![]() |
#2311 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
Też się zapisałam do Sebastiana, bo już dostaję szału z moimi włosami prawie do połowy pleców, a na wizytę u Adama musiałabym czekać kilka dni dłużej. Mam nadzieję, że to będzie dobra decyzja ![]() Edytowane przez Kaoru Czas edycji: 2008-10-17 o 12:20 Powód: dodanie cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Raczkowanie
|
We wtorek wybieram się do salonu "Metamorfozy" przy ul.Matejki. Czy ktoś tam może był i podzieli się swoimi spostrzeżeniami ?
Idę podciąć włoski i jeśli mi coś fajnego doradzą zrobić kolorek lub pasemka. Dodam tylko, ze wizyta u fryzjera jest dla mnie zawsze wydarzeniem niesamowicie stresującym po źle dobrana fryzura czy kolor, to potrafią człowiekowi nieźle zatruć życie ![]() Ostatnio byłam w salonie w pasażu Rondo i odradzam, ponieważ raz byłam tam u jakiegoś człopaczka na ułożeniu włosów i przylizał mi je prostownicą tak, że sama lepiej bym to zrobiła, a kiedyś byłam na pasemkach u jakiejś dziewczyny i nieżle mi zniszczyła włosy. Jakość nie zawsze idzie z ceną....
#2313 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2314 |
Przyczajenie
|
Ja też na wtorek, ale za tydzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Przyczajenie
|
Jasne, zdam dokładną relację
![]()
#2316 |
Przyczajenie
|
hej,
wiecie moze ile kosztuje podciecie wloskow u piaseckich, a ile w le grand? i gdzie jest lepiej? |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Rozeznanie
|
Hej!
Szukam salonu, w którym mogłabym zrobić dekoloryzację+farbowanie po niezbyt wysokiej cenie.. Jesteście w stanie coś polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Przyczajenie
|
u Pana Macieja Piaseckiego strzyżenie kosztuje 95zl. Drogo, ale ON jest taaaaaki przystojny
![]() a ja juz nigdy nie pojde do kupca- za farbe i strzyzenie zapalacilam ok 200 zl i kolor slabo bylo widac ,a po kilku myciach w ogole. panie zapewnialy ze bedzie sie trzymal przez co najmniej miesiac. pieniadze wyrzucone w błoto, a co do strzyżenia , to ja ze zwykłego zakładu fryzjerskiego- nuda!! zdecydowanie nie polecam Laurenta w Kupcu Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-10-25 o 13:36 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Raczkowanie
|
Hejka! w najbliższym czasie mam zamiar wybrać sie na metamorfozę,tzn.farba+faj ne ścięcie...przejrzałam wątek i wybrałam GAWW.mam nadzieję,ze to dobry wybór
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Raczkowanie
|
i do kogo najlepiej sie zapisać?dodam,że liczę na pomysł fryzjera jezeli chodzi o farbę i fryzurę....!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Raczkowanie
|
Ja mam długie włoski (dobrze za łopatki) i dosc geste do tego. Mysle ze musisz sie liczyc z kwota ok 250 zl
![]() ![]() ![]()
#2323 |
Przyczajenie
|
![]()
bylam dzisiaj u fryzjera i chcialam rozjasnic wlosy (odrosty) jak
zawsze tyle ze tym razem u innego fryzjera i ..... Boze myslalam ze wyjde z siebie ![]() tam 11 ( na czarne odrosty) i po paru minutach myslalam ze oszaleje z bolu do tego odrosty sa zolte a tam gdzie juz bylo rozjasnione MASAKRA normalnie zostaja w rekach .gdzie moge znalezc dobrego fryzjera ktory mi pomoze[/quote] Witam wszystkich! Na początku chce podziękować za to że istnieje to forum. Czytałam wasze wypowiedzi o fryzjerach bo również szukałam dobrego w Poznaniu. I moja wypowiedź przyda się wszystkim dziewczynom o ciemnych włosach które farbują się na jasny blond (tak jak ja). Ponieważ zawsze po wizycie u fryzjera wychodziłam ze złotym blondem, chodząc do następnych z nadzieją że ktoś w końcu zrobi mi ładny blond. I dzięki wypowiedzi jednej z Was trafiłam do salonu Art Chagalle. Poszłam tam z odrostami i różnymi pasmami blondu gdyż co miałam robiony odrost to inny odcień, no i jak weszłam to pewnie Panowie się przestraszyli że mam takie "ładne" włosy, ale jednak podjęli się tego trudnego zadania uzyskania jednego koloru. Muszę dodać że byłam w poniedziałek rano i miałam przyjemność bycia obsługiwaną przez 2 fryzjerów Patryka i Sebastiana, aczkolwiek umawiałam się poprostu na farbę bez wskazania osoby, i Pan Patryk postanowił pomóc Sebatsianowi widząc chyba stan moich włosów. Dzięki "diagnozie" Pana Patryka że mam wrażliwą skórę głowy zasugerował nałożenie chyba jakiegoś toniku za co jestem mu bardzo wdzięczna bo ból był znikomy przy rozjaśniaczu, potem jednak przy farbie już mi nie nałożyli i było bardzo boląco, więc szkoda troszkę no ale przeżyłam bo wiem że trzeba cierpieć jeśli chce się mieć taki kolor. efekt był zadowalający pokrył moje nierównośći i wyszedł fajny kolor blond, za co jestem bardzo wdzięczna, jedyny minus to to że zmusili mnie do obcięcia włosów i wyszłam z ok 6cm krótszymi włosami co dla mnie mnie jest tragedią bo źle się czuje w tej fryzurze, pocieszam sie tylko ładnym kolorem. Aha co ważne pewnie dla większości cena za moją usługę była 315zł, nie wiem czy zawsze tam tyle się płaci za takie coś ale miałam w tym podwójne jakieś odżywianie włosów pianką i jakiś zastrzyk i ogólnie strzyżenie itp. Mam nadzieje że przyda się Wam moja historia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Przyczajenie
|
Sorki, że dopiero teraz ale jakoś czasu nie mogłam znaleźć
![]() ![]() Przy moich kręconych włosach niestety bardzo radykalnych zmian nie można wprowadzić, może jakbym prostowała to tak...ale ja lubię te moje loczki więc po co ![]() Zatem myślę że...jeszcze tam wrócę ![]() ![]()
#2325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Raczkowanie
|
czesc kochaniutkie!
mam mega poważny problem mam lekko brazowe włosy, bardziej ciemny blond niz szatyn. Planuję zrobić sobie mega fajny hollywoodzki blond. Nie mam jednak zielonego pojęcia do kogo się w poznaniu z tym udac? znacie moze kogos godnego polecenia? nie chodzi mi o żółty/złoty, biały, siwy,platynowy blond, lecz o taki fajny jaśniutki słomkowy jak małe dziewczynki mają, mega naturalny (cos jakby balejaż ale nie do konca, jednak widac ze są jakies różne odcienie farb..) moze jest ktos w Poznaniu kto tego nie sp...eprzy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Raczkowanie
|
no więc zapisałam sie do Adama na 3 listopada,ponieważ do Waldka najbliższy termin to 27 listopad
![]() ![]() jeszcze raz dzieki za pomoc!na pewno napiszę po wizycie!buźka |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Przyczajenie
|
Zapłaciłam 90 zł....mam włosy długie (no teraz to takie średniodługie :P)
EDIT: Aha..sorry ...czekałam chyba 4 dni. Bo ja akurat zapisywałam się na godziny takie w miare wczesne, w tygodniu więc moze dlatego tak szybko ![]()
"With a warmth of your arms you saved me I'm killing loneliness with you..." Edytowane przez maarit Czas edycji: 2008-10-30 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]()
![]() |
#2330 |
Przyczajenie
|
Też byłam w GAWW u Sebastiana
![]() Miałam 2 tygodnie oczekiwania, ale tylko dlatego, że sama wybrałam taką, a nie inną datę. Spokojnie można znaleźć wcześniejszy termin ![]() Zgodzę się z maarit- wywiad, indywidualne podejście, dbanie o klienta, wszystko na plus. Chciałam radykalnej zmiany i pozwoliłam poszaleć z włosami. Weszłam z takimi sięgającymi prawie połowy pleców, wyszłam z asymetryczną, mocno wycieniowaną fryzurką. Z jednej strony sięga ramion, z drugiej jest nieco krótsza. No i mam fajną skośną grzyweczkę ;] Przede wszystkim jest bardzo dobrze dobrana do kształtu twarzy i moich preferencji, co nie każdemu fryzjerowi się do tej pory udawało i nie raz już po powrocie do domu próbowałam co nieco poprawić na własną rękę. A tym razem jestem zadowolona w pełni z efektu. ![]() Zdecydowanie mam zamiar wrócić do GAWW, chociaż nie wiem, czy konkretnie do Sebastiana, czy też przetestuję kolejnego z panów (miałam okazję obserwować innych "w akcji" i też było ok ;]) |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2333 |
Raczkowanie
|
czyli przed usadowieniem się na fotelu mam poprosic o mocną kawę,tak?
![]() dziewczyny...to juz dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2335 |
Przyczajenie
|
zdecydowanie polecam Liliane z salonu LIFE na ul.Dlugiej.W 3 mce doprowadzila moje wlosy do stanu o jakim nie marzylam nigdy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Przyczajenie
|
Witajcie. W zależności gdzie w Poznaniu Wam miejsce odpowiada. Ja osobiście mam dwóch przetestowanych. Jeden na oś. Rusa a drugi na Czechosłowackiej (Dębiec). Osobiście jestem zadowolona. Jednak wszystko zależy od tego jakich "cudów" na głowie oczekujemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Raczkowanie
|
no więc niestety nie jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() a u mnie ciag dalszy depresji i zanik pewnosci siebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Raczkowanie
|
Biedna
![]() ![]() mowi sie ze wloski odrosna tylko takiej kasy szkoda ![]() ![]() ![]() ja mimo wszystko na razie zostane z GAWW ale zapisze sie po prostu do kogo innego.... ![]()
_________________________ _________________________ "You're every line, you're every word, you're everything" _________________________ ________________ Edytowane przez aussie31 Czas edycji: 2008-11-03 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Przyczajenie
|
DZiewczyny, mam prośbę. Czy Wiecie coś na temat p.Agnieszki z La Grand na Koziej? Zapisałam się do nich i została mi właśnie ta pani zaproponowana. Boję się. Będę wdzięczna za info
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj!! Z ciekawosci chcialam sie spytac czy ten fryzjer z os. Rusa to nie jest przypadkiem Darek P.?? Jesli tak, to mam naprawde bardzo nieprzyjemne doswiadczenia zwiazane z tym Panem i tym co wyczynia z wlosami... Choc moglo byc tez tak,z e mialam po prostu pecha, a on najzwyczajniej w swiecie nie trafil z doborem fryzury...wiadomo, shit happens ![]() ale... Juz pomijam fakt, ze wspomniany Pan zupelnie zignorowal moje prosby odnosnie tego czego nie chce robic z wlosami i zrobil wszystko to czego nie chcialam (i calkiem sprytnie to ukryl stylizacja, wiec szok przezylam dopiero nastepnego dnia). Najgorsze byly jego niedwuznaczne teksty i dowcipy. Ok, ja tez mam lekko frywolne i powiedzmy swawolne poczucie humoru, ale na Boga - to co on mowil wprawialo mnie momentami w oslupienie i zazenowanie!!! Nie kwestionuje jego talentu, bo z kolei moja kolezanke zawsze obcinal ciekawie. Niestety moje wlosy po prostu zmasakrowal...trudno - na szczescie wlosy nie palec - odrosly ![]() Ale, jak juz wczesniej zaznaczylam, to co zrobil z moimi wlosami, choc bylo okrutne, nie jest tak naprawde glownym powodem, ktory sprawil, ze omijam ten salon szerokim lukiem. Najgorsze jest to ,z e ten czlowiek jest niesamowitym zbereznikiem - co na poczatku moze bawic, ale na dluzsza mete meczy , wkurza i po prostu zniesmacza i odstrasza. Tak wiec ja mialam niefajne doswiadczenia zwiazane z tym miejscem. Ale to jest tylko moje subiektywne odczucie i zdanie. Pozdrawiam!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.