![]() |
#2371 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
To może i ja dorzucę swoich kilka groszy
![]() Byłam niedawno w wychwalanym GAWW u niemniej wychwalanego Adama. I nic mi nie pozostało jak tylko dołożyć kolejne pochwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sam salon sprawia dobre wrażenie-czysto (jeszcze mam wspomnienie niesamowitego syfu w Kenzo -brrrr), uprzejmi panowie, kilka herbatek do wyboru ![]() Wcześniej chodziłam do Pacykarni z której też byłam bardzo zadowolona ale Piotr znikł na dość długo i nie wróciłam tam jeszcze, narazie nie zamierzam ![]()
#2372 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a Pacykarni trochę mi szkoda bo miałam blisko, w chwilach słabości szłam i nie miałam czasu na namysł czy aby nie zapuszczać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Raczkowanie
|
witam.
ja juz bylam nawet kilka razy w GAWW u p. Adama. powiem tak: wlosy obciął mi dokładnie i pewnie technicznie bardzo dobrze, ale fryzury zupelnie nie dobral do struktury moich wlosow ani do ksztaltu twarzy ![]() natomiast farbowanie bardzo fajne ![]() ![]() poszlam do GAWW poniewaz nie mialam wizji wlasnej fryzury i bylam przekonana ze placac 90 zl za strzyzenie moge sie spodziewac profesjonalisty nie tylko w zakresie techniki strzyzenia, ale jeszcze doboru fryzury do struktury wlosow i ksztaltu twarzy. tego akurat u p. Adama nie znalazlam dlatego szukam dalej, choc to przemily czlowiek ![]()
![]() |
#2374 |
Przyczajenie
|
Witam!
A wiecie może ile w GAWW kosztuje koloryzacja włosów takich do brody (jeden kolor)+strzyżenie oczywiście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
BAN stały
|
Ja za strzyżenie zaplaciłam 80 zł a z tego co mi sie wydaje to farba kosztuje około 130zł- ale nie jestem pewna. JA mam włosy za ramiona i za wszystko płaciłam 230 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, możecie mi podać adres i telefon do GAWW , po tylu pochlebnych opiniach , mam w planach się wybrać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Raczkowanie
|
http://www.waldemarwagner.pl/
lub www.google.pl , wpisujesz czego szukasz i na ogół znajdujesz... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzięki za odpowiedź wpisywałam w google GAWW ale nie znalam pełnej nazwy więc dlatego nie moglam znaleźć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
ja niestety nie dołączę do wielbicieli GAWW. zajęła się mną jego żona wraz z drugą fryzjerką a efekt końcowy nie był adekwatny do ceny. Jedyny plus to zero zniszczonych włosów pomimo rozjaśniania. PO 5 miesiącach wlosy odrosły i poszukuje dalej. Wiecie coś na temat studia metamorfozy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewuszki
![]() mam pytanie : kto jest Waszym zdaniem najlepszym kolorystą w Le Grand? Planuję pofarbować długie włosy ale najpierw muszę wykonac dekoloryzację więc chciałabym aby obyło się bez dziwnych niespodzianek ![]() ![]() ![]() ![]()
#2381 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny...a czy któraś z was słyszała o Klaudiuszu z salonu na kościelnej? bo ja sie tak boje fryzjerów.....mam długie, długo zapuszczane włosy...i sie poprostu boje ze ktos zrobi mi z nimi cos niedobrego
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 |
Raczkowanie
|
Ja wiem, o ile chodzi o Metamorfozy niedaleko Parku Wilsona
![]() Swego czasu chodziłam tam regularnie, później jednak moim zdaniem jakość fryzur się bardzo popsuła (zawsze szłam z tym samym zdjęciem i za każdym razem wychodziłam z czym innym na głowie) dlatego zrobiłam eksperyment z GAWW, też niezbyt udany. Moja mama i moja siostra natomiast strzygą się tylko w Metamorfozach i są bardzo zadowolone, choć moja siostra też zauważyła że choć zawsze prosi o to samo to nigdy nie miała dwa razy tak samo ściętych włosów. O Metamorfozach pisałam już wcześniej na tym forum, o ile pamiętam dość pochlebnie bo początkowo byłam baaardzo zadowolona.
#2383 |
Raczkowanie
|
Witam
Ja od ponad roku scinam i farbuje wlosy w Bellevue w Panoramie.. ale uwaga tylko u Milosza!! Podciecie wlosow to nie 5cm tylko 0,5-1cm, zawsze dba o zdrowie i prawidlowe odzywianie moich wlosow (farbuje color touch) plus co jakis czas kuracja nawilzajaca ![]() ![]() ![]() Z tanszych salonow to polecam salon w Skokach(obok Marketu-nazwy nie pamietam;/) ![]() ![]() Zdecydowanie odradzam Laurenta w Kupcu i w King Crossie - o podcinaniu wlosow nie maja tam pojecia o balejazu, rozswietleniu tym bardziej (do dzis pamietam niejakiego Marcina z Kupca;/) I pamietam jeszcze kurczaka na glowie po 5h wizycie w M1:/ Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wielokrotnie widzialam Klaudiusza podczas pracy jak jeszcze istnial salon Gabriel na wroclawskiej. Barwna postac ![]() ![]() ![]() P.S. Przepraszam za brak pl liter |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
Dziewczyny, ja Wam polecam Tomka!!!! Jest profesjonalistą mimo tak młodego wieku (22 lata), albo po prostu ma to coś- talent. Dzisiaj idę do niego 2 raz już w tym tygodniu.
Zawsze wszyscy fryzjerzy, do których chodziłam, a szczególnie w Trendy pytali mnie: " TO JAK DZISIAJ TNIEMY", irytuje mnie to pytanie. Tomek powiedział, jaki mam kształt głowy, co skróci mój nos i zrobił mi śliczną fryzurę z grzywką, którą zawsze każdy fryzjer mi odradzał, bałam się grzywki jak mi zaproponował w jednej z wielu przez niego przedstawionych koncepcji właśnie grzywkę. Już pokochałam ją-grzywkę, wyglądam nie będąc skromna wspaniale, znajomi nie mogą uwierzyć w moją przemianę. Bardzo podobało mi się jeszcze jak już wspomniałam wyżej, ze zostało mi przedstawione kilka fryzur i mogłam coś sama wybrać i dojść do kompromisu z Tomkiem. Pewnie chcecie wiedzieć gdzie go można znaleźć, w jakim salonie. Salon ANGELO RIVIERI jest świeżym obiektem na POLANCE, dokładny adres to: ul. Katowicka 81A/101 w Poznaniu oczywiście, a najlepiej zadzwonić 665555121i umówić na wizytę koniecznie u Tomka, reszty fryzjerów nie sprawdzałam, ale chyba już nie sprawdzę i nigdy nie zmienię swojego fryzjera. |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny chcialam z Wami podzielić sie moimi wrazeniami z wizyty w salonie gaww!Jestem od dluzszego czasu klientka gaww i zauwazylam ze salon sie coraz bardziej opuszcza!Jedyna kobieta ktora tam pracuje jest osoba niemila antypatyczna wrecz dzisiaj mialam okazje wysluchac wrzaskow podczas zwolnienia jednego z pracownikow- Tomka, ktory jest fantastycznym fryzjerem i tworzyl ta grupe od samego poczatku kiedy nie bylo jeszcze adama i sebastiana!Tym ludziom pieniadze uderzyly do glowy i juz coraz mniej zwracaja uwage na dobro klientow tomek zna swoja wartosc i cene swojego profesjonalizmu!widac dobry i mily fryzjer to nie wszystko czego oczekuje sie w gaww!ale mam nadzieje ze wkrotce znajde go w innym salonie!i nie bede musiala czuc sie tam skrepowana awanturami urzadzanymi przez kierownictwo!koszmar i dyskomfort!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a który to Tomek??bo jakos chyba nie mialam przyjemnosci...
![]() |
#2388 |
BAN stały
|
hej dziewczyny .Byłam wczoraj w Gaww i nic takiego nie słyszałam ,żeby ktoś kogoś wyzywał i był nie miły. Było jak zwykle bardzo miło i pracownicy też byli mili. To że p.Tomek odchodzi nie znaczy ,że salon przestaje istnieć. I nie zgadzam się z opinią ,że jest to najlepszy fryzjer.Byłam raz u niego i napewno tego błedu nie popełnie drugi raz. Ja chodze do Sebastiana i jestem zawsze zadowolona.
![]() Edytowane przez Poananianka Czas edycji: 2008-12-06 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Przyczajenie
|
Dla Ciebie najlepszy jest Sebastian a dla mnie Tomek!zreszta salon jest od rana do wieczora otwarty!Nie twierdze ze salon przestaje istniec tylko ze zachowanie wczorajsze bylo malo profesjonalne i czulam sie skrepowana w tej sytuacji!
A Tomek to ten fryzjer ktory zawsze jest pod oknem po stronie Adama! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Przyczajenie
|
Witam mam takie pytanie czy był może ktoś u Sergiusza z salou Ekstraktt ? Jezeli tak to wszelkie opinie mile widziane bo zapisałam się za namową koleżanki a teraz zaczynam się zastanawiać czy to odbra decyzja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja znajoma chodzi do tego salonu. Włosy ma dosyc ladnie zrobione ale placi zawsze ponad 300 zl ![]() ![]() Ach! to Tomek to pewnie ten fajny chlopak w ciemnych wlosach! obserwowalam pare razy i mi osobiscie bardzo sie podobalo jak scinal. Ale wiadomo- kazdy musi trafic na swojego fryzjera ![]()
![]() |
#2392 |
Raczkowanie
|
nie zebym się czepiała, ale osoby które tak wychwalają Tomka , a krytykują tamten salon, hmm to ich pierwsze posty i nie wiem czy te konta nie są założone tylko po to by zareklamować tego Tomka... może się mylę ale dla nie tak to wygląda - zniechęcić innych do tego salonu - a piszą to moze jacyś znajomii tego fryzjera tomka, który został wyrzucony- czy coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, chciałam zabrać swój skromny głos w sprawie GAWW, wreszcie tam trafiłam, byłam ciąć i koloryzować włosy u Adama, (chciałam uzyskać swój naturalny popielaty odcień, na różnokolorowych blondach, na czym od dawna bardzo mi zależało, i do czego próbowałam już zaangażować chyba połowę fryzjerskiego świata Poznania, będąc ciągle niezadowoloną z efektu) polecił mi jednokolor, zamiast balejażu, co na początku bardzo mi się spodobało (ponieważ nienawidzę, gdy fryzjer wypuszcza mnie z pięknymi popielatymi pasemkami na mocno rozjaśnionych włosach, a reszta włosów razi resztkami kolorów po pięciu ostatnich farbowaniach,co wszyscy do tej pory sugerowali jako konieczność) tłumacząc, że lepszym efektem będzie nałożenie odpowiedniej farby, choć wzbraniał się że nie może przysiąc czy będę zadowolona, bo farbowanie naturalnych popieli jest najtrudniejsze z wszystkich koloryzacji i grozi zieloną głową. Kolor nie jest idealnie taki jak mój – wydaje mi się cieplejszy nad czym ubolewam, ale ogólnie wrażenie jest naturalne i o ile nie będzie się zmywać na żółto, to na pewno zdecyduje się na powtórkę za miesiąc, czy półtora, bo jest to i tak najlepszy kolor jaki miałam od lat wielu. Co do cięcia jestem po prostu zachwycona, fryzura i jej twarzowość zrobiły oszałamiające wrażenie na wczorajszej imprezie, wiele osób nie poznawało mnie w pierwszym momencie, ale zaraz potem szły komplementy, co najważniejsze dziś kiedy umyłam włosy i po wysuszeniu też wyglądają pięknie.
Wydaje mi się że Adam to profesjonalista, jest też bardzo sympatycznym chłopakiem o nienagannym stosunku do klienta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Przyczajenie
|
Parabolko podpisuje sie w 100 % pod Twoim postem, w mojej ocenie Lizzzzy i Sarii (nawet nicki są w pewnym stopniu podobne) podejrzanie komentują zdarzenia z salonu, dlaczego – ponieważ nie skupiają się na tym co dla nas dziewczyn najważniejsze czyli jak wygląda i nosi się fryzura, a na gołosłowym wychwalaniu jednego fryzjera przy jednoczesnym emocjonalnym i negatywnym komentowaniu pozostałej częśc ekipy salonu jakby doznały od nich krzywdy. Bez przesady, nawet jesli byłaby w salonie jakaś akcja, co przecież przy zwolnieniu z pracy pracownika może zawsze się zdarzyć i zależy także od kultury osobistej pracownika a nie tylko pracodawcy, to zwyczajny klient nie emocjonuje się nią w taki sposób! A ponadto, tu zwracam się do Lizzy i Sarii, podajcie proszę godzinę o której było tam to zamieszanie – ciekawa jestem czy potraficie się oświadczć co do tego szczegółu wiedząc, że tego dnia też byłam w tym salonie, ale nie wiedząc o której, hehe, Pozdrawiam wszystkie zadbane – wyczesane Panie |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Raczkowanie
|
parabolka, również odniosłam takie wrażenie. Jakoś nie chce mi się wierzyć w kłótnie przy klientach, zwolnienia i tym podobne sprawy załatwia się inaczej... zwłaszcza jeśli firma cieszy się szacunkiem klientów. GAWW odebrało klientów wielu salonom, może stąd te posty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny nie wiem co mają na celu te spory i dowodzenie racji, chyba tak naprawdę zapominamy po co jest to forum, bo chyba generalnie żeby służyć pomocną radą?! Osobiście od czasu do czasu śledzę sobie to forum jak pewnie wielu moich kolegów po fachu jednak dopóki sprawy nie zaczęły osobiście dotyczyć pewnych nieprzyjemnych sytuacji związanych z moją osobą także nie czułem potrzeby się na nim logować i myślę, że podobnie robi wiele osób. Na wstępnie chciałbym przeprosić moje klientki za udział w nieprzyjemnym incydencie i pozostawić całą sytuację bez komentarza, może jedynie dodać że nie powinna mieć miejsca i nie w takim stylu. Co do negatywnych opinii to myślę, że tyczyć się one powinny raczej szefostwa salonu niż jego pracowników, bo przecież co do profesjonalizmu, kreatywności i podejścia fryzjerów opinii i racji będzie tyle ile klientów i gustów.
Dla mnie osobiście najważniejsi są moi klienci i zastanawiam się jedynie w jaki sposób zostaną potraktowani wszyscy zapisani do mnie na najbliższy miesiąc. Tomek |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Przyczajenie
|
Witam Tomku!!!!!!!!Ogromnie się cieszę że Cię znalazłam!!!!!!Poznałam dziś te forum....poniewaz zmusiła mnie sytuacja!!Otrzymałam dziś tel z gaww,bo na piątek jestem umowiona do ciebie na wizytę,.Co uslyszałam?Ze zrezygnowałeś z pracy z dnia na dzien i zostałam przepisana do Adama!!!Poznalam dzieki forum prawdę!Znając wczesniejsza sytuację nie wierzylam w to ale byłam w szoku ze urwał się z toba kontakt !!!!Z takim mistrzem!!!!!!!!!!!!!chod ze do ciebie od 1,5 roku i NIE MA LEPSZEGO MISTRZA NOZYCZEK!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Czekam na dane kontaktowe bo moich wlosów nikomu innemu nie oddam do ręki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Droga Asienko fryzjerstwo jest moja pasją i całym życiem a każdy klient jest dla mnie cennym diamentem, który mogę wyszlifować na prawdziwy brylant. P.s. Nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi ![]() Proszę o kontak tomek.betlej@wp.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Przyczajenie
|
Ja również nie miałam na celu zniechęcenia nikogo do fryzjerów Adama i Sebastiana gdyż nigdy nie miałam możliwości korzystania z ich usług!Chcialam sie tylko z Wami podzielić moja ostatnia wizyta w gaww!Wydawalo mi sie ze pomozecie mi rozwiazac problem,bo zastanawia mnie czego sie wymaga od fryzjerow??Tomek stawia na jakosc a nie na ilosc i bardzo mi przykro ze musial poniesc tego tak przykre konsekwencje!No ale stalo sie i z niecierpliwoscia czekam na nowy adres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Konto usunięte
|
ale farsa
![]() chyba sobie subskrypcje skasuje ![]() Pozdrawiam wszystkie uczestniczki wątku które opisywały swoje szczere i subiektywne odczucia po wizytach u fryzjerów. Duzo mi dały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.