![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
darietto o destiny dziewczyny pisaly juz wieeeele razy
![]() poszukaj
#992 |
Rozeznanie
|
Z cięcia w salonie Destiny powinnaś być zadowolona. Pani Magda, właścicielka salonu, moim zdaniem świetnie tnie. Kiedy miałam krótkie włosy chodziłam do niej regularnie, robiła mi fantastyczną fryzurę "na Victorię B."
![]() Justynko, do czterdziestu złotych za cięcie bez modelowania powinnaś bez problemu zapłacic w Farouk Studio, ja tam chodzę na balayage i bardzo polecam. Pozdrowienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny byłam dzis w destiny zapisac sie na jutro ale niestety pani magda jest na urlopie i sa jakies dwie inne dziewczyny no cóż zobaczymy jak wypadne mam nadzieje ze bede mogła chodzic normalnie po ulicach hehe stresuje sie jak nie wiem co
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Wtajemniczenie
|
Będzie dobrze
![]()
#995 |
BAN stały
|
a ja się chyba następnym razem wybiorę do Kenzo jednak (wiem wiem, jestem niestała w uczuciach
![]() dwie moje koleżanki były u Alana na Podgórnej i mają takie fryzurki, że mi szczena opadła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
wiem ze to nie na tym forum ale moze chociaz troszke mi podpowiecie co mogłabym zrobic z włosami bo ide tam i zupełnie nie wiem co zrobic
można łączyć pocieniowane włosy z pazurkami- jak to bedzie wyglądać. ja chciałabym je troszke podciac wycieniować no i nie wiem czy pazurki robic no i jeszcze cos z ta moją nieszczesna grzywką chciałabym taką troszke po skosie ale nie krótką mam nadzieje ze bede zadowolona wrazie co dam znac jak wyszło a tymczasem moze cos mi poradzicie zawsze dodrze jest posłuchac opini innych |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Rozeznanie
|
prponuje grzywke na bok
![]()
#998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
benito ![]() nie no rozwaliłaś mnie tym postem ![]() ![]() ![]() A kto to ten Alan? pierwsze slysze ![]() Darietto, daj znać jak wrócisz co i jak ![]() ![]()
![]() |
#999 |
Przyczajenie
|
Jestem umówiona do Farouka na sobotę-za ścięcie z farbowaniem mam zapłacić 140 zł-to i tak nie źle,bo z ciekawości zaszłam do takiego małego saloniku niedaleko mojego domu i tam chcieli 110zł-to już wolę dopłacić i być bardziej spokojna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | ||
BAN stały
|
Cytat:
tak wiem, jest FashionBar (taki z tej telewizji o modzie ftv), ale fryzjer chyba się ostał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny jestem juz po i nie wiem co myslec nie jest zle ale mogłoby byc lepiej ogólnie pozytywne wrazenie dziewczyna troszke mi doradziła tylko moje włosy niestety sie kręcą i wiadomo efekt byłby ładniejszy na prostych ale mi sie wydaje ze moze byc nastepnym razem cos pokombinuje dajcie swoje zdanie co jeszcze mogło by byc wklejam fotke
|
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
darietta jest lepiej po, ale roznica jest niewielka. moglas bardziej zaszalec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
ładnie Ci
![]() ![]()
#1004 |
Zakorzenienie
|
hej piszecie ze mogłam bardziej zaszalec co macie na mysli
ja nie miałam pomysłu na fryzurke to ta fryzjerka mi to doradziła i tak mi zrobiła włoski niestety moje sie strasznie kręca i to psuje efekt a jak myslicie jest dobrze czy fatalnie bo ja jakos mam mieszane uczucia |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
tak jak pisalam - jest ok
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
AaniaA na tym zdjeciu nie widac ale mam pocieniowane styłu włosy ale chyba faktycznie przez to ze mi sie kręcą nie widac jak mi sie uda je wyprostowac to wkleje jeszcze jedno zdjecie
bardzo mnie denerwuje to ze mi sie krecą czym je wyprostowac poza prostownica bo ona nie zawsze daje rade |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
prostownica da rade
![]() poszukaj wątku o najlepszych prostownicach, ewentualnie otym jak wyprostować włosy. Dziewczyny polecają różne specyfiki- na pewno znajdziesz cos dla siebie ![]()
#1009 |
Przyczajenie
|
hej! wie ktos może gdzie w Poznaniu robią prostowanie chemiczne na kosmetykach firmy Goldwell?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Przyczajenie
|
w przyszlym tygodniu zamierzam isc do fryzjera tylko jeszcze nie wiem jakiego
![]() ![]() ![]() jakis czas temu bylam w salonie trendy na polwiejskiej. bez rewelacji. niestety nie pamietam imienia fryzjerki ktora mnie obcinala... ale najwyrazniej brakowalo jej kreatywnosci. ja szukam kogos kto doradzi niezdecydowanej osobie jaka fryzura bedzie dla niej najlepsza ![]() ![]() Edytowane przez synkka Czas edycji: 2007-06-28 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Dziś zapisałam się do Lafayette do p. Karoliny. Idę na cięcie i fabkę. Po waszym opiniach ciakwa jestem efektu. Trochę się boję jak to zwykle przy pierwszej wizycie u nowego fryzjera. Zobaczymy. Kto nie ryzykuje ten ......... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Przyczajenie
|
Mam do was pytanko o Galerię Fryzur na ul. Szewskiej. Była któraś z was w tym salonie. Moja koleżanka zachwalą tam p. Agatę ale ja nie widze tutaj żadnych wpisów na jej temat i zaczynam wątpić w jej umiejętności.
Wcześniej chodziłam do Le Grand do p.Marcina ale cały czas ścinał mnie tak samo pomimo tego że mówiłam że chciałbym zapuścić włosy. Za każdym razem wychodziłam od niego w krótkich włosach. Odpuściłam sobie wizyty u niego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Raczkowanie
|
umówiłam się do Victoria Center na 17 na jutro
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1014 |
Raczkowanie
|
Ja z kolei jutro idę na farbę do pana Pawła z Lafayette w Plazie. Opiszę efekty
![]() Któraś z was pytała o Destiny - ja chodziłam do pani Magdy dwa lata, ale teraz mam nie po drodze. Już za pierwszym razem mnie urzekła bo zgodziła się zostać po godzinach na strzyżenie i balejaż. Zawsze rewelacyjnie mnie strzygła i dobierała fryzurę do mojego stylu. Niestety trzeba chyba dość długo czekać na zapisanie się, a wiadomo jak to jest z fryzurami - jak napadnie cię na zmianę t chcesz ją już teraz, natychmiast. Niemniej - gorąco polecam!
#1015 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy ktoś słyszał o salonieLIVE w Poznaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Przyczajenie
|
jakiś czas temu Sisleys pisała o fryzjerce Agnieszce na Zupańskiego,podobno ma bardzo ładne farby,znalazłam nr do salonu0618336682.Napisz jak się wybierzesz bo ja planuję tam zajrzeć w przyszłym tygodniu.Przechodziłam ostatnio tamtędy i przy Zupańskiego są 2 salony fryzjerskie obok siebie a Sisleys była pod nr 19 u Agnieszki Karaś i pisała na wizażu,że za farbowanie włoskow do polowy szyjki zaplacila 100
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1018 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() //edit mialam isc dzisiaj na Żupańskiego ale nie bylo juz wolnych miejsc wiec zapisalam sie na jutro na 13.10 ;] Edytowane przez synkka Czas edycji: 2007-06-28 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To jutro koniecznie spisz relację z wizyty ,pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Przyczajenie
|
juz piesz jak bylo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.