|
|
#2641 |
|
BAN stały
|
Dot.: Super Fryzerzy/ki Z Poznania - Piszcie :)
Spam
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-06 o 23:57 |
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Dziewczyny, czytam ten wątek, czytam i nie mogę zdecydować gdzie się wybrać. Marzy mi się fryzurka jak w załączniku i szukam fryzjera, który obiektywnie doradzi czy mi takie cięcie pasuje, ewentualnie doradzi inne i przede wszystkim będzie dobry w cięciu na krótko
Pomocy .
|
#2643 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez brudzio Czas edycji: 2009-05-16 o 17:56 |
|
|
|
#2644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj, liczyłam na jkakąś fajną opinię, to bym sie wybrała,a tak.. hmm nadal nie wiem do kogo się wybiorę.. a moze jakaś inna fryzjer/fryzjerka wpadła ci tam w oko? właśnie myślę o trendy, bo nie stac mnei obecnie na strzyżenie za 80-100zł, naprawdę, mam inne wydatki:Psytuacja z adamami, tomkami sromkami robi się nużąca, już nawet nie denerwują mnie te posty reklamowe.. leję na nie sikiem prostym ,że tak powiem... ![]()
|
|
|
#2645 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Super Fryzerzy/ki Z Poznania - Piszcie :)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post11368406
![]() edit: widzę ,że nastąpiło połączenie wątków i dobrze..
![]() Tomorrowland lub UltraMusic Festival dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów ![]() Edytowane przez kocimietka Czas edycji: 2009-03-10 o 22:17 Powód: dopis |
|
|
|
#2646 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez brudzio Czas edycji: 2009-05-16 o 17:55 |
|
|
|
#2648 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta, była któraś z Was w salonie GoodLook na Batorego? ceny mają przyjazne, a strona wygląda na tyle poważnie, że może i całkiem poważny salon tam mają?
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2651 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Mogę z czystym sumieniem polecić fryzjera niestety nie z Poznania ale w sumie jak ktoś się uprze to i do Jarocina dotrze. Sama mam kawałek. Trafiłam do tego salonu trochę przypadkiem miałam na oku Piaseckich czytałam o maestro o kadusie ale znajomy męża wspomniał o kimś kto ponoć jest genialny i tak się napaliłam ze pojechałam do Jarocina. Myślałam ze trafie do eleganckiego salonu i jakież było moje zdziwienie gdy przekroczyłam progi zupełnie przeciętnego z wyglądu osiedlowego salonu. Należę do tych osób które od fryzjera wychodzą załamane mam włosy, które falują puszą się jest ich masę i większość pseudo fryzjerów nie radzi sobie z nimi. Fryzjer który wie jak się do nich zabrać zna się na swoim fachu. Pierwsza wizytę zaliczyłam w grudniu miałam włosy długie tak je podciął bo nie było to( radykalne ciecie) ze włosy i z prostownica i zupełnie bez prostowania układały się. Kolejna wizyta odbyła sie dzisiaj, ścinałam włoski na boba i ciecie pięęęękne. Przez większą cześć życia miałam długie włosy i po tak radykalnej zmianie czuje sie dobrze, wyszłam z uśmiechem na twarzy to jest rzadkość. Geniusz który mnie ścinał To Pan Witold salon miesci sie w Jarocinie na ul. Wąskiej nie podam numeru domu bo nie pamiętam nr tel 627471279 |
|
|
|
#2652 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez brudzio Czas edycji: 2009-05-16 o 17:52 |
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Zaryzykowałam cięcie w Salonie Gabriel i jestem zadowolona. Wszyscy mówią,że zmiana jest na korzyść
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-27 o 22:43 |
|
|
|
#2654 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez brudzio Czas edycji: 2009-05-16 o 17:52 |
|
|
|
#2655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spontanicznie zapisałam się do Trendy na półwiejskiej, trafiłam do jakiejś fryzjerki, nie znam imienia, wyglądała jak mysz, ciemne włosy, w kucyk. nie umiała ani ścinac, ani stylizowac, ani używac dyfuzora, wyszłam z salonu i związałam włosy w kitkę..;/
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba znalazłam fryzjerkę, przy której zostanę na dłużej. Włosy mam obcięte dokładnie i praktycznie same się układają. Właśnie o taki efekt mi chodziło
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
vesenka, pochwal się, kto to taki
|
|
|
|
#2658 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja chodze do fryzjera raz na pół roku, bo raz że zapuszczam a dwa ,z eboje sie fryzjerów.. nawet taki najlepszy fryzjer jak am zły dzien to obetnie źle. Miałam nadzieje,że po kilku myciach i samodzielnym ukladaniu włosów okaże się że jednak dobzre zrobiłam,że pozwoliłam jej na mocne wycieniowanie ( a raczej postrzepienie) końcówek.. włosy nadal układają się w figury geometryczne, a do tego jest ich dwa razy mniej .Po związaniu w takiego mini koczka nadają się albo pod prostownice, albo do ponownego mycia, bo gumka odgniata się na nich niemiłosiernie i włosy odtaja takimi kikutami.. ![]() przy następnej wizycie u fryzjera( pewnie za pol roku) musze pamietac o tym,że cieniowanie i strzepienie wcale nei jest złotym środkiem na każde włosy , tak ja sie niektorym fryzjerkom wydaje.. sorry za te moje gorzkie żale :P
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2660 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mieszkam niedaleko i byłam tam już z 5 razy. Głownie na balejage + obcięcie i modelowanie (włosy długie). Koszt jakieś 18o zł - tu ogromy plus Jeśli chodzi o samą usługę to bywało różnie. Na poczatku byłam bardzo zadowolona jak miałam robiony blond balejage na prawie naturalnych włosach. Kolor wyszedł b. ładny wiez po 3 miesiącach znów GL odwiedziłam. Druga kolorzyacja nie udała si tak bardzo tzn, duża rónieża była między koroną włosó a końcówkami (gora biała, końcówki żółte :/) ale nie było jakoś dramatycznie po miesiącu kolor się wyrównał. Ostatnim razem miłam robiony balejage i kolor wyszedł bardzo ładny (miałam już duże odrosty bo 4 miesiące nie byłam). Więc jeśli chodzi o kolorek to bywa różnie. Z cięcia nigdy nie byłąm zadowolona. TZN. nosze długie lekko z przodu wycieniowane włosy i ciągle byłam tak samo obcinana:/ dlatego szukałam wcześniej namiaru do p. Grzegorza Samsona na samo obcięie bo tamta fryzura po prostu mi się znudziła. Generlanie biorąć wszytko pod uwagę zakład jest w porządk, sympatyczna obsługa, tylko właśnie strzyżenie (w moim wypadku) było po prostu zwyczajne i nijakie. Ale widziałm tam jedną dziewczynę z prześlicznie obciętymi włoskami tyle że na krótko Wiec uff kończąc moją wypowiedz. Jeśli macie pomysł na swoja fryzurkę możecie sporóbować bo doradźtwo w kwestii wyboru fryzury to najsłabszy punt tego salonu. A jak się pewnie zgodzice po roku posiadania tej samej fyzury ona się po prsotu nudzi. I normalnym jest, że fryzjer do którego się w mwiare regularnie chodzi powinien to mieć na uwadze. To tyle ode mnie
|
|
|
|
|
#2661 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
od kilku dni czytam forum w poszukiwaniu fryzjera dla siebie. początkowo trafiłam tu w nadziei na znalezienie nowego numeru do Grzegorz S. do którego chodziłam ok. 8 lat temu [byłam u niego 5 razy, zawsze zadowolona. potem przestałam do niego chodzić - nie wiem dlaczego... a teraz dowiaduję się że zmienił i numer i adres... heh ]. Telefonu nie znalazłam Niestety.. chociaż to się okaże we wtorek. bo na ten dzień umówiłam się na ścięcie i farbowanie do innego polecanego przez Was fryzjera - Adama. Pozwolę sobie zatem opisać w środę wrażenia z wizyty. Trzymajcie kciuki pozdrawiam, aga |
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2663 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale jako że z natury jestem nieznośnie niecierpliwa zanim dostałam odpowiedź, że Ty masz numer do Grzegorza, zdążyłam już umówić się do Adama. mimo, że odpowiedź dostałam tego samego dnia! ![]() ale nic to.. cieszę się na odmianę. zobaczymy co z tego wyniknie
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Przyczajenie
|
Ja osobiście byłam baardzo zadowolona z jakości usługi wykonanej przez Sandrę w salonie Angelo Rivieri na Polance.była bardzo dokładna i wesoła, zaproponowała ciekawe fryzury i kolory a przy okazji wysłuchała moich uwag.pierwszy raz spotkałam sie z tak profesjonalnym podejściem do klienta.Ja do salonu Angelo Rivieri na pewno wrócę
![]()
|
|
|
|
#2665 |
|
Konto usunięte
|
umówiłam się do P. Krzysztofa, termin na...maj
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- |
|
|
|
#2666 |
|
Rozeznanie
|
oooo , na maj .. :O
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Konto usunięte
|
Kochane nie mój
![]() ja mogę dopiero po 17:00 i to był pierwszy wolny termin w okolicach tej godziny ![]() ale ja już kilka razy dzwoniłam i zawsze terminy były tak odległe, że rezygnowałam i tym razem miałam ochotę, ale postanowiłam być twarda ![]() dobrze mnie ostatnio obciął, boję się iść do kogoś innego, szczególnie po tych ostatnich szaleństwach na tym wątku (wiecie co mam na myśli )
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

Pomocy
.

A Kasią,szczerze mówiąc, na początku byłam dosc rozczarowana. Ostatecznie doszłam do wniosku, że fryzurka całkiem w porządku, ale raczej bez szczególnego szału
hmm nadal nie wiem do kogo się wybiorę.. a moze jakaś inna fryzjer/fryzjerka wpadła ci tam w oko?
właśnie myślę o trendy, bo nie stac mnei obecnie na strzyżenie za 80-100zł, naprawdę, mam inne wydatki:P