![]() |
#2761 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
Cytat:
![]() |
#2762 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
![]() uwazam ze jest rewalacyjna nikt jeszcze nie zrobil mi fryzury i koloru takiej jak P.Mirka . Jest naprawde boska i do tego bardzo sympatyczna. Teraz ma krotkie blond wloski. Przez nia sama zaczelam sie zastanawiac czy nie sciac ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- haha tam tez pracowala bo chodzilam do niej rowniez tam ![]() caly poznan z nia zwiedzilam ![]() a teraz wreszcie ma wlasny salon i nigdzie mi nie ucieknie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Raczkowanie
|
a mozesz mi telefon do niej na priva wyslac?
(do Mirki z arlekinady) |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, może któraś z Was zna fryzjera, który potrafi zaszaleć?
![]() ![]() ![]() Oto moje doświadczenia: - Pacykarnia - ok, przystępna cena, ale mała zmiana w fryzurze, raczej klasyczne cięcia - Le Grand - za drogo, ale chodzi tam moja mama, jest zadowolona z cięcia i koloryzacji, z tym, że tną "bezpiecznie", żadnych szaleństw - Maestro - super i w ogóle świetnie, gdyby ni eta cena... Poza tym moja fryzura była ok przez miesiąc, potem już trzeba było znowu ciąć, zupełnie straciła kształt - Destiny - byłam tam dawno, ale w sumie było ok jak na drobne zmiany, fajny salon, jak ktoś chce tylko podcięcie albo drobne zmiany - salon w Kupcu Poznańskim - masakra, nie polecam, fryzura totalnie niepasująca do mojej twarzy, fatalne kolory baleyage ![]() - Trendy na Katowickiej - oj bolało... ja akurat byłam u chłopaka, który ściął mi tył na krótko, przód na długo w ten sposób, że tył głowy miałam totalnie płaski ![]() - Art Chagal na Katowickiej - fryzura było ok, ale tylko po wyjściu z salonu, potem nie dało jej się ułożyć samodzielnie. Dodam, że w każdym salonie zaznaczam, że potrzebuję fryzury szybkiej do ułożenia - Eris na Katowickiej - fajnie, pani bardzo konkretna i praktyczna, można jej zaufać i zostawić wolną rękę, ale...ostatnio podwyższyli cenę za cięcie do ok. 90 zł, poza tym chciałam szaleństwa, a było spokojnie. Poza tym nie rozumiem tego wzrostu cen, jeszcze 2-3 lata temu wysoką ceną za ścięcie było 90zł (miewam włosy od krótkich do półdługich), a teraz nagle to jest norma... Niestety ja nie mogę wydać na fryzjera co miesiąc takiej kwoty (samoograniczenie w ramach domowego programu oszczędzania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Raczkowanie
|
Jak z cenami w Arlekinadzie? Chciałabym obciąć grzywkę i zmienić kolor z ciemnego na blond...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez LatajacaLola Czas edycji: 2009-04-16 o 13:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Przyczajenie
|
Dzięki za namiary, tam jeszcze nie byłam. Wrzuciłam jego dane w google i już mam tel.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Raczkowanie
|
ma strone: tomaszbetlej.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() generlanie moglabym sie na kogos zdecydowac, ale czy ktoras z Was moze mi podpowiedziec czy do jakiegos dobrego fryzjera dostane sie praktycznie z dnia na dzien? czytaj: zadzwonie dzisiaj i umowie sie na jutro? godzina praktycznie nie gra roli... Jestem z wroclawia, jutro po prostu bede w poznaniu, a dzisiaj nabralam takiej masakrycznej ochoty na cos nowego na mojej glowie, ze.... same wiecie jak to jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Przyczajenie
|
Ratunku... potrzebuje w miarę szybko fachowca do pofarbowania moich włosów... cena tez musi być w miarę przystępna, bo jestem przed wypłatą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Raczkowanie
|
LatajacaLola właśnie zaglądam na stronę Tomka Betleja i tak się zastanawiam, jaka jest różnica między stylistą-fryzjerem, a Kreatorem Artystycznym? Kreator mówi co jak i gdzie, a stylista-fryzjer obcina???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2772 |
Przyczajenie
|
klocuszek27 ja też nie wiem, ale jak zadzwoniłam żeby się umówić, to się okazało, że jest tylko jeden pan. Zapytałam czy w związku z tym kasuje podwójnie - ze śmiechem stwierdził, że nie. Nie podoba mi się to.
ps: Wizyta w poiedziałek. Zobaczymy. Edytowane przez magrol Czas edycji: 2009-04-17 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Raczkowanie
|
Ha ha
![]() magrol ciekawa jestem tego Twojego poniedziałku, daj znać jakie wrażenia. A co chcesz zrobić z włosami? |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
Grzegorz Superson - Atelier, tel. 0 61 826 66 44, ul. Sołtysia.
to dla zainteresowanych, zebym nie musiala kazdej z Was odpisywac oddzielnie na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Raczkowanie
|
Ja gorąco polecam Dawida z Trendy
![]() Naprawdę fajnie obciął wlosy oraz dobral ladny kolor farby. Obsługa w salonie naprawde przemiła. Jedyny minus to cena ... za sciecie i farbowanie wlosow dł za ramiona zaplacilam 185 zł. i to po studenckiej znizce. :/ ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- zapomniałam dodac ze mam na mysli salon trendy na katowickiej 53B |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie,
moja mama ma zamiar wybrać się do salonu Waldemara Wagnera, po raz pierwszy. Sporo dobrych opinii wyczytałyśmy na temat tego salonu, ale byly one głównie sprzed roku albo więcej..czy ktoś jest na bieżąco i może polecić do kogo się wybrać, jak wyglądają ceny..będziemy wdzięczne za każdą opinię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o przesłanie namiaru do pana Krzysztofa z bylej VC. moje gg: 3441914
p.s. odradzam wszytkim pacykarnie, obsługa nieadekwatna do ceny, fryzura tragiczna, |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich.
Poszukuję dobrego fryzjera.Jestem po urodzeniu dziecka niedługo wracam też do pracy a moje włosy są w opłakanym stanie,strasznie mi wypadają.Chciałabym jakąś prostą,dziewczęcą fryzurę niewymagającą spędzania dużo czasu przed lustrem ale nie wiem gdzie mam iść bo do tej pory nie znalazłam dobrego fryzjera.Coraz częściej myślę o arlekinadzie ale nie wiem czy to dobry wybór.I czy mogę prosić o telefon do tego salonu fryzjerskiego bo w necie nigdzie nie mogę znaleźć.Doradźcie gdzie mam się udać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Raczkowanie
|
![]()
margol, jak tam po wizycie u Tomka?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 |
Raczkowanie
|
Właśnie, margol, jak tam u pana Tomka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jesteście niesamowite!! ten temat na forum jest świetny..
nie byłam u fryzjera 2 lata!! z braku czasu i pieniędzy.. teraz mogę sobie na to pozwolić i zaczęłam trząść się na samą myśl o wybieraniu fryzjera bo tak bardzo się boję o moje włosy a zależy mi na konkretnym efekcie!! teraz przeglądam Wasze posty i wybiore fryzjera buziaczki dla Was |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Raczkowanie
|
aha
![]() Jestem ciekawa, jak tam margol poszło u pana Tomka... Ja się czaję cały czas, ale moja świadkowa mi suszy głowę, że mam przed ślubem nic nie kombinować z włosami, a ja bym je chciała tylko podciąć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Raczkowanie
|
Ja byłam miesiąc w salonie Destiny i polecam, jestem bardzo zadowolona z mojej fryzurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Raczkowanie
|
ehh ja chyba pójdę do Adama na Dolną Wildę.. ale tak bardzo się boję.... właściwie do końca nie wiem co mam zrobić z włosami. A JAK SIę NIE UDA??? ehhhh jakie to wszystko jest beznadziejne:P
jak byłam ostatnio w Suchym Lesie to byłam bardzo zadowolona z efektu, ale niestety obcinanie na sucho żyletką okoropnie poniszczyło mi końcówki... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli do salonu Wagnera, to tylko nie do Sebastiana. Pisałam już wcześniej jaką przeżyłam traumę po koloryzacji, kiedy to zamiast ciemnego blondu wyszła mi rdza na głowie. ![]()
"Kiedy umiera mężczyzna, ostatnie co przestaje się ruszać to serce. Kiedy umiera kobieta - język." Edytowane przez Nicolette5 Czas edycji: 2009-04-21 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2787 |
Przyczajenie
|
Przejrzałam jeszcze raz dokładnie ten wątek, popytalam znajomych i na razie mam kilka typów na szaloną fryzurę
![]() - Tupet - jakiś Sergiusz - Tomek Betlej - Angelo Rivieri Jak już wybiorę i przetestuję któregoś z powyższych fryzjerów, to dam znać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2788 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Raczkowanie
|
no właśnie... mam nadzieje, że margol nie ma dla nas złych wieści...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Przyczajenie
|
Caarroolliinnee !!! Jeśli się jeszcze zastanawiasz czy iść do Adama na Wildę do "Czesanki" to polecam go ze wszystkich sił. Dwa miesiące temu byłam u niego , miałam robioną farbę i zcięcie . Dziewczyny wierzcie mi , przez ten cały czas fryzura sama sie układa, kolor nie wyblakł acha fryzurę dobrał mi super. Ponieważ mam już straszne odrosty z przyjemnością czekam na kolejną wizytę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.