![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cześć dziewczyny.
Byłam dziś w GAWW u Adama i postanowiłam opisać Wam wizytę i przyłączyć się do achów i ochów na temat Adama. Zacznę od początku. Przyszłam punktualnie, ale czekałam dobre 15 min. Pani zaproponowała mi herbatę i poczytałam sobie gazetę, więc w miarę czybko mi to czekanie minęło. Potem przyszedł po mnie Adam i poprosił bym usiadła na fotelu. Obejrzał moje włosy i zaproponował 2 fryzury. Jedna z nich była dośc odważna i poległa na dość drastycznym obcięciu włosów, ja jednak zdecydowałam się na mniejszą ingerencję w długość moich włosów (moj TŻ prosił bym nie odcinała ich za bardzo, a czego sie nie robi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując jestem niesamowicie zadowolona. Niedługo wpadnę w samozachwyt ![]() ![]() Zapłaciłam 80 złotych, a mam włosy do ramion. Podusmowując, wizyta w GAWW była dla mnie niesamowitym przeżyciem poruszającym praktycznie wszystkie zmysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Raczkowanie
|
Faktycznie Adaś umie zadbać o klientki,każda może czuć się wyjątkowa i rozpieszczona to pierwszy taki fryzjer którego dane było mi spotkać,reszta to robiła z siebie gwiazdy i czułam się tak jakbym szanownemu państwu przeszkadzała(chyba że dasz coś do kieszonki-wtedy to witają i nadskakują aż miło).A ja wczoraj byłam u tzw.dobrego i drogiego fyzjera i ktoś inny mył mi włosy,strzygł ten co miał,a suszył i modelował uczeń,któremu w połowie powiedziałam żeby już skończył bo tak palił mi suszarką skóre głowy i szarpał włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Raczkowanie
|
Masz rację. Często zdarza się tak, że człowiek się u fryzjera czuje, jakby szanownym ludziom tak pracującym przeszkadzał i tylko tyłek zawracał. Kinga przeczytałam, że gdy byłaś na farbie u Adama to ścinał też Twojego synka, mogłabyś napisać ile kosztowało to ścięcie. Zastanawiam się czy nie wysłać tam TŻ i zastanawiam się ile biorą za męskie ścięcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Mój synek ma 10 lat ,jest bardzo wymagającym klientem,nie boi zwrócić uwagi gdy coś mu nie odpowiada, był bardzo zadowolony z fryzury u Adama,mój facet też był u niego i też zrobił mu fajną fryzurke tzw.bez układania ,wygląda super.Jeśli Twój lubi męskie,nowoczesne fryzury będzie zadowolony.Szczerze mówiąc nie pamiętam ile dokładnie płaciłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Przyczajenie
|
Kiedyś szukałam dobrego fryzjera do koloryzacji blond.. i naczytałam się na forum że Farouk jest dobry i ma przyzwoite ceny. O swoim rozczarowaniu już pisałam wcześniej. Cieszę się że teraz znalazłam fryzjera który zrobił mi naprawdę gruntowny porządek po farbie w salonie Farouk - trzy kolory, żółty, rudy + odrost brrr i poza tym siano chociaz stosuje profesjonalne dobre odzywki. Teraz mam piękny beżowy kolor a włosy po 2 tyg. wyglądają na zdrowiutkie, są błyszczące i pięknie się układają. Mam długie cienkie włosy, a teraz dzięki super wycieniowaniu wyglądają jakby było ich więcej. A to wszystko dzięki panu Tomkowi z Art Chagalle na Polance. Tanio nie jest..ale wcześniej chciałam przyoszczędzić i miałam za swoje. Trudno na włosy nie można żałować pieniędzy, ale trzeba je dobrze wydać. Polecam wszystkim!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
Ja też nie polecam dla blondynek Farouka zrobili mi żółto-rudawy kolor,no i siano straszne.Musiałam wrócić do ciemnych były w tak złym stanie,teraz nie oszczędzam na farbowaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Szukam dobrego fryzjera, który ścina dobrze krótkie włosy. Za około 3 tygodnie chciałabym się wybrać i nie wiem gdzie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
BAN stały
|
FRYZJER ktory SPELNI MOJE OCZEKIWANIA-POZNAN!!!!
Czesc dziewczyby po raz kolejny zwracam sie z prosba do was i znowu chodzi o moje wlosy krotko zwiezle i na temat szukam fryzjera ktory:
-doprowadzi moje loki doładu beda miekkie - nie zetnie mi 10 cm wlosow twierdzac ze :"tak bedzie lepiej"- im mam krotsze tym gorzej -Chce by nadal ksztalt fryzurze -okreslil typ urody i dobral odpowiedni kolor - kolor nie ma byc zblizony do tego zamierzonego ma byc taki sam! -mysle o blondach wiec nie chce zolci na glowie chce podkreslic rysy twarzy ktore sa raczej delikatne wiec brazy chyba nie pasuja? -szukam fryzjera ktory nie ma terminow na "za 6miesiecy" CHCE WYJSC OD FRYZJERA CHOC RAZ W 100% ZADOWOLONA przepraszam za forme tego postu ale jestem ZDESPEROWANA mam 17 lat CHCE wygladac swiezo i dziewczeco a NIE jak stara malutka chcialabym tez wiedziec ile taka przyjemnosc moze mnie kosztowac (zdaje sobie sprawy ze nie groszowe pieniadze)mam wlosy za ramiona chce je pofarbowac a pozniej poprawiac tylko odrosty wiec szukam salonu w ktorym pracuja na dobrych farbach a kolor mi sie nie spierze po 2-3 myciach. PROSZE O POMOC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
BAN stały
|
Dot.: FRYZJER ktory SPELNI MOJE OCZEKIWANIA-POZNAN!!!!
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Dot.: FRYZJER ktory SPELNI MOJE OCZEKIWANIA-POZNAN!!!!
jest duzy watek o fryzjerach z Poznania...mozesz poczytac i zdecydowac ...nie mam sensu ciagnac takiego watku...gdyz i tak wybor fryzjera nalezy do Ciebie
#2261 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie!!
Poszukuję przyzwoitego fryzjera, który ciekawie, ale też bez zbędnych szaleństw, układa fryzurę z długich włosów. Niedługo idę na ślub i chciałam mieć fajnie ułożone , rozpuszczone włosy i w związku z tym rozpaczliwie poszukuję kogos kto się zajmie moją głową. Obcinam się u Adama z GAWW ( btw - zgadzam się z pełnymi zachwytu komentarzami forumowiczek - facet jest naprawdę niesamowicie sympatyczny i tnie włosy tak, że się później same układają) , ale niestety nie wiem czy sprawdziłby sie w ułożeniu mojej niesfornej czupryny ![]() Może wiecie coś na ten temat, albo znacie kogoś kto dobrze stylizuje rozpuszczone fryzurki? Z góry serdeczne dzięki!!!
#2262 |
Raczkowanie
|
Absolutny offtop, ale dziewczyny.. Zabijcie mnie, jeśli w najnowszej gazetce Selgrosu w części ubraniowej na 5 stronie w koszuli w paski nie jest własnie Adam z GAWW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zeskanuj albo zrób zdj, proszę ![]()
![]() |
#2265 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() P.S. Gazetke znajdziecie na stronie selgrosu! (www.selgros.com.pl) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to chyba rzeczywiście Adam, chociaż w rzeczywistości jakoś lepiej wygląda ![]() ![]()
![]() |
#2267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() w rzeczywistości wygląda jednak lepiej i ostatnio jak go widziałam, miał mniej włosów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Wtajemniczenie
|
Ja to myślę że ludzie powinni się zacząć bać potęgi wizażu :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Wtajemniczenie
|
No między innymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
To na bank on!choć coś nie fotogeniczny bo w rzeczywistości bardziej mi się podoba.Dziś z ciekawości weszłam do tego fryzjera Krzysztofa Nawrota i SZOK...wolne miejsce ma na przyszły rok,ale zapisałam się czuje że warto.Już po wkleje zdjęcia przed i po.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny....jestescie ABSOLUTNIE NIEMOZLIWE ![]() ![]() ![]() kachulka rozwalilas mnie ![]() btw: upewnilam sie ze nigdy go nie widzialam w GAWW.... ![]() ![]()
![]() |
#2273 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() z gazetką selgrosa to niemożliwe jesteście, wizaż ma tę moc! ![]() a ja dzisiaj w Farouk'u byłam u p.Sylwii na podcięciu włosów i zadowolona bardzo wyszłam- zapuszczam włosy, więc chciałam mieć ścięte jedynie rozdwojone końcówki i tak się stało właśnie- p.Sylwia obiecała, że nie zetnie więcej niż 1cm i słowa dotrzymała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczęta prosze napiszcie co sądzicie o farbowaniu w wykonaniu Adama (GAWW) Tyle o nim można dobrego przeczytać, ale czy kolor po jego zabiegu jest na pewno trafiony?
Pytam bo do tej pory jeszcze nie spotkałam nikogo kto zrobiłby mi dobrze dopasowany do natury ... Z góry dziękuje, i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
Czy ktoras z Was wiec cos na temat ukladania fal i lokow przez Adama z GAWW?
Obcinam sie u niego, ale nigdy nie robilam z wlosami nic innego poza prostowaniem i zastanawiam sie czy podola? ![]() Moze znacie kogos kto potrafi ladnie ulozyc dlugie proste wlosy tak by fale i loki wygladaly naturalnie, bez uzywania tony lakieru i innych srodkow??
#2277 |
Raczkowanie
|
Ja z kolei chciałabym ponarzekać na Pacykarnię!
Ścinała mnie P. Ania i wszystko było ok, aż ja już prawie w fazie końcowej fyzury stwierdziłam, że jednak chcę TROSZKĘ krótsza grzywkę, tak do linii brwi. Jedno zdecydowane cięcie P. Ani i grzywka do połowy czoła i w dodatku mocno wycieniowana. Moja rekacja: ![]() Szczęście w nieszczęściu, że w domu po umyciu i ułożeniu własnym grzywka jakoś wygląda i nie musze się ukrywać przed ludźmi czekając aż odrośnie ![]() Zaskoczyła mnie też niemile cena, co prawda się o nią uprzednio nie zapytałam i nie byłam zorientowana jak to wygląda w Pacykarnii ale za ścięcie włosów do połowy szyji i farbowanie jednym kolorem zapłaciłam 225 zł. Przeprowadzałam takie zabiegi już u wielu fryzjerów w Poznaniu, m.in. u sąsiadów Pacykarnii i nigdy nie wszłam poza 200! Podsumowując mimo że fryzura (bez grzywki oczywiście ![]()
#2278 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta
![]() Mi polecono salon life (http://life4hair.pl/) na długiej a konkretnie tomka - koleżanka do Niego chodzi i jest zadowolona więc też się doń zapisałam na 13 października ! potrzebuję odmiany i szaleństwa na mojej głowie Czy ktoś może był w life i moze co nie co powiedzieć o tym salonie itp ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Przyczajenie
|
Salon life ... jest nastawiony na bogata klientele jezeli nie masz butów od prady i torebki chanel to raczej zostajesz srednio przyjeta.
Czułam sie tam niechciana odnioslam wrazenie ze wrecz przeszkadzalam fryzjerowi. Cena nie byla adekwatna do wykonanej uslugi... Bylam rozczarowana i zawiedziona a moje włosy teraz jeszcze bardziej potrzebuja pomocy. Po babskim wieczorku z przyjaciolkami okazalo sie ze nie ja jedna jestem niezadowolona i juz napewno nigdy tam nie wroce. Stanowczo odradzam wizyte w tym tylko pozornie ,,ekskluzywnym miejscu,,. Dlatego tez Droga Anu666 zastanowilabym sie na Twoim miejscu 3 razy a moze nawet i wiecej zanim bym tam poszla...Pozdrowienia dla Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ,poleciłybyście moze kogoś z Trendy ? któryś salon jest lepsiejszy?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.