![]() |
#1021 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Dzięki za info..
jakiej dlugości mialas wloski? Może wkleisz zdjęcie fryzurki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
byłam dopiero dzisiaj w Victoria Center i jestem ogromnie ZADOWOLONA (jak pozostałe dziewczyny z resztą) p. Krzysztof faktycznie ma gadane i to mi się głównie podobało, nie żadne tam pierdółki o pogodzie i burknięcia pod nosem tylko konkretnie na temat włosów (i na wesoło), wyjaśnił mi dlaczego powinnam mieć taką a nie inną fryzurę, dlaczego bez grzywki (bo nie mam wyraznych kosci policzkowych i ostrej brody - jakos tak
![]() ![]() a teraz jeśli chodzi o ścięcie, nie mam żadnych szaleństw na głowie, bo takowe mi nie pasują, mam włosy za ramiona (nadal) i tylko mocniej pocieniowane (w sumie tego chciałam), najpierw strzyżenie na mokro, potem po wyprostowaniu nadawanie fryzurze "tego czegos", włosy moje mają tendencję do puszenia i delikatnego podkręcania, zobaczymy jak będą sie układać po pierwszym myciu, póki co wyglądają świetnie ![]() ![]() Gorąco polecam! naprawdę p. Krzysztof potrafi zadbać i świetnie doradzić (i wytłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej) myśle, że tutaj już zostanę, bo męczy mnie trochę sprawdzanie i testowanie innych salonów, przez co pielęgnacja nie ma jakiejś takiej ciągłości, a tu jestem baaaardzo zadowolona, więc czemu coś zmieniać ![]() dlatego dziewczęta: warto chociaż spróbować, a myślę, że nikt nie wyjdzie niezadowolony ![]() p.s. ukłony w stronę bardzo miłej pani z recepcji
#1024 |
Zakorzenienie
|
kurcze, kusi mnie ten pan krzysztof
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
odradzam salon Lovely Look w M1, moją kumpelę fryzkerka scięła zupełnie inaczej niż chciała, w miedzyczasie zraniła się nożyczkami
![]()
#1027 |
Raczkowanie
|
75 zł z prostowaniem ![]() ![]()
#1028 |
Zakorzenienie
|
Ja salonik na ul.Żupańskiego polecam jeżeli ktoś chce iść na farbę- nie wiem jak Pani Agnieszka ścina
![]() Z farbowania byłam bardzo zadowolona i niedługo znowu idę do niej na farbę ![]()
#1029 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,czytając wasze pozytywne opinie na temat Krzysztofa zapisałam się do niego na piątek...może wreszcie trafię na swojego fryzjera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
mary27 daj znac jak bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Przyczajenie
|
drogo u tego p. Krzysztofa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Wtajemniczenie
|
widze boom na P. Krzysztofa
![]() kusiecie dziewczyny... oj kusicie ![]() do Emi style juz raczej nie pójdę choć kiedyś myślałam zę znalazłam w końcu fryzjera :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
zeby się tylko pan Krzysztof nie zmęczył takim tabunem klientek i nie obniżył jakości usług.
#1034 |
Wtajemniczenie
|
W sumie, to zgadzam się z synkka - drogo, drogo. Choć kiedyś bym tak nie twierdziła
![]()
#1035 |
Zadomowienie
|
![]()
jak chodzi o poznan to ja ostatnio byłam w salonie "trendy" na ul. bukowskiej 76(dobrze ze zachowałam wiztowke
![]() ![]() szczeze nei polecam małych salonikow:/ jak byłam mała zawsze mnie mama podcinała a potem poszłam do takiego w bloku(ul. jesienna) . BOŻE ![]() ![]()
![]() |
#1036 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1037 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tak czytam i czytam i napalam się na tajemniczego pana Krzysztofa z salonu w Victorii i mam dylemat. A właściwie kilka ;p:
1-jak sobie poradzić z potrzebą muszę-iść-do-fryzjera-podciąć-włosy-bo-zaraz-oszaleję , jeśli trafia ona na kontrargument mój-facet-strasznie-się-buntuje-i-nie-chce-słyszeć-o-jakimkolwiek-ścinaniu-włosów 2-fryzjer bez ochów ale tańszy kontra fryzjer polecany ale 2,3 razy droższy Pozdrawiam ![]()
#1038 |
Rozeznanie
|
niech zgadne masz długie włosy a TŻet lubi długie i nie chce słyszeć o krótszej fryzurce?
![]()
#1039 |
Zakorzenienie
|
Off :kapsel to Ty na avatarku?
#1040 |
Raczkowanie
|
A kicha, mam takie do szczęki dolnej, TŻ życzy sobie zapuszczanie a ja mu próbuję wyjaśnić że cienkie długie włosy=porażka medialna
![]()
#1041 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli naprawdę musisz ściąć włosy, to po prostu postaw TŻ przed faktem dokonanym. On może mieć swoje zdanie, ale z drugiej strony, to Twój wygląd
![]() ![]() A co do cienkich włosów, to zawsze możesz spróbować kuracji wzmacniających, bo masz rację - nie ma co zapuszczać siana/piórek ![]() Jeśli idzie o wybór fryzjera, to hm... jak masz jakiegoś "własnego" sprawdzonego i wiesz, że możesz na niego liczyć, to po co zmieniać [przepłacać ![]()
#1042 |
Rozeznanie
|
Papryczkaa: niestety to nie ja
![]()
#1043 |
Raczkowanie
|
Tak sobie to czytam i mysle ze tez muuusszzzeee do fryzjera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
mruff dziewczyny wielokrotnie pisały o Bukowskiej
![]() poszukaj ( mozesz uzyc opcji "przeszukaj ten watek" ) ![]()
#1045 | ||
BAN stały
|
Cytat:
ja do Krzysztofa zapisywałam się w poniedziałek a w środę już byłam na fotelu ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
U Krzyśka z Victoria Center byłam
![]() To zachwalanie, bieganie z szamponetkami, dopasowywanie kolorów.. niestety skojarzyło mi się z ....naciąganiem na farbowanie .. ![]() albo zakupem kosmetyków firmy Goldwell ![]() a ja nie lubię wciskania jakiegoś produktu. na moich na moich włosach zrobił to samo co inni fryzjerzy ![]() ![]() Owszem, jest miły, ale nie tego oczekuję od fryzjera ![]() Także wziąż szukam.. Uwaga Uwaga ![]() właśnie dostałam info o Tomku z Laurenta na ul. Dąbrowskeigo. Podobno młody, ale bardzo dobrze zna się na rzeczy ![]() I powiedziała mi to osoba, która na pkt swoich włosów jest przeczulona ![]() wiecie coś? ![]() ![]()
#1047 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja swoje poglądy na temat Krzysztofa mam zamiar jeszcze zweryfikować ![]() ![]() ![]() ![]() a tak poza tym... jestem przekonana, że gdzieś tam na jakimś osiedlu jest jakiś salonik gdzie zdolny, ambitny fryzjer potrafi wyczarwać cuda za niewielkie pieniądze... tylko jeszcze na niego nie trafiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() może to słynny Tomek z Kenzo/ Pacykarni, który wsiąkł gdzieś parę miesięcy temu?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Tak, Dąbrowskiego 43
tel. 847-20-02 z wizytówki. Ale czy słynny Tomek to nie wiem..dowiedzialam sie jak wygląda ![]() ![]() cytuję : wysoki, sciety na jeza krotkiego 2-3mm ciemy blondyn, dlugie rzesy, chodzi w japonkach, zolty pasek z napisem cross i dzinsy szczególowa analiza ![]() no i co któraś wie coś o nim? Bo jestem ciekawa, a moje włosy jeszcze bardziej ![]()
#1050 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak ja widziałam Tomka to był wysoki, chudy, czarnowłosy, włosy takie dłuższe (coś takiego jak ma jeden z takich chłopaczków z serialu "Pierwsza miłość" bodajże... on ma tam chyba robić za bóstwo i gra aktora, ale i jedno i drugie nie za bardzo wychodzi) aaa i jeansy też miał ![]() ![]() może Tomek postanowił w międzyczasie zostać blondynką?? a może już dawno zarabia kokosy w jakiejś Irlandii a my się tu wysilamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.