|  2006-02-15, 10:55 | #181 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dot.: Fryzjer Poznan

da vinci; cięcie i modelowanie ok 60 zł, a balayage ( miałam dwa kolory - 130 zł) tylko zaznaczam, że mam długie włosy

| 
|     | 
|  2006-02-15, 11:04 | #182 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: gostyń wlkp 
				 | 

no ja mam takie za łopatki ciut, a czyli razem jakieś 190?? uuu to drogo dla mnie   | 
|     | 
|  2006-02-15, 11:23 | #183 | |
				 | 

Cytat: 
 jeśli za drogo, to spróbuj się potargować, powiedz ile masz przeznaczone, na pewno się dostosują, konkurencja jest tak duża, że większość fryzjerów schodzi ceny, a przynajmniej masz pożądnie włosy zrobione. bo ci niby tani często kończą się poprawką u innego   | |
|     | 
|  2006-02-19, 19:20 | #184 | 
| Przyczajenie | 

Mam pytanko odnosnie salonu kenzo na ratajczaka  ) podobno jst tm teraz promocja i chętnie zrobiłabym coś z włosami ale nie mam pojęcia do kogo się zapisać naprawde polecasz panią sylwie??a może jest ktoś lepszy??z góry dziekuje za pomoc  ) | 
|     | 
|  2006-02-19, 20:31 | #185 | 
| Rozeznanie | 

Ja wybieram się do Studia Metamorfozy na ul Matejki. Chciałabym dokonać jakiejś "konkretnej" zmiany i chciałabym trafić na fryzjerkę "z pomysłem". Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym salonem? Czy warto?

__________________ Zawiadamiam, że znudził mi się ser na pierogi. Pokażę rogi, za walutę. - Ślimak | 
|     | 
|  2006-02-20, 07:43 | #186 | |
				 | 

Cytat: 
 Innych fryzjerów tam nie znam, bo przywędrowałam do kenzo za Sylwią, gdyż wcześniej pracowała w innym salonie. | |
|     | 
|  2006-02-21, 20:59 | #187 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Dot.: Fryzjer Poznan Fryzura dla FACETA

Czesc wszystkim  zastanawiam sie czy moglybyscie/moglibyscie mi polecic dobrego fryzjera,fryzjerke dla mezczyzn? Chcialbym cos zrobic z wlosami, potrzebuje fachowej porady gdzie w poznaniu trafilbym na kompetentnych ludzi  Bywalem u roznych fryzjerow ale zawsze to nie to,jakos nie trafiali w moje gusta  Pozdrawiam! | 
|     | 
|  2006-02-24, 20:05 | #188 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: gostyń wlkp 
				 | 

no i jestem już po fryzjerze ostatecznie wybrałam się na ul.Kanałową do p.Patrycji - świetna babka   salonik faktycznie niespecjalne robi wrażenie, ale to tylko jedyny minus, poza tym - jak dla mnie świetnie szczególnie podoba mi się ściecie - takie, o jakim marzyłam  balayage też ładny zapłaciłam 130, ale miałam 140 tylko nie miałam więcej w portfelu  ale to największa cena chyba, jaką płaci się w tym salonie, a ja miałam długie włosy, więc nie tak źle ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ogólnie - polecam  , jeśli ktoś nie wymaga od wyglądu salonu zbyt wiele, a to chyba jest mało ważne.. | 
|     | 
|  2006-02-26, 22:42 | #189 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cześć moja mama  była w Metamrfozie - i cóż żadnej rewelacyjnej zmiany - była już lepiej scinana.

| 
|     | 
|  2006-02-27, 09:42 | #190 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Ale teraz nie wiem gdzie pójść, tak się już nastawiałam na tą METAMORFOZĘ   Ehhh... muszę poszukać czegoś innego... 
				__________________ Zawiadamiam, że znudził mi się ser na pierogi. Pokażę rogi, za walutę. - Ślimak | |
|     | 
|  2006-02-27, 16:38 | #191 | 
				 | 

Bardzo dobry jest pan Krzysztof z Lafayette w Plazie. Ekstra fryzjer. Polecam

| 
|     | 
|  2006-03-01, 21:07 | #192 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2006-03-02, 22:37 | #193 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Puck 
				 | 

Witam! Nie jestem z Poznania ale mam szczególną zdolność znajdowania świetnych fryzjerów ok. 400km od domu, tam gdzie akurat zaocznie studiuję  W Trójmieście nie mogę mimo wielu prób znaleść kogoś, kto by dobrze obciął moje proste,"jedwabiste", "lejące się" i cienkie włosy. Za to w Poznaniu mam już swojego ukochanego fryzjera: Grzegorza z Le Grand na Koziej. Daje mu całkowicie wolną rękę i za każdym razem wychodzę zachwycona. Na moich włosach wychodzą tylko graficzne fryzurki, trochę w stylu lat 20., muszą być b. dokładne bo każdą fuchę świetnie na nich widać. Grzegorz jest dla mnie mistrzem precyzji  Le Grand nie jest najtańszym miejscem ale moje włosy niestety są wymagają ce jeśli chodzi o jakość strzyżenia. | 
|     | 
|  2006-03-07, 10:10 | #194 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań

Pan Grzegorz jest chory i co teraz!!!!!!!!!!!!!???????  ?????? Poratujcie jakimiś adresami, podobie dobrych stylistów. Widzę różne adresy, ale mało jest popieranych przez ,kolejne osoby. Właśnie zaczęłam zapuszczać i...... już czas coś z nimi zrobić. RATUNKU!!!!!!!!! a może ktoś wie jak długo p.Grzegorz będzie chory? Pozdrawiam.   | 
|     | 
|  2006-03-07, 17:47 | #195 | 
				 | 

Dzwoniłam niedawno do p.Grzegorza i dowiedziałam się ze bedzie przyjmował za ok 3 tygodnie:/ ja niestety nie mogłam tak długo czekać z cięciem bo moja grzywka juz od dłuższego czasu wymagała skrócenia:P wybrałam się zatem do salonu Destiny na ul. Garncarskiej do p. Magdy. Jestem bardzo zadowolona i śmiało moge polecic ta fryzjerke  Poszłam tam ze zdjeciem by dac jej jakiś poglad na temat tego co bym chciala miec na główce, po czym ona mi doradziła co z tej fryzurki dobrze bedzie wyglądac na moich cieniutkich włoskach a co warto by dodac. Efekt jest taki ze mam śliczną leciutko na skos ścięta grzywke i świetnie ( jak na mój gust ) wycieniowane włoski  do tego moje z natury cienkie włoski wygladaja na grubsze a w kitce prawie na dwa razy tak grube  wiec bardzo się ciesze  i co dla mnie bardzo ważne mojemu Tygryskowi tez bardzo podobam się w nowych włoskach  a jest on dość wymagający pod względem wygladu   Ps Moze następnym razem spróbuje pojśc do pana Grzegorza i porównam tych fryzjerów,ale to dopiero w wakacje jak mysle... papa | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-03-07, 20:14 | #196 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

ja moge z czystym sumieniem polecic salon maestro 100 zl za sciecie ale ja wychodze zawsze zadowolona niestety z pustym portfelem ale za to zadowolona z siebie;P a ten p. grzegorz o kt pisalyscie togdzie dokladnie bo nie moge pokojarzyc:/

| 
|     | 
|  2006-03-07, 21:28 | #197 | 
				 | 

P. Grzegorz ma salon na Mielżynskiego tel 8517190   to przy okrąglaku. | 
|     | 
|  2006-03-08, 15:39 | #198 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Dzięki bardzo, ale czy mogę prosić o numer telefonu do tej p.Magdy. Byłabym bardzo wdzięczna

| 
|     | 
|  2006-03-08, 17:45 | #199 | 
				 | 

Prosze bardzo oto dokładny adres i nr do Salonu Destiny gdzie pracuje p. Magda - ul Garncarska 2, tel. 886 121 121, 500 833 088. Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona   | 
|     | 
|  2006-03-09, 12:26 | #200 | 
				 | 

Hej. Mam podobny problem...od dłuższego czasu poszukuję dobrego stylisty w Pniu. Miałam zamiar wybrać się do p. Grzegorza, ale niestety jego choroba pokrzyżowała moje plany   Poradzcie mi gdzie mam teraz iść...Kenzo ul. Ratajczaka p. Sylwia czy Destiny ul. Garncarska p. Magda (a może macie lepszy pomysł)??...gdzie mi lepiej doradzą, bo prawdę mówiąc nie mam żadnego pomysłu na swoją fryzurę   
				__________________   | 
|     | 
|  2006-03-13, 20:04 | #201 | 
				 | 

ja byłam ostatnio u Maxa w chanice na ul/Ratajczaka 33.Nie miałam pomysłu co zrobić z tymi moimi włosami,ale na szczęście doradził mi dobrze i wyglądam jak człowiek.POLECAM !!!To jego tel.503 709 356.POZDRAWIAM

| 
|     | 
|  2006-03-13, 20:12 | #202 | 
				 | 

Cześć ja polecam Maxa z Chanice na ul. Ratajczka. Salon OK, koleś za***isty/ Polecam !!!!!!!!! Poprzednio pracował w Plazie i w Kenzo. Pozdrawiam Anka | 
|     | 
|  2006-03-15, 08:57 | #203 | 
| Rozeznanie | 

Witam,  jestem już po wizycie w METAMORFOZIE i zdaję relację: zacznę od minusa - ogólne zamieszanie i czas oczekiwania. Spędziłam w salonie 3 godziny, a tak naprawdę moimi włosami pani zajmowała się ok. 1,40 - max 2 godziny. Pomimo tego, że byłam zapisana na konkretną godzinę musiałam poczekać, a potem w tzw. "międzyczasie" pani fryzjerka strzygła jeszcze dwie osoby. Co do meritum sprawy - czyli fryzury, to jestm bardzo zadowolona: ładnie dobrany kolor (dwukolorowy baleyage) i niezłe ścięcie. No i jeszcze cena, która mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła. Datego też całość oceniam na 4, gdyby nie czas oczekiwania to byłaby 5! Ogólnie POLECAM   
				__________________ Zawiadamiam, że znudził mi się ser na pierogi. Pokażę rogi, za walutę. - Ślimak | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-03-15, 09:10 | #204 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
 Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2006-03-27 o 08:43 | |
|     | 
|  2006-03-17, 09:40 | #205 | 
				 | 

Witam Ja nie polecam salonu la beauty na ulicy Kościelnej w Poznaniu może fryzjerzy nienajgorsi tam są ale starasznie drogo za dwa kolory, ścięcie i modelowanie musisz zapłacić 200 pln  ZGROZA | 
|     | 
|  2006-03-17, 10:39 | #206 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
   Ja też ostatnio tam się załapałam na strzyżenie i byłam bardzo zadowolona  co nie zdarza się zbyt często  może warto sprawdzić wszystkim poszukującym"swojego fryzjera"   | |
|     | 
|  2006-03-17, 10:50 | #207 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
  dobrzy fryzjerzy niestety kosztują,a jeszcze jak pracują na dobrych kosmetykach to niestety musi kosztować  nie mówię,że mnie na to sta ,ale to rozumiem,bo ceny usług są naprawdę różne i każdy może wybrać to co mu odpowiada   Nie znam tego salonu-żeby nie było,ani nic na jego temat nie słyszałam,ale jak ktoś neguje salon tylko dlatego,że drogi,to uważam to trochę za krzywdzące Szczerze wolałabym-jeśli już bym musiała  -wydać 200 i mieć fajnie zrobione włosy niż 100 albo i mniej i mieć sraczkę na głowie,spalone włosy i fryzurę a'la miotła  i wydać 3razy więcej na odżywki,poprawki u innego itp. To tyle moich uzewnętrznień   | |
|     | 
|  2006-03-21, 23:05 | #208 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

dobrze strzyze ?a ile bierze ten max....ja chce zrobic dekoloryzacji z ciemnych na jasne  i balejaz wiec musze znalesc dobrego...pomozcie!

| 
|     | 
|  2006-03-26, 19:51 | #209 | 
| Raczkowanie | 

hej podobają mi sie fryzurki ludzi pracujących w bestselerze, housie i nnych tego typu sklepach czy ktoś wie kto ich obcina....?

| 
|     | 
|  2006-03-27, 17:04 | #210 | 
| Zadomowienie | 

hej ja również nie polecam tego gościa w Nail Studio na Katowickiej - ale już p. Weronika i Roma są ok nie polecam zdecydowanie Ani z salonu Kenzo na Podgórnej, osttanio chciałam tylko,żeby mi podcięła końcówki, dosłownie minimalnie - a ona uwaliła mi połowę włosów i jeszcze cholernie jest postrzępiła - jestem wściekła  na szczęście szybko rosną :/ 
				__________________ "Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dobry fryzjer | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.