Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-19, 20:29   #991
Papryczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Fryzjer Poznan

darietto o destiny dziewczyny pisaly juz wieeeele razy
poszukaj

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 12:46   #992
lilianaX
Rozeznanie

Z cięcia w salonie Destiny powinnaś być zadowolona. Pani Magda, właścicielka salonu, moim zdaniem świetnie tnie. Kiedy miałam krótkie włosy chodziłam do niej regularnie, robiła mi fantastyczną fryzurę "na Victorię B." , zbierałam dużo komplementów, ale wróciłam do długich włosów, bo się w nich najlepiej czuję. Cenowo - umiarkowanie, a jak poprosisz bez modelowania to już z pewnością nie wydrenuje Ci kieszeni. Z tego co widziałam, ta druga fryzjerka, która u niej pracuje również zna się na rzeczy.
Justynko, do czterdziestu złotych za cięcie bez modelowania powinnaś bez problemu zapłacic w Farouk Studio, ja tam chodzę na balayage i bardzo polecam. Pozdrowienia!
lilianaX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 15:00   #993
darietta
Zakorzenienie

hej dziewczyny byłam dzis w destiny zapisac sie na jutro ale niestety pani magda jest na urlopie i sa jakies dwie inne dziewczyny no cóż zobaczymy jak wypadne mam nadzieje ze bede mogła chodzic normalnie po ulicach hehe stresuje sie jak nie wiem co
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 15:26   #994
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Będzie dobrze

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 15:41   #995
benito_mruffkolini
BAN stały

a ja się chyba następnym razem wybiorę do Kenzo jednak (wiem wiem, jestem niestała w uczuciach )

dwie moje koleżanki były u Alana na Podgórnej i mają takie fryzurki, że mi szczena opadła trzeba będzie przetestować
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 18:18   #996
darietta
Zakorzenienie

wiem ze to nie na tym forum ale moze chociaz troszke mi podpowiecie co mogłabym zrobic z włosami bo ide tam i zupełnie nie wiem co zrobic
można łączyć pocieniowane włosy z pazurkami- jak to bedzie wyglądać.
ja chciałabym je troszke podciac wycieniować no i nie wiem czy pazurki robic no i jeszcze cos z ta moją nieszczesna grzywką chciałabym taką troszke po skosie ale nie krótką mam nadzieje ze bede zadowolona wrazie co dam znac jak wyszło a tymczasem moze cos mi poradzicie zawsze dodrze jest posłuchac opini innych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 062.jpg (67,4 KB, 46 załadowań)
Stary 2007-06-20, 19:03   #997
kapsel
Rozeznanie

GG do kapsel

prponuje grzywke na bok Benito - podobno kenzo na podgórnej jest teraz kawiarnia... (podobno)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-21, 09:33   #998
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
a ja się chyba następnym razem wybiorę do Kenzo jednak (wiem wiem, jestem niestała w uczuciach )

dwie moje koleżanki były u Alana na Podgórnej i mają takie fryzurki, że mi szczena opadła trzeba będzie przetestować

benito
nie no rozwaliłaś mnie tym postem po poprzednich zachwytach ale przecież trzeba probować zeby pojawił sie ten jedyny

A kto to ten Alan? pierwsze slysze

Darietto, daj znać jak wrócisz co i jak mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona

Stary 2007-06-21, 10:12   #999
Justyśka_D
Przyczajenie

Jestem umówiona do Farouka na sobotę-za ścięcie z farbowaniem mam zapłacić 140 zł-to i tak nie źle,bo z ciekawości zaszłam do takiego małego saloniku niedaleko mojego domu i tam chcieli 110zł-to już wolę dopłacić i być bardziej spokojna Dla tych, którzy się też zastanawiają nad faroukiem opisze moje wrażenia po powrocie
Justyśka_D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 12:08   #1000
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kapsel Pokaż wiadomość
prponuje grzywke na bok Benito - podobno kenzo na podgórnej jest teraz kawiarnia... (podobno)

tak wiem, jest FashionBar (taki z tej telewizji o modzie ftv), ale fryzjer chyba się ostał pomolestuję jeszcze kumpelki jak to tam logistycznie się przedstawia
Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
benito
nie no rozwaliłaś mnie tym postem po poprzednich zachwytach ale przecież trzeba probować zeby pojawił sie ten jedyny

A kto to ten Alan? pierwsze slysze

oj wiem , bo ze mnie już taka maniaczka, bez przerwy zmieniam fryzury, fryzjerów zresztą też co nie zmienia faktu, że do Krzysia na pewno jeszcze zajrzę
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 18:43   #1001
darietta
Zakorzenienie

hej dziewczyny jestem juz po i nie wiem co myslec nie jest zle ale mogłoby byc lepiej ogólnie pozytywne wrazenie dziewczyna troszke mi doradziła tylko moje włosy niestety sie kręcą i wiadomo efekt byłby ładniejszy na prostych ale mi sie wydaje ze moze byc nastepnym razem cos pokombinuje dajcie swoje zdanie co jeszcze mogło by byc wklejam fotke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 096.jpg (34,8 KB, 131 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-21, 19:11   #1002
AaniaA
Zakorzenienie

darietta jest lepiej po, ale roznica jest niewielka. moglas bardziej zaszalec .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 19:40   #1003
Papryczkaa
Zakorzenienie

ładnie Ci ale różnica rzeczywiście minimalna

Stary 2007-06-21, 20:25   #1004
darietta
Zakorzenienie

hej piszecie ze mogłam bardziej zaszalec co macie na mysli
ja nie miałam pomysłu na fryzurke to ta fryzjerka mi to doradziła i tak mi zrobiła włoski niestety moje sie strasznie kręca i to psuje efekt

a jak myslicie jest dobrze czy fatalnie bo ja jakos mam mieszane uczucia
Stary 2007-06-22, 08:49   #1005
AaniaA
Zakorzenienie

tak jak pisalam - jest ok . wg mnie to tylko masz podciete koncowki i nic poza tym. moglas np. bardziej skrocic wlosy albo bardziej wycieniowac. co do grzywki to sie nie wypowiadam, gdyz sama piszesz, ze masz krecone wlosy i to na pewno nie sprzyja grzywkom.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-22, 16:51   #1006
darietta
Zakorzenienie

AaniaA na tym zdjeciu nie widac ale mam pocieniowane styłu włosy ale chyba faktycznie przez to ze mi sie kręcą nie widac jak mi sie uda je wyprostowac to wkleje jeszcze jedno zdjecie

bardzo mnie denerwuje to ze mi sie krecą czym je wyprostowac poza prostownica bo ona nie zawsze daje rade
Stary 2007-06-22, 21:12   #1007
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
bardzo mnie denerwuje to ze mi sie krecą czym je wyprostowac poza prostownica bo ona nie zawsze daje rade
darietto ja w tej kwestii nie pomoge.
Stary 2007-06-22, 23:28   #1008
Papryczkaa
Zakorzenienie

prostownica da rade tylko ..niestety..trzeba na nią trochę wydać ...

poszukaj wątku o najlepszych prostownicach, ewentualnie otym jak wyprostować włosy. Dziewczyny polecają różne specyfiki- na pewno znajdziesz cos dla siebie

Stary 2007-06-23, 21:35   #1009
gemini_20
Przyczajenie

hej! wie ktos może gdzie w Poznaniu robią prostowanie chemiczne na kosmetykach firmy Goldwell?
gemini_20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-24, 17:13   #1010
synkka
Przyczajenie

w przyszlym tygodniu zamierzam isc do fryzjera tylko jeszcze nie wiem jakiego zastanawiam sie nad tym z ul.Żupańskiego. warto tam isc? bo jakos malo opini na temat tego fryzjera bylo... orientuje sie ktos ile tam sie placi za podciecie sredniodlugich wlosow i czy trzeba wczesniej rezerwowac termin czy moze 'z miejsca' obcinaja ?

jakis czas temu bylam w salonie trendy na polwiejskiej. bez rewelacji. niestety nie pamietam imienia fryzjerki ktora mnie obcinala... ale najwyrazniej brakowalo jej kreatywnosci. ja szukam kogos kto doradzi niezdecydowanej osobie jaka fryzura bedzie dla niej najlepsza jedyny plus tego salonu-jest tam dosyc tanio

Edytowane przez synkka
Czas edycji: 2007-06-28 o 09:35
synkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:02   #1011
tatianette
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!
Dziś zapisałam się do Lafayette do p. Karoliny. Idę na cięcie i fabkę. Po waszym opiniach ciakwa jestem efektu. Trochę się boję jak to zwykle przy pierwszej wizycie u nowego fryzjera. Zobaczymy. Kto nie ryzykuje ten .........
tatianette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:55   #1012
tatianette
Przyczajenie

Mam do was pytanko o Galerię Fryzur na ul. Szewskiej. Była któraś z was w tym salonie. Moja koleżanka zachwalą tam p. Agatę ale ja nie widze tutaj żadnych wpisów na jej temat i zaczynam wątpić w jej umiejętności.
Wcześniej chodziłam do Le Grand do p.Marcina ale cały czas ścinał mnie tak samo pomimo tego że mówiłam że chciałbym zapuścić włosy. Za każdym razem wychodziłam od niego w krótkich włosach. Odpuściłam sobie wizyty u niego.
tatianette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 18:15   #1013
fiszunia
Raczkowanie

GG do fiszunia

umówiłam się do Victoria Center na 17 na jutro mam w planie naprawdę ściąć włosy, bo moje obecne mi się znudziły, więc zobaczymy co mi zaproponuje żebym tylko nie żałowała...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-26, 20:54   #1014
nigreco
Raczkowanie

Ja z kolei jutro idę na farbę do pana Pawła z Lafayette w Plazie. Opiszę efekty
Któraś z was pytała o Destiny - ja chodziłam do pani Magdy dwa lata, ale teraz mam nie po drodze. Już za pierwszym razem mnie urzekła bo zgodziła się zostać po godzinach na strzyżenie i balejaż. Zawsze rewelacyjnie mnie strzygła i dobierała fryzurę do mojego stylu. Niestety trzeba chyba dość długo czekać na zapisanie się, a wiadomo jak to jest z fryzurami - jak napadnie cię na zmianę t chcesz ją już teraz, natychmiast.
Niemniej - gorąco polecam!
Stary 2007-06-26, 22:41   #1015
aguśka82
Raczkowanie

GG do aguśka82

dziewczyny czy ktoś słyszał o salonieLIVE w Poznaniu?
aguśka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 16:32   #1016
mary27
Przyczajenie

jakiś czas temu Sisleys pisała o fryzjerce Agnieszce na Zupańskiego,podobno ma bardzo ładne farby,znalazłam nr do salonu0618336682.Napisz jak się wybierzesz bo ja planuję tam zajrzeć w przyszłym tygodniu.Przechodziłam ostatnio tamtędy i przy Zupańskiego są 2 salony fryzjerskie obok siebie a Sisleys była pod nr 19 u Agnieszki Karaś i pisała na wizażu,że za farbowanie włoskow do polowy szyjki zaplacila 100
mary27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 16:40   #1017
lilianaX
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tatianette Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Dziś zapisałam się do Lafayette do p. Karoliny. Idę na cięcie i fabkę. Po waszym opiniach ciakwa jestem efektu. Trochę się boję jak to zwykle przy pierwszej wizycie u nowego fryzjera. Zobaczymy. Kto nie ryzykuje ten .........
Po naszych opiniach??? Jak dotąd jedyną, która zachwalała p. Karolinę była sama p. Karolina Zresztą znów nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to kolejne jej wcielenie
Stary 2007-06-27, 19:00   #1018
synkka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mary27 Pokaż wiadomość
jakiś czas temu Sisleys pisała o fryzjerce Agnieszce na Zupańskiego,podobno ma bardzo ładne farby,znalazłam nr do salonu0618336682.Napisz jak się wybierzesz bo ja planuję tam zajrzeć w przyszłym tygodniu.Przechodziłam ostatnio tamtędy i przy Zupańskiego są 2 salony fryzjerskie obok siebie a Sisleys była pod nr 19 u Agnieszki Karaś i pisała na wizażu,że za farbowanie włoskow do polowy szyjki zaplacila 100
dzieki za info planuje isc do tego fryzjera jutro (jesli bedzie miala wolne miejsce ) tylko ze ja nie planuje farbowac włosow. chce je troche podciąć. jak juz bede 'po' to zdam relacje

//edit mialam isc dzisiaj na Żupańskiego ale nie bylo juz wolnych miejsc wiec zapisalam sie na jutro na 13.10 ;]

Edytowane przez synkka
Czas edycji: 2007-06-28 o 09:37
Stary 2007-06-28, 21:26   #1019
mary27
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez synkka Pokaż wiadomość
dzieki za info planuje isc do tego fryzjera jutro (jesli bedzie miala wolne miejsce ) tylko ze ja nie planuje farbowac włosow. chce je troche podciąć. jak juz bede 'po' to zdam relacje

//edit mialam isc dzisiaj na Żupańskiego ale nie bylo juz wolnych miejsc wiec zapisalam sie na jutro na 13.10 ;]

To jutro koniecznie spisz relację z wizyty ,pa
mary27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 21:39   #1020
synkka
Przyczajenie

juz piesz jak bylo przypominam ze bylam u pani Agnieszki na Żupanskiego. od razu przechodze do rzeczy ;] nawet podoba mi sie jak mnie sciela ale jestem zawiedziona ze odradzila mi zrobienie grzywki na cale czolo... kazdy mowi mi ze grzywka by mi pasowala no ale ja uwierzylam p Agnieszce zrobila mi w zamian cos na ksztalt grzywki na bok bo sie bardzo upieralam;p ale to mi sie srednio podoba :/ w salonie spedzilam ok godziny(samo obciecie). poza tym p Agnieszka to mila kobitka, troche sobie nawet porozmawialysmy. salonik nie jest wielki ale mily dla oka ogolnie wizyte w salonie Kadus oceniam na 4(w skali 1-6).pozostaje mi poszukiwanie 'swojego' fryzjera :P aha za wizyte zaplacilam tylko 30 zl tak wiec to dodatkowy plus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości