Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-23, 11:54   #241
malalka
Zakorzenienie

GG do malalka
Dot.: Fryzjer Poznan

Cytat:
Napisane przez Lena :)
hej dziewczyny czy ten p Grzegorz o ktorym Malalko piszesz to nie ma terminow do maja, to ten z salonu na Mielzynskiego prawda? bo o ile mi wiadomo to calkiem niedawno temu nie przyjmowal w ogole-salon byl zamkniety... bylabym bardzo wdzieczna za jakiekolwiek informacje (nie moge juz patrzec na swoje wlosy)
hej :O* przepraszam ze dopiero dzis ci opowiadam nie bylo mnie prawie w ogole na wizazu ostatnio. jesli chodzi o P. Grzegorza to ja ide we wotrek na rano udalo mi sie wcisnac wczesniej. nie wiem czy wczesniej nie przyjmowal bo ostatnio bylam w lutym. teraz ide z zamiarem zmiany tej fryzurki ktora ostatnio mi zrobil.. moze jakis fajny kolor.. zobaczymy co mi zaproponuje
malalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-24, 17:29   #242
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Ja muszę polecić panią Magdę z salonu na Garncarskiej. Byłam tam przed rozmową kwalifikacyjną na ścięciu i wyszłam zachwycona. Pani Magda mnie wysłuchała, dodała jednocześnie coś od siebie i bardzo ładnie ułożyła. Co prawda dość sporo wzięła (jak na mnie) bo 60 zł, ale miałam już trochę tych włosów, poza tym za ten efekt nie szkoda mi tej sumy.
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 17:54   #243
Mili17021979
Przyczajenie

Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań

Hej Dziewuszki, a na jakich kosmetykach pracuje Pani Magda z Salonu Destina? Chciałam się do niej zapisać, ale wszystkie terminy ma już zajęte i zapomniałam spytać. Z góry dzięki za odpowiedź.

Ja dziś byłam w Akademii Urody Beverly Hills w Starym Browarze, niejaki Pan Robert mnie ścinał i farbował. Jestem zadowolona, aczkolwiek to co uczynił na mojej głowie znacznie róźniło się od zdjęcia które mu przyniosłam (chodzi o farbowanie) No i cena - 1 kolor balejage + cieniowanie + żelazko = 221 zł. Trochę dużo ale jakoś musiałam przeboleć - mam wesele i nowość na głowie była musowa. Jednak na pewno mogę polecić jego strzyżenie - wycieniował super - włosy układają się dosłownie w każdą stronę a miałam z nimi okropny problem - ponad godzina modelowania, prostowania, a efektu żadnego - i texty Męża że wyglądam jak lew wrrr!
Mili17021979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 17:56   #244
Lena :)
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malalka
hej :O* przepraszam ze dopiero dzis ci opowiadam nie bylo mnie prawie w ogole na wizazu ostatnio. jesli chodzi o P. Grzegorza to ja ide we wotrek na rano udalo mi sie wcisnac wczesniej. nie wiem czy wczesniej nie przyjmowal bo ostatnio bylam w lutym. teraz ide z zamiarem zmiany tej fryzurki ktora ostatnio mi zrobil.. moze jakis fajny kolor.. zobaczymy co mi zaproponuje
w takim razie bede sie tam do niego dobijac, w kazdym razie dzieki za odp

tęsknię za wiosną....

wizaż weekendami, jeśli w ogóle.

moja biżuteria
1989

Lena :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 18:40   #245
malalka
Zakorzenienie

GG do malalka

lena-we wtorek juz umawiali na 17 maja najwczesniej ale zycze powodzenia
ps. uwazaj jak pojdziesz i mow dokladnie jak chcesz,bo ja za dobrze mu nie powiedzialam i mam teraz za krotko ;p chociaz efekt koncowy i tak jest niezly
malalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 21:28   #246
Rozeznanie

no to mnie zmartwiłaś zamierzałam oddać się w jego ręce a teraz ... spokojnie, co do terminu to nawet gdyby tak pozno, to na dobra sprawe nie robi mi to az tak wielkiej roznicy bylebym w ogole sie do niego dopchała... pozdrawiam ;*

tęsknię za wiosną....

moja biżuteria
1989

Stary 2006-04-27, 18:24   #247
Rozeznanie

wlasnie bylam u niego dzisiaj i na 17 maja sie zapisalam , bo niestety mnie interesuja tylko popoludnia (szkola...), pozostaje czekac potrzeba mi jakiejs radykalnej zmiany, bo mi nudno

tęsknię za wiosną....

moja biżuteria
1989

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-30, 20:40   #248
fiszunia
Raczkowanie

GG do fiszunia

hej
muszę przyznać, że pochwały dot. Magdy z salonu Destiny na Garncarskiej zwróciły moją szczególną uwagę... do tej pory zwykle chodziłam do Kenzo, ale na Podgórnej dwa razy zepsuli mi fryzure i miałam okropnie króciutkie włosy ale na Powstańców Wielk. było dużo lepiej no ale wracając do pani Magdy: nie wiecie jakich farb ona używa? bo w Kenzo mają świetne, no ale chciałam spróbować czegoś nowego i chcę przejść się do Destiny, boję się jednak że mogą mieć kiepskie farby (te w Kenzo są naprawdę dobre)
miłego długiego weekendu
fiszunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-01, 11:00   #249
paulinksien
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Fryzjer Poznan

a czy ktoś zna dobrego fryzjera w Poznaniu, który potrafiłby uratować włosy po trwałej, a przynajmniej zrobić cokolwiek z sianem na głowie????????????

przy okazji odradzam salon AGNES w Puszczykówku pod Poznaniem
paulinksien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-02, 10:35   #250
parysek
Przyczajenie

hehe ja polecam Aldone z Hair Trendy na ul.Półwiejskiej - przynajmniej chłopaków ścina światnie
Stary 2006-05-08, 17:45   #251
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Cytat:
Napisane przez fiszunia
hej
muszę przyznać, że pochwały dot. Magdy z salonu Destiny na Garncarskiej zwróciły moją szczególną uwagę... do tej pory zwykle chodziłam do Kenzo, ale na Podgórnej dwa razy zepsuli mi fryzure i miałam okropnie króciutkie włosy ale na Powstańców Wielk. było dużo lepiej no ale wracając do pani Magdy: nie wiecie jakich farb ona używa? bo w Kenzo mają świetne, no ale chciałam spróbować czegoś nowego i chcę przejść się do Destiny, boję się jednak że mogą mieć kiepskie farby (te w Kenzo są naprawdę dobre)
miłego długiego weekendu
Nie malowałam u niej włosów, tylko ścinałam,ale wspominała, że uźywa wyłącznie polskich produktów.
Wielkiej Depresji.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-10, 18:47   #252
centus
Raczkowanie

A czy, któraś z was była w salonach u Piaseckich? Szczególnie interesuje mnie pani Krystyna i jej sposób wykonania balejazu blond.
Stary 2006-05-18, 11:45   #253
truskilla
Przyczajenie

Po przeczytaniu całej masy wątków tutaj zdecydowałam się ostatecznie że pójdę do pani Magdy z salonu Destiny z chęcia przeszłabym się też do tego pana G. ale niestety nie mogę tak długo czekać :/
I mam takie pytanko, czy zmieniło się coś w cenach za samo strzyżenie u pani Magdy? bo na początku przeczytałam że wzięła 30zl, a teraz że 60, tyle to ja mogę zapłacić, włosy mam za ramiona, ale nie chciałabym się ździwić że jeszcze więcej sobie weźmie, bo 60 to jest dla mnie max na samo ścięcie :/

edit:
jaki jest dokładny adres? w pf nie ma tego salonu :/ czy znajdę bez problemu? bo ja tak Poznania zbyt dokładnie nie znam

Edytowane przez truskilla
Czas edycji: 2006-05-18 o 12:13
truskilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-18, 14:06   #254
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Cytat:
Napisane przez truskilla
Po przeczytaniu całej masy wątków tutaj zdecydowałam się ostatecznie że pójdę do pani Magdy z salonu Destiny z chęcia przeszłabym się też do tego pana G. ale niestety nie mogę tak długo czekać :/
I mam takie pytanko, czy zmieniło się coś w cenach za samo strzyżenie u pani Magdy? bo na początku przeczytałam że wzięła 30zl, a teraz że 60, tyle to ja mogę zapłacić, włosy mam za ramiona, ale nie chciałabym się ździwić że jeszcze więcej sobie weźmie, bo 60 to jest dla mnie max na samo ścięcie :/

edit:
jaki jest dokładny adres? w pf nie ma tego salonu :/ czy znajdę bez problemu? bo ja tak Poznania zbyt dokładnie nie znam
Kiedy mnie ścinała wzięła razem z wymodelowaniem 60zł, ale miałam dość długie włosy na pewno za ramiona do tego gęste. A salon jest na ulicy Garncarskiej . To dość mała uliczka (boczna od Taczaka) ale "wpada" do św.Marcina, więc nie jest aż tak trudno trafić, wystarczy obejrzeć mapę( np.http://plan.naszemiasto.pl/plan_poznan.html). Ja tam trafiłam bez większych problemów mimo że byłam w Poznaniu poraz pierwszy.
Wielkiej Depresji.

Stary 2006-05-18, 14:25   #255
agnieszka ja
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny!!!
Postanowiłam się zalogować bo jestem zrozpaczona
Otóż wybrałam po przeczytaniu postów p.Grzegorza Supersona z ulicy mielżyńskiego,czekałam około miesiaca .Teraz jestem zrozpaczona.Wyszłam od fryzjera i nic się nie zmieniło,w zasadzie mam tylko podcięte końcówki tyle że kosztowało mnie to 70 złotych.Zero jakiejkolwiek zmiany i pomysłu,a o ułożeniu włosow po obcięciu już nie wspomnę -wysuszono mi tylko włosy.Chciałam tylko napisać ze mi sie nie udalo wyjsc zadowolona od p grzegorza.

Ja osobiście odradzam p. Grzegorza ,strata pieniedzy.Chcialam zmiany na głowie a mam tylko zmiane w portfelu

pozdrowki aga
agnieszka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-18, 17:16   #256
Rozeznanie

wiesz, jestes jedynym przypadkiem na wiele, ktore znam. ja tez dzisiaj wyszlam od pana Grzegorza i jestem po raz kolejny niesamowicie zadowolona a zmiana chyba dosc radykalna... duzo zalezy od tego co Mu sama powiesz o ulozenie moglas poprosic, ale moim zdaniem dobrze sciete wlosy tego nie potrzebuja i wystarczy wysuszenie - wiem po sobie a co do cięcia pana Grzegorza nie mam zadnych ale to zadnych zastrzezen wiec w takim razie zycze znalezienia dobrego fryzjera

tęsknię za wiosną....

moja biżuteria
1989

Stary 2006-05-18, 22:47   #257
truskilla
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Szczypta Chili
Kiedy mnie ścinała wzięła razem z wymodelowaniem 60zł, ale miałam dość długie włosy na pewno za ramiona do tego gęste. A salon jest na ulicy Garncarskiej . To dość mała uliczka (boczna od Taczaka) ale "wpada" do św.Marcina, więc nie jest aż tak trudno trafić, wystarczy obejrzeć mapę( np.http://plan.naszemiasto.pl/plan_poznan.html). Ja tam trafiłam bez większych problemów mimo że byłam w Poznaniu poraz pierwszy.
Dzięki za tak szybką odpowiedź jutro będę dzwonić, mam nadzieję że przed środą uda mi się wcisnąć na jakiś termin

A tak co do fryzjerów, to ja także mogę kogoś polecić z czystym sumieniem

Tylko nie pamietam dokładnej nazwy tego salonu, chodzi mi o taki gabinet zaraz koło przystanku - Most Teatralny, jeśli się wysiądzie na tym przystanku jadąc np od strony pestki, przejdzie się na drugą stronę ulicy i pójdzie się w przeciwną stronę do centrum to dosłownie kilka kroczków i są drzwi z domofonem, tam jest także solarium i kosmetyczka.

Są tam dwie dziewczyny, jedna blondynka - nigdy nie mogłam zapamiętać jej imienia, chyba Agnieszka ale ręki sobie nie dam uciąć, :/ ale ta druga z tego co widziałam ścina również bardzo dobrze.
To byl moj pierwszy fryzjer gdzie wszylam w pelni zadowolona, a poszlam zupelnie w ciemno Naprawde potrafi bardzo dobrze doradzić, a ja nigdy nie mam pomysłu na ścięcie i bardzo sobie cenię dobre oko u fryzjera
Za samo ścięcie z takim zwykłym modelowaniem zapłaciłam 35zł. Chodziłam tam od kiedy mieszkam w Poznaniu i naprawdę polecam, zwłaszcza jeśli np nie ma się czasu na czekanie miesiąc na wizytę trzeba się wcześniej umówić na wizytę, czasami trzeba czekać kilka dni.
Ja z pewnością nie raz tam wrócę, ale na chwilę obecną potrzebuję "odmiany", a że sobie powiedziałam że jeśli zdam egzamin w przedterminie to zaryzykuję i spróboję w końcu się wybrać gdzieś indziej, słowo się rzekło a egzamin się zdało więc trzeba iść
Stary 2006-05-21, 10:48   #258
utysia
Przyczajenie

heJ TRUSKILLA, daj znac jak Cie obcięła na garncarskiej i ile wzięła oraz czy dlugo trzeba tam czekac, mam nadizeje ze wszystko ok z Twoimi wloskami,
Pozdrawiam,
Utysia
utysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-23, 21:58   #259
truskilla
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez utysia
heJ TRUSKILLA, daj znac jak Cie obcięła na garncarskiej i ile wzięła oraz czy dlugo trzeba tam czekac, mam nadizeje ze wszystko ok z Twoimi wloskami
Jestem po wizycie więc w skrócie powiem SUPER
A teraz podsumowanie:
- sam salon - bardzo fajny, nie za duży ale atmosfera i wystrój jak najbardziej za
- mycie włosów - w życiu nikt mi nie zrobił takiego masażu głowy miałam wrażenie że to trwa wieki a było tak przyjemnie i tak się rozluźniłam że mało nie zasnęłam
- strzyżenie - sama do końca nie wiedziałam co chcę zrobić z włosami, chwila rozmowy z fryzjerką i w efekcie fryzura która bardzo mi się spodobała
i teraz mogę powiedzieć coś w co do tej pory nie wierzyłam - dobre cięcie i włosy same się układaja - moje włosy które ścięte do ramion buntowały się przeciwko najmocniejszym piankom i innym wynalazkom teraz bez żadnych "dodatków" układają się tak że nie muszę się martwić co mam na głowie - a zważywszy na ostatnie dni - gdzie wieje nie powiem jak w każdą stronę to jestem normalnie w szoku

Co do "oczekiwania" na wizytę - to dzwoniłam w piątek, a byłam już w sobotę
A zapłaciłam 55zł, dużo - przynajmniej dla mnie, do tej pory ciężko mi było wydać na fryzjera chociażby 35zł, ale powiem szczerze - warto czasami więcej zapłacić nie żałuję ani troszkę
Jak dzwoniłam i się pytałam to powiedziano mi że bez stylizacji za średnie włosy to jest 30zl, a ze stylizacją 49zł, no ale ja miałam dosyć długie włosy, "ciężkie" i ogólnie dużo roboty przy nich było. I jeszcze taka mała dygresja - nigdy będąc u fryzjera tylko na ścięcie włosów nie siedziałam tak długo, dokładnie 1h i 10 min zazwyczaj to było poł godziny i już

oj się troszkę rozpisałam, ale jestem po prostu bardzo zadowolona i musiałam się tym z kimś podzielić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-24, 09:49   #260
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Ja mogłabym się podpisać oboma łapkami pod tym co napisała truskilla. Jak już wcześniej wspominałam fryzjerka jest extra, a jej asystentka robi niesamowity masaż głowy. Może i trochę więcej trzeba zapłacić, ale ja wolę chodzić do takiej i nie brać "na wypadek" jakiegoś nakrycia głowy Polecam jeszcze raz i cieszę się, że ktoś podziela moją opinię.
Wielkiej Depresji.

Stary 2006-05-24, 20:40   #261
myszolinka
Raczkowanie

GG do myszolinka

Ja tez stanowczo odradzam Pana Supersona. Skusiły mnie superlatywy, które można znaleźć na forum. Strzyżenie kiepskie, zero efektu.Na wejściu już nie spodobał mi się ten salon i cały ten Superson. Przytwitały mnie dzieciaki, które wyglądały na podstawówkę, po czym zaprosiły mnie do mycia. Cała drżałam kiedy myto mi włosy aby tylko strzygł mnie sam Pan Grzegorz a nie jego uczniowie.Mimo,że sam "mistrz" się mną zajął efekt opłakany.Zero zmiany. Tyle, że włosy krótsze. Dodam jeszcze,że salon fryzjerski z samego wyglądu już zniechęca i nie ma szans by czuć się w nim jak w miejscu gdzie, masz do czynienia z profesjonaslistami pod każdym względem.A dodam jeszcze, że Pan Superson nieźle kasuje za nieudane popisy fryzjerskie. Pozostanę jednak wierna salonowi Le Grand z ulicy Koziej tam zawsze wychodzę zadowolona. Nie warto ryzykować i zdradać swojego zaufanego, sprawdzonego fryzjera. A może jest jeszcze ktoś to podzieli moje zdanie?

Edytowane przez myszolinka
Czas edycji: 2006-11-11 o 10:23
myszolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-01, 21:57   #262
vesenka
Zakorzenienie

Najczęściej chodziłam do salonu Lovely Look w M1, bo mają otwarte w weekendy...Zazwyczaj wychodziłam zadowolona z ładnym baleyage i niezłym obcięciem, ale po tym jak zafarbowali mi tam włosy na zupełnie inny kolor niż prosiłam (chciałam czekoladę, zrobili mi rubin) i odmówili poprawienia więcej tam nie wrócę Teraz wybieram się do Destiny na Garncarskiej i wierzę, że tam mi krzywdy nie zrobią
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-05, 15:26   #263
ashaia
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Fryzjer Poznan

Byłam w polecanym przez niektórych DaVinci. Poprosiłam panią Anię o fryzurkę która będzie sie sama układać bo nie lubie długo modelować włosów. Liczyłam na nową świeżą fryzurę. Dosłałam zwykłe ścięcie z cieniowaniem, nic nowego, w dodatku musze się nieźle namęczyć, żeby fryzura się układała!!! Pani po ścięciu spytała się mnie czy zostawić "loki" (falują mi się włosy gdy sa wilgotne). Pomyśłałam ze loki to fajny pomysł... fryzjerka spryskała mi włsoy masą preparatów i przystawiła do głowy wielką suszarę pod którą siedziałam z 20 minut bez zaproponowania nawet zadnej gazety! Oczywiście zadnych "loków" nie miałam, a z salonu wyszłam z włosami takimi, jakby mnie złapała w środku dnia ulewa - nic nie ułożone, trochę mokre, sterczące na rózne strony, brzydko sfalowne. ODRADZAM salon Da Vinci!
ashaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-05, 20:55   #264
ladybird81
Raczkowanie

odradzam salon TRENDY na ul. Katowickiej w Poznaniu i młodego pana fryzjera, którego imienia nie pamietam niestety bo jak najszybciej chciałam wymazać wszystkie traumatyczne wspomnienia z nim związane (jest jedynym facetem-fryzjerem w tym salonie wiec jakby co nie bedzie problemu z rozpoananiem go)...a jako ciekawa lekturę, w której opisałam dość obszernie spotkanie z tym panem polecam moją wypowiedż w tym watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post2000508
ladybird81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-06, 08:28   #265
Monique05
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny. Postanowiłam sie zalogować i opowiedzieć o moich spostrzeżeniach. Po przeczytaniu Waszych opinii postanowiłam, ze oststecznie wybiorę się do salonu Destiny na Garncarskiej. I.... oddałam się całkowicie w ręce Pani Magdy i efekt super. Świetnie dobradziła mi zmianę fryzurki. Moje dotąd cienkie włoski po umiejętnym cieniowaniu nabrały objętości. Ogólnie wszyscy podziwiali. Także mogę z czystym sumieniem polecić ten salon.
Monique05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-06, 08:53   #266
hrabina
Przyczajenie

Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??

Witajcie, przeczytałam troche waszych wypowiedzi i chciałabym wam przedstawić prawdę na temat cen usług, żeby za bardzo nie szaleć jak coś jest tanie to jest super.

Cena strzyżenia powinna być adekwatna do jakości strzyżenia i zawanasowania szkoleniowego fryzjera tutaj z reguły im wyzsza cena tym wyzsza jakośc ( nie dotyczy znizek studencki jak np w Trendy 35 z strzyzenie z my ciem i stylizacja czy Laurent 38 pln)

Cena farbowaia - tutaj niezwykle istotne są następujące czynniki cena produktu do farbowania - warto sie zastanowić co jest dla nas ważniejsze czy to ze dzisiaj wydamy mało a za 5 lat ansze włosy będą wyglądały jak szczotka do mopa? trzeba wziać pod uwagę ze do dobrego pofarbowania włosów średniej długości potrzeba okolo 2 czasami 3 tubek farby i te w zaleznosci od jakosci roznia sie cena zaczynajac od bardzo niskiej jakosci produktow typy ce-ce za okolo 6 pln za tubke przez firmy londa okolo 20 godlwell czy matrix kadus okolo 25 pln tubke po loreal czy weelle z najwyzsza jakosacia i zarazem tez cena dochodzaca do 40 pln za tubke łatwo wiec policzyc ze kiedy wykonujemy farbowanie w salonie gdzie kosztuje to 80pln najpewniej do czynienia mamy z farbami tanimi niezbyt dobrze dbajacymi o pielegnacje wlosow natomniast ktos kto uzywa dobryych prduktów jak weela czy loreal musi skasowac przynajmniej 150 pln za farbowaie a podyktowane jest to wzgledami ekonomicznymi.

Warto więc postanowić co jest dla nas priorytetm jesli czesta zmiana koloru i bark dbałości o strukture i zdrowie włosów wybierzecie tanie salony i produkty lub odwrotnie. Moze lepie wstrzymać sie z frbowaniem do momentu kiedy produkty na ktore nas stac będą spełniały nasz oczekiwania.

Proponuje tez przejżec ofertę - bo niektóre salony proponują zniżke bna farbowanie dla studentek jak np hair design studio, czy trendy hair fashion.

Pamiętajcie tez o jednym co wiele razy mnie spotkało, każdy fryzjer ma inne podejście i nie możecie mowić zle o calym miejscu jesli jeden fryzjer nie spelnil waszych oczekiwan, warto przyjsc na darmowa konsultacje i zapytac sie co osoba wam zaproponuje jesli wam sie to nie podoba to usiadzcie na fotel obok do fryzjera ktory moze wzbudzi wasze zainteresowanie, obserwujcie tez innych fryzjerow w danym salonie innych klientow ktorzy wychodza z salonu w ktorym jestescie, mozecie w ten sposob znalezc taka osobę z ktorej bedziecie zadowoloeni - ja tak zrobilam i jestem zadowolona. ma dwie ulubione fryzjerki i chodze raz do jednej raz do drugiej. Pamietajcie ze jesli ktos na nam poleci pana krzysia z salonu x to nie znaczy ze on bedzie ta osoba ktora spelni akurat wasze wymagania

Pozdrawiam

Hrabina
hrabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-08, 13:49   #267
monsidło
Raczkowanie

ja również polecam le grande. trafiłam z polecenia do marcina i byłam zadowolona i ze ścięcia i z farbowania. ze względu na wysoką cenę odwiedziłam jeszcze parę innych salonów, ale byłam niezbyt zadowolona z usług. dlatego mam zamiar zapisać sie w przyszłym tygodniu do marcina. polecam. lepiej wydac troszke wiecej pieniedzy ale efekt murowany...
monsidło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-08, 21:31   #268
Aliszcze
Zakorzenienie

chyba skuszę sie i pójdę na Garncarską mam zamiar zmienić fryzurkę na absolutorium mojego TŻ i zachęciły mnie Wasze komentarze zajmę się tym po sesji czyli po 20 zcerwca, jak będę "po" to nie omieszkam podzielic się wrażeniami z Wami
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-09, 08:05   #269
fiszunia
Raczkowanie

GG do fiszunia

aaa to ja tez pojde po sesji do Destiny (3 lipca ) bo to co mam na głowie mnie przeraża - z przodu długo, z tyłu krótko, na początku może było ok, ale teraz już odrosło :P
fiszunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-09, 13:47   #270
agatala
Zadomowienie

A była może któraś was u fryzjera w Plazie?? Szczególnie chodzi mi o pana Krzysztofa? Buziaczki
agatala jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości