![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
Proponuję wybrać się na uk.Kanałową do Patrycji.Zakład może nie wygląda za ciekawie...Chodzę tam już spory kawałek czasu.Zmieniałyśmy razem fryzurki, zawsze było O.K.Za balijaż,strzyżenie i modelowanie płacę 99 zł tak że cena przystępna a efekt rewelacja! Ból polega na tym,że teraz muszę się z nią umawiać,bo nie ma jej codziennie.Co przemówiło do mnie też to to że ona jest już 5 pokoleniem w tym zawodzie.Tak że uważam że ma to we krwi.Swoją drogą jej ojciec to też dobry fryzjer.Ale u niego jeszcze nie byłam.Zakład jest czynny do 16 lub 17,ale z Patrycją można umówić się na różne godziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
![]()
ja też poszukuje dobrego fryzjera w Poznaniu i słyszałam dużo dobrego o panu Grzegorzu na Mielżyńskiego .... wiecie moze cos na ten temat? chce sobie zrobic jakas fajna fryzurke i chce byc pewna przedtem ze bede w niej dobrze wygladac...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań
Cześć Lena!
od kilku lat chodzę do p.Grzegorza na ul.Mielżyńskiego (w bramie szkoły językowej- żółta reklama szkoły)za okrąglakiem. W 2002r dostałam namiary na p.Grzegorza i do dnia dzisiejszego jak siadam na fotelu nie pytam jak zetnie, a zawsze wychodzę zadowolona. Dopasowanie, cieniowanie, strzępienie itp. to tylko ON. jeden raz zaczęłam zapuszczać włosy i nagle jakaś impreza (a wiadomo jak wyglądają zapuszczane włosy....), szybko do Grzegorza popatrzył i ściął mnie na Kleopatrę. To było niesamowite!!!!! nigdy nie myślałam że w takiej fryzurze będzie mi dobrze, ale on wiedział! Dopasuje na 100%. Ścięcie 50 zł i tnie tylko on. Raz poszłam siadam, a on do mnie " już 2 miesiące pani ma taką fryzurę, myślę że czas na zmiany" ja na to "ok" oczywiście nie spytałam jak zetnie? i obciął mnie tak, że nic dodać nic ująć tak jak zawsze. POLECAM. Edytowane przez tinusia Czas edycji: 2005-10-08 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Pan Grzegorz to super fachowiec! chodzę do niego od 4 lat i zawsze jestem zadowolona. Nigdy nie pytam jak będzie ścinał, a fryzura zawsze OK. Niedawno usiadłam na fotelu, a Pan Grzegorz " pani już tą fryzurę ma 2 miesiące, czas na zmiany." Zmiana była szokująca, ale REWELACYJNA!
Musicie przekonać się same. Strzyrze tylko On.Cena za ścięcie 50zł, tel. 851 71 90 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
dzięki serdeczne za wiadomość, to by znaczyło tyle, że czas u mnie na zmiany....
WIELKIE buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
Lena idz bedziesz wygladac super wierze w potencjal tego faceta ,piekniej i wykorzystuj potencjal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
dzieki tinusia
![]() ![]() ![]() dla zainteresowanych-dowiedzialam sie ze za sciecie+balejaz bym zaplacila 130zl wiec to dosc dobra cena ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
polecam Lovely Look jest tańszy 119zł za mycie, strzyżenie i modelowanie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
ja kilka razy bylam w lovely look,ale szczerze-zadnych rewelacji..bo niestety zauwazylam ze bardzo zniszczyly mi sie wlosy,a wczesniej nie mialam takich problemow..no ale moze to nie kwestia fryzjera ;p w kazdym razie strzyzenia to tam nie polecam..bo nie bylam zadowolona..ale jak chcesz sobie zrobic balejaz to spoko ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
malalka, jeśli byłaś w piątek około godziny 12:00 z chłopakiem to Cię widziałam. Ja właśnie siedziałam na fotelu i zmieniałam kolejny raz fryzurę. Wszystkie szczegóły które przedstawiłaś miały tam miejsce.[B]To byłoby niesamowite!!!!! Nie zrażaj się terminem dużo zależy od godziny.Pozdrawiam pa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
hehe no to ladnie
![]() ![]() co za zbieg okolicznosci ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Hej
ja polecam Studio Metamorfozy http://www.studio-metamorfozy.com/ bylam tam juz kilka razy i jestem zadowolona. Ceny jak na Poznan przystepne. Mnie akurat odpowiada atmosfera tego lokalu. Pani Agnieszka, wlascicielka, jak i pracujace u niej dziewczyny, potrafia doradzic, i co najwazniejsze zawsze wychodzilam zadowolona, choc czasem zmienialam diametralnie swoja fryzure ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
![]()
hej dziewczyny!
co do pana fryzjera Grzegorza to juz sie ladnie zapisalam i czekam cieprliwie na 4 listopada!!! niestety to prawda, ze jak wybieracie sie do niego na godz pozniejsze niz 14.30 to naprawde ciezko o termin... ale ja sie i tak ciesze z samego faktu ze zmienie radykalnie fryzurke! zyczcie mi tylko zebym w niej dobrze wygladala... pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
lena
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
czekam z niecierpliwością...ja mam wizytę jak juz wspominlam na pocztaku listopdada i juz sie nie moge doczekac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
![]()
ma ktoś może jakieś namiary na studio L`oreala w Poznaniu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
lena fryzurka jak dla mnie jest cudna!! pan grzegorz mi super doradzil, wybral swietny kolor.. wyszlo lepiej niz na zdjeciu ktore mu przynioslam
![]() chyba pozostane jego stala klientka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
nie no to super! strasznie sie ciesze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
Dot.: Pyt. do kobietek z Poznania ???? Pilne
Laurent Hair Studio 061 850 9154
Laurent Instytut Hair Spa 061 850 8909 ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
wklejam zdjecia mojej fryzurki przed i po
![]() robilam ja wlasnie u pana Supersona na Mielzynskiego ![]() zdecydowanie pozostane jego stala klientka ![]() ps. cos chyba jest nie tak z druga fotka..wyswietla sie dopiero jak sie w nia kliknie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
ja polecam hairdesignstudio .nienajtaniej ale dobrze))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Dot.: Salon KENZO w POZNANIU??
znam pare lasek które były w tym salonie i każda wychodziła ze smutną miną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja najbardziej polecam Studio Fryzur Chenice przy ul. Prusa 13(skrzyżowanie z Sienkiewicza). Obługa jest bardzo fachowa, potrafi doradzić no i przede wszystkim panuje tam miła atmosfera. Ja już sie do innego fryzjera nie wybiore
Podaję telefon: 0888-155-133 Edytowane przez tomek_rz Czas edycji: 2005-11-07 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
![]()
Dołączam się do Malalki!
Pan Grzegorz z salonu na Mielzynskiego jest super ![]() jestem bardzo bardzo bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty u niego... Miałaś rację kochana, że nie będe narzekać ![]() może potem wkleje fotki, to już wam zostawiam czy chcecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
wrzuc wrzuc!
![]() to fajnie ze i ciebie nie zawiodl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
jestem bardzo ciekawa
![]() prosze o fotki pozdrowka
#117 |
Rozeznanie
|
dziewczyny przepraszam was bardzo ale własnie wysiadly mi baterie od aparatu i jak tylko sie zaladuje to zrobie fotki i je tu wrzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Byłam i polecam, dobry efekt gwarantowany!
Dzięki Tiniusi i Madonkowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Lena mozesz podac namiar na P.Grzegorza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
jasne!
![]() Salon jest na ul. Mielżyńskiego 18/13 za okrąglakiem, wchodzi się w taką bramę (domofon FRYZJER) a nad nią wiszą jakieś żółte reklamy ![]() ale trzeba sie zapisac telefonicznie i czasami ciężko z terminem, tel. 851 71 90 ale życzę powodzenia i udanej zmiany! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.