![]() |
#901 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
witam wszystkim!
czy ktoś mógłby polecic mi jakieś dobre miejsce w Poznaniu, gdzie zrobią mi komputerową symulację fryzury i dobrze ją odtworzą? nie jestem z Poznania i nie mam zielonego pojęcia, gdzie szukac takiego miejsca, dlatego proszę o pomoc Pozdrawiam. Aga |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Przyczajenie
|
Witam!
szukam w Poznaniu dobrego miejsca, gdzie dobiorą mi komputerowo fryzurkę i też ładnie ją odtworzą...... może ktoś mi pomoże? będę wdzięczna Pozdrawiam. Aga |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Przyczajenie
|
![]()
Destiny jest super, pani Magda to najsympatyczniejsza osoba jaką znam, a do tego czyni na cuda na głowie. Nigdy się nie zawiodłam, chociaz zawsze zostawiam jej wolną rękę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() jestem tu nowa, mam jednak do was prośbę. W czerwcu biorę ślub i szukam jakiegoś dobrego fryzjera gdzie mogłabym pofarbować włosy na jeden kolor. Zawsze nosiłam pasemka jednak przed slubem postanowiłam powrocic do koloru bardziej naturalnego. W tym celu poszłam do Le Grand jednak za dekoloryzację zaplacilam 400 zl ![]() No a teraz zostal niecaly miesiac do slubu a ja musze isc na farbę. Do Le Grand jednak nie chce za bardzo isc ponieważ szkoda mi wydac takiej kasy. Czy w związku z tym, proszę, mogłybyście mi jakoś pomoc ![]() ![]() Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Przyczajenie
|
Witam! jezeli chodzi o lafayett to jest ok ale na wielkiej.Ja tam chodze bo w plazie nie maja czasu pogadac z klientem. Ja chodze do p.karoliny i zawsze jestem zadowolona,no i za farbe na dlugie place 175zl z cieciem i ulozeniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
a ja jakiś tydzień temu byłam znowu w Farouk i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]()
#907 |
Przyczajenie
|
Witam,
Chciałbym się wypowiedzieć na temat kilku salonów fryzjerskich z punktu widzenia faceta choć nie wiem czy WAS drogie Panie zaintersuje a trafiłem na forum przez przypadek szukając kolejny raz fryzjera a wiec: - Emi Style i wlascicielka Emilia hmmmm bylem klientem tego salonu ponad rok i wielu klientow jej naroilem na dzien dzisiejszy nikt z moich znajomych tam nie chodzi wlaczajac mnie... Emilia tnie dobrze nie powiem ale brak organizacji w tym salonie jest przerazajacy bo jesli fryzjer umawia sie ze mna na 18 o tej godzinie mnie przyjmuje a nie za kazdym razem o 20-30 min pozniej... Przykladow roznych dziwnych sytuacji moge podac wiecej jesli np. przyprowadzilem kolege, bedac ze mna zostal obsluzony dobrze byl zadowolony natomiast pozniej poszedl sam i np w cenie meskiego ciecia jest mycie glowy i masaz... Emilia sie tak spieszyla ze oczywiscie glowy mu nie umyla zaplacil tyle samo co za ciecie z myciem wiecej razy nie poszedl... Ja zrezygnowalem po tym jak poszedlem i na moja godzine bylo 2 klientow umowionych i czekalem 50 min zreszta nie pierwszy raz ale przed tem mailem wiecej szczescia i czekal ktos inny - Salon Kaja, Krzysztof Polowczyk fryzjer ten tnie dobrze ale tylko wtedy gdy ma dobry dzien - HBS Darek&Piotr zalezy do kogo traficie, stylisty z ktorego bylem zadowolony juz nie ma, potwierdzam opinie ze to jest fabryka - Kenzo w tym momencie nei jestem tam wstanie polecic nikogo bo rowniez stylista z ktorego bylem zadowolony juz tam nie pracuje a w tej firmie jak w HBS zalezy na kogo sie trafi Pozdrawiam i szukam nowego fryzjera... Mam nadzieje ze tym razem mi sie uda... |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
Ja chodze do salonu "Natalii"
![]() ![]()
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
Salon lovely look w M1 jak dla mnie beznadziejny, bylam tam raz i nigdy wiecej tam nie pojde.Obcinalam mnie mloda dziewczyna z rozowymi wlosami ( moze to nic nie znaczy) ale jak ja zobaczylam to sie przerazilam ze mi zrobi cos podobnego. Na szczescie zrezygnowalam z farbowania ;-) Na obciecie moich wlosow tez nie miala zadnego pomyslu, wiec stwierdziala ze je troche odswiezy i podetnie. To mnie troche uspokoilo, ale dziewczyna nie miala pojecia o fryzjerstwie bo wyczarowala cos zupelnie innego ( mialam wlosy dluzsze z przodu a krotsze z tylu, a ona wygolila mnie na krotko) Jak to zobaczylam to swieczki stanely mi w oczach, po wszystkim zaplacilam, wyszlam i rozplakalam sie. Niestety za 5 minut bylam u innego fryziera zeby naprawil to co fryzierka popsula. Szczerze nie polecam tego salonu!!
Zastanawiam sie dziewczyny czemy jak fryzier spie.. nam fryzure to my za to dziadostwo placimy. Przeciez placimy mu za dobrze wykonana usluge, jak nie potrafi to niech sie za obcinanie nie zabiera tylko wraca do szkoly doksztalcac sie!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Przyczajenie
|
Osobiście polecam panią Aldone z salonu Trendy na Półwiejskiej1 piętro, dziewczyna ma rozeznanie, jestem jej stała klijentką od 3 lat , musze przyznac ,że jestem zadowolona tylko ,że zawsze scina mnie tak samo.. a ja potrzebuje zmiany,czy pani Sylwia z kenzo potrafi stworzyć cos szalonego?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam u nich modelka na Targi. Byłam akurat wtym salonie na Pniewskiej, najbardziej mi sie podobał masaż głowy przy myciu, no i dobrze mi pofarbowali włosy ![]() Podobała mi się obsługa w salonie fryzjerskim tym w Kupcu, bardzo miła dziewczyna mnie ścinała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej,
bardzo chciałam podzielić się z Wami wrażeniami z mojej wizyty w nowym salonie VERON. Pewnie znacie Krzysztofa, który pracowł w le grand. Teraz ma swój własny salon w Viktorii Center na Strzeleckiej. Jestem bardzo zadowlona ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich i serdecznie polecam szukającym świetnego fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Kropka, a jak z cenami?
#916 |
Przyczajenie
|
![]()
Niestety nie wiem ile kosztowałoby np. farbowanie, ale za ścięcie i ułożenie zapłaciłam 65zł. Nie jest to tanio, ale lepiej niż np. w le grand. Zapomniałam napisać, że Veron pracuje na kosmetykach Goldwell, których dostałam próbki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Przyczajenie
|
Ja juz nie wiem co to problem z wlosami. Znalazlam swoja fryzjerke dwa lata temu i od tego czasu jestem usadysfakcjonowana. Polecam p.Karoline ul.Wielka 13
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań
A był ktoś z was u fryzjera w Plazie?
Ładnie tam obcinają bo słyszałam,że dobrze ale wole się jeszcze kogoś zapytać? |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty dalej spamujesz? ![]() Cierpliwie czekam az moje włosy dojdą do siebie po koszmarze Emi Style i zastanawiam się gdzie nasteponym razem udać się na cięcie. Bedzie do albo pan Grzegorz z Le Grand, albo Piaseccy..myślę też o panu Krzysztofie, ktory kiedys pracowal w Le garnd a ostatnio ma podobno własny salon. Czas pokaże ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań
Polecam Pania Kasie z salonu La Chatton na ulicy Mostowej 3! Bardzo ladnie scina wlosy i farbuje. Do tego tanio, a to chyba rowniez bardzo wazne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja musze do fryzjera
![]() Proszę o nowe opinie ![]()
#922 |
BAN stały
|
ja też muszę
![]() ![]() koleżanka była w zachwalanym SENSE, fryzurkę ma baaaaardzo przeciętną, na dodatek chciała radykalnie skrócić włosy, ale Pani fryzjerka się nie zgodziła ( ![]() ![]() mi po głowie chodzi Maciej Piasecki, ma salon na mojej ulicy, fajnie się prezentuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
ja bym do Piaseckiego Macieja juz drugi raz nie poszła
![]()
#924 |
Rozeznanie
|
A czemu? Spartaczył sprawe? Ja z kolei udałam sie znów do Farouk Studio, tym razem do p. Sylwii, czyli fryzjerki u której byłam za pierwszym razem u nich. Jestem ogromnie zadowolona. Zrobiła mi rozjaśniający blond balajaż, dosyć mocny ale naturalny i bardzo ładny, wszyscy chwalą, ponoć wyglądam młodziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
lilianaX - a jak z trwałością farb?
#926 |
Rozeznanie
|
Mogę mówić tylko za siebie - na mnie trzymają dobrze, natomiast błyskawicznie ze mnie schodzi i płowieje tak zachwalany przez wiele dziewczyn Goldwell. Widać to zależy. W każdym razie farby Farouka pięknie pachną, są zupełnie pozbawione tego "smrodku" typowego dla wielu farb - nie wiem, może je perfumują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
a jak z cenami za farbowanie i obciecie?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Włosy tragicznie się układały już po dwóch tygodniach
![]()
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tym samym ![]()
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
Tak jak pisałam, za cięcie i ułożenie płaciłam 65zł. Nie wiem ile kosztuje farbowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.