podanym przeze mnie wątku.

Stop rzezi fok w Kanadzie!
Podpisz petycję, zamów pakiet kampanii...działaj !!

http://www.ratujfoki.pl/
anna_net jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-07, 09:40   #817
genesis
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do genesis

Nie wiem jak Cie oszpecil,moze pokazesz zdjecie?
Wszyscy znajomi sa bardzo zadwowoleni z Krzysztofa. Ja rowniez,a jestem
bedzie wybredna.

Pozdrawiam
genesis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-07, 18:29   #818
Velutka
Przyczajenie

Słuchajcie nie polecam nowo otwartego trendy na Piątkowskiej. Wczoraj była tam moja przyjaciółka. Kaśka chciala przciemnic swoj kasztanowy kolor wlosow. Ponoc juz w trakcie farbowania cos bylo nie tak, fryzjerka caly czas konsultowala wszystko z druga, moja przyjaciolka odniosla wrazenie jakby ta nakladala farbę po raz pierwszy. E efekcie jej wlosy sa dzis dwukolorowe poniewaz farba nierowno chwyciła i okropnie wyszusone ( nie wiem czy to efekt nierownego nalozenia czy tego ze jedna strona byla wczesniej nalozona i szybciej wniknela we wlos). Ja tego nie wiem , ale fryzjer profesjonalista powienien przewidziec. Całość usługi zostala wyceniona na 110 zł( telefonicznie uzyskała informacje ze 75 zł ). Oczywisce moja przyjaciolka jest rozsadna i myslaca osóbka i nie zaplacila takiej kwoty. Niestety czeka ja teraz poprawka ( jest juz umowiona do Michala z Kenzo ), pozostaly zniszczone włosy z dziwnym kolorem.
Velutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-07, 18:58   #819
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Velutka Pokaż wiadomość
Słuchajcie nie polecam nowo otwartego trendy na Piątkowskiej. Wczoraj była tam moja przyjaciółka. Kaśka chciala przciemnic swoj kasztanowy kolor wlosow. Ponoc juz w trakcie farbowania cos bylo nie tak, fryzjerka caly czas konsultowala wszystko z druga, moja przyjaciolka odniosla wrazenie jakby ta nakladala farbę po raz pierwszy. E efekcie jej wlosy sa dzis dwukolorowe poniewaz farba nierowno chwyciła i okropnie wyszusone ( nie wiem czy to efekt nierownego nalozenia czy tego ze jedna strona byla wczesniej nalozona i szybciej wniknela we wlos). Ja tego nie wiem , ale fryzjer profesjonalista powienien przewidziec. Całość usługi zostala wyceniona na 110 zł( telefonicznie uzyskała informacje ze 75 zł ). Oczywisce moja przyjaciolka jest rozsadna i myslaca osóbka i nie zaplacila takiej kwoty. Niestety czeka ja teraz poprawka ( jest juz umowiona do Michala z Kenzo ), pozostaly zniszczone włosy z dziwnym kolorem.
no niestety, jak pisałam wcześniej- farba w Trendach to duuuuże ryzyko...
Stary 2007-04-07, 19:08   #820
anna_net
Rozeznanie

Umówiłam się na dość radykalne ścięcie do EmiStyle

zobaczymy co z tego wyjdzie bo od 5 lat noszę tą samą fryzurę, a od zawsze dłuugie włosy...

Stop rzezi fok w Kanadzie!
Podpisz petycję, zamów pakiet kampanii...działaj !!

http://www.ratujfoki.pl/
anna_net jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-07, 22:17   #821
Paulina :)
Przyczajenie

Polecam gorąco salon fryzjerski na ul. Mostowej 5, a dokładniej studio urody
LA CHATTON !!! Klimatyczna atmosferka no i fryzjerka Kasia zawsze wyczaruje coś z niczego
Dobre na poprawienie humoru i wyglądu!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Jak jeszcze tam nie byłyście to zachęcam ! Mam świetną fryzurkę, a straciłam tylko 35 zł z umyciem i ułożeniem! Jak dla mnie to tanio
i klimacik w salonie fajny, super relaksacyjnie
Paulina :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-07, 23:06   #822
monik :p
Przyczajenie

witam drogie dziewczeta tak czytam wasze wypowiedzi i stwierdziłam ze napisze moje zdanie o fryzjerach z poznania. Kiedyś szłam ulica i weszłam do fryzjera bo miałam ochote obcia grzywke,wyszłam zadowolona !!! Odziwo bo przewaznie nieklubie chodzic do fryzjerów.Potem wysłałam kolerzanke która umuwiła sie na kolor tez była zadowolona Polecam Miła obsługa i niskie ceny
monik :p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-07, 23:20   #823
monik :p
Przyczajenie

widzicie z ty rozjasnianiem to tak jaest zamiast uprzedzac nas jako klientki o tym ze mozemy niec poniszczone włosy wola nam niszczyc nałozyc odrzywke byle bysmy były zadowolone po wyjsciu od fryzjera to co w domu mamy za problemy z ułozeniem włosówto juz ich nieinteresuje
monik :p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-08, 16:21   #824
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina :) Pokaż wiadomość
Polecam gorąco salon fryzjerski na ul. Mostowej 5, a dokładniej studio urody
LA CHATTON !!! Klimatyczna atmosferka no i fryzjerka Kasia zawsze wyczaruje coś z niczego
Dobre na poprawienie humoru i wyglądu!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Jak jeszcze tam nie byłyście to zachęcam ! Mam świetną fryzurkę, a straciłam tylko 35 zł z umyciem i ułożeniem! Jak dla mnie to tanio
i klimacik w salonie fajny, super relaksacyjnie
a mogłabyś dać fotki?
Stary 2007-04-09, 15:55   #825
baobab
Zadomowienie

GG do baobab Wyślij wiadomość przez Yahoo do baobab

Sluchajcie kobietki,
Czy mozecie mi pomoc?
Moze orientujecie sie, ktory fryzjer w Poznaniu bylby dobry, by wykonac taki kolorek?
Nie jest on wbrew pozorom taki latwy. bowiem o ile sie nie myle, ciemne wloski sa calkowicie pokryte balleyagem w kolorkach blondu.
Juz jakies 8lat jak robie sobie balleyage, a zawsze efekt nie taki jakbym chciala
Zawsze widac odrosty, zawsze widac ciemne moje kosmyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10619127.jpg (29,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu3.JPG (27,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu4.JPG (30,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.JPG (7,0 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu2.JPG (19,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sIWlyUqgq5IL_R6q.jpg (14,9 KB, 25 załadowań)
baobab jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-09, 19:27   #826
AniaBrunetka
Rozeznanie

na ciemnych wlosach farbowanych na blond zawsze bedzie widac odrosty cudow nie ma
Stary 2007-04-09, 19:32   #827
baobab
Zadomowienie

GG do baobab Wyślij wiadomość przez Yahoo do baobab

Masz racje, ale u mnie przewaznie zostawiaja fryzjerki jakies 2cm!
Wychodze i od razu sie denerwuje
A poza tym, moze sie nie wyrazilam klarownie, po prawdzi chodzi mi o to, ze nikt jeszcze nie zrobil mi wloskow takich, zawsze przeblyskiwaly pomiedzy nimi moje wlasne z natury szarobure klaczki, a ona ma wlasnie to co mi sie podoba, balleyage na calych wlosach
baobab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 08:04   #828
queenet
Przyczajenie

Hej dziewczyny

Z uwagą przeczytałam wasze wypowiedzi na temat fryzjerów, zdecydowałam się iść jutro do Kenzo na Podgórnej. Nie mam pomysłu na siebie, oprócz ogólnych zarysów fryzury.Mam włosy za ramiona,lekko kręcone,jakakolwiek wilgoć powoduje natychmiastowe "rozwalenie" się fryzury oraz tak zwaną szopę. Asymetryczne fryzury więc chyba odpadają, prostownicą też nie chcę się bawić,bo raz,że nie mam na to czasu,a dwa-to strasznie niszczy włosy. Marzę o lekkiej,modnej fryzurce, włosy mniej więcej do ramion,może troszkę przed, niezbyt szalonej ponieważ pracuję, mam włosy ciemno brązowe. Czy możecie wkleić zdjęcia z jakimiś propozycjami? Będę wdzięczna
queenet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 08:38   #829
kasiag-01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anna_net Pokaż wiadomość
Umówiłam się na dość radykalne ścięcie do EmiStyle

zobaczymy co z tego wyjdzie bo od 5 lat noszę tą samą fryzurę, a od zawsze dłuugie włosy...
Aniu!!! koniecznie napisz jak było i kto Cie scinał i w ogóle wszystko!!!!!
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 09:22   #830
lubie ladnie wygladac
Przyczajenie

ja mam pomysl na Twoje wlosy
lubie ladnie wygladac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 09:28   #831
lubie ladnie wygladac
Przyczajenie

do Baobab: mam dobra fryzjerke ktora idealnie dobiera kolory,robi dokladnie balejage i co najwazniejsze potrafi calkowicie zakryc ciemny odrost wystarczy dobra technika. Wiem bo moja kolezanke do niej wyslalam i zrobila jej to czego chciala.Ja mam ciemne wlosy wiec robie jeden kolor i promienie chodze do niej od 2 lat i zawsze wymysla mi cos nowego. naprawde polecam. Na ul.wielkiej 13 salon Lafayette. Karolina.
Stary 2007-04-10, 11:21   #832
lilianaX
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez baobab Pokaż wiadomość
Masz racje, ale u mnie przewaznie zostawiaja fryzjerki jakies 2cm!
Wychodze i od razu sie denerwuje
A poza tym, moze sie nie wyrazilam klarownie, po prawdzi chodzi mi o to, ze nikt jeszcze nie zrobil mi wloskow takich, zawsze przeblyskiwaly pomiedzy nimi moje wlasne z natury szarobure klaczki, a ona ma wlasnie to co mi sie podoba, balleyage na calych wlosach
Bo na tym polega właśnie technika balayage'u - fryzjer nigdy nie robi go idealnie od skóry, tylko właśnie z ok. centymetrowym odrostem. Nie wiem dlaczego tak jest, ale tak mówią wszyscy fryzjerzy. Najczęściej po pierwszym balayagu, nawet b. gęstym zostaje część włosów nieufarbowanych, ale z czasem fryzjer może go, jeśli chcesz zagęścić. Jęsli tak bardzo Ci zależy, żeby wszystkie włosy były równo blond, to może się po prostu przefarbuj całościowo i po sprawie A ciemne odrosty u brunetki pojawią się po ok 2 tyg na bank
lilianaX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 11:23   #833
lilianaX
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lubie ladnie wygladac Pokaż wiadomość
do Baobab: mam dobra fryzjerke ktora idealnie dobiera kolory,robi dokladnie balejage i co najwazniejsze potrafi calkowicie zakryc ciemny odrost wystarczy dobra technika. Wiem bo moja kolezanke do niej wyslalam i zrobila jej to czego chciala.Ja mam ciemne wlosy wiec robie jeden kolor i promienie chodze do niej od 2 lat i zawsze wymysla mi cos nowego. naprawde polecam. Na ul.wielkiej 13 salon Lafayette. Karolina.
Nie wiedzieć czemu, moja kobieca intuicja podpowiada mi że autorką postu jest fryzjerka Karolina
lilianaX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 14:30   #834
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianaX Pokaż wiadomość
Nie wiedzieć czemu, moja kobieca intuicja podpowiada mi że autorką postu jest fryzjerka Karolina
mnie też
Stary 2007-04-11, 15:34   #835
majagaja
Przyczajenie

GG do majagaja

Witam
Przeczytałam wszystkie posty. Mam lichutkie i cienkie włosy, troche przesuszone po rozjaśnianiu, chciałabym prosić o radę w wyborze dobrego fryzjera.
Wstępnie zdecydowałam się na p. Krystynę Piasecką, jednak jej zakład fryzjerski jest dość daleko ode mnie. Myślałam też o Adamie Piaseckim o którym była tutaj mowa jednak najbliższy termin na maj. Z rodziny został jeszcze Maciej, którego zakład mieści się na Hetmańskiej (przeniesiony z Palacza ) ale nie znalazłam o nim tutaj żadnej wzmianki.
Czy któraś z dziewczyn korzystała może z jego usług ? jakie wrażenia ?
majagaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 15:57   #836
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

a gdzie jest ten salon Piaseckich gdzie idziesz
?
wiem ze na Bukowskiej kolo mnie jest jeden

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 15:59   #837
majagaja
Przyczajenie

GG do majagaja

Umówiłam się w dwóch salonach ( desperacja ) u p. Krysi na Pniewskiej ( daleko ) i u jednego z jej synów Macieja na Hetmańskiej i prosiłabym o opinie na temat pana Macieja.
Stary 2007-04-11, 16:03   #838
AaniaA
Zakorzenienie

ja moge tylko polecic pania krystyne piasecka. u jej synow nie bylam. za to ona bardzo dobrze scina. i kolorki klientkom tez robia fajne na glowach .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 16:25   #839
majagaja
Przyczajenie

GG do majagaja

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
ja moge tylko polecic pania krystyne piasecka. u jej synow nie bylam. za to ona bardzo dobrze scina. i kolorki klientkom tez robia fajne na glowach .
Aaniu, właśnie o strzyżenie mi chodzi Mam swojego fryzjera do którego chodzę od lat jednak jest on świetny raczej przy krótkich włosach, w tej chwili mam odrośnięte do linii brody, jednej długości, przy cienkich włosach wygląda to raczej smętnie. Po wyściu od fryzjera chciałabym widzieć odmianę ale też nie chciałabym bać się usiąść najpierw w fotelu gdyż już nie raz wracałam od fryzjera prawie z płaczem. Być może gdyby taka była sugestia fryzjera zdecydowałabym się na kolorek.
Wiosna za oknem a ja już nie mogę patrzeć w lustro.
Stary 2007-04-11, 17:39   #840
lubie ladnie wygladac
Przyczajenie

nie jestem fryzjerka a szkoda ale trafilyscie z imieniem mam na imie Karolina.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości