Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-06, 09:51   #901
czarna269
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer Poznan

witam wszystkim!
czy ktoś mógłby polecic mi jakieś dobre miejsce w Poznaniu, gdzie zrobią mi komputerową symulację fryzury i dobrze ją odtworzą? nie jestem z Poznania i nie mam zielonego pojęcia, gdzie szukac takiego miejsca, dlatego proszę o pomoc
Pozdrawiam. Aga
czarna269 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 09:57   #902
czarna269
Przyczajenie

Witam!
szukam w Poznaniu dobrego miejsca, gdzie dobiorą mi komputerowo fryzurkę i też ładnie ją odtworzą......
może ktoś mi pomoże?
będę wdzięczna
Pozdrawiam. Aga
czarna269 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 11:23   #903
zooozia
Przyczajenie

Smile Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Destiny jest super, pani Magda to najsympatyczniejsza osoba jaką znam, a do tego czyni na cuda na głowie. Nigdy się nie zawiodłam, chociaz zawsze zostawiam jej wolną rękę.
zooozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-09, 21:55   #904
zabka220
Przyczajenie

GG do zabka220

czesc dziewczyny
jestem tu nowa, mam jednak do was prośbę. W czerwcu biorę ślub i szukam jakiegoś dobrego fryzjera gdzie mogłabym pofarbować włosy na jeden kolor. Zawsze nosiłam pasemka jednak przed slubem postanowiłam powrocic do koloru bardziej naturalnego. W tym celu poszłam do Le Grand jednak za dekoloryzację zaplacilam 400 zl . Byłam ta cena zdziwiona na maksa jednak zadowolona.

No a teraz zostal niecaly miesiac do slubu a ja musze isc na farbę. Do Le Grand jednak nie chce za bardzo isc ponieważ szkoda mi wydac takiej kasy.

Czy w związku z tym, proszę, mogłybyście mi jakoś pomoc . Kobieta która ma mi układać włosy poleciłam mi Lafayette w Plazie jednak ja nie jestem do konca przekonana

Proszę o pomoc
zabka220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 08:01   #905
lubie ladnie wygladac
Przyczajenie

Witam! jezeli chodzi o lafayett to jest ok ale na wielkiej.Ja tam chodze bo w plazie nie maja czasu pogadac z klientem. Ja chodze do p.karoliny i zawsze jestem zadowolona,no i za farbe na dlugie place 175zl z cieciem i ulozeniem.
lubie ladnie wygladac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-14, 16:12   #906
fiszunia
Raczkowanie

GG do fiszunia

a ja jakiś tydzień temu byłam znowu w Farouk i jestem bardzo zadowolona do umycia włosów trafiłam do jakiegoś chłopca, który bardzo przejął się swoją rolą, bo mył mi włosy jakieś 10 min! siedząc nad zlewem zauważyłam, że jedna z fryzjerek ma taka naburmuszoną minę (któraś kiedyś z was chyba mówiła, że tam jedna taka jest) i w myślach modliłam się, żeby to nie była ta moja fryzjerka... jednak okazało się że to ona :P nazywa się Magda, ma krótkie włosy (taki jakiś krótki bob) i prawie wcale się nie uśmiechała :/ nawet miła, tylko czemu się nie uśmiecha? no ale w sumie dla mnie ważniejsze to jak ścina a nie jak wygląda miałam już swoją wizję fryzury, nie chciałam nic zmieniać, ona mi tylko doradziła krótsza, bardziej wyrazistą grzywkę i mocniej postopniować i wyszło naprawdę bardzo fajnie ani za długo ani za krótko (zapuszczam), połamane końce ścięte i bardzo dobrze postopniowane (fajnie się układają same)
Stary 2007-05-16, 09:21   #907
patras
Przyczajenie

Witam,
Chciałbym się wypowiedzieć na temat kilku salonów fryzjerskich z punktu widzenia faceta choć nie wiem czy WAS drogie Panie zaintersuje a trafiłem na forum przez przypadek szukając kolejny raz fryzjera a wiec:
- Emi Style i wlascicielka Emilia hmmmm bylem klientem tego salonu ponad rok i wielu klientow jej naroilem na dzien dzisiejszy nikt z moich znajomych tam nie chodzi wlaczajac mnie... Emilia tnie dobrze nie powiem ale brak organizacji w tym salonie jest przerazajacy bo jesli fryzjer umawia sie ze mna na 18 o tej godzinie mnie przyjmuje a nie za kazdym razem o 20-30 min pozniej... Przykladow roznych dziwnych sytuacji moge podac wiecej jesli np. przyprowadzilem kolege, bedac ze mna zostal obsluzony dobrze byl zadowolony natomiast pozniej poszedl sam i np w cenie meskiego ciecia jest mycie glowy i masaz... Emilia sie tak spieszyla ze oczywiscie glowy mu nie umyla zaplacil tyle samo co za ciecie z myciem wiecej razy nie poszedl... Ja zrezygnowalem po tym jak poszedlem i na moja godzine bylo 2 klientow umowionych i czekalem 50 min zreszta nie pierwszy raz ale przed tem mailem wiecej szczescia i czekal ktos inny
- Salon Kaja, Krzysztof Polowczyk fryzjer ten tnie dobrze ale tylko wtedy gdy ma dobry dzien
- HBS Darek&Piotr zalezy do kogo traficie, stylisty z ktorego bylem zadowolony juz nie ma, potwierdzam opinie ze to jest fabryka
- Kenzo w tym momencie nei jestem tam wstanie polecic nikogo bo rowniez stylista z ktorego bylem zadowolony juz tam nie pracuje a w tej firmie jak w HBS zalezy na kogo sie trafi
Pozdrawiam i szukam nowego fryzjera... Mam nadzieje ze tym razem mi sie uda...
patras jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-16, 10:16   #908
AnIuLkA90
Raczkowanie

Ja chodze do salonu "Natalii" Jestem naprawde bardzo zadolona... Mam do niej blisko.. jest naprawde tanio a tnie świetnie choc to młoda osoba i miła przedewszystkim...

AnIuLkA90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-16, 20:59   #909
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patras Pokaż wiadomość
Witam,
Chciałbym się wypowiedzieć na temat kilku salonów fryzjerskich z punktu widzenia faceta choć nie wiem czy WAS drogie Panie zaintersuje a trafiłem na forum przez przypadek szukając kolejny raz fryzjera a wiec:
- Emi Style i wlascicielka Emilia hmmmm bylem klientem tego salonu ponad rok i wielu klientow jej naroilem na dzien dzisiejszy nikt z moich znajomych tam nie chodzi wlaczajac mnie... Emilia tnie dobrze nie powiem ale brak organizacji w tym salonie jest przerazajacy bo jesli fryzjer umawia sie ze mna na 18 o tej godzinie mnie przyjmuje a nie za kazdym razem o 20-30 min pozniej... Przykladow roznych dziwnych sytuacji moge podac wiecej jesli np. przyprowadzilem kolege, bedac ze mna zostal obsluzony dobrze byl zadowolony natomiast pozniej poszedl sam i np w cenie meskiego ciecia jest mycie glowy i masaz... Emilia sie tak spieszyla ze oczywiscie glowy mu nie umyla zaplacil tyle samo co za ciecie z myciem wiecej razy nie poszedl... Ja zrezygnowalem po tym jak poszedlem i na moja godzine bylo 2 klientow umowionych i czekalem 50 min zreszta nie pierwszy raz ale przed tem mailem wiecej szczescia i czekal ktos inny
- Salon Kaja, Krzysztof Polowczyk fryzjer ten tnie dobrze ale tylko wtedy gdy ma dobry dzien
- HBS Darek&Piotr zalezy do kogo traficie, stylisty z ktorego bylem zadowolony juz nie ma, potwierdzam opinie ze to jest fabryka
- Kenzo w tym momencie nei jestem tam wstanie polecic nikogo bo rowniez stylista z ktorego bylem zadowolony juz tam nie pracuje a w tej firmie jak w HBS zalezy na kogo sie trafi
Pozdrawiam i szukam nowego fryzjera... Mam nadzieje ze tym razem mi sie uda...
wielkie dzięki, każde info jest ważne
Stary 2007-05-18, 19:55   #910
Alekss
Raczkowanie

Salon lovely look w M1 jak dla mnie beznadziejny, bylam tam raz i nigdy wiecej tam nie pojde.Obcinalam mnie mloda dziewczyna z rozowymi wlosami ( moze to nic nie znaczy) ale jak ja zobaczylam to sie przerazilam ze mi zrobi cos podobnego. Na szczescie zrezygnowalam z farbowania ;-) Na obciecie moich wlosow tez nie miala zadnego pomyslu, wiec stwierdziala ze je troche odswiezy i podetnie. To mnie troche uspokoilo, ale dziewczyna nie miala pojecia o fryzjerstwie bo wyczarowala cos zupelnie innego ( mialam wlosy dluzsze z przodu a krotsze z tylu, a ona wygolila mnie na krotko) Jak to zobaczylam to swieczki stanely mi w oczach, po wszystkim zaplacilam, wyszlam i rozplakalam sie. Niestety za 5 minut bylam u innego fryziera zeby naprawil to co fryzierka popsula. Szczerze nie polecam tego salonu!!

Zastanawiam sie dziewczyny czemy jak fryzier spie.. nam fryzure to my za to dziadostwo placimy. Przeciez placimy mu za dobrze wykonana usluge, jak nie potrafi to niech sie za obcinanie nie zabiera tylko wraca do szkoly doksztalcac sie!!!!!
Alekss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 20:21   #911
magical
Przyczajenie

Osobiście polecam panią Aldone z salonu Trendy na Półwiejskiej1 piętro, dziewczyna ma rozeznanie, jestem jej stała klijentką od 3 lat , musze przyznac ,że jestem zadowolona tylko ,że zawsze scina mnie tak samo.. a ja potrzebuje zmiany,czy pani Sylwia z kenzo potrafi stworzyć cos szalonego?
magical jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 20:28   #912
Alekss
Raczkowanie

Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??

Cytat:
Mnie niestety nie udało się jeszcze trafić na dobrego fryzjera w Poznaniu. Mogę natomiast zdecydowanie odradzić salon Lafayette w Plazie (nigdy nie byłam gorzej ścięta).
Ja jak najbardziej podzielam Twoje zdanie. Umowilam sie do Maksa , ktory wczesniej obcinal mnie w innym salonie, pogadalismy i powiedzialam mu ze sie bede spieszyla, on kazal przyjsc mi troche wczesniej to zdazymy z farbowaniem. Przyszlam oczywiscie przed umowiona godzina ale niemila obsluga powiedziala ze jeszzcze jest zajety. Lekko mnie to wkurzylo bo w koncu dorosly facet inaczej sie umawial . No trudno, moze poprzedni klient sie spoznil i chwilke musze poczekac, usiadlam w poczekalni, patrze a on siedzi i kolezanka- fryzierka uklada mu wlosy. W godzinach pracy on jest czesany chyba wlasciciel tego salon jest podobnego pokroju co jego fryzierzy albo nie wie o tym co sie tam dzieje. Nie czekalam az "lala" Maks sie wymodeluje tylko odwolalam wizyte i wyszlam z tego pseudo salonu. Dziewczyny, jezeli nie chcecie byc potraktowane z wielka łaska i od niechcenia, to szczerze odradzam wam ten "salon". Fryzierzy z tego salonu nie maja pojecia co to dobre wychowanie ale powinnismy byc im wszyscy wdzieczni ze jasnie panstwo przyszli do pracy
Stary 2007-05-18, 20:39   #913
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula23look Pokaż wiadomość
Hej
Byłam u Pani Krystyny Piaseckiej na ulicy Pniewskiej 40. Ja jestem bardzo zadowolona. I polecam

Byłam u nich modelka na Targi.
Byłam akurat wtym salonie na Pniewskiej, najbardziej mi sie podobał masaż głowy przy myciu, no i dobrze mi pofarbowali włosy

Podobała mi się obsługa w salonie fryzjerskim tym w Kupcu, bardzo miła dziewczyna mnie ścinała.
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-19, 23:41   #914
kropka23
Przyczajenie

Smile Dot.: Fryzjer Poznan

Hej,
bardzo chciałam podzielić się z Wami wrażeniami z mojej wizyty w nowym salonie VERON. Pewnie znacie Krzysztofa, który pracowł w le grand. Teraz ma swój własny salon w Viktorii Center na Strzeleckiej. Jestem bardzo zadowlona ! Krzysztof jest świetnym fryzjerem. Podczas ostatniej wizyty (jeszcze w le grand, wtedy byłam u niego pierwszy raz) zasugerował mi, że lepiej byłoby mi w dłuższych włosach, więc jestem w trakcie zapuszczania i jak wiecie jest to trudny okres... i szczerze mówiąc bałam się jak go przetrwam, ale Krzysztof "wyczarowł" mi piękną fryzurę. Włosy dobrze się układają, nie muszę długo ich układać. W tej chwili są prawie do ramion i już wiem, że nie muszę się bać zapuszczania. Krzysztof jest bardzo miły i co ważne nikt go nie popędza jak w le grand, dlatego może poświęcić dużo czasu klijentce. W salonie panuje świetna atmosfera, wystrój jest piękny, bardzo przytulny. Oprócz tego w recepcji pracuje bardzo sympatyczna Pani, która nie jest sztuczna jak większość recepcjonistek.
Pozdrawiam wszystkich i serdecznie polecam szukającym świetnego fryzjera
kropka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 11:24   #915
rzastin
Zakorzenienie

Kropka, a jak z cenami?

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 22:17   #916
kropka23
Przyczajenie

Smile Dot.: Fryzjer Poznan

Niestety nie wiem ile kosztowałoby np. farbowanie, ale za ścięcie i ułożenie zapłaciłam 65zł. Nie jest to tanio, ale lepiej niż np. w le grand. Zapomniałam napisać, że Veron pracuje na kosmetykach Goldwell, których dostałam próbki.
Stary 2007-05-21, 08:06   #917
lubie ladnie wygladac
Przyczajenie

Ja juz nie wiem co to problem z wlosami. Znalazlam swoja fryzjerke dwa lata temu i od tego czasu jestem usadysfakcjonowana. Polecam p.Karoline ul.Wielka 13
lubie ladnie wygladac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 13:42   #918
paulinka1128
Zadomowienie

Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań

A był ktoś z was u fryzjera w Plazie?
Ładnie tam obcinają bo słyszałam,że dobrze ale wole się jeszcze kogoś zapytać?
Stary 2007-05-21, 17:25   #919
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lubie ladnie wygladac Pokaż wiadomość
Ja juz nie wiem co to problem z wlosami. Znalazlam swoja fryzjerke dwa lata temu i od tego czasu jestem usadysfakcjonowana. Polecam p.Karoline ul.Wielka 13

A ty dalej spamujesz?

Cierpliwie czekam az moje włosy dojdą do siebie po koszmarze Emi Style i zastanawiam się gdzie nasteponym razem udać się na cięcie.

Bedzie do albo pan Grzegorz z Le Grand, albo Piaseccy..myślę też o panu Krzysztofie, ktory kiedys pracowal w Le garnd a ostatnio ma podobno własny salon.
Czas pokaże

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 20:57   #920
olka_22
Raczkowanie

Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań

Polecam Pania Kasie z salonu La Chatton na ulicy Mostowej 3! Bardzo ladnie scina wlosy i farbuje. Do tego tanio, a to chyba rowniez bardzo wazne.
olka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 22:45   #921
Papryczkaa
Zakorzenienie

dziewczyny, ja musze do fryzjera

Proszę o nowe opinie

Stary 2007-05-24, 00:22   #922
benito_mruffkolini
BAN stały

ja też muszę jakkolwiek bronię się rękami i nogami, bo mi teraz każdy cm drogi...

koleżanka była w zachwalanym SENSE, fryzurkę ma baaaaardzo przeciętną, na dodatek chciała radykalnie skrócić włosy, ale Pani fryzjerka się nie zgodziła ( ) i zrobiła jej taką dosyć sztampową fryzurę do połowy szyi obstawiam, że po prostu nie wiedziała co ma zrobić...

mi po głowie chodzi Maciej Piasecki, ma salon na mojej ulicy, fajnie się prezentuje tylko właśnie ci mistrzowie to często mają swoje wizje, a ja aktualnie chce tylko dprowadzić mopa jako tako do ładu, co by się dalej ładnie zapuszczał
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 18:11   #923
SiSleyS
Zakorzenienie

ja bym do Piaseckiego Macieja juz drugi raz nie poszła
Stary 2007-05-25, 12:22   #924
lilianaX
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
ja bym do Piaseckiego Macieja juz drugi raz nie poszła
A czemu? Spartaczył sprawe? Ja z kolei udałam sie znów do Farouk Studio, tym razem do p. Sylwii, czyli fryzjerki u której byłam za pierwszym razem u nich. Jestem ogromnie zadowolona. Zrobiła mi rozjaśniający blond balajaż, dosyć mocny ale naturalny i bardzo ładny, wszyscy chwalą, ponoć wyglądam młodziej Do tego wycieniowała mi włosy dokładnie tak jak chcialam, czyli bez wycinania połowy włosów z boku głowy Dawno nie byłam po fryzjerze tak zadowolona. Polecam p. Sylwię z Farouka! No i jeszcze muszę dodać, że mają tam rewelacyjne farby - pięknie pachną i nie niszczą włosów (przynajmniej moich, może to kwestia indywidualna)
lilianaX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 13:32   #925
Papryczkaa
Zakorzenienie

lilianaX - a jak z trwałością farb?

Stary 2007-05-25, 17:18   #926
lilianaX
Rozeznanie

Mogę mówić tylko za siebie - na mnie trzymają dobrze, natomiast błyskawicznie ze mnie schodzi i płowieje tak zachwalany przez wiele dziewczyn Goldwell. Widać to zależy. W każdym razie farby Farouka pięknie pachną, są zupełnie pozbawione tego "smrodku" typowego dla wielu farb - nie wiem, może je perfumują
lilianaX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 22:41   #927
Alekss
Raczkowanie

a jak z cenami za farbowanie i obciecie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-26, 16:35   #928
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianaX Pokaż wiadomość
A czemu? Spartaczył sprawe?
Włosy tragicznie się układały już po dwóch tygodniach
Stary 2007-05-30, 17:09   #929
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka23 Pokaż wiadomość
Hej,
bardzo chciałam podzielić się z Wami wrażeniami z mojej wizyty w nowym salonie VERON. Pewnie znacie Krzysztofa, który pracowł w le grand. Teraz ma swój własny salon w Viktorii Center na Strzeleckiej. Jestem bardzo zadowlona ! Krzysztof jest świetnym fryzjerem. Podczas ostatniej wizyty (jeszcze w le grand, wtedy byłam u niego pierwszy raz) zasugerował mi, że lepiej byłoby mi w dłuższych włosach, więc jestem w trakcie zapuszczania i jak wiecie jest to trudny okres... i szczerze mówiąc bałam się jak go przetrwam, ale Krzysztof "wyczarowł" mi piękną fryzurę. Włosy dobrze się układają, nie muszę długo ich układać. W tej chwili są prawie do ramion i już wiem, że nie muszę się bać zapuszczania. Krzysztof jest bardzo miły i co ważne nikt go nie popędza jak w le grand, dlatego może poświęcić dużo czasu klijentce. W salonie panuje świetna atmosfera, wystrój jest piękny, bardzo przytulny. Oprócz tego w recepcji pracuje bardzo sympatyczna Pani, która nie jest sztuczna jak większość recepcjonistek.
Pozdrawiam wszystkich i serdecznie polecam szukającym świetnego fryzjera
jak z cenami?

a tym samym

Stary 2007-05-31, 20:36   #930
kropka23
Przyczajenie

Tak jak pisałam, za cięcie i ułożenie płaciłam 65zł. Nie wiem ile kosztuje farbowanie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości