|  2007-04-05, 13:50 | #811 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dot.: Fryzjer Poznan

Cytat: 
 bardzo ładnie wyglądasz, choć oczywiście w naturalnych Cię nie widziłam Mój TZ co chwile mnie wyzywa ze nie mam prostych włosków, ze mam prostownice i nie prostuje. generalnie to szczerze to nie mam wprawy i nie wychodzi mi to tak jakbym chciała  Na sucho podobno lepiej bo od razu nadaje się kształt fryzurki, mnie tez w ten sposób scinano... | |
|     | 
|  2007-04-05, 19:49 | #812 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

Cytat: 
           nafie - bardzo ladne sciecie  kusi mnie zeby tez cos zrobic z ta moja szopa tylko sie boje bo jeszcze nigdy nie trafilam na fryzjera ktory scialby mnie tak, zebym ni emusiala meczyc sie z ukladaniem   
				__________________ Zapuszczam włosy!   | |
|     | 
|  2007-04-06, 11:04 | #813 | 
| Wtajemniczenie | 

Sisleys - a jak wyglada ta Milena ? bo wydaje mi sie to wlasnie ja widzialam ostatnio i bylam zszokowana, bo przyszla dziewczyna w slicznej fryzurze a wyszla scieta OKROPNIE po prostu !  a co do Kasi - w czasie kiedy Kasia robila mi wlosy kazda z pozostalych obsluzyla chyba po 2 klientki. U mnie trwalo to ponad godzine, ale naprawde nie ma szans zeby sciela krzywo   robi to naprawde super, juz nie chce sie powtarzac ale z Kasi jestem naprawde zadowolona, juz polowa moich kumpel tam chodzi i cala rodzinka hehe   AniaBrunetka (swoja droga tez jestem Ania brunetka:P) ja sie nie ludze ze kiedys mnie ktos zetnie tak by moje wlosy wygladaly ladnie bez ukladania bo to... niemozliwe przy moich klakach  musze prostowac, ale za to efekt jest ladny   
				__________________   "Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller | 
|     | 
|  2007-04-06, 12:28 | #814 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Nafie ta Milena ma nieprzyjemny grymas twarzy, ciemne, długie włosy, jest szczupła i taka trochę prostacka jest z wyglądu....

__________________ | 
|     | 
|  2007-04-06, 14:07 | #815 | 
| Przyczajenie | 

Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Drogie Panie  )) Jeśli chodzi o dobrego fryzjera w Poznaniu. Chciałabym polecic Krzysztofa Polowczyka i jego zakład fryzjerski "KAJA" w pasażu przy ulicy Półwiejskiej. Jest to jedyny fryzjer ,który sprostał moim wymaganiom,dlatego u niego zostałam. Mam dość podatne włosy,które nigdy nie układały się dobrze... od czasu kiedy zajął się nimi Krzysiu są świetne  Miałam juz fryzury od zupełnie krótkich do długich.. Jestem bardzo zadowolona. Polecam   | 
|     | 
|  2007-04-06, 14:58 | #816 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-03 
				 | 

Cytat: 

__________________ pozdrawiam A. Stop rzezi fok w Kanadzie! Podpisz petycję, zamów pakiet kampanii...działaj !! http://www.ratujfoki.pl/ | |
|     | 
|  2007-04-07, 10:40 | #817 | 
| Przyczajenie | 

Nie wiem jak Cie oszpecil,moze pokazesz zdjecie? Wszyscy znajomi sa bardzo zadwowoleni z Krzysztofa. Ja rowniez,a jestem bedzie wybredna. Pozdrawiam | 
|     | 
|  2007-04-07, 19:29 | #818 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Słuchajcie nie polecam nowo otwartego trendy  na Piątkowskiej. Wczoraj była tam moja przyjaciółka. Kaśka chciala przciemnic swoj kasztanowy kolor wlosow. Ponoc juz w trakcie farbowania cos bylo nie tak, fryzjerka caly czas konsultowala wszystko z druga, moja przyjaciolka odniosla wrazenie jakby ta nakladala farbę po raz pierwszy. E efekcie jej wlosy sa dzis dwukolorowe   poniewaz farba nierowno chwyciła i okropnie wyszusone  ( nie wiem czy to efekt nierownego nalozenia czy tego ze jedna strona byla wczesniej nalozona i szybciej wniknela we wlos). Ja tego nie wiem , ale fryzjer profesjonalista powienien przewidziec. Całość usługi zostala wyceniona na 110 zł( telefonicznie uzyskała informacje ze 75 zł ). Oczywisce moja przyjaciolka jest rozsadna i myslaca osóbka i nie zaplacila takiej kwoty. Niestety czeka ja teraz poprawka ( jest juz umowiona do Michala z Kenzo ), pozostaly zniszczone włosy z dziwnym kolorem. | 
|     | 
|  2007-04-07, 19:58 | #819 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2007-04-07, 20:08 | #820 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-03 
				 | 

Umówiłam się na dość radykalne ścięcie do EmiStyle      zobaczymy co z tego wyjdzie  bo od 5 lat noszę tą samą fryzurę, a od zawsze dłuugie włosy...   
				__________________ pozdrawiam A. Stop rzezi fok w Kanadzie! Podpisz petycję, zamów pakiet kampanii...działaj !! http://www.ratujfoki.pl/ | 
|     | 
|  2007-04-07, 23:17 | #821 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Polecam gorąco salon fryzjerski na ul. Mostowej 5, a dokładniej studio urody  LA CHATTON !!! Klimatyczna atmosferka no i fryzjerka Kasia zawsze wyczaruje coś z niczego   Dobre na poprawienie humoru i wyglądu!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Jak jeszcze tam nie byłyście to zachęcam ! Mam świetną fryzurkę, a straciłam tylko 35 zł z umyciem i ułożeniem! Jak dla mnie to tanio   i klimacik w salonie fajny, super relaksacyjnie   | 
|     | 
|  2007-04-08, 00:06 | #822 | 
				 | 

witam drogie dziewczeta tak czytam wasze wypowiedzi i stwierdziłam ze napisze moje zdanie o fryzjerach z poznania. Kiedyś szłam ulica i weszłam do fryzjera bo miałam ochote obcia grzywke,wyszłam zadowolona  !!! Odziwo bo przewaznie nieklubie chodzic do fryzjerów.Potem wysłałam kolerzanke która umuwiła sie na kolor tez była zadowolona    Polecam Miła obsługa i niskie ceny | 
|     | 
|  2007-04-08, 00:20 | #823 | 
				 | 

widzicie z ty rozjasnianiem to tak jaest zamiast uprzedzac nas jako klientki o tym ze mozemy niec poniszczone włosy wola nam niszczyc nałozyc odrzywke byle bysmy były zadowolone po wyjsciu od fryzjera to co w domu mamy za problemy z ułozeniem włosówto juz ich nieinteresuje

| 
|     | 
|  2007-04-08, 17:21 | #824 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2007-04-09, 16:55 | #825 | 
| Zadomowienie | 

Sluchajcie kobietki, Czy mozecie mi pomoc? Moze orientujecie sie, ktory fryzjer w Poznaniu bylby dobry, by wykonac taki kolorek? Nie jest on wbrew pozorom taki latwy. bowiem o ile sie nie myle, ciemne wloski sa calkowicie pokryte balleyagem w kolorkach blondu. Juz jakies 8lat jak robie sobie balleyage, a zawsze efekt nie taki jakbym chciala  Zawsze widac odrosty, zawsze widac ciemne moje kosmyki   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-04-09, 20:27 | #826 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

na ciemnych wlosach farbowanych na blond zawsze bedzie widac odrosty   cudow nie ma 
				__________________ Zapuszczam włosy!   | 
|     | 
|  2007-04-09, 20:32 | #827 | 
| Zadomowienie | 

Masz racje,   ale u mnie przewaznie zostawiaja fryzjerki jakies 2cm! Wychodze i od razu sie denerwuje  A poza tym, moze sie nie wyrazilam klarownie, po prawdzi chodzi mi o to, ze nikt jeszcze nie zrobil mi wloskow takich, zawsze przeblyskiwaly pomiedzy nimi moje wlasne z natury szarobure klaczki, a ona ma wlasnie to co mi sie podoba, balleyage na calych wlosach   | 
|     | 
|  2007-04-10, 09:04 | #828 | 
				 | 

Hej dziewczyny   Z uwagą przeczytałam wasze wypowiedzi na temat fryzjerów, zdecydowałam się iść jutro do Kenzo na Podgórnej. Nie mam pomysłu na siebie, oprócz ogólnych zarysów fryzury.Mam włosy za ramiona,lekko kręcone,jakakolwiek wilgoć powoduje natychmiastowe "rozwalenie" się fryzury oraz tak zwaną szopę. Asymetryczne fryzury więc chyba odpadają, prostownicą też nie chcę się bawić,bo raz,że nie mam na to czasu,a dwa-to strasznie niszczy włosy. Marzę o lekkiej,modnej fryzurce, włosy mniej więcej do ramion,może troszkę przed, niezbyt szalonej ponieważ pracuję, mam włosy ciemno brązowe. Czy możecie wkleić zdjęcia z jakimiś propozycjami? Będę wdzięczna   | 
|     | 
|  2007-04-10, 09:38 | #829 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

| 
|     | 
|  2007-04-10, 10:22 | #830 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

ja mam pomysl na Twoje wlosy

| 
|     | 
|  2007-04-10, 10:28 | #831 | 
				 | 

do Baobab: mam dobra fryzjerke ktora idealnie dobiera kolory,robi dokladnie balejage i co najwazniejsze potrafi calkowicie zakryc ciemny odrost wystarczy dobra technika. Wiem bo moja kolezanke do niej wyslalam i zrobila jej to czego chciala.Ja mam ciemne wlosy wiec robie jeden kolor i promienie chodze do niej od 2 lat i zawsze wymysla mi cos nowego. naprawde polecam. Na ul.wielkiej 13 salon Lafayette. Karolina.

| 
|     | 
|  2007-04-10, 12:21 | #832 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Cytat: 
  A ciemne odrosty u brunetki pojawią się po ok 2 tyg na bank | |
|     | 
|  2007-04-10, 12:23 | #833 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2007-04-10, 15:30 | #834 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2007-04-11, 16:34 | #835 | 
| Przyczajenie | 

Witam    Przeczytałam wszystkie posty. Mam lichutkie i cienkie włosy, troche przesuszone po rozjaśnianiu, chciałabym prosić o radę w wyborze dobrego fryzjera. Wstępnie zdecydowałam się na p. Krystynę Piasecką, jednak jej zakład fryzjerski jest dość daleko ode mnie. Myślałam też o Adamie Piaseckim o którym była tutaj mowa jednak najbliższy termin na maj. Z rodziny został jeszcze Maciej, którego zakład mieści się na Hetmańskiej (przeniesiony z Palacza ) ale nie znalazłam o nim tutaj żadnej wzmianki. Czy któraś z dziewczyn korzystała może z jego usług ? jakie wrażenia ? | 
|     | 
|  2007-04-11, 16:57 | #836 | 
| Wtajemniczenie | 

a gdzie jest ten salon Piaseckich gdzie idziesz  ? wiem ze na Bukowskiej kolo mnie jest jeden   
				__________________   "Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller | 
|     | 
|  2007-04-11, 16:59 | #837 | 
| Przyczajenie | 

Umówiłam się w dwóch salonach ( desperacja   ) u p. Krysi na Pniewskiej ( daleko  ) i u jednego z jej synów Macieja na Hetmańskiej i prosiłabym o opinie na temat pana Macieja. | 
|     | 
|  2007-04-11, 17:03 | #838 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

ja moge tylko polecic pania krystyne piasecka. u jej synow nie bylam. za to ona bardzo dobrze scina. i kolorki klientkom tez robia fajne na glowach   . | 
|     | 
|  2007-04-11, 17:25 | #839 | |
| Przyczajenie | 

Cytat: 
  Mam swojego fryzjera do którego chodzę od lat jednak jest on świetny raczej przy krótkich włosach, w tej chwili mam odrośnięte do linii brody, jednej długości, przy cienkich włosach wygląda to raczej smętnie. Po wyściu od fryzjera chciałabym widzieć odmianę ale też nie chciałabym bać się usiąść najpierw w fotelu gdyż już nie raz wracałam od fryzjera prawie z płaczem. Być może gdyby taka była sugestia fryzjera zdecydowałabym się na kolorek. Wiosna za oknem a ja już nie mogę patrzeć w lustro. | |
|     | 
|  2007-04-11, 18:39 | #840 | 
				 | 

nie jestem fryzjerka a szkoda ale trafilyscie z imieniem mam na imie Karolina.

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dobry fryzjer | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

Wyobrażasz sobie taką obsługę?!
 Wyobrażasz sobie taką obsługę?!