|
|
#1861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
lineczka11 ja od pani Krystyny Piaseckiej zawsze wychodzę dobrze obcięta
.
|
|
|
|
#1862 |
|
Rozeznanie
|
kachulku, jeszcze raz w sprawie farouka - byłam dziś w Euroaptece w SB i maja 50ml opakowania – jeden rodzaj odżywki i ze dwa czy trzy rodzaje szamponów, ja sobie kupiłam szampon silver za 11zł
|
#1863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja W Emistyle bylam 2 razy., za pierwszym razem wyszlam mega zadowolona za drugim juz nie koniecznie i rozmawiaalm z Pauliną wlasnie o tej sytuacji i oczywiście zdementowała wszystko i jeszcze opowiadała o jake sklientce która 3 razy przycjodziła do niej z grzywką i w końcu poszła do właścicielki na fotel. |
|
|
|
|
#1864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki![]() jakby ktos byl zainteresowany, to w tym sklepie na Dolnej Wildzie maja zestawik Farouka gdzie jest 50ml szamponu, odzywki, procz tego mala butelka jedwabiu i odzywki zakwaszajacej fruit cos tam za 25zł tak sie czaje, hehe
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiej klientce? To chyba chciała coś ściemnić, bo ja byłam u niej dwa razy..i to za drugim razem w ogóle nie dotarło do niej o co prosiłam ![]() Ale oczywiście nie przyzna się do tego..
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
jak byłam za pierwszym razem (akurat na naszym watku byl wiekszy bom na ten salon to opowiedzialam jej o wizazu)
widocznie czytała, bo jak rozmawialam z nią przy drugiej wizycie to własnie nie wierzyla w to bo nie mogla sobie przypomniec klientki której by nie posłuchała i tak ściela grzywkę. Ty wiesz przeciez lepiej ja po drugiej wizycie też nie byłam zadowolona! |
|
|
|
#1867 |
|
Przyczajenie
|
a ja tak czytałam ten wątek od początku i się umówilam do Laurenta w Kupcu Poznańskim,w tym,gdzie obcina jakis facet....Była może któras z Was tam ostatnio? Z gory dzieki za odpowiedzi
|
|
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
a ja wlasnie sie dowiedzialam, ze moj fryzjer ROMEK., ktory pracowal w beverly w pasazu rondo na ratajach
przeniosl sie do PLAZY do lafayette polecam go
|
|
|
|
#1869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1870 |
|
Raczkowanie
|
Ile kosztuje tam ścięcie z modelowaniem? Chętnie wybrałabym się.
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
centus z tego co pamiętam to 75 lub 85zł
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
LAURENT HAIR SPA Kupiec Poznański to ten na wprost schodów polecam z czystym sercem byłam dzisiaj u Pani Pauliny i jestem bardzo zadowolona.
Zrobiła mi gratis masaż głowy i nawet mają fotel masujący plecy przy zmywaniu Teraz jest promocja za balejage blond dlugość do ucha płaciłam tylko 125zł ![]() |
|
|
|
#1873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a fotel masujący jest jeszcze w takim "zielonym" fryzjerze obok farouka na słowiańskiej, bajer |
|
|
|
|
#1874 |
|
Raczkowanie
|
Do Laurenta nie chodzę od paru lat, bo nie mam zbyt dobrych wspomnień. Pani traktowała mnie, jakbym przeszkadzała jej w nic nierobieniu. Podcinała mi część włosów, po czym szła napić się kawy, pokręcić po salonie, zamienić dwa słowa z koleżanką i znowu wracała machnąć dwa razy nożyczkami. Efekt był oczywiście mierny. Chciałam mieć zmienioną fryzurę, a miałam po prostu podcięte włosy i trochę wycieniowane, bo to jest najprostsze do zrobienia. Jakoś nie mam ochoty sprawdzać, czy coś się zmieniło
![]() Natomiast zastanawiam się nad odwiedzeniem Pacykarni Jak tam się kształtują ceny za strzyżenie włosów prawie do ramion i kogo polecacie, bo jak tam raz wpadłam, to był pan i pani.
|
|
|
|
#1875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
ja będe chodzic do Laurenta.
Natomiast nie polecam fryzjera na Szkolnej chodzi mi o tego co jest prawie przy starym rynku.Znajoma byla placila 300zl a efekt znikomy. |
|
|
|
#1877 |
|
Gość
|
Witam wszystkie Panie. Dość dużo przeczytałam tutaj pochlebnych opinii na temat salonu na Górnej Wildzie. Mieszkam tuż obok, weszłam przed godzinką zapytać o ceny: ścięcie od 110 i farbowanie również coś koło a raczej na pewno więcej. Wycofałam się cichcem, zatkało mnie. Wrócę chyba do Alana z Kenzo.
|
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Konto usunięte
|
I ja się dołączam do osób polecających Piotra
. Za pierwszym razem kiedy u niego byłam, ściął mnie bardzo ładnie, a dzisiaj, kiedy byłam tylko podciąć grzywkę, też wszystko ładnie wyszło, nie mam jej ściętej za krótko ani zostawionej za dużej ilości włosów, lżejsza dzięki cieniowaniu... Po Piotrze widać, że wie co robi
|
|
|
|
#1880 |
|
Przyczajenie
|
Witam!!
No i zapisałam się do fryzjera... poczytałam jeszcze trochę forum i zdecydowałam się na MAESTRO!! Wiem że zapłacę dużo ale raz to nie zawsze... ale jak mi się spodoba... to kto wie... Idę 17.03. już się nie mogę doczekać.... Pozdrawiam
|
|
|
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, a był ktoś w TRENDY na Piątkowskiej w Atanerze?
![]() i w ogóle co myslicie o tych salonach TRENDY? dzięki za odp ![]() pozdrowionka! |
|
|
|
#1882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie była to jeszcze Sylwia.
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
Też przyłączam się do fanek Farouka
wprawdzie nie miałam okazji sprawdzenia jak obcinają (zapuszczam włosy ) ale ich farby to mistrzostwo świata naprawdę jest różnica między ta farbą a zwykłą i te śliczne kolory chodzę do Iwony, sympatyczna kobietka idę za tydzień znów, pewnie potwierdzę moje obecne zdanie
|
|
|
|
#1884 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brzmi super a mozesz podac namiary na nich, telefon, adres. Dzieki ja ide na przedslubne pasemka i nie wiem gdzie ... mhmm |
|
|
|
|
#1886 |
|
Raczkowanie
|
Farouk ul. Słowiańska 53b, tel. 061 8250575, najlepiej jechać 4 i wysiąść na przystanku os. Pod Lipami
pozdrawiam
|
|
|
|
#1887 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Przyczajenie
|
ano wtam : )
zaczne chyba od tego, ze zaryzykowalam i udalam sie do slynnego pana kszysztofa z VC (chcialam do maestro ale za bardzo bylam zarosnieta aby czekac 3 tygodnie ). od wizyty juz troszke minelo, wiec tez juz z mniejszym entuzjazmem opowiem. pan krzysztof? hm.. no mily.. taki troche scimniacz, wiecej w tym wszstkim bajki niz sensownego gadania. sciecie? yhm.. no grzywka na ktorej punkcie mam zboczenie , nie do konca przypadla mi do gustu, ale poprawilam sobie sama przed lustrem i nie jest zle.. generalnie moja fryzura ni bardzo sie zmienila, troche krotsza, troche inaczej ulozona.. mam cienkie wlosy przez co nie moge pozwolic sobie na ekstra ciecia i nie wszystko mozna na nich uzyskac, chociaz bywalam bardziej zadowolona a moja fryzura bla bardziej drapiezna.. aaa i zapomnialabym "rozpierducha" tez byla.. chyba to co najmniej mi sie podobalo to fakt, ze za 24 min roboty skasowano mnie 90zl a efekty marne.. wiecej tam sie nie zjawie, to zdecdowanie nie jest moj fryzjer.. szukam dalej a grzywka powoli wchodzi do oczu.. no nic, pozdrawiam!!! |
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A raz prawie zwiałam z fotela jak się okazało,że w czasie kiedy ja się relaksowałam z odżywką na włosach fryzjerka zdążyła wciągnąć coś z duuużą ilością sosu czosnkowego i poprawić papieroskiem
|
|
#1890 |
|
Przyczajenie
|
Skusiłyście mnie Piotrem i byłam wczoraj u niego. I nie żałuję. Atmosfera w Pacykarni świetna. A on niedość, że bardzo przystojny, to jeszcze bardzo, bardzo miły. Zagadywał mnie przez cały czas. No i najważniejsze, że jestem zadowolona z nowej fryzury. Usiadłam u niego na fotelu i powiedziałam, że polegam na nim i może robić, co mu się rzewnie podoba- oby się łatwo układały i żebym je mogła od czasu do czasu w kitkę związać (podobno kitki już są nie modne:P). No i nie zawiodłam się
Umyłam włosy i nadal jest świetnie Na pewno pójde do niego następnym razem!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

.

jakiej klientce? 

ale nie była to jeszcze Sylwia.

A raz prawie zwiałam z fotela jak się okazało,że w czasie kiedy ja się relaksowałam z odżywką na włosach fryzjerka zdążyła wciągnąć coś z duuużą ilością sosu czosnkowego i poprawić papieroskiem