![]() |
#1861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
lineczka11 ja od pani Krystyny Piaseckiej zawsze wychodzę dobrze obcięta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Rozeznanie
|
kachulku, jeszcze raz w sprawie farouka - byłam dziś w Euroaptece w SB i maja 50ml opakowania – jeden rodzaj odżywki i ze dwa czy trzy rodzaje szamponów, ja sobie kupiłam szampon silver za 11zł
![]()
#1863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja W Emistyle bylam 2 razy., za pierwszym razem wyszlam mega zadowolona za drugim juz nie koniecznie i rozmawiaalm z Pauliną wlasnie o tej sytuacji i oczywiście zdementowała wszystko i jeszcze opowiadała o jake sklientce która 3 razy przycjodziła do niej z grzywką i w końcu poszła do właścicielki na fotel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jakby ktos byl zainteresowany, to w tym sklepie na Dolnej Wildzie maja zestawik Farouka gdzie jest 50ml szamponu, odzywki, procz tego mala butelka jedwabiu i odzywki zakwaszajacej fruit cos tam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To chyba chciała coś ściemnić, bo ja byłam u niej dwa razy..i to za drugim razem w ogóle nie dotarło do niej o co prosiłam ![]() ![]() Ale oczywiście nie przyzna się do tego..
![]() |
#1866 |
Wtajemniczenie
|
jak byłam za pierwszym razem (akurat na naszym watku byl wiekszy bom na ten salon to opowiedzialam jej o wizazu)
widocznie czytała, bo jak rozmawialam z nią przy drugiej wizycie to własnie nie wierzyla w to bo nie mogla sobie przypomniec klientki której by nie posłuchała i tak ściela grzywkę. Ty wiesz przeciez lepiej ![]() ja po drugiej wizycie też nie byłam zadowolona! |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Przyczajenie
|
a ja tak czytałam ten wątek od początku i się umówilam do Laurenta w Kupcu Poznańskim,w tym,gdzie obcina jakis facet....Była może któras z Was tam ostatnio? Z gory dzieki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Raczkowanie
|
a ja wlasnie sie dowiedzialam, ze moj fryzjer ROMEK., ktory pracowal w beverly w pasazu rondo na ratajach
przeniosl sie do PLAZY do lafayette polecam go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1870 |
Raczkowanie
|
Ile kosztuje tam ścięcie z modelowaniem? Chętnie wybrałabym się.
#1871 |
Zadomowienie
|
centus z tego co pamiętam to 75 lub 85zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
LAURENT HAIR SPA Kupiec Poznański to ten na wprost schodów polecam z czystym sercem byłam dzisiaj u Pani Pauliny i jestem bardzo zadowolona.
Zrobiła mi gratis masaż głowy i nawet mają fotel masujący plecy przy zmywaniu ![]() Teraz jest promocja za balejage blond dlugość do ucha płaciłam tylko 125zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a fotel masujący jest jeszcze w takim "zielonym" fryzjerze obok farouka na słowiańskiej, bajer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Raczkowanie
|
Do Laurenta nie chodzę od paru lat, bo nie mam zbyt dobrych wspomnień. Pani traktowała mnie, jakbym przeszkadzała jej w nic nierobieniu. Podcinała mi część włosów, po czym szła napić się kawy, pokręcić po salonie, zamienić dwa słowa z koleżanką i znowu wracała machnąć dwa razy nożyczkami. Efekt był oczywiście mierny. Chciałam mieć zmienioną fryzurę, a miałam po prostu podcięte włosy i trochę wycieniowane, bo to jest najprostsze do zrobienia. Jakoś nie mam ochoty sprawdzać, czy coś się zmieniło
![]() Natomiast zastanawiam się nad odwiedzeniem Pacykarni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
ja będe chodzic do Laurenta.
Natomiast nie polecam fryzjera na Szkolnej chodzi mi o tego co jest prawie przy starym rynku.Znajoma byla placila 300zl a efekt znikomy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Gość
|
Witam wszystkie Panie. Dość dużo przeczytałam tutaj pochlebnych opinii na temat salonu na Górnej Wildzie. Mieszkam tuż obok, weszłam przed godzinką zapytać o ceny: ścięcie od 110 i farbowanie również coś koło a raczej na pewno więcej. Wycofałam się cichcem, zatkało mnie. Wrócę chyba do Alana z Kenzo.
|
![]() |
![]() |
#1878 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Konto usunięte
|
I ja się dołączam do osób polecających Piotra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Przyczajenie
|
Witam!!
No i zapisałam się do fryzjera... poczytałam jeszcze trochę forum i zdecydowałam się na MAESTRO!! Wiem że zapłacę dużo ale raz to nie zawsze... ale jak mi się spodoba... to kto wie... Idę 17.03. już się nie mogę doczekać.... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, a był ktoś w TRENDY na Piątkowskiej w Atanerze?
![]() i w ogóle co myslicie o tych salonach TRENDY? dzięki za odp ![]() pozdrowionka! |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Raczkowanie
|
Też przyłączam się do fanek Farouka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Brzmi super a mozesz podac namiary na nich, telefon, adres. Dzieki ja ide na przedslubne pasemka i nie wiem gdzie ... mhmm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Raczkowanie
|
Farouk ul. Słowiańska 53b, tel. 061 8250575, najlepiej jechać 4 i wysiąść na przystanku os. Pod Lipami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Przyczajenie
|
ano wtam : )
zaczne chyba od tego, ze zaryzykowalam i udalam sie do slynnego pana kszysztofa z VC (chcialam do maestro ale za bardzo bylam zarosnieta aby czekac 3 tygodnie ). od wizyty juz troszke minelo, wiec tez juz z mniejszym entuzjazmem opowiem. pan krzysztof? hm.. no mily.. taki troche scimniacz, wiecej w tym wszstkim bajki niz sensownego gadania. sciecie? yhm.. no grzywka na ktorej punkcie mam zboczenie , nie do konca przypadla mi do gustu, ale poprawilam sobie sama przed lustrem i nie jest zle.. generalnie moja fryzura ni bardzo sie zmienila, troche krotsza, troche inaczej ulozona.. mam cienkie wlosy przez co nie moge pozwolic sobie na ekstra ciecia i nie wszystko mozna na nich uzyskac, chociaz bywalam bardziej zadowolona a moja fryzura bla bardziej drapiezna.. aaa i zapomnialabym "rozpierducha" tez byla.. chyba to co najmniej mi sie podobalo to fakt, ze za 24 min roboty skasowano mnie 90zl a efekty marne.. wiecej tam sie nie zjawie, to zdecdowanie nie jest moj fryzjer.. szukam dalej a grzywka powoli wchodzi do oczu.. no nic, pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1890 |
Przyczajenie
|
Skusiłyście mnie Piotrem i byłam wczoraj u niego. I nie żałuję. Atmosfera w Pacykarni świetna. A on niedość, że bardzo przystojny, to jeszcze bardzo, bardzo miły. Zagadywał mnie przez cały czas. No i najważniejsze, że jestem zadowolona z nowej fryzury. Usiadłam u niego na fotelu i powiedziałam, że polegam na nim i może robić, co mu się rzewnie podoba- oby się łatwo układały i żebym je mogła od czasu do czasu w kitkę związać (podobno kitki już są nie modne:P). No i nie zawiodłam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.