|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
WITAM zadna z was nie zna salonu stravaganza
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
BRAXA napisz cs wiecej nt tego salonu
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
nie mam duzo informacji ale wiem ze pracuja na firmie alcina jest tam fryzjer maciek nie znam adresu ale poszperam w internecie moze adres
|
|
|
|
#1204 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Polecam
|
|
#1205 |
|
Konto usunięte
|
No to tak: wróciłam :P. Pan Krzysiu sympatyczny, zabawny, gadający, jak mówiłyście
. A fryzurka... nowa, noooo . Foty dodaję, to oceńcie :P Pierwsza przed, druga po :P. I nie wiem właśnie czy zostawić tę grzywkę... bo p.Krzysztof obiecał, że jak nie będę się czuć i będzie dziwnie wyglądać, to mi poprawi... więc nie wiem . Liczę na opinie jakieś
|
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
a na którą byłaś?
![]() Bo ja też dzisiaj byłam i także przyłączam siędo ohów i ahów
|
|
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
nastepnym razem to juz chyba pojde do pana Krzysztofa, skoro go tak wszyscy tu zachwalaja
z fajnych fryzjerow polecam: Romek w pasazu ROndo kolo selgrosu- super strzyzenie Kamila w Trendy na katowickiej- raczej jej sie udaje, chociaz czasem jakby sobie odpuszcza Artur z Le grand- bardzo fajnie strzyze, tylko troche drogo tam jest |
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
marta a co to za Romek? Co to za salon, jakie ceny...?
|
#1209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Biedny pan Krzysiu musiał znieść przerażenie w moich oczach, kiedy nagle z grzywki na bok wyłoniła się grzywka na czoło :P. Ale w przeciwieństwie do wielu innych fryzjerów- nie spojrzał na mnie jak na wariatkę, tylko zaczął się śmiać i ze mną normalnie gadać o tym szoku . Tylko że nadal nie wiem czy z tą grzywką mi tak lepiej? :P
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
trudno powiedzieć, na zdjęciach masz grzywke na bok zaczesaną
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
No tak trochę z przyzwyczajenia, a trochę same z siebie się rozjeżdżają
. Taką grzywkę na czoło ostatnio miałam z 8-9 lat temu i mam traumę, bo wtedy do osiedlowego fryzjera chodziłam (przecież na 10-latkę nie opłacało się wydawać więcej kasy ), a tam mi zawsze jakoś cięli, jakby przyszli do pracy na kacu ale, ale! zrobiłam sobie jakieś niby wyraźniejsze:p. Śpiąca, zmęczona... ale jest grzywka!
|
|
|
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
Umówiłam się do p.Krzysztofa tylko że dopiero na 13 września na 14:30
, jak ja wytrzymam z tymi włosami tak długo to nie wiem .Ale lepiej późno niż wcale .Podzielę się wrażeniami z wizyty u niego i wstawię fotki ale będziecie musiały uzbroić się w cierpliwość bo to dopiero za dwa tygodnie .Pozdrawiam |
|
|
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
Odnosnie Romka
Kiedys ten salon sie nazywal Beverly, jest tojedyny fryzjer w pasazu rondo- na dole po prawej, wiec nei jest trudno znalezc teraz chyba ten szyld zdjeli,i tylko w srodku jest beverly co do cen- to 40 zlotych za sciecie. nie wiem, jak kolory, bo dawno juz nic nie robilam jakby ktos chcial numer, to moge przeslac. Romek scina fantastycznie dlugie wlosy, poldlugie i krotkie. ja mam dlugie falowane, przyjaciolka poldlugie mega krecone, a moja mama krtotke proste- a wszyskie bylysmy zadowolone! no i fryzura uklada sie dobrze sama przynajmniej miesiac- na krotykich. na moich dlugich nawet 3 msc |
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
poproszę numer
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
A czy mogę prosić nr tel. do tak zachwaleanego p.Krzysztofa?
|
|
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Proszę
|
|
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo, pozdrawiam
|
|
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
a to numer do fryzjera w pasazu rondo, gdzie pracuje ROmek
618789707 |
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
dzwoniłam do p.Krzysztofa, baleige - 165zł, ścięcie i modelowanie - 75zł (dot.włosów długich), termin oczekiwania ok.2 tygodnie
|
|
|
|
#1220 |
|
Przyczajenie
|
Czy to jest mowa o panu Krzysztofie Potrykusie co pracował w le grand??? Na jakiej ulicy jest ten fryzjer???
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;5140742]Na 16
. Biedny pan Krzysiu musiał znieść przerażenie w moich oczach, kiedy nagle z grzywki na bok wyłoniła się grzywka na czoło :P. Ale w przeciwieństwie do wielu innych fryzjerów- nie spojrzał na mnie jak na wariatkę, tylko zaczął się śmiać i ze mną normalnie gadać o tym szoku . Tylko że nadal nie wiem czy z tą grzywką mi tak lepiej? :P[/QUOTE]Hihi ja na 17 ![]() Akurat pani Magda mu wloski myla, wiec mnie strzygl taki ulizany troche
|
|
|
|
#1222 |
|
BAN stały
|
Po weekendzie dzwonię się umówić do p. Krzysztofa
Chcę iść tak w drugiej połowie września, więc powinnam tak trafić z terminem ![]() Już się nie mogę doczekać ![]() Ale zabulę ponad 200 zł Ah, te długie włosy Długość - do zapięcia od stanika, połowa pleców ![]() Trochę mi wstyd iść z takimi włosami (duży odrost, zniszczone, przerzedzone strasznie od wypadania - leczę to). Myślicie, że może mi odmówić farbowania jeśli stwierdzi, że szkoda jeszcze męczyć tak włosy skoro wręcz łysieję... ![]() A tu moje foty. Mam ten wypłowiały blond aktualnie. Wizażanki przerobiły mnie na ciemno. A Wy macie jakieś pomysły odnośnie mojej fryzury
|
|
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
Izaluko, nie chce sie wypowiadac za p. krzysztofa, ale moze odmowic, ja poszlam dokladnie z takim samym stanem wlosow (jednak ja na samo sciecie) i sam az sie zapytal, czy i dlaczego nikt nigdy dotad nie odmowil mi rozjasniania wlosow!
Tzn jestem pewna, izn ie zostawi Ciebie bez niczego, prawdopodobnie zaproponuje tonowanie, lub cos bardzo delikatnego Zdaj sie na niego, naprawde wie co robi |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
ładnie Ci w tych ciemnych włoskach
|
|
|
|
#1225 |
|
BAN stały
|
baobab no właśnie mam nadzieję, że zaproponuje mi coś nieinwazyjnego dla moich włosów, a jednocześnie je odmieni
Mam dosyć blondu, bo trudno wydobyć błysk z takich włosów... Ale ciemnych zupełnie też mieć nie mogę, bo mam cienie pod oczami i niedoskonałości na buzi, a to jeszcze bardziej je podkreśli.A Ty teraz jaki masz kolorek ?KasiaPoznan dzięki
|
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
blond, generalnie z natury mam blond, ale teraz mam takie szare, zawsze miałam pasemka jasne, ale z czasem na włosach wyszło, że mam całe blond a nie pasemka i przez te rozjaśnianie trochę mam zniszczone włosy.
Jak znajdę jakieś zdjęcie to je wrzucę - może mi coś doradzicie |
|
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
tylko takie zdjecie znalazłam
|
|
|
|
#1228 |
|
BAN stały
|
Ładne włoski
No a mi się marzy właśnie taki szary, niby nijaki kolor, ale w każdym razie naturalny Jeszcze włosy karmelkowe mi się podobają
|
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
ja chyba bym musiała mieć pofarbowane całe włosny na kolor zbliżony do naturalnych i może jakieś refleksy zrobione, tylko boję się radykalnych zmaian
|
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie z innej beczki: jak mam załączyć swoje zdjecie aby pokazywało się jak coś napiszę - tak jak u Ciebie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

ZGROZA
. A fryzurka... nowa, noooo 

.Ale lepiej późno niż wcale
.
Ah, te długie włosy
Długość - do zapięcia od stanika, połowa pleców