|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Twister!!!!!
powinnaś kręcić tak, żeby ciało od głowy do pasa się nie ruszało, tylko dół się kręci. wpisz sobie na yt twister a powinien ci się pokazać taki filmik jak można kręcić
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
Okej, dzięki
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo proszę
a ja mam znowu zastój, jakoś w miesiącach zimowych lepiej mi się ćwiczyło
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ciągnie mnie poza dom: na spacer, na rower. Także do twistera pewnie po wakacjach dopiero wrócę
|
|
|
|
#3095 |
|
Raczkowanie
|
Uważam że to jest strata pieniędzy!
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj - 15 min.
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba Ty! Albo nie masz, albo nie ćwiczysz regularnie stąd ta opinia. Bo za niewielką kasę dzięki twisterowi można mieć brzuch i talię jak marzenie.
|
|
|
|
#3099 |
|
Raczkowanie
|
a ja powiem tak . Są rezultaty , ale u mnie w połączeniu z dieta
kurcze spadło parę kilo i zamiast mnie to zmotywować to urosłam w piórka i odpuściłam Aaaaale generalnie w 100 % polecam !!
|
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
A jak z mięśniami brzucha dziewczyny? Twister wyrabia? Bo ja też sobie odpuściłam a brzucho rośnie. Niestety z wiekiem coraz gorzej.
|
|
|
|
|
#3101 |
|
Zadomowienie
|
Hej, a ja właśnie kupiłam twister i zaczynam ćwiczyć ^^ W sumie jest wygodniejszy niż hula-hop, bo nie trzeba czasu pilnować (zmiana stron kręcenia), szkoda tylko, że się książki nie da czytać
Ja będę kręcić przy wiadomościach, akurat pół godzinki
|
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
(Ja jużjestem mistrzem w kręceniu, chyba kupie sobie normalne i będę się uczyć kręcić na innych częściach ciała
)A propo twistera - przerzuciłam się ostatnio na hula, bo po 3 minutach na twisterze silny ból po bokach uniemożliwia mi kontynuacje Przerywam, to przechodzi, ale oczywiście kolejne 3 minuty, i znów się pojawia >.< Też tak miałyście na początku, to naturalne itd. itd. czy tylko ja jestem jakaś dziwna? |
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
To może być ból albo przez to, że to jest u was początek i pracują bardziej mięśnie, które np. wcześniej nie pracowały, albo to może być ból przez jedzenie. Nie można za szybko po jedzeniu kręcić, tylko odczekać jakiś czas.
|
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trudno, będę robić sobie 5minutówki,i się zobaczy czy po tygodniu czy dwóch przejdzie.
|
|
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze odczekać po jedzeniu, nie kręcić odrazu.Dla mnie min godzina. A jak ból złapie oddychać przeponowo. Głębokie wdechy.Pomaga! Było już o tym pisane.
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niestety "zdradziłam" twister z ćwiczeniami Ewy Chodakowskiej. Ale w dwa tygodnie zauważyłam że "buła" na brzuchu się "spłaszczyła". Na pewno po części dzięki temu że skóra się ujędrniła, ale na pewno trochę spadło w brzuchu i talii. Dlatego na razie kontynuuję program pani Ewy i szczerze polecam
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
ja go zdradziłam z leniem, który mnie dopadł i nie odpuszcza
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
A ja szukam butów do biegania
![]() (Boję się o kręgosłup, ale może będzie ok) Na ipfona ściągne sobie motywujący program liczący np kroki czy spalone kalorie Trochę motywacji nie zaszkodzi.I szukam odpowiedniego stanika....
|
|
|
#3111 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby już nikt nie kręcił tyłkiem na twisterze?
![]() bo ja właśnie oczekuje na kuriera z paczuszką i jestem ciekawa jak mi się uda współpraca z tym urządzeniem ![]() Może by ktoś doświadczony się wypowiedział jak ćwiczenia wpływają na mięśnie brzucha? bo głównie to chodzi mi o jego wyrzeźbienie a nie schudnięcie |
|
|
|
|
#3112 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś zamówiłam twistera
Będzie miłą odmiana lub dodatkiem do codziennego skakania na skakance
Rozpoczęłam walkę o swoje ciało 3 sierpnia 2012 r. Skalpel - 19x Turbo - 1x Boczki z Tiff -14x MelB: brzuch - 5x, ramiona - 1x Skakanka - 175 minut Twister -160 minut Rower stacjonarny - 315 minut waga 60 kg - zbijam do 55 ![]() Cellulit - zabić ![]() |
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wybaczcie, nie chcę być wredna i niemiła
Ale wystarczy poczytać ostatnie strony wątku. Przecież nawet ja nie raz pisałam jak u mnie działa twister
|
|
|
#3114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Raczkowanie
|
Dziunia ja już może w poniedziałek otrzymam przesyłkę i możemy zaczynać
Rozpoczęłam walkę o swoje ciało 3 sierpnia 2012 r. Skalpel - 19x Turbo - 1x Boczki z Tiff -14x MelB: brzuch - 5x, ramiona - 1x Skakanka - 175 minut Twister -160 minut Rower stacjonarny - 315 minut waga 60 kg - zbijam do 55 ![]() Cellulit - zabić ![]() |
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, to nie jest pytanie o efekty Po prostu na nie odpowiedziałam... Podtrzymanie wątku swoją drogą.
|
|
|
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Dobry pomysł z tym odnowieniem wątku. Ja ćwiczę na twisterze i efekty są naprawdę powalające. Mam ładne wcięcie w talii i płaski brzuszek. :P . Wrzucę zdjęcia na ten wątek jak odbiorę aparat z naprawy
. Może ćwiczmy i piszmy efekty po jakimś czasie. a codziennie piszmy czy ćwiczyłyśmy i ile. To naprawdę będzie niezłą motywacją , bo przecież razem zawsze raźniej ;]
Aparatka ![]() Góra: 18.04.2012r. AKCJE: 1. Zapuszczam włosy i paznokcie - dbam . 2. Dbam o ciało i cerę . ![]() 3. Schudnę. ! ;D 65 , 64 , 63 , 62 , 61 , 60 , 59 , 58 , 57 , 56 , 55 , 54 , 53 , 52 , 51 , 50 . Zapraszam do obserwowania mojego bloga: http://happinessx297.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
toskaffka a ile czasu ćwiczysz i po ile kręcisz?
Ja się zniechęciłam przez ten ból , jakby kolke, której dostawałam po niemalże 3 minutach ćwiczeń -.- |
|
|
|
|
#3119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ćwiczę przynajmniej po 15 minut dziennie, czasami dłużej jak wciągnie mnie film. ;d A co do tej kolki to nie przejmuj się , mnie na początku też łapała kolka. Po prostu trzeba ją olać. . Ale jak naprawdę Tobie ona przeszkadza i w żaden sposób nie wytrzymasz dłużej kręcenia to zejdź na chwilę z twistera zrób kilka skłonów i ćwicz dalej. Z każdym dniem będzie łatwiej. Początki zawsze są trudne. Trzeba się zmotywować i mówić sobie w duchu : ,,Jestem silna , nie poddam się.!". To na pewno pomoże. Ja zaraz wskakuję na twisterek , włączam sobie dobry film i jaaaadę. ! ;D
Aparatka ![]() Góra: 18.04.2012r. AKCJE: 1. Zapuszczam włosy i paznokcie - dbam . 2. Dbam o ciało i cerę . ![]() 3. Schudnę. ! ;D 65 , 64 , 63 , 62 , 61 , 60 , 59 , 58 , 57 , 56 , 55 , 54 , 53 , 52 , 51 , 50 . Zapraszam do obserwowania mojego bloga: http://happinessx297.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
mój twister też powinien jutro dotrzeć przynajmniej mam taką nadzieje
![]() toskaffka a jak ćwiczysz? bo na filmikach widziałam różne sposoby i nie wiem jak się za to zabrać jak już otrzymam to cudo Opierasz się o coś rękami?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

Ale ciągnie mnie poza dom: na spacer, na rower. Także do twistera pewnie po wakacjach dopiero wrócę

Ja będę kręcić przy wiadomościach, akurat pół godzinki