Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-28, 18:55   #1861
IIGGAA
Zadomowienie

Dot.: Fryzjer Poznan

lineczka11 ja od pani Krystyny Piaseckiej zawsze wychodzę dobrze obcięta i wyglądam jak człowiek .
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 21:48   #1862
green.eyed
Rozeznanie

kachulku, jeszcze raz w sprawie farouka - byłam dziś w Euroaptece w SB i maja 50ml opakowania – jeden rodzaj odżywki i ze dwa czy trzy rodzaje szamponów, ja sobie kupiłam szampon silver za 11zł
Stary 2008-02-29, 08:42   #1863
kasiag-01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
tak, byłam w Pacykarnii jestem bardzo zadowolona mam na głowie uwaga uwaga.. odrośnietego boba ale ładnie to wygląda.
z tych salonów, które wymieniłaś polecam również Le Grand, Farouk.. natomiast EmiStyle zdecydowanie odradzam (opisywałam już jak potraktowała mnie zachwalana przez większość p.Paulina..w skrócie:
- Proszę nie ścinać przodu, zapuszczam..
-Ok
-proszę też nie cieniować, ponieważ moje włosy będą się zbyt puszyć..

po 5 min mam grzywke, włosy pocieniowane od czubka głowy.. nie słuchała NICZEGO co mówiłam.. wyglądałam okropnie!

musze podzwonić i zobaczyc jakie mają terminy, czy kogoś konkretnie polecasz w tych salonach?
ja W Emistyle bylam 2 razy., za pierwszym razem wyszlam mega zadowolona za drugim juz nie koniecznie i rozmawiaalm z Pauliną wlasnie o tej sytuacji i oczywiście zdementowała wszystko i jeszcze opowiadała o jake sklientce która 3 razy przycjodziła do niej z grzywką i w końcu poszła do właścicielki na fotel.
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 09:48   #1864
kachulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez green.eyed Pokaż wiadomość
kachulku, jeszcze raz w sprawie farouka - byłam dziś w Euroaptece w SB i maja 50ml opakowania – jeden rodzaj odżywki i ze dwa czy trzy rodzaje szamponów, ja sobie kupiłam szampon silver za 11zł
o, super dzieki
jakby ktos byl zainteresowany, to w tym sklepie na Dolnej Wildzie maja zestawik Farouka gdzie jest 50ml szamponu, odzywki, procz tego mala butelka jedwabiu i odzywki zakwaszajacej fruit cos tam za 25zł tak sie czaje, hehe
kachulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 11:57   #1865
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiag-01 Pokaż wiadomość
musze podzwonić i zobaczyc jakie mają terminy, czy kogoś konkretnie polecasz w tych salonach?
ja W Emistyle bylam 2 razy., za pierwszym razem wyszlam mega zadowolona za drugim juz nie koniecznie i rozmawiaalm z Pauliną wlasnie o tej sytuacji i oczywiście zdementowała wszystko i jeszcze opowiadała o jake sklientce która 3 razy przycjodziła do niej z grzywką i w końcu poszła do właścicielki na fotel.
co? jakiej klientce? opowiadałaś jej o mojej sytuacji?
To chyba chciała coś ściemnić, bo ja byłam u niej dwa razy..i to za drugim razem w ogóle nie dotarło do niej o co prosiłam
Ale oczywiście nie przyzna się do tego..

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 17:04   #1866
kasiag-01
Wtajemniczenie

jak byłam za pierwszym razem (akurat na naszym watku byl wiekszy bom na ten salon to opowiedzialam jej o wizazu)
widocznie czytała, bo jak rozmawialam z nią przy drugiej wizycie to własnie nie wierzyla w to bo nie mogla sobie przypomniec klientki której by nie posłuchała i tak ściela grzywkę.
Ty wiesz przeciez lepiej
ja po drugiej wizycie też nie byłam zadowolona!
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 20:10   #1867
pilcka
Przyczajenie

a ja tak czytałam ten wątek od początku i się umówilam do Laurenta w Kupcu Poznańskim,w tym,gdzie obcina jakis facet....Była może któras z Was tam ostatnio? Z gory dzieki za odpowiedzi
pilcka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-01, 06:48   #1868
marta12101
Raczkowanie

a ja wlasnie sie dowiedzialam, ze moj fryzjer ROMEK., ktory pracowal w beverly w pasazu rondo na ratajach

przeniosl sie do PLAZY do lafayette

polecam go
marta12101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 08:19   #1869
centus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
Kaja i Krzysztof to salon, który ciągle Wam odradzam.
Klasyfikacja klienta na gorszych i lepszych następuje przy samym wejściu.
Z obcinaniem też się nie postarał, no i to dotykanie mojej głowy przez inną klientkę, bo pan Krzysztof dał jej przykład "zniszczonych, brzydkich włosów"
Wypraszam sobie.
Też tak go wspominam :/ Bardzo niemiły, obcesowy, dziwna atmosfera. Gdyby zrobił mi coś takiego, po prostu wstałabym i wyszła.
Stary 2008-03-01, 08:21   #1870
centus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez IIGGAA Pokaż wiadomość
lineczka11 ja od pani Krystyny Piaseckiej zawsze wychodzę dobrze obcięta i wyglądam jak człowiek .
Ile kosztuje tam ścięcie z modelowaniem? Chętnie wybrałabym się.
Stary 2008-03-01, 11:00   #1871
IIGGAA
Zadomowienie

centus z tego co pamiętam to 75 lub 85zł .
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 14:28   #1872
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

LAURENT HAIR SPA Kupiec Poznański to ten na wprost schodów polecam z czystym sercem byłam dzisiaj u Pani Pauliny i jestem bardzo zadowolona.
Zrobiła mi gratis masaż głowy i nawet mają fotel masujący plecy przy zmywaniu
Teraz jest promocja za balejage blond dlugość do ucha płaciłam tylko 125zł

blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 21:22   #1873
Satis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
LAURENT HAIR SPA Kupiec Poznański to ten na wprost schodów polecam z czystym sercem byłam dzisiaj u Pani Pauliny i jestem bardzo zadowolona.
masaż głowy chyba powinien być wliczony w cenę tak czy siak ;>
a fotel masujący jest jeszcze w takim "zielonym" fryzjerze obok farouka na słowiańskiej, bajer
Satis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 21:54   #1874
Broniecka
Raczkowanie

Do Laurenta nie chodzę od paru lat, bo nie mam zbyt dobrych wspomnień. Pani traktowała mnie, jakbym przeszkadzała jej w nic nierobieniu. Podcinała mi część włosów, po czym szła napić się kawy, pokręcić po salonie, zamienić dwa słowa z koleżanką i znowu wracała machnąć dwa razy nożyczkami. Efekt był oczywiście mierny. Chciałam mieć zmienioną fryzurę, a miałam po prostu podcięte włosy i trochę wycieniowane, bo to jest najprostsze do zrobienia. Jakoś nie mam ochoty sprawdzać, czy coś się zmieniło

Natomiast zastanawiam się nad odwiedzeniem Pacykarni Jak tam się kształtują ceny za strzyżenie włosów prawie do ramion i kogo polecacie, bo jak tam raz wpadłam, to był pan i pani.

Broniecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 08:26   #1875
kachulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Broniecka Pokaż wiadomość
Natomiast zastanawiam się nad odwiedzeniem Pacykarni Jak tam się kształtują ceny za strzyżenie włosów prawie do ramion i kogo polecacie, bo jak tam raz wpadłam, to był pan i pani.
cena 65zł, ja byłam dwa razy u Piotra i jestem zadowolona. co prawda caly czas trudno okiełznac mi ta czupryne, ale po scieciu wlosy wyraznie mniej sie pusza i duzo ladniej wygladaja
kachulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 08:50   #1876
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja będe chodzic do Laurenta.
Natomiast nie polecam fryzjera na Szkolnej chodzi mi o tego co jest prawie przy starym rynku.Znajoma byla placila 300zl a efekt znikomy.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 15:15   #1877
wiolakubiak
Gość

Witam wszystkie Panie. Dość dużo przeczytałam tutaj pochlebnych opinii na temat salonu na Górnej Wildzie. Mieszkam tuż obok, weszłam przed godzinką zapytać o ceny: ścięcie od 110 i farbowanie również coś koło a raczej na pewno więcej. Wycofałam się cichcem, zatkało mnie. Wrócę chyba do Alana z Kenzo.
Stary 2008-03-05, 21:42   #1878
Pat7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kachulka Pokaż wiadomość
cena 65zł, ja byłam dwa razy u Piotra i jestem zadowolona. co prawda caly czas trudno okiełznac mi ta czupryne, ale po scieciu wlosy wyraznie mniej sie pusza i duzo ladniej wygladaja
Też polecam Piotra. Bardzo fajnie naturalnie strzyże i układa.
Pat7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 17:02   #1879
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

I ja się dołączam do osób polecających Piotra . Za pierwszym razem kiedy u niego byłam, ściął mnie bardzo ładnie, a dzisiaj, kiedy byłam tylko podciąć grzywkę, też wszystko ładnie wyszło, nie mam jej ściętej za krótko ani zostawionej za dużej ilości włosów, lżejsza dzięki cieniowaniu... Po Piotrze widać, że wie co robi
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 18:21   #1880
hanka04
Przyczajenie

GG do hanka04

Witam!!
No i zapisałam się do fryzjera... poczytałam jeszcze trochę forum i zdecydowałam się na MAESTRO!! Wiem że zapłacę dużo ale raz to nie zawsze... ale jak mi się spodoba... to kto wie... Idę 17.03. już się nie mogę doczekać.... Pozdrawiam
hanka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 23:49   #1881
Inco
Raczkowanie

Hej dziewczyny, a był ktoś w TRENDY na Piątkowskiej w Atanerze?
i w ogóle co myslicie o tych salonach TRENDY?
dzięki za odp
pozdrowionka!
Inco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 13:25   #1882
aragosta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Satis Pokaż wiadomość
masaż głowy chyba powinien być wliczony w cenę tak czy siak ;>
a fotel masujący jest jeszcze w takim "zielonym" fryzjerze obok farouka na słowiańskiej, bajer
Tylko, że w tym "zielonym" bardzo słono każą sobie płacić. Super tam robią balejage ale do Farouka moim zdaniem lepiej chodzić do obcięcia. Obcinałam tam włosy u trzech różnych fryzjerek i z każdej byłam zadowolona - Magda (kilka razy), Iwona a imienia trzeciej nie pamiętam ale nie była to jeszcze Sylwia.
aragosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:05   #1883
ama1005
Raczkowanie

Też przyłączam się do fanek Farouka wprawdzie nie miałam okazji sprawdzenia jak obcinają (zapuszczam włosy ) ale ich farby to mistrzostwo światanaprawdę jest różnica między ta farbą a zwykłą i te śliczne kolory chodzę do Iwony, sympatyczna kobietkaidę za tydzień znów, pewnie potwierdzę moje obecne zdanie
ama1005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:32   #1884
aragosta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aragosta Pokaż wiadomość
Tylko, że w tym "zielonym" bardzo słono każą sobie płacić.
Przypomniała mi się nazwa tego "zielonego" obok Farouka - Fresh Look.
aragosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 17:42   #1885
Taska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ama1005 Pokaż wiadomość
Też przyłączam się do fanek Farouka wprawdzie nie miałam okazji sprawdzenia jak obcinają (zapuszczam włosy ) ale ich farby to mistrzostwo światanaprawdę jest różnica między ta farbą a zwykłą i te śliczne kolory chodzę do Iwony, sympatyczna kobietkaidę za tydzień znów, pewnie potwierdzę moje obecne zdanie

Brzmi super a mozesz podac namiary na nich, telefon, adres.

Dzieki

ja ide na przedslubne pasemka i nie wiem gdzie ... mhmm

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 09:26   #1886
ama1005
Raczkowanie

Farouk ul. Słowiańska 53b, tel. 061 8250575, najlepiej jechać 4 i wysiąść na przystanku os. Pod Lipamipozdrawiam
ama1005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 09:50   #1887
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ama1005 Pokaż wiadomość
Farouk ul. Słowiańska 53b, tel. 061 8250575, najlepiej jechać 4 i wysiąść na przystanku os. Pod Lipamipozdrawiam

Do tej 4 dorzucić można też 10, 69, 82, ewentualnie 76 i 74
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 17:27   #1888
martolini
Przyczajenie

ano wtam : )
zaczne chyba od tego, ze zaryzykowalam i udalam sie do slynnego pana kszysztofa z VC (chcialam do maestro ale za bardzo bylam zarosnieta aby czekac 3 tygodnie ). od wizyty juz troszke minelo, wiec tez juz z mniejszym entuzjazmem opowiem. pan krzysztof? hm.. no mily.. taki troche scimniacz, wiecej w tym wszstkim bajki niz sensownego gadania. sciecie? yhm.. no grzywka na ktorej punkcie mam zboczenie , nie do konca przypadla mi do gustu, ale poprawilam sobie sama przed lustrem i nie jest zle.. generalnie moja fryzura ni bardzo sie zmienila, troche krotsza, troche inaczej ulozona.. mam cienkie wlosy przez co nie moge pozwolic sobie na ekstra ciecia i nie wszystko mozna na nich uzyskac, chociaz bywalam bardziej zadowolona a moja fryzura bla bardziej drapiezna.. aaa i zapomnialabym "rozpierducha" tez byla.. chyba to co najmniej mi sie podobalo to fakt, ze za 24 min roboty skasowano mnie 90zl a efekty marne..
wiecej tam sie nie zjawie, to zdecdowanie nie jest moj fryzjer..
szukam dalej a grzywka powoli wchodzi do oczu..
no nic, pozdrawiam!!!
martolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 15:39   #1889
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Ja czasem tam chodzę, bo często można wejść z marszu, bez umawiania się. Fotel masujący super, masaż głowy cóż, wrażenia zależne od tego pod czyje nożyczki się dostanę. Jeśli chodzi o cięcie też bywa różnie. Zazwyczaj jestem zadowolona, ale parę razy fryzjerka zupełnie nie słuchała co się do niej mówi. I tak na przykład zamiast klasycznego boba miałam na głowie wariację na temat fryzury Victorii B., czyli na mój gust za krótko z tyłu, za długo z przodu A raz prawie zwiałam z fotela jak się okazało,że w czasie kiedy ja się relaksowałam z odżywką na włosach fryzjerka zdążyła wciągnąć coś z duuużą ilością sosu czosnkowego i poprawić papieroskiem

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 13:27   #1890
agniecha22
Przyczajenie

Skusiłyście mnie Piotrem i byłam wczoraj u niego. I nie żałuję. Atmosfera w Pacykarni świetna. A on niedość, że bardzo przystojny, to jeszcze bardzo, bardzo miły. Zagadywał mnie przez cały czas. No i najważniejsze, że jestem zadowolona z nowej fryzury. Usiadłam u niego na fotelu i powiedziałam, że polegam na nim i może robić, co mu się rzewnie podoba- oby się łatwo układały i żebym je mogła od czasu do czasu w kitkę związać (podobno kitki już są nie modne:P). No i nie zawiodłam się Umyłam włosy i nadal jest świetnie Na pewno pójde do niego następnym razem!!
agniecha22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości