![]() |
#2521 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
nikt mi nie pomoże? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Przyczajenie
|
Prośba o udostepnienie danych teleadresowych p. Grzegorza bo numr tel podawany we wcześniejszych wątkach jest nieaktualny (618517190) i moze chcociaż kilka słów o cenach farbowania? maiłam któraś z Was przyjemność?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Przyczajenie
|
Witajcie
Kto wie gdzie pracuje aktualnie Adam z Grupy Artystycznej WW? Już go tam nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Przyczajenie
|
Adam ma swój salon na wildzie..z tego co wiem to nazywa sie czesanka ale dokladnego adresu nie mam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Przyczajenie
|
![]()
------------------------------------------
KAŻDY FRYZJER TYLKO NIE KENZO!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------- NIE POLECAM. BYŁAM OSTATNIO, KOBIETKA ZEPSUŁA MI FRYZURĘ TOTALNIE! POMIJAJĄC, ŻE ZROBIŁA ZUPEŁNIE INNĄ GRZYWKĘ NIŻ CHCIAŁAM, TO JESZCZE KRZYWĄ, Z JAKĄŚ DZIURĄ W ŚRODKU. MASAKRA! JAK POPROSIŁAM, ABY KTOŚ INNY PODSZEDŁ COKOLWIEK "DOBREGO" Z TYM ZROBIĆ RESZTA PRACOWNIKÓW, MIMO, ŻE NIC NIE ROBIŁA, NIE RACZYŁA PODEJŚĆ. JAK ZACZĘŁAM SIĘ MOCNO DENERWOWAĆ JAKAŚ (JEDYNA CHYBA MIŁA, KTÓRA TAM BYŁA) KOBIETKA PRZYSZŁA I COŚ TAM POPRAWIŁA, POTWIERDZAJĄC ŻE TAMTA SPIEPRZYŁA SPRAWĘ ;/. OCZYWIŚCIE WYGLĄDAM FATALNIE I JESTEM ZAŁAMANA! NA DODATEK JESZCZE MNIE SKASOWALI!! USŁYSZAŁAM: - SKORO GRZYWKA SIĘ PANI NIE PODOBA, TO NIECH PANI ZAPŁACI TYLKO ZA RESZTĘ CIĘCIA! MÓWIĘ WAM, MASAKRA! CHCIAŁAM SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z SZEFOWĄ, ALE OCZYWIŚCIE JEST NIEOSIĄGALNA ;/ GORĄCO NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
popieram : wszytsko tylko nie kenzo :/
![]() |
#2528 |
Raczkowanie
|
![]()
no luz luz dziękujemy za opinię ale wystarczy RAZ napisać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Raczkowanie
|
Wg mojej mamy, która już jakiś czas do niego chadza, od czasu szkolenia popsuł się. Nie wkłada w strzyżenie tyle serca co wcześniej. Moja mama ma problematyczne włosy, cieniutkie i mało. I w związku z tym szuka kogoś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Przyczajenie
|
lizy czy mogłabyś się dokładniej dowiedzieć o adres do Adama, jeśli jes to możliwe bardzo mi na tym zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Raczkowanie
|
a w Plazie zamiast La Fayette (jakos tak) otwierają Jean Louis David. Zna ktoś może cenę za ścięcie długich włosów w ich salonach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Przyczajenie
|
Witam Drogie Panie !
Na forum było trochę o Piaseckich, dodam parę słów od siebie (myślę o tym gdzie właścicielem jest Maciej). Chodzę tam od ok. 5 lat. Wpierw do Macieja, głównie cięcia. Maciej to fachowiec, tnie nieźle ale trochę sobie "odpuszcza", bo już przecież taki znany i dobry jest. Jego zachowanie też nie jest fajne, szczególnie w stosunku do uczniów, ale to inna historia... Generalnie polecam Magdę (jego prawa ręka), nigdy mi niczego nie zepsuła. W zasadzie tnie tak jak ja poproszę, włoski długo się układają. Ładnie modeluje włoski po podcięciu. Jeśli chodzi o farbowanie to: "monokolory" wychodzą OK, pasemka to raczej tylko u Magdy, u innych to różnie wychodzi.. Ceny dość wysokie, cięcie 95 pln, farba jeden kolor ok. 120, z pasemkami to może dojść do nawet 280 pln ![]() Generalnie to mogę polecić ten salon, wiele razy widziałam dobre efekty ich pracy, chociaż znam kobitki, które wyszły od nich niezadowolone (balejage!). Widziałam też jak ładnie robią koki ślubne, ale moją fryzurę sylwestrową mi zepsuli (ale nie kok;jedna z jego lepszych uczennic konkretniej), więc wszystko zależy do kogo się trafi. Ja jednak zaczełam szukać innego fryzjera, dla odmiany. Czekam na nowe info na forum od poszukiwaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, a macie jakieś konkretniejsze namiary na Adama, np. nr tel.? Nie mogę go jeszcze znaleźć w necie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja znalazlam namiary na fajny salonik na garbarach,nazywa sie Ekstrakt.Byla ktoras z WAs?Slyszalam duzo poyztywnych opinii
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Raczkowanie
|
kolezanka byla w Ekstrakcie u Sebastiana, MA bosko dobrany kolor! az mi oczy wyszly na wierzch , napatrzec sie nie moglam dzis. ja na pewno tez sie wkrotce wybiore.... jak uzbieram troszke kaski i wlosy podrosna- dla takiego efektu co dzis widzialam -warto!
#2538 |
Przyczajenie
|
Dzięki Kachulka, o to mi chodziło - jakoś nie mogłam go namierzyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Przyczajenie
|
Odwiedziłam już kilka salonów w Poznaniu i stwierdzam niestety, że w wielu przypadkach wygórowane ceny nijak się odnoszą do oferowanych usług.
Mogę polecić Grzegorza Cz. z Le Grand. Farbuję i ścinam u niego włosy regularnie. Przede wszystkim nie niszczy włosów i nie narzuca jakiś najnowszych trendów na siłę. Poeksperymentował na moich włosach z kolorem i przejście z blondu na miedziany wyszło im na dobre. Poza tym dobiera delikatne farby, więc nie są one przesuszone. Przykłada się do ścięcia. Nawet po 2 miesiącach włosy nadal dobrze się układają. Waldemar z GAWW jak najbardziej tak, choć kolejki są strasznie długie. Raz u niego podcinałam włosy i widać było, że zna się na rzeczy, choć ma zapędy do ekstrawagancji na głowie, co mi już średnio odpowiada, bo noszę tradycyjne długie, lekko wycieniowane włosy. Za bardzo namawiał mnie na grzywkę. Odradzam z kolei Magdę z Destiny. Kiedyś byłam z jej usług bardzo zadowolona. Ale teraz to już chyba za bardzo na ilość leci. Mojej koleżance ostatnio zamiast średniego blondu zrobiła prawie ciemny. Poza tym ponoć suszy włosy w ta ekspresowym tempie, że możesz z mokrymi na ulicę wyjść. I ten jej mały, ciasny salonik mnie zniechęca jakoś. Ekstraktt to też dobry salony, choć już dawno nie byłam. świetnie farbują włosy. Sergiusz jednak tak strzyże włosy, że już po miesiącu trzeba je przycinać, bo się nie układają. Fryzura jest super po wyjściu z salonu, jednak włosy zazwyczaj za mocno postrzępione. Moim długim, ciężkom i dość grubym włosom nie robiło to chyba za dobrze. Ale znajome są zadowolone. Ponoć mistrzowsko dobiera półdługie i krótkie ścięcia, mocno asymetryczne. Ja jednak nie miałabym tyle cierpliwości do układania włosów potem. Kenzo chyba dość mocno podupadło na reputacji. Chodziłam do Sylwii. już jednak tam nie pracuje. Teraz nie słyszałam pochlebnych opinii raczej. O Pacykarni wolę zapomnieć. Trafiłam tam raz i zostałam średnio bardzo potraktowana. Byłam tam nową klientką, więc niestety nie przejęli się mną za bardzo. Kto inny mnie obcinał, jakaś dziewczyna modelowała. Już tego samego dnia moje włosy wyglądały jak strąki, a fryzura pozostała prawie nie zmieniona mimo moich sugestii. Może źle trafiłam po prostu Jak na razie trzymam się le grand, bo tam jednak trzymają jakość. Jestem zadowolona i mogę z czystym sumieniem polecić. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was była już u Adama na Wildzie? Wiecie może, jak kształtują się ceny? I w ogóle, jak wrażenia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Błagam pomóżcie, bo po wczorajszej wizycie w GAWW jestem załamana. Od kilku miesięcy Sebastian robił mi balejaż (blond + ciemniejszy). Zawsze byłam zadowolona, ze ścinania też, ale wczoraj chyba mnie przyćmiło, bo dałam się namówić na farbowanie w jednym kolorze. Niestety wyszedł rudy i przeżywam horror, bo się w ogóle w tym nie czuję. Znacie kompetentnego fryzjera, który by mi to poprawił? Z natury mam ciemny blond, taki mysi. Bardzo proszę o pomoc, bo wpadnę w depresję. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Raczkowanie
|
a ja mam takie inne pytanko:
czy może ktoś wie gdzie mogę iść do fryzjera na podcięcie grzywki i wejde bez zapisu ? chodzi mi o okolice starego rynku lub murawy ?
#2543 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Raczkowanie
|
a gdzie dokładnie, bo tam własnie mieszkam blisko ? zwie sie to jakoś ?
#2545 |
Rozeznanie
|
Garbary 29, Sun studio 061 853 14-74, 0791-912-919
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]()
#2547 |
Rozeznanie
|
Prosze bardzo, mam nadzieje ze bedziesz zadowolona. Ja byłam tam narazie tylko jeden raz.Podciecie grzywki i koncowek i byłam w miare zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do cen w nowym salonie, jedyne co nam pozostaje to zadzwonić i się spytać. Na pewno jak tylko poczuje potrzebę cięcia to zadzwonie i o ile nikt mnie nie uprzedzi, to dam znać ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez kachulka Czas edycji: 2009-02-07 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Przyczajenie
|
Nicolette,
Jesli masz tak samo jak ja nadwrażliwość na rudy, odcień w swoim farbowanym blondzie to polecam Ci szczerze Adama Z GAWW (tego który teraz ma swój salonik na Wildzie w kompleksie SPOT - tu wielkie dzieki dla forumowiczek za cenne info). Zarówno za czasów GAWW jak i teraz ładnie krył mi ciepłe pasma (powstałe po wielu nieudanych kolryzacjach i od słońca) przy czym teraz twierdzi że robi to lekką (nie niszczącą włosów, i na krótko nakładaną) farbą o specjalnych siwo zimnych, ale nie brudących włosów właściwościach. NIe wiem czy o to Ci chodzi (bo miałaś balejaż, i chyba chciałabyś do niego wrócić) i czy to dobrze opisałam, a także jak długo ta lekka farba mi się nie wypłucze (z poprzednich dwóch farbowań byłam bardzo zadowolona, ale to nie ten sam produkt ten jest innej firmy), ale zabieg jest świetny w efekcie, i teraz już znów żadna czerwień, pomarańcz, ciepły blond, żółć, ani rudy sie nie przebija i to w żadnym świetle. Włosy nie są matowe jak po fioletowych płukankach. Jak dla mnie poszukiwania idealnej koloryzacji chyba się skończyły pełnym sukcesem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.